Cacio di Pienza gamyba yra tradicija, turinti labai senas šaknis, kuri perduodama iš kartos į kartą iki šių dienų. Pieno gamintojai susibūrė į Cooperativa di Cotignano, naudodami ir išlaikydami tradicinius gamybos metodus: pieno tiekimą su ypatingais aromatais, kuriuos suteikia Val d'Orcia pievų žolės, rafinuotas brandinimo technikas ir, svarbiausia, ypatingą dėmesį sūrio kokybei. Kooperatyvas bev...
...Žirnių baltymai gaunami iš geltonųjų žirnių. Jie vertinami dėl savo maistinės sudėties, kuri apima didelį esminių aminorūgščių, tokių kaip lizinas, kiekį ir gerą geležies kiekį. Žirnių baltymai lengvai virškinami ir yra pasirinkimas, neturintis įprastų alergenų, tokių kaip glitimas, laktozė ir soja, todėl jie idealiai tinka tiems, kurie turi maisto netoleravimą. Šie baltymai dažnai naudojami...
...Karbohidratų asortimente yra įvairių tipų cukrų ir sirupų. Šioje kategorijoje taip pat rasite gausų augalinės kilmės maistinių skaidulų asortimentą.
Maisto laktozė
Kristalinis dekstrozė
Fruktozė
Sukrozė CAT. II
Cukraus pudra
Nedidelis cukrus
Trehalozė
Maltodekstrinai ir miltelių gliukozės sirupas
21 DE, 30 DE, 38-40 DE
Skystas gliukozės sirupas (40 DE, 60 DE) ir fruktozės pagrindu pagamintas...