... skonio, baltos spalvos ir mažo kaloringumo. Jos ekonomiškumas, mažas higroskopiškumas ir tirpumas vandenyje prisideda prie jos populiarumo. Ji gali būti naudojama kepinių, saldumynų ir šokolado gamyboje kaip skonio stipriklis ir saldiklis. Laktozė yra svarbus ingredientas farmacijos ir mitybos srityje.
... nurodo savo kalorijų poreikį, ingredientus, kurių negali valgyti (pvz., glitimas ar laktozė), ir skonio pageidavimus. Remiantis šiais duomenimis, specialistai sudaro skanius, sveikus ir pilnaverčius patiekalus, kurie užtikrina optimalias maistinių medžiagų proporcijas. Kataloge yra įvairių dietos variantų. Galima užsisakyti sportinį maitinimą, kuris išsiskiria ypač dideliu baltymų kiekiu, leidžiančiu vystytis raumenims, masės didinimo variantus, tradicinius patiekalus ar vegetariškus. Pasiūlymo privalumas yra patrauklios kainos ir galimybė pasinaudoti bandomąja diena.