Lenkija, Warszawa, Poland
... skonio, baltos spalvos ir mažo kaloringumo. Jos ekonomiškumas, mažas higroskopiškumas ir tirpumas vandenyje prisideda prie jos populiarumo. Ji gali būti naudojama kepinių, saldumynų ir šokolado gamyboje kaip skonio stipriklis ir saldiklis. Laktozė yra svarbus ingredientas farmacijos ir mitybos srityje.
Italija, Radicofani
Cacio di Pienza gamyba yra tradicija, turinti labai senas šaknis, kuri perduodama iš kartos į kartą iki šių dienų. Pieno gamintojai susibūrė į Cooperativa di Cotignano, naudodami ir išlaikydami tradicinius gamybos metodus: pieno tiekimą su ypatingais aromatais, kuriuos suteikia Val d'Orcia pievų žolės, rafinuotas brandinimo technikas ir, svarbiausia, ypatingą dėmesį sūrio kokybei. Kooperatyvas bev...
Nyderlandai, Rosmalen
...Šis organinis rankų ir kūno kremas su graikišku jogurtu turi aktyvių jogurto ingredientų. Laktozė ir baltymai didina drėgmės kiekį viršutiniuose odos sluoksniuose ir suteikia gaivinančio bei regeneruojančio poveikio. Į šį rankų ir kūno kremą su graikišku jogurtu pridėtas bičių pienelis užtikrina ląstelių atsinaujinimą ir odos elastingumą. Propolis kartu su natūraliu hialurono rūgštimi suteikia...
Vokietija, Bad Ditzenbach
...Maisto papildas su laktoze, skirtas laktozės netoleravimui. Kiekvienoje kapsulėje yra 14.000 FCC laktozės vienetų (FCC: Maisto chemijos kodeksas). Laktozės netoleravimas? Šiandien apie 20% gyventojų kenčia nuo laktozės netoleravimo arba laktozės trūkumo, net nežinodami apie tai. Pasekmės yra pilvo pūtimas, nemalonus sotumo jausmas arba viduriavimas. Enzimas laktozė skaidys laktozę, kuri yra...
Latvija, Riga
"Peptides" yra lyderis anti-senėjimo technologijų, peptidų ir nepeptidų bioreguliacijos srityje. Produktai yra pristatyti daugelyje šalių visame pasaulyje, atidaryta daugiau nei 600 atstovybių. Įmonės prioritetinė veiklos sritis yra tyrimai ir plėtra senėjimo prevencijos ir biorevitalizacijos programų srityje. Įmonės mokslinio departamento specialistai reguliariai dalyvauja Tarptautinės geryntolog...
Italija, Formigine
...Žirnių baltymai gaunami iš geltonųjų žirnių. Jie vertinami dėl savo maistinės sudėties, kuri apima didelį esminių aminorūgščių, tokių kaip lizinas, kiekį ir gerą geležies kiekį. Žirnių baltymai lengvai virškinami ir yra pasirinkimas, neturintis įprastų alergenų, tokių kaip glitimas, laktozė ir soja, todėl jie idealiai tinka tiems, kurie turi maisto netoleravimą. Šie baltymai dažnai naudojami...
Prancūzija, Warmeriville
...pienas ir pieno produktai, augalinės kilmės šalutiniai produktai, cukrūs, mineralinės medžiagos. Analitiniai komponentai (%): baltymai: 3.7; riebalų kiekis: 3.3; neorganinė medžiaga: 0.7; šiurkšti celiuliozė: 1.7; drėgmė: 87.2; laktozė: < 0.1; kalcis: 1260 mg/kg; Energinė vertė (kcal) 53 kcal / 100g Riebalai 3,3g / 100g cukrūs 1,7g / 100g Baltymai 3,7g / 100g Produkto turinys: Inf A Ml (5 pakuotės) EAN kodas: 5900951251092 Prekės kodas: 879134 Vidutinė galiojimo data: 121 diena Kilmės šalis: PRANCŪZIJA Pakuotės dydis: 5 UVC Paletės pakuotė: 480 UVC (t.y. 96 pakuotės)...
Austrija, Wien
...Laktozė įvairios kokybės Pakuotė: maišai, dideli maišai...
Lenkija, Poniec
...% sant. drėgmė) vietoje, originalioje pakuotėje min. 12 mėnesių Pakuotė: daugkartiniai popieriniai maišeliai su PE pamušalu 25 kg grynojo; Tipiškas diapazonas / Ribos cheminė analizė: Riebalai ( % ) ≤ 1,5 Drėgmė ( % ) 5 Pelenai ( % ) ≤ 8,5 Laktozė 61%-75,4% Tirpumo indeksas ( ml ) ≤ 2,0 Baltymai 11% min pH 6 min Diskas B max Rūgštingumas 8,5 SH max Inhibitoriai neigiami Bakteriologinė analizė: TPC/g ≤ 30.000...
Nyderlandai, Elst
...Ožkų kolostrumas, žemos temperatūros purškimas arba džiovintas priešpienis, kuriame yra didelis aminorūgščių ir imunoglobulinų kiekis. Geltonos spalvos milteliai, gauti iš pirmo ir antro ožkos melžimo, neorganiniai. Mes perkame savo ožkų kolostrumą iš kontroliuojamų ūkininkų Nyderlanduose ir Prancūzijoje. IgG: 20-30 Baltymai: 68,96 Riebalai: 1,15 Angliavandeniai: 17,4 Pelenai: 5,48 Drėgmė: 3,16 Laktozė: 17,4...
Vokietija, Langenbrand
... montuojamas vamzdynuose, talpyklose / rezervuaruose, pjaustytuvuose, mėsmalėse ir kt. Su vienu matavimu galite vienu metu nustatyti vertingus komponentus, tokius kaip riebalai, baltymai, laktozė, sausųjų medžiagų kiekis ir kt. pieno pramonei, taip pat riebalus, baltymus, kolageną, vandenį ir kt. mėsos pramonei. Dėl modulinės konstrukcijos (jutiklis ir vertinimo įrenginys yra atskiri), jutiklio kalibravimas.
Atitinkantys produktai
Hk4
Hk4
Kiti produktai
Hk13
Hk13
Prancūzija, Carpentras
... Prancūzijos, kiaulienos riebalai iš Prancūzijos, druska, laktozė, dekstrozė, prieskoniai, aromatai. Maistinė vertė KJ/Kcal: 1388 KJ / 334 Kcal Riebalai: 24,94 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių (SRR): 9,63 g Angliavandeniai: 2,91 g Iš jų cukrus: 2,39 g Baltymai: 24,44 g Druska: 4,43 g Alergenai: pienas, susijusi žaliava: prieskoniai.
Prancūzija, Aboncourt-Gesincourt
...Karvės pienas ir pasterizuota grietinėlė (pradžia Prancūzija), Druska, Mikrobinių koaguliantų, Pieno rūgšties ir brandinimo fermentai, Stipriklis: kalcio chloridas. Alergenai Pienas ir pieno produktai (įskaitant laktozę ir pieno baltymą) Mūsų produktai nėra ženklinami kaip GMO pagal reglamentus 1829/2003EB ir 1830/2003EB. Gerbiame ne GMO buvimą iki 0,9% pagal Europos reglamentus EB 1829/2003 ir...
Vokietija, Cologne
Beldton yra pasaulinė įmonė, specializuojanti mitybos, higienos ir asmens priežiūros produktų kūrime, gamyboje ir platinime. Be savo prekės ženklų portfelio, Beldton siūlo sutartinę gamybą (maišymą, pildymą, ženklinimą ir pakavimą) bei ingredientų prekybą. Mokslas, technologijos ir inovacijos yra varomoji jėga, skatinanti tyrinėti ir kurti konkurencingus prekės ženklus bei produktus, kurie prisid...
Vokietija, Wasserburg Am Inn
...Mūsų laktozė, vadinama MEGGLETOSE, yra natūraliai pasitaikantis disacharidas piene. MEGGLETOSE gaunama rafinuojant išrūgas. Papildomi malimo ir sietimo etapai suteikia platų grūdų dydžių pasirinkimą. Dėl išskirtinių savybių, tokių kaip skonis, tirpumas, tekėjimas ir absorbcija, MEGGLETOSE gali būti naudojama plačiame taikymo srityje. Dėl puikių mikrobiologinių duomenų ir didelio proceso saugumo...
Turkija, Ankara
...Laktozė, kuri natūraliai randama piene dideliu kiekiu ir žinoma kaip pieno cukrus, yra energijos šaltinis. Tai disacharidas, sudarytas iš vienos gliukozės molekulės ir vienos galaktozės molekulės. Ji gaunama išvalius laktozę, gautą iš pasterizuotų išrūgų.
Nyderlandai, Zwiggelte
...Laktozė (iš pieno). Pienas be riebalų, augaliniai aliejai (aukštos oleino saulėgrąžų aliejus, kokosų aliejus, rapsų aliejus, saulėgrąžų aliejus), galakto-oligosacharidai (GOS) (iš pieno), frukto-oligosacharidai (FOS), žuvų aliejus. Mortierella Alpina aliejus, kalcio fosfatas. Cholino chloridas, kalio citratas, kalcio karbonatas, natrio citratas, vitaminas C, L-cisteino hidrochloridas, magnio...
Vokietija, Wippingen
...# Laktozė iš pieno, augaliniai aliejai, išrūgų produktai iš pieno, nugriebtas pienas, galakto-oligosacharidai iš pieno Ingredientai 2# Kalcio karbonatas, L-triptofanas, Pantoteno rūgštis, Varis sulfatas, Vitaminas A, Tiaminas, Vitaminas D3, Riboflavinas, Vitaminas B6, Manganas sulfatas, Folio rūgštis, Kalio jodidas, Vitaminas K1, Natrio selenitas, Biotinas, Vitaminas B12.
Vokietija, Eresing
... yra skaidrus skystis, kvepiantis klijais. Jis lengvai tirpsta vandenyje ir organinėse medžiagose. Pavojingų prekių terminas yra UN 1192 Etilo laktozė, 3, III, (D/E). Produktas yra prieinamas maisto (FCC) ir techniniame sektoriuje. Šiame produktų sektoriuje bendradarbiaujame su Europos gamintojais Corbion / Purac (Purasol ®) ir Galactic (Galaster ™). Kokybės: 99,5 % FCC, 98 % techninė CAS numeris: 687-47-8/97-64-3/141-78-6 EG numeris: 211-694-1/202-598-0 INCI: Etilo laktozė EINECS: 607-022-00-5 Saugojimas: turi būti laikomas vėsioje, sausoje ir nuo šviesos apsaugotoje vietoje...
Vengrija, Celldömölk
...Instantinis pilno kremo viso pieno milteliai Drėgmė: 2,5% max Laktozė: 36,0% min Riebalai: 26,0% min Baltymai: 24,0% min Pelenai: 7,0% max Tirpumo indeksas: 1,0 max Titruojamoji rūgštis: 0,15 max Spalva: Kreminė/Balta Skonis: Malonus Standartinis plokštelių skaičius: 50000 cfu/g max Koliformai: 10 cfu/g max Stafilokokai: 10 cfu/g max Salmonelės: Neigiamas E. Coli: 10 cfu/g max S. Aureus: 10 cfu/g max Mielės ir pelėsiai: 250 cfu/g max Nuosėdų diskas: (/25g) Diskas 2 max Baltymai: > 24% Drėgmė: > 5% Riebalai: > 26% Pelenai: < 6,5%...
Ukraina, Kiev
... SPECIFIKACIJA Chemijos rezultatai: Rezultatai: Drėgmė (%) 3.9 Pieno riebalai (%) 26 Pelenai (%) 7.0 Baltymai (sauso pagrindo %) 100 Laktozė (%) 55.2 UDWPN (mg/g) 2,4 Neskaidrumo indeksas (mL) 1,0 Rūgštingumas (%) 0.10 Svorio tankis (g/ml) 0,685 Sudegusių dalelių standartas A pH (50 g/l vandens 20 laipsnių C) 6,59 Mikro rezultatai: Rezultatai: Antibiotikai Neigiamas Fosfatazė (ug/ml)...
Prancūzija, Castelnaudary
...Sausas kiaulienos dešra 100% pagaminta namuose Ingredientai: kiaulienos mėsa, natūralus žarnynas, druska, pipirai, dextrozė, stabilizatorius E450, natrio diphosfatas, antioksidantas E316, natrio aritorbatas, konservantas E252, kalio nitratas, fermentai, LAKTOZĖ. 29.50€/kg Produkto svoris ne mažiau kaip 240g.
Bulgarija, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... spindulių.","Ingredients":"Miltai, gliukozės fruktozės sirupas, kakavos glazūra 17% (cukrus, rafinuotas visiškai hidratuotas palmių riebalas, kakavos milteliai (10-12% riebalų), sausas išrūgų milteliai, laktozė, emulsiklis: sojų lecitinas, aromatas: vanilė, druska) saulėgrąžų aliejus, bičių medus 3%, cinamono milteliai 1%, saldikliai: natrio bikarbonatas, amonio bikarbonatas.","Shelf Life":"6 mėnesiai"}...
Prancūzija, Marseille
... u.f.c/g","pH":"pH 5.24","Allergènes":"Bafalo pienas ir pieno produktai (įskaitant laktozę)","Valeur énergétique (kJ)":"Energijos vertė (kJ) 1024 KJ","ANALYSE CHIMIQUE (données moyennes pour 100 g)":"CHEMINĖ ANALIZĖ (vidutiniai duomenys 100 g)","Valeur énergétique (kcal)":"Energijos vertė (kcal) 247 Kcal","Ingrédients":"Bafalo pienas, druska, rūgštys,","Lipides":"Riebalai 21g","CARACTERISTIQUES...
Graikija, Kilkis
...Pieno ultrafiltracija sulaiko riebalų globules ir baltymus. Inorganiniai druskos ir laktozė, kartu su dalimi vandens, yra iš dalies pašalinami kaip permeatas. Gautas retenatas yra iš dalies koncentruotas pienas su sumažintu laktozės ir mineralų kiekiu.
Italija, Reggio Emilia
...Karbohidratų asortimente yra įvairių tipų cukrų ir sirupų. Šioje kategorijoje taip pat rasite gausų augalinės kilmės maistinių skaidulų asortimentą. Maisto laktozė Kristalinis dekstrozė Fruktozė Sukrozė CAT. II Cukraus pudra Nedidelis cukrus Trehalozė Maltodekstrinai ir miltelių gliukozės sirupas 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Skystas gliukozės sirupas (40 DE, 60 DE) ir fruktozės pagrindu pagamintas...
Italija, Acerra
...Be glitimo lazdyno riešutų kremas (gluten free) idealiai tinka puošti ir suteikti skonį jūsų kavai, desertams, jogurtui ir ledams. Prieš naudojimą suplakti. INGRIDIENTAI: cukrus, augalinis aliejus (saulėgrąžų, palmių), lazdyno riešutai (8%), nugriebto pieno milteliai, kakava (10-12% kakavos sviesto), laktozė, emulgatorius: sojos lecitinas, aromatas, natūralus vanilės aromatas, antioksidantas: rozmarinų ekstraktas. Gali būti pėdsakų kitų riešutų.
Belgija, Anderlecht
... formuluotiems produktams. • Yra idealus pieno šaltinis bet kurioje situacijoje, kur nėra įprasto skysto pieno tiekimo ar šaldymo. Visas grietinėlės pieno milteliai Instantiniai viso grietinėlės pieno milteliai: Drėgmė: 2.5% max Laktozė: 36.0% min Riebalai: 28.0% min Baltymai: 24.0% min Pelenai: 7.0% max Tirpumo indeksas: 1.0 max Titruojamoji rūgštis: 0.15 max Spalva: Grietinėlės/Balta Skonis: Malonus Standartinis plokštelių skaičius: 50000 cfu/g max Koliformai: 10 cfu/g max Stafilokokai: 10 cfu/g max Salmonelės: Neigiamas E. Coli: 10 cfu/g max S.
Turkija, Izmir
Bergama Plastik, turinti daugiau nei 50 metų turtingą paveldą, yra viena iš pirmaujančių pakuočių gamintojų Turkijoje. Mūsų centras yra Bergamoje, Izmire, Turkijoje, o įmonė įrodė savo lyderystę sektoriuje su 10 000 tonų metine gamybos kapasitetu. Mūsų gamykla apima 9 000 m2 įspūdingą uždarą plotą ir 28 000 m2 plačią atvirą erdvę. Ypač, mes esame tarp nedaugelio išskirtinių įmonių, galinčių gamint...
Austrija, Königsdorf
...Instantinis pilno kremo viso pieno milteliai Drėgmė 2,5% max Laktozė 36,0% min Riebalai 26,0% min Baltymai; 24,0% min Pelenai 7,0% max Tirpumo indeksas 1,0 max Titruojamoji rūgštis 0,15 max Spalva Kreminė/Balta Skonis Malonus Standartinis plokštelių skaičius 50000 cfu/g max Koliformai 10 cfu/g max Stafilokokai 10 cfu/g max Salmonelės Neigiamas E. Coli 10 cfu/g max S. Aureus 10 cfu/g max Mielės ir pelėsiai 250 cfu/g max Nuosėdų diskas (/25g)Diskas 2 max Baltymai:> 24% Drėgmė:>5% Riebalai:> 26% Laktozė:apytiksliai 38% Pelenai:< 6,5%...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play