...Burgundija ar kitų regionų vynai, kiekvienas raudonas vynas išreiškia unikalius savo terroiro bruožus. Vartojamas su raudona mėsa, padažais ar brandintais sūriais, raudonas vynas yra puikus pasirinkimas, norint papildyti turtingus ir gurmaniškus patiekalus.
... veda kuriant šį Merlot. Viskas dedama į tai, kad užtikrintume kokybišką vyną, kuris gerbtų savo vynuogyno veislės tipiškumą.
DEGUSTACIJA
Spalva: intensyvi raudona su violetiniais atspalviais.
Aromatas: išraiškingas su konservuotų raudonųjų vaisių natomis.
Skonis: dosnus, apvalus ir minkštas su šviežių vaisių aromatais, papildytais švelnių prieskonių užuomina.
Gurmaniškas Merlot, kaip niekad skanus!
DERINIMAS SU MAISTU IR VYNU
Le Star Merlot puikiai derės su užkandžių lėkšte, ant grotelių kepta mėsa, baltos mėsos patiekalais su padažu, žuvimi ir bulvytėmis bei ryškiais sūriais.
...Blizganti auksinė spalva su žaliomis atspindžiais.
Šviežias, intensyvus su akmens vaisių (persikas, abrikosas) ir džiovintų vaisių (migdolas, lazdyno riešutas) natomis.
Tonizuojantis, mėsa yra vyninė, subtili, gerai subalansuota su natūralia gaivuma.
... statinėse, kas išlaisvina taninus ir optimizuoja jo laikymąsi, tuo pačiu pagerindamas jo kokybę.\n\nDégustation\nVynas turi gražią tamsiai raudoną spalvą su rubino atspalviais. Nosyje atsiskleidžia juodųjų vaisių aromatai su subtiliu ir ištirpusių vanilės natų užuomina. Jis turi gerą struktūrą ir pasirodo kaip apvalus ir švelniai medinis vynas. Pora: raudona mėsa ir smulkūs plunksniniai žvėreliai.\n\nCépages: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%)\nProducteur: Castel\nFormats et conditionnements: Pusė butelio (37,5cl) - 12 vnt. dėžutė"}...
... termoreguliuojama apie 16-18°C.
SKONIO PASTABOS
Graži šviesiai rožinė spalva, gaivus vaisinis skonis. Išgrynintas ir subtilus burnoje, geras metai. Gastronominis vynas.
Ypač vertinsite mūsų Bandol rožinį vyną su žuvimi, kepta mėsa, bouillabaisse, paukštiena… Arba kaip aperityvą.
Patiekiama apie 13°C...
...Nuosėdų šalinimas - kasdienis fermentacijos stebėjimas - temperatūros kontrolė 16° C - perkelimas - filtravimas. Buteliavimas ir putojimo procesas mūsų urviniuose rūsiuose, su minimaliu brandinimu 12 mėnesių. Slėgis: 5–6 barai.
Degustacijos pastabos: Malonus, šiek tiek amilo kvapas, gaivus ir aromatingas skonis. Smulkios ir elegantiškos burbuliukai.
Pora: Vouvray puikiai tiks jūsų šventėms prie aperityvo, taip pat prie patiekalų su žuvimi ar balta mėsa Brut versijai ir prie desertų.
...Veislė: Melon de Bourgogne 100%
Teritorija: Smėlis ir silikatas
Maisto ir vyno derinimas: Labai švelnūs vynai 2019 metams. Užkandžiai, žuvis, balta mėsa ir sūris. Turtingas ir švelnus vynas.
Veislė: Melon de Bourgogne 100%
Teritorija: Smėlis ir silikatas
Maisto ir vyno derinimas: Labai švelnūs vynai 2019 metams. Užkandžiai, žuvis...
...100% Carignan
Šis Carignan vynas gaunamas iš šimtamečių vynmedžių, surinktų optimaliai subrendusių, iš molio smėlio dirvožemio, esančio prie Albères ir Canigou viršūnės. Nosyje jaučiami pipiriniai aromatai. Ilgas burnoje, apvalus ir subalansuotas. Rekomenduojama mėgautis su karštais užkandžiais, raudona mėsa, padažais ir sūrių asortimentu.
Sertifikacija: ekologiškas...
...pabrėžtus šiek tiek alkoholinio pojūčio.
Cuvée, kuri yra tiek elegantiška, tiek maloni.
80% Merlot.
20% Cabernet Sauvignon.
Labai graži purpurinė spalva.
Kompleksinis aromatas išreiškia raudonųjų vaisių, prieskonių, kokosų ir vanilės natas.
Medžio aromatas yra ištirpęs ir viliojantis.
Burnoje šis derlius atsiskleidžia su subtiliais taninais, ilga ir delikati medžiaga, paliekanti ilgai išliekantį sudėtingų vaisių natas: vyšnių, vanilės ir kakavos.
Nuotrauka nėra sutartinė - gali būti taikomi pakavimo mokesčiai - susisiekite su mumis.
Vynų ir patiekalų derinimas: - Apéritif - Antienos krūtinėlė - Mėsa...
...Grenache, Syrah ir Carignan mišinys. Pilno kūno raudonasis vynas su turtingais taninais, kurie dengia poskonį. Vynas, puikiai derantis su jūsų keptomis daržovėmis ir mėsa.
...Delikatesas ir vaisių šviežumas.
Rožinės suknelės siekis sukurti purpurines vaizdines, kurios išreiškia raudonųjų vaisių šviežumo, obuolių ir kriaušių švelnumo bei raudonųjų serbentų rūgštumo mišinį riebioje ir apvalioje aplinkoje.
Patiekti: šviežiai, 8 - 10°C.
Rekomenduojamas patiekalas: kaip aperityvas su užkandžiais, kepta mėsa, žuvimi, Azijos virtuve. Idealiai tinka vasarą su vaisių ir sezoninių daržovių salotomis.
... fermentuojasi kelias savaites.
Domaine du Cardona gamina hidromelį iš garrigue medaus, naudojant vyninę metodiką, o kai kurioms partijoms brandinimas vyksta molinėse statinėse (moderniose 160 l amphorose).
Hidromelį galima ragauti šaltą, šildytą ir aromatizuotą, jis dažnai naudojamas kuriant daugybę kokteilių.
Taip pat jis naudojamas virtuvėje deglazavimui (foie gras) ir marinatams dėl savo gebėjimo suminkštinti mėsą.
... papildytas švelniomis prieskoninėmis ir vanilės natomis. Vėliau jis pereina į pipirų ir rožių uogų natas. Burnoje ataka yra apvali ir kūniška, su prieskoninėmis natomis, po to pereina į saldžias juodųjų uogų natas ir medienos natas, kurios palaiko gražų ir ilgą finišą.
Maisto ir vyno derinimas: Raudona mėsa, mėsos patiekalai, grybai, sūriai
Patiekimas: 18-20°C
Laikymas: Gerti dabar arba toliau gerės per 5 metus...
... lenta arba prie stalo su balta mėsa. Kelionė į saulę!
Talpa: 75cl
Tipas: Raudonas vynas
Veislė: Primitivo
IGT: Puglia (Apulija, Italija)
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2030 metų
Patiekimo temperatūra: 16-18°C...
... anglies dioksido maceracija. Po fermentacijos vynas brandinamas nerūdijančio plieno talpose iki buteliavimo.","robe pourpre, sombre et intense, nuances violettes":"tamsiai raudona, intensyvi, su violetiniais atspalviais","Bouche":"Burna","Appellation:Minervois":"Vyno regionas: Minervois","Domaine:Domaine du Siestou":"Vyninė: Domaine du Siestou","Culture:Biologique":"Auginimas: Ekologiškas...
...Šis vynas neša mūsų dvynukų, gimusių 1995 metais, vardus.
Didžiuojamės šiuo balto vyno, vyriško, išskirtinio, su puikiu vaisiškumu ir subtiliu aromatu. Jis yra Alsacijos vynų karalius. Puikiai tinka su žuvimi, jūros gėrybėmis, balta mėsa ir ypač su Alsacijos raugintais kopūstais.
Gamyba 5%
Veislės: 100% Riesling
Krituliai: 550 mm/metus
Amžius: 40 metų
Brandinimas: 8-9 mėnesiai šimtamečiuose statinėse
Alkoholis: 12%
Cukrus: 11,8 g/L
Bendra rūgštis: 4,78 g/L
Patiekimo temperatūra: 8-10°C
Laikymas: 7 metai...
...derinantis gražų taninų tinklą, apgaubtą, saldymedžio su užuominomis į vyšnių džemą.
Gražus vynas, kuris mus džiugins jau dabar po 10-12 valandų dekantavimo.
Rekomenduojama ragauti su kepta mėsa arba kietu sūriu.
Produktas: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux
Plotas: 30 ha
Išvaizda: graži, tvirta, gili rubino spalva...
...1 pakelis kalmarų vamzdelių, česnakas, svogūnas, įdaras (mėsa arba žuvis pagal pasirinkimą), druska, pipirai, petražolės, pomidorų padažas, alyvuogių aliejus, „aioli“ ir baltas vynas.
Rekomenduojame atšildyti kalmarų vamzdelius po vandeniu prieš ruošiant. Įdaryti vamzdelius pasirinktu įdaru ir uždaryti vamzdžio galą su dantų krapštuku.
Apkepti česnaką, svogūną ir petražoles. Pridėti pomidorų padažą ir baltą vyną. Įdėti įdarytus vamzdelius ir troškinti 25–35 minutes ant silpnos ugnies. Patiekiant, sumaišyti aioli su padažu. Patiekti su makaronais arba ryžiais.
...Ingredientai :
- 97 % Senovinis baltas vynas, pagamintas iš ekologiškų vynuogių
- 3 % Natūralus aromatas
- Be alergenų, be konservantų
- Nepasterizuotas
Naudojimo patarimai :
Šis baltas vynas su riešutų skoniu puikiai dera su salotomis arba endivijomis. Tinka taip pat padažams, marinatams ir prieskoniams. Patiekalai, ypač balta mėsa, bus maloniai pagardinti šiuo vynu.
Šis produktas yra prieinamas 25 cl talpos. Taip pat galima užsisakyti 3-5-10 litrų kubiluose, 220 litrų statinėse ir konteineriuose pagal užsakymą.
...VYNO RŪŠIS: 100% PINOT NOIR
SKONIS: Šis 100% Pinot Noir vynas atskleidžia tamsių vaisių aromatus. Subtilūs taninai burnoje daro jį idealiu vynu, derinant su raudona mėsa ir sūriais.
STRAPEX siūlo platų paslaugų, medžiagų ir vartojamųjų prekių asortimentą visame pasaulyje (plastikinio ir metalinio juostavimo, plėvelės apvyniojimo, segimo), skirtų prekių saugumui ir apsaugai jų manipuliavimo, saugojimo ir transportavimo metu, maisto ir gėrimų pramonei (alus, mineralinis vanduo, vaisių sultys, vynas, pieno produktai, mėsa, paukštiena, žuvis, vaisiai ir daržovės, šaldyti...