...Vigna Vantanara yra dvaras, kuriame geriausiai išreiškiame mūsų vyno daryklos cru, atitinkantį sertifikuotą ekologišką ūkininkavimą. Aglianico skonis yra pilnaviduris ir aksominis, nes jis pasinaudoja žemės mineralumu ir dar labiau išryškėja per medžio brandinimą. Apvalus, gerai subalansuotas struktūra užtikrinama dėl nepaprastų temperatūros svyravimų.
Prancūzija, Brue Auriac
...subtiliai pabrėžtos švelnių prieskonių ir vanilės. Skonis yra kūnas, apvalus ir sodrus, atskleidžiantis saldų vaisiškumą, kuris tęsiasi ilgai prieskonių finale. Maisto ir vyno derinimas Patiekimas: Žuvys padaže, veršienos blanquette, grybai Laikymas Ypatingumas 8-10°C Gerti galima jau dabar arba per 5 metus Cuvée pavadinimas, Réserve du Prieuré, nurodo į senąjį prioratą ir šventovę Notre Dame, esančią šalia vynuogynų.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Italija, Maruggio
...14% - 15% tūrio Spalva: Gili granato raudona, kompaktiška Aromatas: Mėlynių džemas, tamarindas, balzaminių natų Skonis: Pilnas ir apvalus su ilgu aromatu Patiekimo temperatūra (celsijus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Pirmieji patiekalai su mėsos sultiniu, žvėriena, raudona mėsa kepta, brandinti sūriai, grybai.
... (pipiriniai). Kultūriniai ir agronominiai gebėjimai Ši derlinga veislė turėtų būti auginama trumpu genėjimu. Duras N medžiai yra kieti, o jų augimo forma yra vertikali. Aprašymo elementai Identifikavimui atsižvelgiama: - į jauno ūglio galą, kuris turi didelę gulėjusių plaukelių tankį, - į jaunas geltonas lapus, - į suaugusius lapus, kurie yra apvalūs, su penkiais, septyniais ar devyniais skilteliais, su petioliniu sinusiu, kurio dugnas kartais ribojamas venos iš vienos pusės netoli petiolio taško, su labai giliais šoniniais sinusais, U formos dugnu ir gana dažna uogų buvimu.
Prancūzija, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA : Dalinė malolaktinė fermentacija. Brandinimas rūsyje 5 metus. ASAMBLIAŽAS : 15 % rezervinio vyno nuo nuolatinės soleros. DOSAVIMAS : 10 g/l DĖGUSTACIJA : Ši gryna Pinot Noir cuvée pasižymi aromatais, derinančiais baltas gėles ir citrusinius vaisius. Pirmasis skonis burnoje, apvalus ir švelnus, su vaisių kompotu ir vanilės užuominomis, palieka medienos natų atspalvį pabaigoje. Šampanas puikiai tinka aperityvui ir viso valgio metu.
Prancūzija, Soussans
...Graži rubino spalvos suknelė, blizgantis vynas, pakankamai gili atspalvis, safrano atspindžiai, suteikiantys spalvai tam tikrą brandą. Atviras, apvalus ir malonus aromatas su keliais prieskonių, abrikosų natomis. Satinis ataka, plonas, elegantiškas kūnas su gražia galia. Gerai išreikšti taninai yra subrendę ir suteikia pabaigai tam tikro švelnumo. Elegantiškas vynas su gražia išraiška, patvirtinančia savo kilmę.
... ankštinės daržovės. * Cukrus. * Ryžiai. * Basmati ryžiai. * Ilgieji ryžiai. * Apvalūs ryžiai. * Pilno grūdo ryžiai. * Risotto ryžiai. * Garinti ryžiai. * Marisma ryžiai. * Bomba ryžiai. * Makaronai. * Čičerytės. * Lęšiai. * Pupelės. * Uogienės. * Alyvuogės. * Padažai. * Gazpačo. * Pisto. * Salmorejo. * Bulvių traškučiai. * Užkandžiai. * Duonos lazdelės. * Ekologiški produktai. * Veganiški produktai...
Ispanija, Cenicero
Mes esame maža šeimos vyninė, kuri vyną gamina jau 5 kartas. Gamindami raudonuosius, baltuosius ir rožinius vynus, skiriame didelį dėmesį kiekvienam proceso etapui. Naudojame vynuoges iš savo vyninių ir patikimų tiekėjų, kas leidžia užtikrinti mūsų D.O.Ca. Rioja vynų kokybę ir stilių: švelnūs, apvalūs ir lengvai geriami.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei