...El Secreto Cruceta iš iberijos kiaulės yra išskirtinė dalis, išsiskirianti intensyviu skoniu ir sultinga tekstūra. Išgaunama iš apatinės šoninės dalies, netoli peties, ši dalis gaunama iš daugiau nei 10 mėnesių amžiaus laisvai auginamų iberijos kiaulių, maitinamų natūraliai. Su maždaug 500–650 gramų svoriu, Secreto Cruceta yra ideali paruošimui ant grotelių, orkaitėje arba gurmaniškuose receptuose. Jos įsiskverbiančio riebalų kiekis suteikia unikalų skonį ir išskirtinį švelnumą, puikiai tinkančius gastronomijos mėgėjams, ieškantiems autentiškos iberijos kokybės kiekviename kąsnyje.
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Mūsų 100% Iberijos kumpis „Premium Reserve“, šeriamas giliomis, yra gamtos brangakmenis. Tai yra kumpis, šeriamas giliomis, iš mūsų 100% grynųjų Iberijos kiaulių, auginamų laisvėje ir šeriamų giliomis gilių sezono metu (Montanera) mūsų ūkiuose. Šios kiaulės turėjo galimybę laisvai judėti tūkstančio hektarų plote, kur galėjo mankštintis ir maitintis tik gilių ir žolelių derliumi per dvi sezonus...
Ispanija, Santurtzi-Bilbao
...informacijos technologija, draudimas, internetas, neorganinė chemija, įranga, laistymas, laboratorijos, teisė, oda, kiaulės, apdirbimas, magnetizmas, gamyba, matematika, laivų inžinerija, mechanika, metalurgija, meteorologija, metrologija, karinė technologija, mineralogija, kasybos technologija, varikliai, multimedija, jūrinė inžinerija, branduolinė fizika, branduolinė fizika, okeanografija...
Ispanija, Malaga
Ispanija, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGRIDIENTAI: kiauliena ir šoninė, druska, prieskoniai, dekstrozė, krakmolas, cukrus, antioksidantai (E331, E301) ir konservantas E250. Natūrali kiaulės žarnelė. Gali būti pieno ir sojos baltymų pėdsakų.
Ispanija, Guijuelo-Salamanca
... (Kaseres) paprika, marinuota su natūraliais prieskoniais, druska, česnaku ir raudonėliu. Svoris: 0,400 kg Paskirstymo ir transportavimo sąlygos: Esant kambario temperatūrai, apribojimų nėra. Jei vakuuminėje pakuotėje, laikyti žemesnėje nei 5ºC temperatūroje. Rekomenduojama vartojimo temperatūra yra 15º-18ºC. Gamybos procesas: Marinuojama, prieskoniuojama, įdarinėjama, džiovinama ir brandinama. Ingredientai: Iberijos kiaulės šoninė, D.O. Vera paprika, marinuota su natūraliais prieskoniais, druska. Svoris: 0,400 kg...
Ispanija, Murcia
...Išgydytas mėsos produktas, pagamintas iš mėsos, atitinkančios raumenų masę su kaulu, koja ir kanopomis priekinės galūnės pusės pusiau skerdienos, Iberijos kiaulės, kuri šeriama ąžuolo giliomis ir natūraliomis ištekliais, ir bus tinkamas žmonių vartojimui. Svoris vienetui, maždaug 2,5 kg. SVORIS: 2-3 kg...
Ispanija, Manresa
Turėdama daugiau nei 45 metų patirtį logistikos sektoriuje, B.Bati Group siūlo savo klientams plačią patirtį ir teikia individualizuotus sprendimus, garantuojančius efektyvumą, pelningumą ir visišką klientų pasitenkinimą. Individualizuoti logistikos sprendimai. Mūsų paslaugos pritaikomos atsižvelgiant į kiekvieno kliento specifinius poreikius, įskaitant galimybę sugrupuoti skirtingus produktus vie...
Ispanija, Granollers
...Kiaulės žarnos. Galimos lanksčiose arba standžiose apvalkaluose, su arba be skyriklių. Jos idealiai tinka dešroms: Chorizos, fuet, virtos butifarra. DYDŽIAI: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Ispanija, Tafalla
... dėžutė, dekoruota San Fermino akvarele, pasaulyje žinomo San Fermino festivalio globėjo, kuris vyksta liepos 6-14 dienomis mūsų mieste Pamplonoje. Tai kruopščiai sukurta dėžutė, kuri išlaiko 20-ojo amžiaus pradžioje kepyklų ir konditerijos gaminių naudojamų dėžučių formas ir proporcijas. Puikiai tinka dovanai. Pasiekiami skoniai: cinamonas, kakava ir citrina. Ingredientai: kvietiniai miltai, cukrus, kiaulės taukai ir cinamono aromatas.
Ispanija, Aracena
...Kiaulės užpakalinė dalis, šeriamas grūdais ir žole. Jausmas, jis formuojamas iš kruopščiai atrinktų kumpių ir pečių, kurie gaunami iš tradiciškai auginamų kiaulių. Jų maitinimas buvo natūralus, kas atsispindi kiekvienos dalies kokybėje.
...Produkto aprašymas: Kiaušintakis iš kiaulės su plačiu kalibru Kilmes: Ispanija Kokybė: A. Tvirta konsistencija, be riebalų likučių, be skylių ir be nelygumų. Kalibrai: -/34 iki 40/+ • ICP tinklas | 3 ryšiai. • ICP vamzdinis | 2 arba 3 ryšiai. Natūralus apvalkalas, paruoštas įdaryti. Padidinkite savo produktyvumą ir sutaupykite laiko su mūsų vamzdiniu apvalkalu. Pakuotė: • Kibiras: 5 L ir 15 L. • Statinė: 100 L ir 200 L.
Atitinkantys produktai
Sūrinio apvalkalas
Sūrinio apvalkalas
Ispanija, Guijuelo (salamanca)
...Malto arba supjaustyto mėsos mišinio, pagardinto druska, paprika ir prieskoniais, minkytas ir įdarytas į natūralius kiaulės žarnas (kalibras 60/65 ir ilgis nuo 35 iki 55 cm), kuris buvo apdorotas brandinimo-džiovinimo procesu. Nuoroda: l0002...
Ispanija, Madrid
...Iberijos kiaulės šonkaulių. Jis gaunamas apdorojant šonkaulius be kaulo.
Ispanija, Toral De Los Vados-León-España
...Rankų darbo gaminiai, tokie kaip: Bierzo botillo, aštrūs ir saldūs dešrelės, dešra Herradura, šoninė, išgydytas kumpis, San Martiños (salchichón), babilla cecina, rūkyta šoninė, rūkyta bekonas, troškinta šoninė (gourmet produktai) ir kt... Taip pat turime šviežios kiaulienos, tokios kaip: šonkauliai, nugarinės, šonkauliai, šoninė, kumpis, šviežias kumpis, šviežias pėdas, ir, žinoma, sūdyti ir švieži produktai, tokie kaip: ausys, uodegos, stuburai, kiaulės galva, snukis, kiaulės kojos.
Ispanija, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"kiaulių skerdimas, vykstantis šiaurinėje Aragono dalyje.","FORMA":"arklio batų formos.","PREPARAZIONE":"supjaustytas plonomis, šiek tiek apvalintomis riekelėmis.","DA CONSERVARSI":"vėsioje ir sausoje vietoje.","PRESENTAZIONE":"28/30 kalibro gabalai; įvynioti į natūralų žarną.","INGREDIENTI":"liesos kiaulės dalys ir šoninė.","DA ACCOMPAGNARE":"su skrudinta duona, pagardinta pomidorais...
Mes gaminame iberijos kumpius iš ąžuolo, laukinių ir ūkinių, taip pat iberijos pelekus. Esame šviežių ir šaldytų iberijos kiaulienos mėsos tiekėjai. Parduodame iberijos mėsos dalis: persa, pluma, secreto, panceta, solomillo... mes atliekame skerdimus beveik visus metus. Tiesioginė pardavimas iš gamyklos galutiniam vartotojui ir profesionalams didmenai. Mes siunčiame visoje ES. Taip pat platiname t...
Ispanija, Valencia
... įrangą, personalą ir indus, kad galėtume aptarnauti jūsų renginį bet kurioje Ispanijos vietoje su visomis sėkmės garantijomis. Mūsų kokybės ir kainos santykis yra neprilygstamas. Esame profesionalai. Su rupia druska ir česnako aliejumi. 2 val. virimo. - Šonkauliai ir Michanas, pagardinti pipirų druska. KIAULIENA: - Visos kiaulės, kepamos ant grotelių arba ant iešmo, pagardintos druskos tirpalu, vynu...
Ispanija, Alcobendas
...Šis gaminys gaunamas iš 50% iberų veislės kiaulės, auginamos lauko sąlygomis, tiek intensyviai, tiek ekstensyviai, ir maitinamos pagrindiniu pašaru. Tokia auginimo sistema ir mityba pagerina kiaulės riebalų infiltraciją, todėl tai yra būdingas ir išskirtinis produktas, susijęs su Ispanijos gyvulininkyste ir gastronomija. Su minimaliu brandinimu 24 mėnesius, galutinis rezultatas yra optimalus ir pripažintas ekspertų bei vartotojų. Su šiuo Cebo de Campo kumpiu mėgausitės švelniu ir maloniu skoniu, kuris nepaliks jūsų abejingo.
Ispanija, Quart
...Tai yra kiaulės dalis, artimiausia galvai. Ji laikoma liesa dalimi (su mažiau riebalų) ir idealiai tinka kepti visą su prieskoniais ir kiaulienos taukais, kad susidarytų traški ir skani pluta. Ji turi būti gerai iškepama, kad viduje neliktų žalių vietų. Iškepta, ji turi atvėsti prieš pjaustant, kad nesuskaidytų į mažus gabalėlius ir turėtų puikią išvaizdą. Rekomenduojama kepti be atšildymo. Kaip ir visi mūsų produktai, ji neturi alergenų ir tik natūralių ingredientų.
Ispanija, Madrid
Siūlome aukštos kokybės šaldytus produktus. Žaliavos, tokios kaip žuvis ar jūros gėrybės, šaldyti paruošti patiekalai, tokie kaip lazanjos, kanelonai, picos ir pusgaminių, tokių kaip mozzarella ar vištienos piršteliai, iki gurmaniškų produktų, tokių kaip mūsų rankų darbo kroketai, skirti visiems skoniams (įvairių skonių). Mūsų pasiūloje taip pat yra saldumynų (tortai, šaldyti profiteroliai) ir, ...
... smulkinimas, prieskonių maišymas, masės laikymas vėsioje vietoje per naktį, masės įdėjimas į kiaulės žarną, surišimas ir džiovinimas natūralioje aplinkoje, pasirenkant tinkamas vietas, atsižvelgiant į temperatūros ir drėgmės sąlygas.
Ispanija, San Pedro Manrique (soria)
... sveikatai ir ateičiai. LA HOGUERA mes auginame savo žemes ir auginame savo kiaules. Genetinė bazė, su kuria dirbame, yra RAZA DUROC, pasižyminti aukštos kokybės mėsa, o tai, kartu su visiškai natūralia mityba, kurios pagrindą sudaro vietiniai grūdai, taip pat išlaikant aukštą sanitarinę būklę gyvulininkystės ūkiuose, esančiuose neprilygstamoje aplinkoje, leidžia mums turėti geriausias žaliavas mūsų EMBUTIDOS, ADOBADOS ir JAMONES gamybai.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play