...Trumai yra bendras pavadinimas, suteiktas valgomųjų grybų ascomycetes ectomycorrhizal vaisiui, kuris pasirodo daugiau ar mažiau rutulišku pavidalu. Grybas gali pagaminti kelis trumus. Kai kurios rūšys turi mažai skonio, o kitos yra ypač vertinamos ir ieškomos nuo senovės. Trumai, nesvarbu, ar jos išaugo natūraliai, ar buvo gautos iš žemės ūkio, yra labai paklausios gurmanų. Juodiejitrumai arba...
...
Fourme d'Ambert: Société Laitière de Laqueille
Saulėgrąžų aliejus: GAEC Dou Chonlai
Naudojimo patarimai
Idealiai tinka tepti ant skrudintų kaimiškos duonos riekelių. Taip pat galite papuošti savo sumuštinius kitais ingredientais, tokiais kaip riešutai ar trumai.
Prieš ragaujant, indelį laikykite šaldytuve valandą.
Atidarius, laikyti šaltai ir suvartoti per 5 dienas.
Energija: 479 kJ (115 kcal)
Riebalai: 8,0g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 3,1g
Angliavandeniai: 5,4g
Iš jų cukrų: 0,6g
Baltymai: 4,6g
Druska: 1,1g...
Maža TPE, esanti Fontanes, Prancūzijos pietvakariuose, mes gaminame mėsos produktus, pagamintus iš ančių ir kiaulių iš pietvakarių, esame foie gras konservai, kuriuos valdo meistras Michel Monteil. Dirbame su aukštos kokybės produktais (geriausi raudonos etiketės kiaulienos gabalai, juodiejitrumai iš Périgord, Sichuan pipirai, Guérande druska, taip pat AOP ir AOC produktai sūriui ir Cahors vynui...