Prancūzija, Saint-Martin-Du-Vivier
...Burgundija ar kitų regionų vynai, kiekvienas raudonas vynas išreiškia unikalius savo terroiro bruožus. Vartojamas su raudona mėsa, padažais ar brandintais sūriais, raudonas vynas yra puikus pasirinkimas, norint papildyti turtingus ir gurmaniškus patiekalus.
Atitinkantys produktai
Raudonas Vynas
Raudonas Vynas
Kiti produktai
Tequila
Tequila
... veda kuriant šį Merlot. Viskas dedama į tai, kad užtikrintume kokybišką vyną, kuris gerbtų savo vynuogyno veislės tipiškumą. DEGUSTACIJA Spalva: intensyvi raudona su violetiniais atspalviais. Aromatas: išraiškingas su konservuotų raudonųjų vaisių natomis. Skonis: dosnus, apvalus ir minkštas su šviežių vaisių aromatais, papildytais švelnių prieskonių užuomina. Gurmaniškas Merlot, kaip niekad skanus! DERINIMAS SU MAISTU IR VYNU Le Star Merlot puikiai derės su užkandžių lėkšte, ant grotelių kepta mėsa, baltos mėsos patiekalais su padažu, žuvimi ir bulvytėmis bei ryškiais sūriais.
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Blizganti auksinė spalva su žaliomis atspindžiais. Šviežias, intensyvus su akmens vaisių (persikas, abrikosas) ir džiovintų vaisių (migdolas, lazdyno riešutas) natomis. Tonizuojantis, mėsa yra vyninė, subtili, gerai subalansuota su natūralia gaivuma.
Prancūzija, Bordeaux
... statinėse, kas išlaisvina taninus ir optimizuoja jo laikymąsi, tuo pačiu pagerindamas jo kokybę.\n\nDégustation\nVynas turi gražią tamsiai raudoną spalvą su rubino atspalviais. Nosyje atsiskleidžia juodųjų vaisių aromatai su subtiliu ir ištirpusių vanilės natų užuomina. Jis turi gerą struktūrą ir pasirodo kaip apvalus ir švelniai medinis vynas. Pora: raudona mėsa ir smulkūs plunksniniai žvėreliai.\n\nCépages: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%)\nProducteur: Castel\nFormats et conditionnements: Pusė butelio (37,5cl) - 12 vnt. dėžutė"}...
Prancūzija, Grigny
...Ingredientai: Kvietinė miltai - 30%, daržovės (paprika, raudonasis svogūnas) - 20%, jautiena - 19%, vanduo, šoninė - 8%, sojos padažas (vanduo, sojos pupelės, kviečiai, druska), saulėgrąžų aliejus, druska, cukrus, baltas vynas, glutamatas, sezamo aliejus, pipirai, imbieras milteliuose, tapiokos krakmolas, E412 guar gum. Vidutinė maistinė vertė 100g produkto: Energija 820kJ / 196kcal, riebalai...
Prancūzija, Saint Cannat
... termoreguliuojama apie 16-18°C. SKONIO PASTABOS Graži šviesiai rožinė spalva, gaivus vaisinis skonis. Išgrynintas ir subtilus burnoje, geras metai. Gastronominis vynas. Ypač vertinsite mūsų Bandol rožinį vyną su žuvimi, kepta mėsa, bouillabaisse, paukštiena… Arba kaip aperityvą. Patiekiama apie 13°C...
Prancūzija, Caromb
...Veislės: 100% Caladoc Vynuogynų amžius: 15 metų Terroiras: Argilo-kalkakmenis Derlius: Mašininis Degustacija: • Spalva: Gili raudona, violetiniai atspalviai • Pirmas aromatas: Raudonieji vaisiai • Antras aromatas: Prieskonių natos • Skonyje: Raudonieji vaisiai, pusiausvyra ir gaivumas • Ilgas poskonis Maisto/vyno derinimas: Regioniniai patiekalai, mėsa, dešros Laikymas: 4–5 metai Vyninimas: Išspaudimas/Trinimas. Maceracijos planas 10 dienų 24° temperatūroje, kad išsaugotų gaivumą ir vaisiškumą. Spaudimo likučiai pridedami prie lašelinio sulčių. FML ant smulkių mielių žiemą iki buteliavimo.
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Nuosėdų šalinimas - kasdienis fermentacijos stebėjimas - temperatūros kontrolė 16° C - perkelimas - filtravimas. Buteliavimas ir putojimo procesas mūsų urviniuose rūsiuose, su minimaliu brandinimu 12 mėnesių. Slėgis: 5–6 barai. Degustacijos pastabos: Malonus, šiek tiek amilo kvapas, gaivus ir aromatingas skonis. Smulkios ir elegantiškos burbuliukai. Pora: Vouvray puikiai tiks jūsų šventėms prie aperityvo, taip pat prie patiekalų su žuvimi ar balta mėsa Brut versijai ir prie desertų.
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
... spalva. Subtilus aromatas, delikaus raudonųjų vaisių, juodųjų serbentų ir agrastų kvapas. Maloni ir subalansuota struktūra. MAISTO/VINO DERINYS: Šaltos užkandžiai, raudona mėsa, švelnūs sūriai. PATEIKIMO TEMPERATŪRA: Tarp 15 ir 17°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, La Chapelle Heulin
...Veislė: Melon de Bourgogne 100% Teritorija: Smėlis ir silikatas Maisto ir vyno derinimas: Labai švelnūs vynai 2019 metams. Užkandžiai, žuvis, balta mėsa ir sūris. Turtingas ir švelnus vynas. Veislė: Melon de Bourgogne 100% Teritorija: Smėlis ir silikatas Maisto ir vyno derinimas: Labai švelnūs vynai 2019 metams. Užkandžiai, žuvis...
Prancūzija, Malataverne
Prancūzija, Passa
...100% Carignan Šis Carignan vynas gaunamas iš šimtamečių vynmedžių, surinktų optimaliai subrendusių, iš molio smėlio dirvožemio, esančio prie Albères ir Canigou viršūnės. Nosyje jaučiami pipiriniai aromatai. Ilgas burnoje, apvalus ir subalansuotas. Rekomenduojama mėgautis su karštais užkandžiais, raudona mėsa, padažais ir sūrių asortimentu. Sertifikacija: ekologiškas...
Prancūzija, Roubia
...blizganti spalva, granato atspalviai. Nosies Medinis, elegantiškas, vaisinis. Burna Harmoninga, subtili, aksominė, subtilūs juodųjų trumų, juodųjų serbentų, skrudintos duonos, gausūs medžio tonai, smulkūs taninai, tikslūs taninai, apvalus, šiek tiek mineralinis, struktūruotas kūnas, ilgas išlieka. Maisto ir vyno derinimas Raudona mėsa su padažu, kasuletas. Patiekimo temperatūra: 8° - 10° Spalva: Raudona Veislė: Grenache, Syrah Alkoholio kiekis: 14,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Pantin
...pabrėžtus šiek tiek alkoholinio pojūčio. Cuvée, kuri yra tiek elegantiška, tiek maloni. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Labai graži purpurinė spalva. Kompleksinis aromatas išreiškia raudonųjų vaisių, prieskonių, kokosų ir vanilės natas. Medžio aromatas yra ištirpęs ir viliojantis. Burnoje šis derlius atsiskleidžia su subtiliais taninais, ilga ir delikati medžiaga, paliekanti ilgai išliekantį sudėtingų vaisių natas: vyšnių, vanilės ir kakavos. Nuotrauka nėra sutartinė - gali būti taikomi pakavimo mokesčiai - susisiekite su mumis. Vynų ir patiekalų derinimas: - Apéritif - Antienos krūtinėlė - Mėsa...
Prancūzija, Laure-Minervois
...Grenache, Syrah ir Carignan mišinys. Pilno kūno raudonasis vynas su turtingais taninais, kurie dengia poskonį. Vynas, puikiai derantis su jūsų keptomis daržovėmis ir mėsa.
Prancūzija, Parnac
...Delikatesas ir vaisių šviežumas. Rožinės suknelės siekis sukurti purpurines vaizdines, kurios išreiškia raudonųjų vaisių šviežumo, obuolių ir kriaušių švelnumo bei raudonųjų serbentų rūgštumo mišinį riebioje ir apvalioje aplinkoje. Patiekti: šviežiai, 8 - 10°C. Rekomenduojamas patiekalas: kaip aperityvas su užkandžiais, kepta mėsa, žuvimi, Azijos virtuve. Idealiai tinka vasarą su vaisių ir sezoninių daržovių salotomis.
Prancūzija, Fraisse Des Corbieres
... fermentuojasi kelias savaites. Domaine du Cardona gamina hidromelį iš garrigue medaus, naudojant vyninę metodiką, o kai kurioms partijoms brandinimas vyksta molinėse statinėse (moderniose 160 l amphorose). Hidromelį galima ragauti šaltą, šildytą ir aromatizuotą, jis dažnai naudojamas kuriant daugybę kokteilių. Taip pat jis naudojamas virtuvėje deglazavimui (foie gras) ir marinatams dėl savo gebėjimo suminkštinti mėsą.
Prancūzija, Brue Auriac
... papildytas švelniomis prieskoninėmis ir vanilės natomis. Vėliau jis pereina į pipirų ir rožių uogų natas. Burnoje ataka yra apvali ir kūniška, su prieskoninėmis natomis, po to pereina į saldžias juodųjų uogų natas ir medienos natas, kurios palaiko gražų ir ilgą finišą. Maisto ir vyno derinimas: Raudona mėsa, mėsos patiekalai, grybai, sūriai Patiekimas: 18-20°C Laikymas: Gerti dabar arba toliau gerės per 5 metus...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... lenta arba prie stalo su balta mėsa. Kelionė į saulę! Talpa: 75cl Tipas: Raudonas vynas Veislė: Primitivo IGT: Puglia (Apulija, Italija) Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų Patiekimo temperatūra: 16-18°C...
Prancūzija, Auxerre
... anglies dioksido maceracija. Po fermentacijos vynas brandinamas nerūdijančio plieno talpose iki buteliavimo.","robe pourpre, sombre et intense, nuances violettes":"tamsiai raudona, intensyvi, su violetiniais atspalviais","Bouche":"Burna","Appellation:Minervois":"Vyno regionas: Minervois","Domaine:Domaine du Siestou":"Vyninė: Domaine du Siestou","Culture:Biologique":"Auginimas: Ekologiškas...
Prancūzija, Colmar
...Šis vynas neša mūsų dvynukų, gimusių 1995 metais, vardus. Didžiuojamės šiuo balto vyno, vyriško, išskirtinio, su puikiu vaisiškumu ir subtiliu aromatu. Jis yra Alsacijos vynų karalius. Puikiai tinka su žuvimi, jūros gėrybėmis, balta mėsa ir ypač su Alsacijos raugintais kopūstais. Gamyba 5% Veislės: 100% Riesling Krituliai: 550 mm/metus Amžius: 40 metų Brandinimas: 8-9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse Alkoholis: 12% Cukrus: 11,8 g/L Bendra rūgštis: 4,78 g/L Patiekimo temperatūra: 8-10°C Laikymas: 7 metai...
Prancūzija, Cénac
...derinantis gražų taninų tinklą, apgaubtą, saldymedžio su užuominomis į vyšnių džemą. Gražus vynas, kuris mus džiugins jau dabar po 10-12 valandų dekantavimo. Rekomenduojama ragauti su kepta mėsa arba kietu sūriu. Produktas: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plotas: 30 ha Išvaizda: graži, tvirta, gili rubino spalva...
Prancūzija, Sète
...1 pakelis kalmarų vamzdelių, česnakas, svogūnas, įdaras (mėsa arba žuvis pagal pasirinkimą), druska, pipirai, petražolės, pomidorų padažas, alyvuogių aliejus, „aioli“ ir baltas vynas. Rekomenduojame atšildyti kalmarų vamzdelius po vandeniu prieš ruošiant. Įdaryti vamzdelius pasirinktu įdaru ir uždaryti vamzdžio galą su dantų krapštuku. Apkepti česnaką, svogūną ir petražoles. Pridėti pomidorų padažą ir baltą vyną. Įdėti įdarytus vamzdelius ir troškinti 25–35 minutes ant silpnos ugnies. Patiekiant, sumaišyti aioli su padažu. Patiekti su makaronais arba ryžiais.
Prancūzija, Saint Christol De Rodières
...Ingredientai : - 97 % Senovinis baltas vynas, pagamintas iš ekologiškų vynuogių - 3 % Natūralus aromatas - Be alergenų, be konservantų - Nepasterizuotas Naudojimo patarimai : Šis baltas vynas su riešutų skoniu puikiai dera su salotomis arba endivijomis. Tinka taip pat padažams, marinatams ir prieskoniams. Patiekalai, ypač balta mėsa, bus maloniai pagardinti šiuo vynu. Šis produktas yra prieinamas 25 cl talpos. Taip pat galima užsisakyti 3-5-10 litrų kubiluose, 220 litrų statinėse ir konteineriuose pagal užsakymą.
Prancūzija, Les Riceys
...VYNO RŪŠIS: 100% PINOT NOIR SKONIS: Šis 100% Pinot Noir vynas atskleidžia tamsių vaisių aromatus. Subtilūs taninai burnoje daro jį idealiu vynu, derinant su raudona mėsa ir sūriais.
Prancūzija, Ivry Sur Seine Cedex
STRAPEX siūlo platų paslaugų, medžiagų ir vartojamųjų prekių asortimentą visame pasaulyje (plastikinio ir metalinio juostavimo, plėvelės apvyniojimo, segimo), skirtų prekių saugumui ir apsaugai jų manipuliavimo, saugojimo ir transportavimo metu, maisto ir gėrimų pramonei (alus, mineralinis vanduo, vaisių sultys, vynas, pieno produktai, mėsa, paukštiena, žuvis, vaisiai ir daržovės, šaldyti...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei