Italija, San Donaci
...Vynas gautas iš Negroamaro (90%) ir Malvasia Nera (10%) vynuogių. Gamybos zona: Salentas, tarp Brindisi ir Lecce provincijų. Brandinimas barelėse. Aromate išryškėja sunokusių raudonųjų vaisių ir džemų kvapai, prieskoniuoti juoduoju pipiru, saldymedžiu, skrudintais tonais ir viduržemio jūros augalijos balzaminėmis natomis. Idealiai tinka su kietais sūriais, tokiais kaip Comtè, Gorgonzola, mėsos gaminiais, tokiais kaip kiaulienos pancetta, chorizo, capocollo ir ant grotelių kepta raudona mėsa.
...Vynuogės: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Spalva: rubino raudona, su violetiniais atspalviais ir linkusi į granato spalvą su senėjimu | Kvapas: labai elegantiškas vynas. Jaučiami vaisiniai aromatai, tokie kaip mėlynės ir gervuogės, su kokybiškais skrudintais ir vaniliniais tonais | Skonis: burnoje jis pasirodo sausas, šiltas ir pilnas. Taninai jaučiami, tačiau švelniai dėl buvimo barrique statinėse. GASTRONOMINIAI DERINIAI: Puikus vynas su kepta mėsa, ypač kiauliena, aviena ir ožkiena. Gerai dera su medžioklės patiekalais. Taip pat vynas meditacijai.
Atitinkantys produktai
Altropasso
Altropasso
Italija, Schio
...Ciliegiolo... tai skirtingas gėrimas iš Toskanos. Išvaizda intensyvi raudona, beveik nepralaidi šviesai, vaisinė, malonūs vyšnių džemo, prinokusių gervuogių, šiek tiek prieskonių, baltųjų tabako, juodųjų pipirų užuominos. Skonyje, apgaubiantis, subalansuotas, harmoningas, elegantiškas ir subtilus, pagirtinas šilkinis taninas. Puikus gėrimas, jis puikiai derės su plėšrūnų mėsa, prabangiu šernu su polenta ir brandintais sūriais, brandintu toskanišku pecorino.
Prancūzija, Brue Auriac
... papildytas švelniomis prieskoninėmis ir vanilės natomis. Vėliau jis pereina į pipirų ir rožių uogų natas. Burnoje ataka yra apvali ir kūniška, su prieskoninėmis natomis, po to pereina į saldžias juodųjų uogų natas ir medienos natas, kurios palaiko gražų ir ilgą finišą. Maisto ir vyno derinimas: Raudona mėsa, mėsos patiekalai, grybai, sūriai Patiekimas: 18-20°C Laikymas: Gerti dabar arba toliau gerės per 5 metus...
...Šviesiai šiaudų geltona spalva su auksiniais atspindžiais, gėlių aromatas su prieskoninėmis vanilės natomis. Sausas skonis, maloniai gaivus ir ilgalaikis. Pora: Idealiai tinka kaip aperityvas, su balta mėsa, žuvies patiekalais, jūros ežiais ir vėžiagyviais, austrėmis.
Ispanija, Santiago De Compostela
... spalvos, švarus ir blizgus, galima matyti anglies burbuliukus, kurie rodo jo jaunystę. Vynuogių kvapas, su sirupo užuominomis, obuolio akcentais ir subtiliais gėlių tonais. Skonis lygus ir elegantiškas, subalansuotas, lengvas ir galiausiai gaivus. Šis 0.0% baltasis vynas be vargo derinasi su užkandžiais, žuvies patiekalais ir balta mėsa.
Vokietija, Lüdenscheid
...Naudojimas: Kalėdų kepiniai, karštas vynas, sriubos, sultiniai, troškiniai, konservai, mėsa, ryžiai, kvapų maišeliai Dabar mūsų "Visos gvazdikėliai" galite naudoti kaip reklaminę priemonę arba dovaną. (Klausimus siųskite el. paštu: info@gojundgoj.de) Maloniai siūlome jums mūsų produktus taip pat kaip privatinį prekės ženklą, didelėse pakuotėse ir perpardavėjams.
Šveicarija, Hendschiken
...°C, apie 25 minutes. Laikymo temperatūra: min. -18°C, vieną kartą atšildžius, nebešaldyti. Informacija apie alergiją: sudėtyje yra glitimo, pieno, kiaušinių, sojos. Mėsos produktas, skirtas vartoti virtą. Pagaminta Šveicarijoje su šveicariška mėsa.
Suomija, Turku
...{"Designation":"Kvalifikacija\nDOC","Volume":"Tūris: 75cl","Ageing":"Brandinimas\nŠis vynas mažiausiai keturis mėnesius laikomas ant mielių nerūdijančio plieno talpose, o dar du mėnesius butelyje","Region":"Regionas\nItalija – Pjemontas","Alcohol Content":"Alkoholio kiekis\n13%","Variety":"Veislė\n100% Arneis","Pairing":"Patiekimas\nPuikus aperityvas, žaliasis žuvis, moliuskai, žuvis, balta mėsa, daržovės"}...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... lenta arba prie stalo su balta mėsa. Kelionė į saulę! Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Veislė: Primitivo IGT: Puglia (Apulija, Italija) Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų Patiekimo temperatūra: 16-18°C...
Prancūzija, Auxerre
... anglies dioksido maceracija. Po fermentacijos vynas brandinamas nerūdijančio plieno talpose iki buteliavimo.","robe pourpre, sombre et intense, nuances violettes":"tamsiai raudona, intensyvi, su violetiniais atspalviais","Bouche":"Burna","Appellation:Minervois":"Vyno regionas: Minervois","Domaine:Domaine du Siestou":"Vyninė: Domaine du Siestou","Culture:Biologique":"Auginimas: Ekologiškas...
Prancūzija, Colmar
...Šis vynas neša mūsų dvynukų, gimusių 1995 metais, vardus. Didžiuojamės šiuo balto vyno, vyriško, išskirtinio, su puikiu vaisiškumu ir subtiliu aromatu. Jis yra Alsacijos vynų karalius. Puikiai tinka su žuvimi, jūros gėrybėmis, balta mėsa ir ypač su Alsacijos raugintais kopūstais. Gamyba 5% Veislės: 100% Riesling Krituliai: 550 mm/metus Amžius: 40 metų Brandinimas: 8-9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse Alkoholis: 12% Cukrus: 11,8 g/L Bendra rūgštis: 4,78 g/L Patiekimo temperatūra: 8-10°C Laikymas: 7 metai...
Italija, Barletta
...Maceracija ant odelių vyksta kontroliuojamoje temperatūroje ir trunka 20 dienų. Vynas vėliau keliauja į ąžuolo statines, kur brandinamas mažiausiai 12 mėnesių, o po to dar vienerius metus butelyje, kad pasiektų puikų pusiausvyrą ir aromatų turtingumą. Barbera yra dosni ir didelės struktūros, tvirta, svarbi, kuri žavi sudėtingais prieskonių, mažųjų raudonųjų uogų, miško, mėtų, vanilės ir saldymedžio natomis. Išskirtinė Barbera, puikiai deranti su raudona mėsa ir brandintais sūriais, suteikianti jaudinančią gastronominę patirtį.
... jūros oras, kuris, prieš pasiekdamas slėnį, pavogė kalnuose miškų balzamus. Priklausomai nuo sezono, atidaromos langai ir taip tęsiama devynis mėnesius. Tada leidžiamasi į rūsį: čia po dvejų metų baigiasi brandinimas. Rezultatas yra jaudinantis, tačiau reikės būti pasiruošusiam jaudintis: reikės pajusti, beveik išgirsti, retą jos riekelės saldumą, ir bėda, jei pašalinsite riebalus, lengvus ir virškinamus, kurie suteikia harmoniją ir švelnumą. Baltas duona ir vietinis vynas yra idealiausi jos palydovai.
Belgija, Zwijndrecht
.../pakuotė PET/PE/rišiklis/EVAL™/rišiklis/EVA Šviežia raudona mėsa, žuvis, sūris PET/PE/rišiklis/EVAL™/rišiklis/PE/PE PA/PE/rišiklis/EVAL™/rišiklis/PE Aukštos barjeros formuojamos struktūros PA/EVAL™/PA/rišiklis/PE Šviežia pasta, pusiau iškeptas duona PA/EVAL™/PA/rišiklis/lonomeras PE/rišiklis/PA/EVAL™/PA/rišiklis/PE Maišelis, maišelis dėžutėje, apvyniojimas PE/rišiklis/EVAL™/rišiklis/PE Sultys, vynas...
Turkija, Gaziantep
...Originali kokybė. Prieinama didmeninėmis partijomis. Pagaminta Turkijoje. GALIŲS IR EFEKTYVUS VALYMAS - Ant oksiduojamų dėmių (arbata, kava, vynas) dėka aktyviojo deguonies - Ant krakmolo (ryžiai, makaronai, krakmolas) ir baltymų dėmių (mėsa, kiaušiniai) dėl fermentų derinio - Ant įsisenėjusių dėmių dėka šarminių medžiagų BLIZGESYS IR APSAUGA - Antikalio veiksmingumas, užtikrinantis tobulą...
Prancūzija, Cénac
...derinantis gražų taninų tinklą, apgaubtą, saldymedžio su užuominomis į vyšnių džemą. Gražus vynas, kuris mus džiugins jau dabar po 10-12 valandų dekantavimo. Rekomenduojama ragauti su kepta mėsa arba kietu sūriu. Produktas: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plotas: 30 ha Išvaizda: graži, tvirta, gili rubino spalva...
Prancūzija, Sète
...1 pakelis kalmarų vamzdelių, česnakas, svogūnas, įdaras (mėsa arba žuvis pagal pasirinkimą), druska, pipirai, petražolės, pomidorų padažas, alyvuogių aliejus, „aioli“ ir baltas vynas. Rekomenduojame atšildyti kalmarų vamzdelius po vandeniu prieš ruošiant. Įdaryti vamzdelius pasirinktu įdaru ir uždaryti vamzdžio galą su dantų krapštuku. Apkepti česnaką, svogūną ir petražoles. Pridėti pomidorų padažą ir baltą vyną. Įdėti įdarytus vamzdelius ir troškinti 25–35 minutes ant silpnos ugnies. Patiekiant, sumaišyti aioli su padažu. Patiekti su makaronais arba ryžiais.
Italija, Dorgali
... violetiniais atspalviais, nosyje jis atsidaro didingai su akmens, grafito ir mažų juodųjų uogų natomis. Burnoje jis išskiria savo šilumą, po kurios seka minkštų ir apgaubiančių taninų struktūra, atskleidžianti juodojo kakavos natą. Nefiltruotas vynas, galimi nuosėdos nesumažina kokybės, bet išryškina tipiškumą ir liudija mūsų vyno gamybos procedūrų vientisumą ir natūralumą. Puikiai tinka prie turtingų ir struktūruotų patiekalų, tokių kaip medžiojimo antrieji patiekalai, raudona mėsa ir brandinti sūriai.
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai : - 97 % Senovinis baltas vynas, pagamintas iš ekologiškų vynuogių - 3 % Natūralus aromatas - Be alergenų, be konservantų - Nepasterizuotas Naudojimo patarimai : Šis baltas vynas su riešutų skoniu puikiai dera su salotomis arba endivijomis. Tinka taip pat padažams, marinatams ir prieskoniams. Patiekalai, ypač balta mėsa, bus maloniai pagardinti šiuo vynu. Šis produktas yra prieinamas 25 cl talpos. Taip pat galima užsisakyti 3-5-10 litrų kubiluose, 220 litrų statinėse ir konteineriuose pagal užsakymą.
Prancūzija, Les Riceys
...VYNO RŪŠIS: 100% PINOT NOIR SKONIS: Šis 100% Pinot Noir vynas atskleidžia tamsių vaisių aromatus. Subtilūs taninai burnoje daro jį idealiu vynu, derinant su raudona mėsa ir sūriais.
... atšaldytas, mėgaukitės vienas, su makaronų patiekalais, pica, kepta mėsa ar žuvimi, alyvuogėmis, antipasti, užtepėlėmis... Vyno gamintojo patarimas: Užbaikite šiltą vasaros dieną savo terasoje su taure rožinio vyno ir apdovanokite save šiek tiek antipasti – taip patirsite Viduržemio jūros gyvenimo būdą tiesiai iš Pfalco. Vynifikacija: Fermentuota nerūdijančio plieno talpose, 4 mėnesius brandinta ant mielių.
...Šis sausas raudonasis vynas "Saperavi" gaminamas iš to paties pavadinimo Saperavi vynuogės, kurios skinamos Chelti upės šlaituose, Shilda kaime, Kachetijos regione. Tamsus, rubino spalvos vynas žavi dominuojančiais juodųjų serbentų, vyšnių ir gervuogių aromatais. Rekomenduojame šį vyną su kepta mėsa ir sūriu. Mėgaukitės šiuo vynu esant 16-18° C temperatūrai. Vyninė su 50 hektarų auginimo ploto: tiesioginis importas.
Rumunija, Bucuresti
...vištieną, kalakutieną, stručius, avieną, sraiges ir kt.), visa gali būti šviežia arba šaldyta - Konservus visų tipų. Gali būti mėsa, vaisiai, daržovės, marinuoti produktai, paruošti valgyti, uogienė ir kt. - Patiekalus visų tipų: saliamis, dešrelės, kumpis, dešros, paštetas, mortadelos ir kt. - Pieno produktus ir kiaušinius, pieno miltelius, pieną, sūrį, geltonąjį sūrį, ožkos sūrį, ožkos geltonąjį sūrį...
Vokietija, Meerbusch
...ANDERSSON-IMPORT - Importuotojas ir didmeninė prekyba Skandinavijos maisto produktais: "Glögg" (karštas vynas), "Lakritze", elnienos mėsa, ragučio mėsa, "Knäckebrot", uogienė, stiprieji gėrimai, saldumynai, kepiniai.
... vartotojams. Tai šviežiai ir moderniai atrodantys produktai, kuriuos galima vartoti bet kuriuo paros metu, tiek užkandžiams, tiek pietums, vakarienei, šventėms ar bet kokiam renginiui. Pavyzdžiui, pusiau saldus vynas Castillo de Rossi, skirtas užkandžiams, arba raudonasis vynas M&G Reserve, kuris puikiai dera su skania mėsa ar žuvimi. Mes turime galimybę pagaminti reikiamus kiekius bet kokiam...
Italija, Marciano Della Chiana
KingoFood parduoda itališkus aukštos kokybės produktus. Mėsos gaminiai, tokie kaip Finocchiona IGP, pirmos klasės mėsos, pagardintos druska, pipirais, česnaku ir laukiniais krapais. Arba pecorino, brandintas oloje, su stipriu skoniu. Ir vynas: Chianti Riserva - Camperchi - Pirmasis pasirinkimas - D.O.C.G. Prekių siuntimo laikai ir būdai yra labai svarbus faktorius. Pasirinkome specialius siuntimo sistemų sprendimus su izoterminiu medžiaga ir sintetiniu ledu, leidžiančiu išlaikyti prekių temperatūrą iki devyniasdešimt šešių valandų (4 dienos).
Pagrindinis dėmesys skiriamas aukštos kokybės produktams iš pasirinktos srities: vynui ir putojančiam vynui, iš Ispanijos, taip pat iš Vokietijos, Austrijos, Prancūzijos ir Italijos (ypač Pjemonte) išskirtinės delikatesai tiesiai iš gamintojo, ekologiški kumpiai, dešros ir mėsa, alyvuogių aliejus, amatininkų gaminiai ir dar daug daugiau. Vynininkų putojantis vynas, Cava, vynas, šeripas, likeris...
Prancūzija, Ivry Sur Seine Cedex
STRAPEX siūlo platų paslaugų, medžiagų ir vartojamųjų prekių asortimentą visame pasaulyje (plastikinio ir metalinio juostavimo, plėvelės apvyniojimo, segimo), skirtų prekių saugumui ir apsaugai jų manipuliavimo, saugojimo ir transportavimo metu, maisto ir gėrimų pramonei (alus, mineralinis vanduo, vaisių sultys, vynas, pieno produktai, mėsa, paukštiena, žuvis, vaisiai ir daržovės, šaldyti...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei