... tarp esminių omega-3 ir omega-6 riebalų rūgščių, taip pat jis yra vitaminų, mineralų ir skaidulų šaltinis.
Baltymai yra esminė kasdienės mitybos dalis ir būtina kūno sveikatos palaikymo dalis. Jie dalyvauja beveik visuose ląsteliniuose procesuose. Ypač naudingi jie yra raumenų atsigavimui po treniruotės ar kitokio intensyvaus krūvio.
Pridėdami šį miltelį prie savo kasdienės mitybos, galite pagerinti savo fizinę.
...Rudųjų ryžių baltymai yra augalinių baltymų šaltinis, gaunamas iš rudųjų ryžių. Tai populiarus pasirinkimas tiems, kurie laikosi veganiškos ar vegetariškos dietos, taip pat tiems, kurie turi maisto netoleravimą, nes juose nėra įprastų alergenų, tokių kaip glitimas, soja ir pieno produktai.
... sveikatos ir mitybos privalumų:
- Ji yra turtinga maistinėmis medžiagomis, įskaitant baltymus, riebalus, angliavandenius, maistines skaidulas, taip pat mineralus, tokius kaip kalcis, kalis ir cinkas.
Maca-Powder-3
Pasirinkti SRS Nutrition Express mūsų Maca ekstraktui yra protingas pasirinkimas, dėka jo aukštos kokybės ir sveikatos privalumų. Mūsų griežta kokybės kontrolė ir platus sveikatos...
...Pro V-Gain Protein yra turtingas baltymų ir mažai sočiųjų riebalų bei cukraus, todėl puikiai tinka bet kuriam aktyviam asmeniui, norinčiam padidinti baltymų suvartojimą be kompromisų.
Raumenų augimas ir palaikymas - Baltymai prisideda prie raumenų augimo ir palaikymo.
Aukštas pagrindinių amino rūgščių lygis - Sukurtas, kad turėtų didelę BCAA ir L-Glutamino koncentraciją.
Sustiprintas augalinės...
... dideliuose maišuose.
Žirnių baltymai dažnai naudojami vegetariškuose ir veganiškuose produktuose, sporto mityboje, kepiniuose ir kaip ingredientas paruoštuose maistuose. Jie taip pat gali būti tekstūruoti, kad būtų gaminami mėsos analogai ir padidinta baltymų koncentracija mėsos pakaitaluose.
...Atsipalaidav produktas, veikiantis kaip maisto pakaitalas, teikiantis būtinus makro- ir mikroelementus, tokius kaip baltymai, angliavandeniai, sveiki riebalai, taip pat vitaminai ir mineralai. Produktas be cukraus. Pavyzdinė formulė.
...PAT 58 yra baltymų ir mineralų (įskaitant kalcio karbonatą) šaltinis, skirtas naminių gyvūnų maisto formulėms.
Baltymai iš PAT 58 yra esminių amino rūgščių šaltinis, kurio organizmas nesintetina.
Jos aukštas virškinamumas leidžia formuluoti maistą, pritaikytą gyvūnams.
Jos riebalų kiekis užtikrina gerą granulių struktūrą.
... patiekaluose. Jos yra turtingos maistinėmis medžiagomis, tokiomis kaip baltymai, sveiki riebalai, skaidulos, vitaminai (įskaitant vitaminą E) ir mineralai (tokie kaip magnis, selenas ir varis). Saulėgrąžų sėklos taip pat žinomos dėl savo galimų sveikatos naudos, įskaitant širdies sveikatos skatinimą, uždegimo mažinimą, smegenų funkcijos palaikymą ir svorio valdymą.
... troškiniuose, pilafuose, sriubose ir kaip pagrindas pagrindiniams patiekalams. Taip pat jis naudojamas kaip kitų grūdų, tokių kaip ryžiai ar quinoa, pakaitalas ir yra populiarus gaminant kibbeh ir panašius patiekalus, kuriems reikalinga tvirta tekstūra. Stambus bulgur suteikia šiek tiek riešutinį skonį ir yra puikus ingredientas, pridedantis medžiagų ir maistingųjų medžiagų įvairiems kulinariniams patiekalams.
...Mūsų bio keratino ir kviečių baltymų plaukų kaukė DÔM LABS naudoja ekologiškus ir natūralius ingredientus, kurie yra saugūs plaukams ir mažiau linkę sukelti garbanas ar lūžius.
Kviečių baltymai mūsų kaukėse padeda sustiprinti plaukus ir taip pat suteikia būtinų mineralų, kurie stiprina šaknis ir skatina apimtį! Mes taip pat naudojame eterinius aliejus (kurie turi galingų priešuždegiminių savybių...
...Baltymai atlieka svarbų vaidmenį beveik visuose biologiniuose procesuose, kuriuose aminorūgštys yra pagrindiniai komponentai. Raumenys, oda, plaukai ir nagai taip pat daugiausia sudaryti iš baltymų, kurie nuolat naudojami ir todėl turi būti tiekiami.
Kuo įvairesnis ir subalansuotesnis esminių aminorūgščių kiekis baltymų preparate, tuo didesnė biologinė vertė žmogaus organizmui. Amino Complex...
...Sojų baltymai yra aukštos kokybės baltymų šaltinis, gaunamas iš sojų pupelių. Kaip visiškai augalinis baltymų šaltinis, sojų baltymai yra idealūs vegetariams ir veganams, tačiau tai taip pat puikus pasirinkimas tiems, kurie nori padidinti savo baltymų suvartojimą. Dėl savo universalumo ir maistinės vertės sojų baltymai yra puikus papildymas bet kuriai dietai ir galingas sąjungininkas siekiant fitneso tikslų.
EC numeris:225-677-1
CAS Nr:9010-10-0...
... antioksidantu. Dėl jos bendras organizmo tonusas didėja, o darbingumas gerėja.
Riebalų kiekis - 99,9%.
Maistinė vertė 100 g:
Baltymai: 0 g.
Riebalai: 99,8 g.
Sočiosios riebalų rūgštys: 14,4 g.
Mononesočiosios riebalų rūgštys: 24,5 g.
Polinesočiosios riebalų rūgštys: 60,9 g.
Angliavandeniai: 0 g.
Energijos vertė: 884 kcal (3698 kJ)...
... gilią drėgmę ir apsaugo odą, suteikdamas aksominį švelnumą.
Graikiškas jogurtas turi vitaminų ir mineralų, tokių kaip vitaminas B, kalcis ir cinkas. Šie maistingieji ingredientai prisideda prie sveikesnės ir spindinčios odos. Drėkinančios jogurto sudedamosios dalys, tokios kaip baltymai ir riebalai, suteikia drėgmės ir suminkština odą. Rankų ir kūno kremas su graikišku jogurtu yra gaivus ir...
...Bovine colostrum freeze dried Pre-milk Powder, kuriame yra aukštas aminorūgščių ir imunoglobulinų lygis. Geltonos spalvos milteliai, gauti iš pirmo ir antro melžimo, siūlomi neorganinės arba organinės kokybės. Be BSE ir IBR, pagaminta Vokietijoje. Bovine colostrum milteliai yra tirpūs vandenyje ir gali būti pridedami prie skystų maisto produktų, gėrimų ir kosmetikos, taip pat kapsulėse ar tabletėse.
IgG: 35
Baltymai: 79,3
Laktozė: 19,1
Riebalai: 0,5
Daugiakamerinė pakuotė eksportui: 20 kilogramų...
... gebėjimo. Nors efektyviai didina kolageno lygius, ji taip pat kovoja su galimomis problemomis ir dirginimais odoje.
Peptidai: Peptidai yra baltymai, kurie padeda didinti mažėjantį kolageno kiekį organizme laikui bėgant. Kovodami su senėjimu ir nusidėvėjimu, jie didina kolageno gamybą ir drėgmės balansą.
Olus aliejus: Augalinės kilmės emolientas. Hipoalergiškas, todėl tinka tiems, kurie turi pačią sausiausią ir jautriausią odą.
...Maistas, paruoštas Zepter Masterpiece indų, atrodo gražiau, nes išlaiko savo spalvą, formą ir tekstūrą; maistas taip pat yra nepalyginamai skanesnis, nes išsaugomos jo organoleptinės savybės (spalva, forma, tekstūra, aromatas ir skonis); maistas yra daug sveikesnis, nes išsaugomos jo maistinės ir biologinės vertės (vitaminai, mineralai, baltymai, mikro ir makro elementai). Paruoštas šiuo būdu...
... vertė 100g
Energijos vertė: 1724 KJ arba 408 Kcal
Riebalai: 6.2 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0.9 g
Angliavandeniai: 72 g
Iš jų cukrūs: 2.8 g
Maisto skaidulos: 5.1 g
Baltymai: 13 g
Druska: 1.7 g...
...Užkandis kaip Italijoje - geriausia pomidorams su mocarela ir visiems kitiems itališkiems užkandžiams.
Autentiškai pagardinta subtilia geriausių Viduržemio jūros žolelių mišiniu, skonis lygiai toks pat kaip Italijoje. Optimaliai derinkite prieskonius su geru alyvuogių aliejumi, nes tai dar labiau išryškina skonius. Belissimo!
Turinys: 40,00 g
Prekės Nr.: 201091
Energija: 306 kcal / 100 g, 1282 kJ / 100 g
Riebalai: 5,8 g / 100 g
Iš jų sočiųjų: 1,0 g / 100 g
Angliavandeniai: 40 g / 100 g
Iš jų cukrus: 24 g / 100 g
Baltymai: 13 g / 100 g
Druska: 7 g / 100 g...
...Referencinis tiekėjas perdirbtų gyvūnų baltymų Pavyje ir jos provincijoje, mes, DI.GI.MA. srl, esame pripažinti šioje srityje dėl mūsų produktų kokybės. Žinomi kaip mėsos miltai arba PAT, perdirbti gyvūnų baltymai yra pagrindinis elementas gaminant naminių gyvūnų maistą. Aukštas šių miltų kokybės lygis yra būtinas, kad būtų užtikrinta jų sauga ir pridėtos maistingosios savybės naminių gyvūnų maistui.
...Kontroliuojamos putos ploviklis dėžių ir CIP sistemų plovimui žemės ūkyje ir gyvulininkystėje
Mažai putojantis skystas valiklis, skirtas apdoroti grandinėms, talpoms, pastatams, mašinoms, rezervuarams, indams ir įrankiams, naudojamiems žemės ūkio ir gyvulininkystės pramonėje. Leidžia pašalinti organinius likučius, tokius kaip riebalai, baltymai ir kraujo likučiai, taip pat užkerta kelią druskų...
... montuojamas vamzdynuose, talpyklose / rezervuaruose, pjaustytuvuose, mėsmalėse ir kt. Su vienu matavimu galite vienu metu nustatyti vertingus komponentus, tokius kaip riebalai, baltymai, laktozė, sausųjų medžiagų kiekis ir kt. pieno pramonei, taip pat riebalus, baltymus, kolageną, vandenį ir kt. mėsos pramonei. Dėl modulinės konstrukcijos (jutiklis ir vertinimo įrenginys yra atskiri), jutiklio kalibravimas.
...
Priklausomai nuo jūsų reikalavimų, mes sukursime tinkamą toppingą jūsų pageidaujamam produktui. Pagrindinės sudedamosios dalys – priklausomai nuo jūsų sukurtos receptūros – yra pieno milteliai, kavos baltymai, pieno cukrus arba pieno baltymai. Riebalų kiekis svyruoja nuo nulio iki 30 procentų.
Jei turite specialių pageidavimų, drąsiai kreipkitės į mus. Mes taip pat įgyvendiname produktus, kurie atitinka ypatingus reikalavimus. Tai apima Clean-Label, ekologiškus, be laktozės ir granuliuotus toppingus.
...Mokslinis pavadinimas: Porphyra tenera
Raudonieji dumbliai nori yra turtingi maistinėmis medžiagomis, tokiomis kaip baltymai, skaidulos, vitaminai (ypač vitaminas B12), mineralai ir antioksidantai.
Mūsų produktai parduodami didmeninėmis partijomis. Daugumai mūsų produktų yra nustatytas minimalus užsakymo kiekis - 25 kg. Galime pateikti pavyzdžius.
Plants2Market taip pat turi BIO, HACCP ir DIN EN...
... riebalų rūgščių, taip pat omega 9 ir omega 6, padedantis užkirsti kelią širdies ir kraujagyslių problemoms bei ląstelių pažeidimams.
Ingredientai: 100% keptų žemės riešutų pasta. Dėmesio, žemės riešutas yra dažnas alergenas, todėl pirmiausia duokite su saiku.
Maistinė sudėtis: 100 g produkto: Riebalai 45 g, Baltymai 30 g, Angliavandeniai 5,9 g, iš jų natūralūs žemės riešutų cukrūs 0,55 g, Natūralus žemės riešutų druska 0,01 g.
...prieskoniai, natūralūs aromatai,
Maistinė vertė KJ/Kcal: 1208 KJ / 290 Kcal
Riebalai: 20.86 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (SRR): 7.69 g
Angliavandeniai: 2.63 g
Iš jų cukrus: 1.99 g
Baltymai: 23.07 g
Druska: 4.47 g
Alergenai: pienas: susijusi žaliava: prieskoniai...
... grikių kruopos yra mažiau vertingos nei neapdorotos, tačiau turi ryškesnį skonį.
Grikiai yra vertingas ingredientų ir maistinių medžiagų šaltinis. Ypač svarbūs yra baltymai, polifenoliai, polisacharidai ir mineralai.
Grikiai pasižymi dideliu mineralų, tokių kaip kalis, magnis, geležis ir vitaminai, kiekiu.
Jie gali būti atskiras patiekalas, priedas prie mėsos ar daržovių, gali būti pagrindas pietums ar vakarienei.
Keptos grikių kruopos ir keptos grikių kruopos reiškia tą patį dalyką. Abu grūdai yra termiškai apdoroti.