... citrusinių vaisių natomis, su gėlių ir mineralų užuominomis. Burnoje šis dealkoholizuotas vyno gėrimas yra kreminis ir skanus, su subtilia ir gilia rūgštimi. Po gėlių aromatų sprogimo išryškėja gražus, ilgai išliekantis medaus natų poskonis. Daug intensyvumo ir gyvybingumo, bet be agresyvumo – elegantiška alternatyva alkoholiniam vynui. Jis puikiai dera su balta mėsa, taip pat su žuvies ir jūros gėrybių patiekalais.
... ruošiniuose, tokiuose kaip padažai, žuvies putėsiai, ryžių vynas, raudonas tofu, marinuoti daržovės, sūdyta mėsa ir kt.
Anekdotas: Raudona ryžių mielė yra Kinijos farmacijos knygoje nuo Mingų dinastijos (1368-1644), ji buvo vadinama „ilgalaikio ryžių“. Aktyvioji raudonos ryžių mielės medžiaga yra monakolina K. Ryžiai, šios medžiagos šaltinis, pasauliniu mastu intensyviai auginami, ypač Kinijoje, todėl protinga pasirinkti raudoną ryžių mielę...