...Aukštos kokybės juodieji triufeliai, auginami Ispanijoje!
Juodasis triufelis yra hipogėjinė grybo rūšis, tai reiškia, kad jis auga ir vystosi po žeme. Moksliniu pavadinimu Tuber melanosporum, jo atradimas datuojamas tūkstančiais metų atgal. Iš tiesų, juodąjį triufelį vartojo senovės egiptiečiai, romėnai ir graikai, kurie jam priskyrė gydomųjų ir afrodiziakinių savybių. Juoduosius triufelius...
Gusto Mediterráneo mes užsiimame šviežios juodosios trufelės (Tuber Melanosporum) platinimu, Prancūzijoje žinomos kaip Perigordo trufelė. Be to, tiekiame trufelę Brisura (trufelė stiklainiuose su vandeniu ir druska, skirta trufuoti produktus, tokius kaip sūriai, mėsos ar padažai) ir džiovintą trufelę, skirtą trufuoti užkandžius, aliejų ar padažus.
T tanto trufelė Brisura, tiek džiovinta, yra orie...
BERRY MARKETPLACE CONSULTING yra patvirtintas premium produkcijos iš Bulgarijos platintojas ir mažmenininkas. Turėdama 40 metų patirtį tradiciniame didmeninėje prekyboje, BERRY MARKETPLACE CONSULTING yra įsikūrusi Bulgarijoje ir leidžia amatininkams bei pramonės gamintojams eksportuoti 10 premium produktų, kilusių iš Bulgarijos, visoje ES, su įsipareigojimu ir atsidavimu. Mes parduodame šiuos prod...
Amar Caviar & Truffles buvo įkurta su išskirtiniu tikslu: tiekti aukštos kokybės kulinarinius prabangos produktus, kurie atitinka aukščiausios klasės segmentą. Asortimentas yra specialiai pritaikytas tokiems klientams kaip: aukščiausios klasės virėjai, Michelin žvaigždutėmis įvertinti restoranai ir išskirtiniai sushi restoranai.
Dėl įkūrėjų specializuotų žinių ir plačios patirties asortimentas bu...
...„Juodųjų trumų druska“ gaminama iš juodųjų trumų, trumų aromato ir įvairių augalų ingredientų, tokių kaip alyvuogės ir juodiejitrumai, naudojant fizinius procesus be konservantų pridėjimo.
Turėdama tobulą tekstūrą ir labai malonų juodųjų trumų aromatą bei skonį, ji yra itin maloni prieskonių bet kokiam patiekalui, ypač žuviai, salotoms, kiaušiniams ir mėsai.
Esame Abruce, žalia regione. Specializuojamės FRESKO TRUFFLE prekyboje, tipo ir kokybės priklausomai nuo sezono. Kruopščiai atrinkti. Teikiame trufelius su šiomis pristatymo sąlygomis: • 24h Italijoje (It) ir Europoje (ES) • 24h Šiaurės Amerikoje ir Kanadoje • 36/48h Azijoje • 48h Australijoje Be to, įkūrėme gamybos įmonę, tiekiančią tiek trufelių produktus, tiek klasikinius itališkos gastronomijo...
Mes patys gaminame kokybiškas maisto sudedamąsias dalis arba per mūsų partnerius, remiame savo klientus, kad gautų norimos kokybės produktus ir turėtų juos ilgalaikiai bei pagal reikiamas specifikacijas. Mūsų produktai gaminami eksportui, atsižvelgiant į eksporto reikalavimus ir charakteristikas, įskaitant tinkamumo vartoti laiką. Mes siūlome platų paslaugų spektrą savo klientams, įskaitant užsaky...
Trumų karalius yra jauna ir dinamiška įmonė, pasinaudojanti patyrusių darbuotojų ir medžiotojų paslaugomis. Ji turi dvi pagrindines kompetencijos sritis: geriausių grynų ir nesugadintų trumų atranką bei teritorijos, kurioje ieškoma ir atrenkama produkcija, apsaugą, visiškai gerbiant aplinką, kurioje veikia. Kalbame apie Isernia provinciją, Abruzzo, Lazio ir Molise nacionaliniame parke, žemę, kuri ...
...Trumai yra bendras pavadinimas, suteiktas valgomųjų grybų ascomycetes ectomycorrhizal vaisiui, kuris pasirodo daugiau ar mažiau rutulišku pavidalu. Grybas gali pagaminti kelis trumus. Kai kurios rūšys turi mažai skonio, o kitos yra ypač vertinamos ir ieškomos nuo senovės. Trumai, nesvarbu, ar jos išaugo natūraliai, ar buvo gautos iš žemės ūkio, yra labai paklausios gurmanų. Juodiejitrumai arba...
...
Fourme d'Ambert: Société Laitière de Laqueille
Saulėgrąžų aliejus: GAEC Dou Chonlai
Naudojimo patarimai
Idealiai tinka tepti ant skrudintų kaimiškos duonos riekelių. Taip pat galite papuošti savo sumuštinius kitais ingredientais, tokiais kaip riešutai ar trumai.
Prieš ragaujant, indelį laikykite šaldytuve valandą.
Atidarius, laikyti šaltai ir suvartoti per 5 dienas.
Energija: 479 kJ (115 kcal)
Riebalai: 8,0g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 3,1g
Angliavandeniai: 5,4g
Iš jų cukrų: 0,6g
Baltymai: 4,6g
Druska: 1,1g...
Maža TPE, esanti Fontanes, Prancūzijos pietvakariuose, mes gaminame mėsos produktus, pagamintus iš ančių ir kiaulių iš pietvakarių, esame foie gras konservai, kuriuos valdo meistras Michel Monteil. Dirbame su aukštos kokybės produktais (geriausi raudonos etiketės kiaulienos gabalai, juodiejitrumai iš Périgord, Sichuan pipirai, Guérande druska, taip pat AOP ir AOC produktai sūriui ir Cahors vynui...