Italija, San Stino Di Livenza
...Šviesiai šiaudų geltonumo vynas su smulkia ir nuolatine perlage. Jis pasižymi vaisių-gėlių aromatais su subtiliais tipiniais žalios obuolio, kriaušės, baltųjų vaisių, migdolų ir akacijų žiedų kvapais. Vynuogių veislė: Glera Regionas: Venecija...
Prancūzija, Saint-Martin-Du-Vivier
...Burgundija ar kitų regionų vynai, kiekvienas raudonas vynas išreiškia unikalius savo terroiro bruožus. Vartojamas su raudona mėsa, padažais ar brandintais sūriais, raudonas vynas yra puikus pasirinkimas, norint papildyti turtingus ir gurmaniškus patiekalus.
Atitinkantys produktai
Raudonas Vynas
Raudonas Vynas
Kiti produktai
Tequila
Tequila
... veda kuriant šį Merlot. Viskas dedama į tai, kad užtikrintume kokybišką vyną, kuris gerbtų savo vynuogyno veislės tipiškumą. DEGUSTACIJA Spalva: intensyvi raudona su violetiniais atspalviais. Aromatas: išraiškingas su konservuotų raudonųjų vaisių natomis. Skonis: dosnus, apvalus ir minkštas su šviežių vaisių aromatais, papildytais švelnių prieskonių užuomina. Gurmaniškas Merlot, kaip niekad skanus! DERINIMAS SU MAISTU IR VYNU Le Star Merlot puikiai derės su užkandžių lėkšte, ant grotelių kepta mėsa, baltos mėsos patiekalais su padažu, žuvimi ir bulvytėmis bei ryškiais sūriais.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... konservantai, baltasis vynas, įdarytas į natūralią žarną. Neto svoris: 0.350 gr. Paskirstymo ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei vakuuminėje pakuotėje, temperatūra turi būti žemesnė nei 5ºC. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC. Gamybos procesas: Pasirinkimas, kapojimas, minkymas, įdaras, brandinimas, pjaustymas ir pakavimas. Ingredientai: Iberų kiaulienos liesa mėsa, D.O. la Vera paprikos (Káceres), druska, česnakas, raudonėlis ir konservantai. Neto svoris: 0.350 gr.
Italija, Misano Adriatico
...Šis raudonas vynas, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, yra gaminamas Italijos Oltrepòpavese regione. Su 75 cl talpa, šis vynas yra skanus Barbera, Croatina ir Uva Rara vynuogių mišinys. Jis kvepia prinokusiais vaisiais ir turi saldų, vaisišką skonį. Puikiai tinka su raudona mėsa, sūriais ar desertais.
Kipras, Paphos
...Jis pasižymi sudėtingais aromatais, su saldžiais prinokusiais vaisiais, sūriomis žemės natomis, bei stiebo ir ąžuolo prieskoniais. Skonis atskleidžia slyvas ir tamsiąsias vyšnias kartu su uogų, anyžių ir cinamono prieskoniais. Vaisiai yra apgaubti švelniais taninais, užtikrinančiais, kad šis vynas senės elegantiškai daugelį metų. Kaip ir visi mūsų vynai, šis Pinot Noir buvo auginamas iš aukščiausios kokybės vynuogynų pasaulyje garsioje Marlborough regione Naujojoje Zelandijoje. Puikiai dera su BBQ mėsa, riešutiniu sūriu ir grybų patiekalais.
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Blizganti auksinė spalva su žaliomis atspindžiais. Šviežias, intensyvus su akmens vaisių (persikas, abrikosas) ir džiovintų vaisių (migdolas, lazdyno riešutas) natomis. Tonizuojantis, mėsa yra vyninė, subtili, gerai subalansuota su natūralia gaivuma.
Belgija, Liège
... citrusinių vaisių natomis, su gėlių ir mineralų užuominomis. Burnoje šis dealkoholizuotas vyno gėrimas yra kreminis ir skanus, su subtilia ir gilia rūgštimi. Po gėlių aromatų sprogimo išryškėja gražus, ilgai išliekantis medaus natų poskonis. Daug intensyvumo ir gyvybingumo, bet be agresyvumo – elegantiška alternatyva alkoholiniam vynui. Jis puikiai dera su balta mėsa, taip pat su žuvies ir jūros gėrybių patiekalais.
Prancūzija, Bordeaux
... statinėse, kas išlaisvina taninus ir optimizuoja jo laikymąsi, tuo pačiu pagerindamas jo kokybę.\n\nDégustation\nVynas turi gražią tamsiai raudoną spalvą su rubino atspalviais. Nosyje atsiskleidžia juodųjų vaisių aromatai su subtiliu ir ištirpusių vanilės natų užuomina. Jis turi gerą struktūrą ir pasirodo kaip apvalus ir švelniai medinis vynas. Pora: raudona mėsa ir smulkūs plunksniniai žvėreliai.\n\nCépages: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%)\nProducteur: Castel\nFormats et conditionnements: Pusė butelio (37,5cl) - 12 vnt. dėžutė"}...
Bulgarija, Sevlievo
...Burgundijos sraigės Galimi pjaustymai: 12 vnt. pakuotė 60 vnt. pakuotė Naudojamos žaliavos: Sraigių Helix Aspersa Maxima mėsa, sraigių kiautai Helix Aspersa Maxima, Sviestas (86% riebalų), svogūnas, česnakas, prieskoniai, baltasis vynas Laikymas: – 18 ° C Gaminimo būdas: paruošta tiesioginiam vartojimui. Šildykite įkaitintoje orkaitėje 180 ° C temperatūroje 8/10 minučių. Patiekite šiltai.
Belgija, Nivelles
... ruošiniuose, tokiuose kaip padažai, žuvies putėsiai, ryžių vynas, raudonas tofu, marinuoti daržovės, sūdyta mėsa ir kt. Anekdotas: Raudona ryžių mielė yra Kinijos farmacijos knygoje nuo Mingų dinastijos (1368-1644), ji buvo vadinama „ilgalaikio ryžių“. Aktyvioji raudonos ryžių mielės medžiaga yra monakolina K. Ryžiai, šios medžiagos šaltinis, pasauliniu mastu intensyviai auginami, ypač Kinijoje, todėl protinga pasirinkti raudoną ryžių mielę...
Ispanija, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENTAI: kiaulienos mėsa ir šoninė, druska, prieskoniai, vynas, dextrozė, pieno baltymas, stabilizatorius E451, antioksidantas E301, skonio stipriklis E621 ir konservantas E250. Natūrali kiaulienos žarna. Prieš vartojimą produktą reikia visiškai išvirti. Gali būti sojos ir garstyčių pėdsakų. ŠVELNUS RŪKYMAS...
Prancūzija, Grigny
...Ingredientai: Kvietinė miltai - 30%, daržovės (paprika, raudonasis svogūnas) - 20%, jautiena - 19%, vanduo, šoninė - 8%, sojos padažas (vanduo, sojos pupelės, kviečiai, druska), saulėgrąžų aliejus, druska, cukrus, baltas vynas, glutamatas, sezamo aliejus, pipirai, imbieras milteliuose, tapiokos krakmolas, E412 guar gum. Vidutinė maistinė vertė 100g produkto: Energija 820kJ / 196kcal, riebalai...
Ispanija, Murcia
...Baltasis vynas, saugoma Jumillos kilmės vieta Veislė: 100% ekologiškas Sauvignon Blanc 2022 Spalva: Švari, ryški, kristalinė Aromatas: Gilūs aromatai, tropinis fonas ir persikų užuominos. Skonis: Išraiškingas, sudėtingas su mineraliniais akcentais, suteikiantis ilgalaikį poskonį. Pora: Puikiai dera su suši, jūros gėrybėmis, žuvimi, ryžiais, salotomis, taip pat makaronais ir balta mėsa. Alkoholis: 13.00%...
Ispanija, Almeria
... aromatais. Turintis savitą charakterį, gaivus ir saldus tuo pačiu metu, labai lengvai geriamas. Gamyba: Jaunas metų vynas, maceruotas su vynuogių odelėmis, vyšniomis, avietėmis ir aistros vaisiais. Klimatas: Ekstremalus žemyninis klimatas su ilgomis ir šaltomis žiemomis, šiltais vasaromis, dideliu temperatūrų kontrastu tarp dienos ir nakties, ir labai trumpomis pereinamosiomis sezonais.
Prancūzija, Saint Cannat
... termoreguliuojama apie 16-18°C. SKONIO PASTABOS Graži šviesiai rožinė spalva, gaivus vaisinis skonis. Išgrynintas ir subtilus burnoje, geras metai. Gastronominis vynas. Ypač vertinsite mūsų Bandol rožinį vyną su žuvimi, kepta mėsa, bouillabaisse, paukštiena… Arba kaip aperityvą. Patiekiama apie 13°C...
Prancūzija, Caromb
...Veislės: 100% Caladoc Vynuogynų amžius: 15 metų Terroiras: Argilo-kalkakmenis Derlius: Mašininis Degustacija: • Spalva: Gili raudona, violetiniai atspalviai • Pirmas aromatas: Raudonieji vaisiai • Antras aromatas: Prieskonių natos • Skonyje: Raudonieji vaisiai, pusiausvyra ir gaivumas • Ilgas poskonis Maisto/vyno derinimas: Regioniniai patiekalai, mėsa, dešros Laikymas: 4–5 metai Vyninimas: Išspaudimas/Trinimas. Maceracijos planas 10 dienų 24° temperatūroje, kad išsaugotų gaivumą ir vaisiškumą. Spaudimo likučiai pridedami prie lašelinio sulčių. FML ant smulkių mielių žiemą iki buteliavimo.
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Nuosėdų šalinimas - kasdienis fermentacijos stebėjimas - temperatūros kontrolė 16° C - perkelimas - filtravimas. Buteliavimas ir putojimo procesas mūsų urviniuose rūsiuose, su minimaliu brandinimu 12 mėnesių. Slėgis: 5–6 barai. Degustacijos pastabos: Malonus, šiek tiek amilo kvapas, gaivus ir aromatingas skonis. Smulkios ir elegantiškos burbuliukai. Pora: Vouvray puikiai tiks jūsų šventėms prie aperityvo, taip pat prie patiekalų su žuvimi ar balta mėsa Brut versijai ir prie desertų.
Italija, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Geografinė nuoroda: Gamybos zona: Emilija Vynuogių veislė: Lambrusco Alkoholio kiekis: 8 % vol. Spalva rubino raudona Aromatas vyninis ir vaisinis Skonis dulkiantis, malonus ir maloniai harmoningas Pora raudona mėsa, medžiojamoji mėsa Pateikimo temperatūra 18°-20° C.
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
... spalva. Subtilus aromatas, delikaus raudonųjų vaisių, juodųjų serbentų ir agrastų kvapas. Maloni ir subalansuota struktūra. MAISTO/VINO DERINYS: Šaltos užkandžiai, raudona mėsa, švelnūs sūriai. PATEIKIMO TEMPERATŪRA: Tarp 15 ir 17°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, La Chapelle Heulin
...Veislė: Melon de Bourgogne 100% Teritorija: Smėlis ir silikatas Maisto ir vyno derinimas: Labai švelnūs vynai 2019 metams. Užkandžiai, žuvis, balta mėsa ir sūris. Turtingas ir švelnus vynas. Veislė: Melon de Bourgogne 100% Teritorija: Smėlis ir silikatas Maisto ir vyno derinimas: Labai švelnūs vynai 2019 metams. Užkandžiai, žuvis...
Prancūzija, Malataverne
Italija, Maruggio
...13 % - 14% tūrio Spalva: Purpurinė raudona Aromatas: Subtilus, labai charakteringas Skonis: Geras taninų ir struktūros balansas, švelnus ir apgaubiantis Patiekimo temperatūra (Celsijaus): 16° - 18° C Rekomenduojama: Raudona mėsa, šerniena, aštrūs sūriai, mėsa, aviena, mėsos padažas, kepta mėsa, jautiena, dešros, sūriai.
Prancūzija, Passa
...100% Carignan Šis Carignan vynas gaunamas iš šimtamečių vynmedžių, surinktų optimaliai subrendusių, iš molio smėlio dirvožemio, esančio prie Albères ir Canigou viršūnės. Nosyje jaučiami pipiriniai aromatai. Ilgas burnoje, apvalus ir subalansuotas. Rekomenduojama mėgautis su karštais užkandžiais, raudona mėsa, padažais ir sūrių asortimentu. Sertifikacija: ekologiškas...
Prancūzija, Roubia
...blizganti spalva, granato atspalviai. Nosies Medinis, elegantiškas, vaisinis. Burna Harmoninga, subtili, aksominė, subtilūs juodųjų trumų, juodųjų serbentų, skrudintos duonos, gausūs medžio tonai, smulkūs taninai, tikslūs taninai, apvalus, šiek tiek mineralinis, struktūruotas kūnas, ilgas išlieka. Maisto ir vyno derinimas Raudona mėsa su padažu, kasuletas. Patiekimo temperatūra: 8° - 10° Spalva: Raudona Veislė: Grenache, Syrah Alkoholio kiekis: 14,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Pantin
...pabrėžtus šiek tiek alkoholinio pojūčio. Cuvée, kuri yra tiek elegantiška, tiek maloni. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Labai graži purpurinė spalva. Kompleksinis aromatas išreiškia raudonųjų vaisių, prieskonių, kokosų ir vanilės natas. Medžio aromatas yra ištirpęs ir viliojantis. Burnoje šis derlius atsiskleidžia su subtiliais taninais, ilga ir delikati medžiaga, paliekanti ilgai išliekantį sudėtingų vaisių natas: vyšnių, vanilės ir kakavos. Nuotrauka nėra sutartinė - gali būti taikomi pakavimo mokesčiai - susisiekite su mumis. Vynų ir patiekalų derinimas: - Apéritif - Antienos krūtinėlė - Mėsa...
Prancūzija, Laure-Minervois
...Grenache, Syrah ir Carignan mišinys. Pilno kūno raudonasis vynas su turtingais taninais, kurie dengia poskonį. Vynas, puikiai derantis su jūsų keptomis daržovėmis ir mėsa.
Prancūzija, Parnac
...Delikatesas ir vaisių šviežumas. Rožinės suknelės siekis sukurti purpurines vaizdines, kurios išreiškia raudonųjų vaisių šviežumo, obuolių ir kriaušių švelnumo bei raudonųjų serbentų rūgštumo mišinį riebioje ir apvalioje aplinkoje. Patiekti: šviežiai, 8 - 10°C. Rekomenduojamas patiekalas: kaip aperityvas su užkandžiais, kepta mėsa, žuvimi, Azijos virtuve. Idealiai tinka vasarą su vaisių ir sezoninių daržovių salotomis.
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
... fermentuojasi kelias savaites. Domaine du Cardona gamina hidromelį iš garrigue medaus, naudojant vyninę metodiką, o kai kurioms partijoms brandinimas vyksta molinėse statinėse (moderniose 160 l amphorose). Hidromelį galima ragauti šaltą, šildytą ir aromatizuotą, jis dažnai naudojamas kuriant daugybę kokteilių. Taip pat jis naudojamas virtuvėje deglazavimui (foie gras) ir marinatams dėl savo gebėjimo suminkštinti mėsą.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei