Italija, Nave
...Kvapas Elegantiški maraskos kvapai, praturtinti maloniais aromatinių žolelių niuansais Skonis Burnoje jis pasirodo apvalus, maloniai struktūruotas, su subalansuotais ir rafinuotais taninais. Pasiūlyti deriniai Puikiai tinka prie raudonos mėsos ir žvėrienos, idealiai dera su brandintais sūriais. Pastabos Toscana Rosso Aliotto iš Tenute Lunelli gimsta vyninėse, esančiose Tenuta Podernovo...
...Vigna Vantanara yra dvaras, kuriame geriausiai išreiškiame mūsų vyno daryklos cru, atitinkantį sertifikuotą ekologišką ūkininkavimą. Aglianico skonis yra pilnaviduris ir aksominis, nes jis pasinaudoja žemės mineralumu ir dar labiau išryškėja per medžio brandinimą. Apvalus, gerai subalansuotas struktūra užtikrinama dėl nepaprastų temperatūros svyravimų.
...Spalva: intensyvi rubino raudona. Aromatai: platus ir ilgalaikis, su juntamu vyšnių kvapu ir vanilės natomis. Skonis: pilnas, apvalus, su švelniais ir subalansuotais taninais. Patiekimo temperatūra: 16-18°C. Pora: puikiai tinka prie raudonos mėsos, žvėrienos ir brandintų sūrių. Vyninimas: po vynuogių atskyrimo, misos maceracija su odelėmis trunka 6-7 dienas 24-26°C temperatūroje. Baigus malolaktinę fermentaciją, dalis vyno brandinama barelėse, kita - plieninėse talpose. Brandinimo potencialas: 2 ir daugiau metų, priklausomai nuo derliaus.
Italija, Maruggio
...14% - 15% tūrio Spalva: Gili granato raudona, kompaktiška Aromatas: Mėlynių džemas, tamarindas, balzaminių natų Skonis: Pilnas ir apvalus su ilgu aromatu Patiekimo temperatūra (celsijus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Pirmieji patiekalai su mėsos sultiniu, žvėriena, raudona mėsa kepta, brandinti sūriai, grybai.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play