...Ko-procesuojant laktozę su mikrokristaline celiulioze, pasiektą bendro purškimo džiovinimo būdu, siekiama gauti abiejų excipientų sinergiją. Rezultatas yra MicroceLac® 100.
...Aprašymas:
Mes pagaminome šiuos mini dešreles iš prancūzų kiaulienos, į jas įdėdami „piment d'Espelette AOP“. Puikiai tinka užkandžiams!
Ingredientų sąrašas:
Kiaulienos mėsa, kiaulienos riebalai, druska, LAKTOZĖ, prieskoniai (tarp jų „piment d'Espelette“ 0,3%), dekstrozė, sacharozė, aromatinė žolė, natūralus aromatas, konservantas: kalio nitratas, fermentai, valgomas kolageninis jautienos žarnynas. Laikyti geriausiai esant žemesnei nei 18°C temperatūrai. Kiaulienos mėsa: Prancūzija. Neturi glitimo.
DDM: 45d...
...Compass Mints – Gaivumo kvartetas - Kvėpavimo gaivinamieji pastilės: laukinės uogos, mentolis ekstra stiprus, citrina, pipirmėtė
be cukraus su saldikliais
be aspartamo
be acesulfamo K
glutenas ir laktozė neturi
gaminti 100% natūralių eterinių aliejų
tinka vegetarams
tik 1 kalorija vienai pastilei
Dovanų dėžutė, užpildyta 4 skaniais Compass skoniais.
GALI SUKELTI LAXATYVŲ EFEKTĄ PERDAUG VARTOJANT.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Pagaminta Vokietijoje...
...NOCOLIT sukurtas iš krapų, kurie yra žinomi dėl savo indėlio į gerą žarnyno tranzitą ir padeda palengvinti virškinimo diskomfortą, pavyzdžiui, pilvo pūtimą.
Šis natūralus augalinis maisto papildas taip pat derinamas su Easy transit Détox.
Jis prisideda prie geros žarnyno tranzito funkcijos.
INGRIDIENTAI:
Ingridientai 4 kapsulėms: užpildas: laktozė, krapų milteliai (340 mg), apvalkalas...
...Pieno ultrafiltracija sulaiko riebalų globules ir baltymus. Inorganiniai druskos ir laktozė, kartu su dalimi vandens, yra iš dalies pašalinami kaip permeatas. Gautas retenatas yra iš dalies koncentruotas pienas su sumažintu laktozės ir mineralų kiekiu.
...Produkto 5 aprašymas ir specifikacijos ...
Ingredientai: Cukrus iš cukranendrių*, Kakavos sviestas*, Visas pieno milteliai*, Kakavos masė*, Emulsiklis SOJOS LECITINAS*
Alergenai: Pienas/Laktozė, Soja
Vegetariškas: Taip
Veganiškas: Ne...
...Dvigubų šokoladinių kiaušinių mišinys su lazdyno riešutų kremu.
Tamsusis šokoladas turi ne mažiau kaip 50% kakavos kietųjų medžiagų. Pieninis šokoladas turi ne mažiau kaip 33% kakavos kietųjų medžiagų, 14% pieno kietųjų medžiagų. Baltasis šokoladas turi ne mažiau kaip 26% kakavos kietųjų medžiagų, 22% pieno kietųjų medžiagų.
Ingredientai: cukrus, augalinis riebalas (palmių, palmių branduolių), kakavos masė, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, lazdyno riešutai 2,2%, nugriebto pieno milteliai, nugriebta kakava, laktozė (pienas), emulsiklis: sojų lecitinas; natūralus vanilės skonis.
... yra skaidrus skystis, kvepiantis klijais. Jis lengvai tirpsta vandenyje ir organinėse medžiagose. Pavojingų prekių terminas yra UN 1192 Etilo laktozė, 3, III, (D/E). Produktas yra prieinamas maisto (FCC) ir techniniame sektoriuje. Šiame produktų sektoriuje bendradarbiaujame su Europos gamintojais Corbion / Purac (Purasol ®) ir Galactic (Galaster ™).
Kokybės: 99,5 % FCC, 98 % techninė
CAS numeris: 687-47-8/97-64-3/141-78-6
EG numeris: 211-694-1/202-598-0
INCI: Etilo laktozė
EINECS: 607-022-00-5
Saugojimas: turi būti laikomas vėsioje, sausoje ir nuo šviesos apsaugotoje vietoje...
...Atraskite visą kavos rūgštumą ir kartumą makrone. Pagamintas iš užplikytų kavos pupelių, kad išryškėtų visi aromatai, suteikiant skanų ir lengvą kąsnį.
Makrono svoris: nuo 16 iki 18g.
Alergenai ir netoleravimas: riešutai, kiaušiniai, laktozė, gali turėti sojos pėdsakų. Produktas be glitimo.
...Instantinis pilno kremo viso pieno milteliai
Drėgmė 2,5% max
Laktozė 36,0% min
Riebalai 26,0% min
Baltymai; 24,0% min
Pelenai 7,0% max
Tirpumo indeksas 1,0 max
Titruojamoji rūgštis 0,15 max
Spalva Kreminė/Balta
Skonis Malonus
Standartinis plokštelių skaičius 50000 cfu/g max
Koliformai 10 cfu/g max
Stafilokokai 10 cfu/g max
Salmonelės Neigiamas
E. Coli 10 cfu/g max
S. Aureus 10 cfu/g max
Mielės ir pelėsiai 250 cfu/g max
Nuosėdų diskas (/25g)Diskas 2 max
Baltymai:> 24%
Drėgmė:>5%
Riebalai:> 26%
Laktozė:apytiksliai 38%
Pelenai:< 6,5%...
...dėl sausos masės padidėjimo jogurto gamyboje, siekiant gauti kreminesnį arba tvirtesnį jogurtą
BIO lieso pieno milteliai gaminami iš pasterizuoto pieno, naudojant švelnų vandens pašalinimo procesą purškiant džiovinant Austrijoje.
Laikymas: sausoje vietoje, kambario temperatūroje, tinkamumo vartoti laikotarpis: 12 mėnesių nuo gamybos datos, jei pakuotė nebuvo atidaryta.
turimi alergenai: pienas/pieno cukrus (laktozė)...
... formuluotiems produktams.
• Yra idealus pieno šaltinis bet kurioje situacijoje, kur nėra įprasto skysto pieno tiekimo ar šaldymo.
Visas grietinėlės pieno milteliai
Instantiniai viso grietinėlės pieno milteliai:
Drėgmė: 2.5% max
Laktozė: 36.0% min
Riebalai: 28.0% min
Baltymai: 24.0% min
Pelenai: 7.0% max
Tirpumo indeksas: 1.0 max
Titruojamoji rūgštis: 0.15 max
Spalva: Grietinėlės/Balta
Skonis: Malonus
Standartinis plokštelių skaičius: 50000 cfu/g max
Koliformai: 10 cfu/g max
Stafilokokai: 10 cfu/g max
Salmonelės: Neigiamas
E. Coli: 10 cfu/g max
S.
Royal V specializuojasi maisto ingredientų tiekime maisto pramonei, tokiai kaip saldumynai, kepiniai, majonezas, mėsa ir kitos pramonės šakos. Produktų portfelis: - Kiaušinių milteliai - viso kiaušinio milteliai, kiaušinio trynio milteliai, albumino milteliai, kiti - Kakavos produktai - kakavos milteliai, natūralūs ir alkalizuoti, kakavos sviestas ir masė, - Pieno milteliai - išrūgų milteliai, pieno milteliai, laktozė, pieno riebalai, kiti - Margarinai ir augaliniai riebalai - Bulvių dribsniai - Maisto priedai ir chemikalai, - Funkciniai ingredientai ir prieskoniai...
...Esame lyderiai Ispanijoje, siūlantys 100% natūralius, sveikus ir skanius užkandžius/snack'us bei gaiviuosius gėrimus, be rafinuoto cukraus, ekologiškus, tinkamus netolerancijoms (glitimas, laktozė, soja), vegetariškus, veganiškus ir atitinkančius paleo dietą. Taip pat siūlome pusryčių produktus, supermaistą, baltymus milteliuose, produktus didmenai ir dar daugiau. Importuojame inovatyviausius...
... neturinčios tortai, pyragaičiai, sausainiai ar keksiukai. Be to, taip pat turime platų asortimentą, tinkamą diabetikams ar kitiems alergenams, tokiems kaip laktozė, riešutai ar kiaušiniai, netoleruojantiems žmonėms.
... nurodo savo kalorijų poreikį, ingredientus, kurių negali valgyti (pvz., glitimas ar laktozė), ir skonio pageidavimus. Remiantis šiais duomenimis, specialistai sudaro skanius, sveikus ir pilnaverčius patiekalus, kurie užtikrina optimalias maistinių medžiagų proporcijas. Kataloge yra įvairių dietos variantų. Galima užsisakyti sportinį maitinimą, kuris išsiskiria ypač dideliu baltymų kiekiu, leidžiančiu vystytis raumenims, masės didinimo variantus, tradicinius patiekalus ar vegetariškus. Pasiūlymo privalumas yra patrauklios kainos ir galimybė pasinaudoti bandomąja diena.