Ispanija, Guijuelo-Salamanca
...Ilgas ir stilizuotas gabalas, pagamintas iš smulkios kanos. Jis turi ryškią spalvą, švelnų skonį, nepaprastą aromatą ir marmurinį riebalą. Rankų darbo gabalai, mažai druskos ir brandinami 20-24 mėnesius. 100% natūralus produktas.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Mažesnio dydžio ir svorio nei kumpis, mūsų Iberijos ąžuolo paleta turi ilgesnę ir mažiau apvalią formą. Jos vienoda ir blizgi spalva su baltai perlamutrinėmis riebalų gyslomis yra vizualinis akcentas, pranašaujantis ryškų ąžuolo skonį, saldų, ryškų ir intensyvų aromatą, kuris kartu su juntamu galutiniu poskoniu primena mūsų dehesų kraštovaizdį.
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., esanti rinkoje jau keturias kartas, siūlo puikios kokybės brandintus ir šviežius sūrius. Esame daugelio Europos įmonių, tiekiančių ne tik 12 mėnesių iki 60 mėnesių brandintą "Parmigiano Reggiano", bet ir tradicinius itališkus ožkų ir avių sūrius, orientyras. Taip pat esame tiekėjai tipiniams mėsos gaminiams, tokiems kaip "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Prosciutto d...
Ispanija, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Gilių šeriamas iberų chorizo yra produktas, tradiciškai gaminamas iš geriausių prieskonių ir atrinktų mėsos. Jo ingredientai ir kontroliuojamas brandinimas daro šį produktą išskirtine delikatesa.
Portugalija, Santarém
... Safira sūdyta šoninė yra įrodymas, kad prekės ženklas įsipareigoja išsaugoti tradicinius portugalų skonius. Nesvarbu, ar naudojama troškiniuose, sriubose, ar kaip savarankiškas patiekalas, ši sūdyta kiaulienos pilvas prideda gylio ir turtingumo bet kuriam valgymui. Patirkite autentišką Portugalijos skonį su Monte Safira sūdyta šonine, produktu, kuris įkūnija prekės ženklo atsidavimą kokybei ir tradicijai.
Ispanija, Malaga
...Nuo mini kišų, skirtų užkandžiui, iki didesnių, skirtų dalintis, "Preco Food" juos gamina su traškia sviesto baze ir užpildo natūraliais bei šviežiais, visada ir tik aukščiausios kokybės ingredientais. Caprese (šviežia pomidorai, bazilikas ir Edam sūris) Sūris, svogūnai ir šoninė Švieži špinatai ir ožkos sūris Kumpis ir sūris Sūris ir svogūnai KATEGORIJA: Kišai...
Lietuva, Bajorai, Vilniaus R.
...Parmos prosciutto yra džiovinta šoninė, gaminama Parmos provincijoje, šiaurės Italijoje. Tai tradicinis produktas su ilga istorija, populiarus ir žinomas Italijoje ir už jos ribų. Parmos prosciutto gaminamas tik iš itališkų kiaulių ir brandinamas mažiausiai 24 mėnesius. Šis produktas turi PDO (DOP) sertifikatą.
Slovėnija, Ljubljana
...Premium lašai gyvūnų priežiūrai POOR DOG CHARLIE CBD DROPS BACON turi išgrynintą kanapių augalų ekstraktą. Tai produktas, turintis daug CBD ir platų kitų kanabinoidų bei bioaktyvių junginių spektrą, kurie sukuria "palydovų efektą". Specialiai parinktas aromatas užmaskuoja kanapių ekstrakto kvapą. POOR DOG CHARLIE CBD DROPS BACON lašai yra prieinami 10 ml amber stiklo buteliuke su pipete. Galia: 2%...
Ispanija, Montcada i Reixac-Barcelona
...Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Vienos dešrelės Frankfurt su šonine Frankfurt sumuštinis Bratvurst Gran Bratvurst Tiuringo dešrelės Frankfurt didmenai Frankfurt mažos Frankfurt specialios Krakauer Bokvurst Vieniškos dešrelės Sūdyti chorizai Kepti frikadeliai Maži kepti frikadeliai Mėsainio mėsa Grobe Mettwurst Moro šašlykų dešrelės Pikantvurst Frankfurt Bratvurst Frankfurt Super Max Tirolio kepsnys Sūdyta šoninė Mortadelos Šoninė Prahos kumpis Kassler Mallorca Kokteilių dešrelės...
Prancūzija, Auros
...BAYONNE ŠONINIS IGP 9 ir 12 mėnesių Bayonne šoninis IGP 9 ir 12 mėnesių brandinimo. Mūsų šoniniai dažnai apdovanojami Paryžiuje. Todėl galėsite pastebėti tikrą skonio skirtumą su tradiciniais IGP Bayonne šoniniais, kurie yra rinkoje. Kiekis 5–6 kg. Bayonne šoniniai tradiciškai sūdomi Salies de Béarn druska, kad gautų IGP. Ši druska yra kalnų druska iš Pirėnų, o ne jūros druska, turinti skirtingas organoleptines savybes. Ji yra turtinga mineralų ir mikroelementų. Tai regioninė įdomybė, gaunama iš požeminių druskos šaltinių. Nepriklausomai nuo to, nedvejodami prašykite mūsų išsamaus katalogo ir kainų.
Ispanija, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. kumpių ir dešrų gamykla Rankų darbo gaminiai, tokie kaip: El Botillo del Bierzo, aštrios ir saldžios dešros, Chorizo Herradura, rūkytas nugarinė, brandintas kumpis, San Martiños (salchichón), cecina de babilla, rūkytas laconas, šoninė, rūkytas bekonas, keptas laconas (gourmet produktas) ir kiti... Taip pat turime šviežios kiaulienos, tokios kaip: šonkauliai, nugarinės, šonkauliai, šoninė, laconas, šviežias kumpis, šviežias kulnas, ir, žinoma, sūdyti ir švieži produktai, tokie kaip: ausys, uodegos, stuburai, kiaulės galva, snukis, kiaulės kojos.
...Mes tai darome su visa priežiūra, kurią nusipelno vienas iš labiausiai paplitusių mėsos gaminių mūsų šeimų staluose. Tik šviežios, daugiau nei 15 kg sveriančios itališkų sunkiųjų kiaulių šlaunys, sūdyti ir kvapnūs su aromatinių žolelių mišiniu. Atsargiai iškaulinti, kad nesužeistume raumenų skaidulų, kumpis lėtai kepamas garų krosnyje maždaug 68° temperatūroje. Tai mūsų paprastas receptas: kokybiška mėsa ir kruopšti apdorojimo priežiūra. Tik taip virtas kumpis bus minkštas ir viliojantis, saldus, niekada rūgštus.
Ispanija, Cuarte De Huerva
...Serrano kumpis iš Teruel D.O.P. be kaulų iš Sierra Lindón - Teruel D.O.P. kumpis pasižymi raudona spalva, įsotintu riebalu ir pjaustant atskleidžia labai blizgantį paviršių. Jis išsiskiria mažai sūriu ir tuo pačiu metu švelniu skoniu. Jo riebalai turi malonų skonį, o jo rieboka konsistencija išskiria unikalų aromatą. Prezentacija: Be kaulų kumpis vakuuminėje pakuotėje. Brandinimas: 20 - 24 mėnesiai...
... laikotarpis – 9 mėnesiai. • Tradicinis gaminimas. • Kokybės ženklas: ETG Serrano kumpis. • BRCGS maisto saugos sertifikatas. • IFS maisto sertifikatas. Minimalus užsakymas: 45 partijos. Mokesčiai neįskaičiuoti. Transportas įskaičiuotas į bet kurią Ispanijos Iberijos pusiasalio vietą. Kreipkitės dėl pasiūlymų kontaktiniais duomenimis. Prašome susilaikyti nuo tarpininkų, asmenų ir smalsuolių. Privatiems...
Portugalija, Tortosendo
...Mėgaukitės mūsų be kaulo kumpio puikumu, natūraliai išgydytu ir supjaustytu pusiau, kad būtų lengviau patiekti. Šis kumpis yra skonio šedevras, pagamintas iš aukščiausios kokybės kiaulės kojos ir kruopščiai išgydytas. Procesas apima tikslų druskos naudojimą ir džiovinimą, užtikrinant ryškius skonius ir išskirtines tekstūras. Patirkite natūraliai išgydyto skonio autentiškumą su kiekvienu kąsniu, puikiai tinkančiu bet kokiai progai.
Prancūzija, Carquefou
... dviejų lentų, taip suteikiant jam stačiakampio formą. Šis kumpis visada pateikiamas be kaulo. Riekelės yra šviesiai raudonos spalvos. Jo tekstūra yra minkšta ir švelni. Vaisių kvapas iš alkoholio ir prieskonių natų suteikia jam savitą aromatą. Vendėjos kumpis daugiausia vartojamas žalias, plonai supjaustytas. Tačiau jis taip pat gali būti tradiciškai patiekiamas virtas, storesnėmis riekelėmis, kartu su mogetėmis.
... profilių variacijas, tokias kaip keptas, fritiškas, sultingas, virintas, keptas ir aštrus. Aromatai gaminami laikantis galiojančių ES direktyvų (įskaitant skonio reglamentą 1334-2008). Galimi skonio profiliai: Vištiena ir kalakutiena Jautiena ir aštrus mėsa Kiauliena, kumpis ir šoninė Aviena Čekija: Čekija 20 kg: 20 kg...
Italija, Mesoraca
...Krakmolas yra tradicinis itališkas mėsos gaminys, gaunamas iš džiovintos kiaulės šlaunies, ypač iš gyvūnų, kurių svoris siekia apie 130 kg. Mėsa kruopščiai masažuojama rankomis, apipjaustoma, kad gautų norimą formą, ir vėliau prieskoniuojama pagal mūsų senovinį receptą. Prosciutto džiovinimo laikotarpis viršija 180 dienų, ir tai yra jautriausia fazė, kuri nulems produkto kokybę. Kategorija: Kalabrijos mėsos gaminiai SVORIS: 500/550g Svoris: 0.550 kg INGRIDIENTAI: Kiauliena, Druska, Natūralūs aromatai ir prieskoniai Cukrus: dekstrozė ir sacharozė Antioksidantai: E301 Konservantai: E250-E252...
...IL SENESE Prosciutto cotto da “Cinta Senese DOP” Materia prima : Coscia fresca da “Cinta Senese DOP” con piede selezionata kg .15,00 Ingredienti : “Cinta Senese DOP” coscia fresca, be polifosfatų, pieno produktų, glitimo ir glutamato: druska, aromatai ir prieskoniai, dekstrozė, fruktozė, antioksidantas E316, konservantai E250 Prodotto finito: Kg 10, virta šluoste, siekiant išlaikyti kepimo sultis, kontaktuojant su produktu, surišta, supakuota į skaidrų Cryovac ir pasterizuota, pakuotė kartoninėse dėžėse po 2 vnt.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
... gyvenančių garsiose ispanų dehesose, daugiausia esančiose Salamankoje. Sūdymo procesas Iberijos Brisa, visos dalys yra padengtos jūros druska, kad būtų palengvinta dehidratacija ir jų konservavimas, taip prisidedant prie tipinių spalvų ir aromatų vystymosi, būdingų brandintiems produktams. Jos sūdomos druskos kameroje po vieną dieną už kiekvieną kilogramą šviežios dalies svorio, kontroliuojamoje...
Ispanija, Murcia
Mes tikime Ispanijoje pagamintų produktų kokybe, todėl norime juos pasidalinti su likusiu pasauliu. Astūrijos gyventojai didžiuojasi savo ožkų sūriu, Valensijos gyventojai – savo paella, Riochos gyventojai – savo vynu, tačiau visa Ispanija džiaugiasi, kai mūsų produktai ir receptai pasiekia už mūsų sienų. Kaip ispanai, mes didžiuojamės savo gastronomija ir įvairiais mūsų krašte pagamintais produkt...
Prancūzija, Bidart
...Tapas: Šaldytas serano kumpis tešloje (kroketai) 500G pakuotėje - IFS - Šaldytas serano kumpis iš Maison Caudalie pateikiamas 500G pakuotėje (apie 15 vnt. / pakuotė). Be dažiklių, be kvapiųjų medžiagų ar dirbtinių konservantų ir IFS sertifikuotas, šie šaldyti tapas sujungia serano kumpį su AOP Espelette pipirais traškioje tešloje. Kepkite be atšildymo. Visi mūsų siuntiniai transportuojami kontroliuojamoje temperatūroje, kokybė yra vertybė, su kuria Maison Caudalie nesidera!
Ispanija, Finestrat
...Mes tiekiame Ispanijos kumpį, įskaitant iberų kumpį įvairiomis formomis ir Serrano kumpį. Pjaustytas, visas, priekinis kumpis arba galinis kumpis.
Ispanija, Guijuelo
...Saldumas, intensyvus skonis, viliojantis aromatas, šviežumas ir ilgaamžiškumas – tai visos atspalvių ir niuansų, kuriuos siūlo Alta Gastronomía ėriuko kumpis, paletės savybės. Jo riebalų infiltracijos leidžia kiekvienam gabalėliui tirpti burnoje, leidžiant prisiminimams išlikti, primenant daugiau nei keturiasdešimt mėnesių natūralios rūsio brandos, kurią jis patyrė. Paslaptis slypi geriausios...
Ispanija, Badajoz
...Iberijos Bellota kumpis, rankomis pjaustytas sertifikuoto meistro ir vakuume supakuotas, kad išsaugotų visus savo aromatus ir skonį. Apytikslis svoris: 100 g.
Italija, Treviso
...Halal avies kumpis. SVORIS: 1,5–3 kg INGRIDIENTAI: Halal itališka avies šlaunelė su kaulu, druska, prieskoniai, E252, E250. CHARAKTERISTIKOS: be laktozės ir kitų pieno produktų, be glitimo ir ne GMO. PAKAVIMAS: vakuuminis, maisto plastikas...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play