...Kvapas atskleidžia ryškų žalią charakterį, būdingą šaliai. Skonyje juntamos kalkių, šviežiai pjautos žolės, citrinos, rabarbarų ir paprikos natos, kurios pereina į apelsinų ir greipfrutų žievelių niuansus. Vyno kūnas lengvas, su ryškia rūgštimi. Poskonis yra traškus, vidutinio ilgio. Šio stiliaus Sauvignon Blanc reikalauja lengvo priedango, pagrįsto daržovių salotomis arba šviežiais jūros gėrybėmis.
Žalia Gyvenimas Čilėje Carmenere • Įvairovė: 100% Sauvignon Blanc • Vynuogynai: Maule slėnis (Smėlio kalkakmenis) • Vyno analizė: Alc – 13.0%...
...Kontroliuojama kilmės nuoroda (DOC)
TIPOLOGIJA
Raudonasis vynas
VITIGNO
Nebbiolo 100%
DERINIMAS
Keptos arba ant grotelių keptos mėsos patiekalai
Baltos mėsos patiekalai
Brandinti sūriai
SPALVA
Raudonas rubinas
KVAPAS
Intensyvus ir ilgalaikis
Avietė
Violetinė ir apelsinų žiedai
Raudonieji vaisiai
SKONIS
Sausas
Geras kūniškumas
TEMPERATŪRA: 18-20 °C
ALKOHOLIS: 13% tūrio...
... statinėse 54 mėnesiai. Nefiltruotas.
Brandinimo potencialas: 2019–2029
Charakteristikos:
Vynas yra gilesnio auksinio geltonumo su gintaro atspalviais. Intensyvesnis aromatas yra visiškai subrendęs ir siūlo daugiausia trečiųjų natų. Galima pajusti medų, pušų dervą, balzaminius natų, levandą. Burnoje vynas yra sausas, stiprus, vidutiniškai rūgštus. Labai stipri ir tvirta Malvasia, ji yra gana šilta, bet ne aštri. Skonis burnoje nėra ilgas, bet intensyvus.
Maisto derinimas:
Puikiai dera su bet kokiais stipraus skonio patiekalais ir brandintais sūriais. Patiekti 10 - 12 °C.
... kalkių).
Degustacija
Château d'Arcins stilius yra pilnas skanių apvalumų. Uodžiant, malonu atrasti koncentruotus raudonųjų vaisių aromatus, prieskonius, kuriuos nuosaikiai papildo apelsinų žievės kvapai. Skoniai harmoningai susijungia, palikdami vietos kūnui, kuris tampa sodrus, vėliau šiltas ir galiausiai tvirtas. Šis vynas, turintis puikų apimtį, puikiai atitinka savo médocain terroir.
Veislės: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%)
Gamintojas: Chateaux Castel Arcins (33460)
Formatai ir pakuotės: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2018...
... puikiai tinka pipirnių ir meduolių gamybai.
Taip pat galite jį naudoti ruošiant medaus pyragus, žiemos saldumynus ar sūrius patiekalus. Taip pat puikus patarimas karštiems gėrimams Kalėdų laikotarpiu: medus arba karštas vynas su žiupsneliu prieskonių... daugiau to!
Turinys: 20,00 g
Prekės Nr: 391020...
...Vynas Oranžinis
Sudėtis :
Roussanne
Laikymo potencialas :
Apie 5 metus
Vynifikacija :
Ši cuvée įkvėpta senovinių gruzinų tradicijų, susijusių su baltųjų vynų maceracija. Uogos skinamos rankomis, po to baltosios vynuogės maceruojamos. Po nuspaudimo vynas dedamas į molinę amphorą ir brandinamas šioje talpoje vienerius metus.
... vynas, anyžiai ir kt.).
Svoris: 250 g pakuotėse
Ingredientai: Kvietiniai miltai, Cukrus, Saulėgrąžų aliejus, Migdolai 7,5%, Invertuotas cukrus
Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Mitybos deklaracija 100 g
Energija: 1987 kJ (473 kcal)
Riebalai: 20 g
Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,8 g
Angliavandeniai: 67 g
iš jų Cukrus: 28 g
Baltymai: 7,2 g
Druska: 0,71 g...
...\nDÉGUSTATION\nLabai šviesi ir blizganti rožinė spalva su švelniais lašišos atspalviais.\nAromatas pasižymi subtiliais šviežių baltųjų vaisių, meliono ir persiko kvapais, su apelsinų žiedų natomis. Skonis yra šviežias, apvalus ir subtilus.\nŠį rožinį vyną galima ragauti vieną arba su šviežia mozzarella ir pomidorų salotomis, lašišos sashimi, keptomis veršienos šonkaulėmis arba švelniais šviežiais sūriais.\nPateikti 10-12°C."}...
...pasižyminti šilkine tekstūra ir sudėtinga aromatų palete, kurioje dominuoja juodųjų vyšnių, gvazdikėlių, pipirų ir saldymedžio natų. Burnoje jis atskleidžia subtilius apelsinų, šokolado ir medienos prieskonių skonius.
'The Old Garden' siūlo unikalią skonio patirtį ir puikiai dera su ant žarijų kepta aviena su rozmarinu, laukinių grybų risotto arba juoduoju šokoladu su jūros druska.
...Veislė: 100% Aleksandrijos muskatinė
Paruošimas: 10 mėnesių odelės maceracija stiklainyje, po to spaudimas ir 2 mėnesių brandinimas tame pačiame stiklainyje, pirmiausia dėl natūralios filtracijos.
Degustacijos komentarai: Intensyvūs apelsinų ir ličių užkandžiai užpildo jūsų skonio receptorius, o šio sauso vyno gyvybingumas jus nustebins. Degustacijos temperatūra: 12°C.
... ir didingą pusiausvyrą: skrudinto ananaso, mangų, aistros vaisių ir apelsinų natų derinys elegantiškai susipina su džiovintų vaisių (riešutų, lazdyno) aromatais, kurie išsivystė dėl jau daugiau nei 10 metų amžiaus šios butelės. Tai vynas, kurį galima mėgautis kaip tokį, kaip aperityvą su foie gras arba kaip desertą su vaisiais!
Talpa: 50cl
Tipas: Saldus vynas
Liekančių cukrų: 100g/L
Veislė: 100% Petit Manseng
AOC: Pacherenc du Vic-Bilh
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2042 metų
Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
...pristatome autentišką Valencijos produktą, šį kokteilį gaminame dar kartą su apelsinų sultimis, baltojo vyno merseguera veisle, cukraus iš kanos ir vyno distiliatu. Visi produktai gaunami iš ekologinės žemdirbystės, be pesticidų ir cheminių medžiagų.
Išskiriame jo gaivumą burnoje, nes produktas turi būti patiekiamas gerai atšaldytas, kad būtų labiau pastebimi tiek vynas, tiek apelsinas. Spalva ir kvapas yra neabejotini, nes dar kartą primena apelsino buvimą.
... conseil de l'œnologue":"patiekti 10-13°C","Label":"Kontroliuojamos kilmės nuoroda","Cépage":"Sémillon","Bouche":"burnoje sprogstantis vibrantiškų ir energingų kaulavaisių niuansų ir tropinių sluoksnių, jis yra apgaubtas nuostabios gaivumo ir ilgos, kreminės pabaigos","Apogée":"2023-2033","Œil":"šviesiai citrininė spalva","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"Vynas gaminamas prancūziškuose ąžuolo statinėse, naujų statinių proporcija siekia apie 40%. Brandinimas vyksta tose pačiose talpose 20-24 mėnesius.","Millésime":"2016","Domaine":"Château Climens","Culture":"Biodinamika"}...
...Šis natūralus saldus vynas iš Rivesaltes yra vynas su auksinėmis atspalviais ir sudėtingu aromatu, kuris derina abrikosą, konservuotus vaisius, karamelę ir apelsinų marmeladą. Kaip matysite, jis pasiekia tobulą pusiausvyrą tarp sudėtingumo ir rūgštingumo.
... kokybės žolelių ekstrakto kombinacija suteikia gėrimui būdingas žolelių natas su švelniu vermuto skoniu. Aromatizuotas gėrimas iš nealkoholinio vyno - karštas vynas Žiemos punšas - buvo pagamintas iš nealkoholinio vyno ir vynuogių sulčių su prieskonių ekstrakto priedu. Originali nealkoholinio vyno, raudonojo vynuogių sulčių ir natūralaus aromato ekstrakto kombinacija suteikia gėrimui būdingas gvazdikėlių ir cinamono natas su vaisiniu apelsinų skoniu. Prašome nevirti, tik šildyti.
GAMYBA GĖRIMŲ, NATŪRALUS MINERALINIS VANDUO, ALUS, KOLA, APELSINAS, CITRINA, ENERGINIS GĖRIMAS, TONIKAS, LIMONADE... KAVOS LIKIERIS, APELSINŲ LIKIERIS, ŽOLIŲ LIKIERIS, KAVA, VYNAS.... VISAS NAUJAS GĖRIMŲ PASAULIS.... GAMINAME IR EXPORTUOJAME MŪSŲ PRODUKTUS NUO 1958 METŲ. PASAULINĖ MARKĖ MŪSŲ PRODUKTAI DŽIAUGIASI DIDELIU REPUTACIJOS LYGIU VISAME VIDAUS IR IŠORĖS RINKOSE. INOVACIJŲ LYDERIAI MŪSŲ PRODUKTUOSE...
Gamyba - Karštas vynas iš juodųjų šeivamedžių žiedų ir uogų - Vynai iš laukinių vaisių ir gėlių - Sirupas iš juodųjų šeivamedžių žiedų, hibisko žiedų, rožių, levandų, apelsinų žiedų, imbiero, mėtų.
... makaronai taip pat praturtinti citrina, apelsinu, sepijos rašalu, pomidorais, ciberžole, špinatais, laikantis tradicijų populiariausiuose formatuose. Formatai yra trie, sagne incanulate, orecchiette, makaronai, alyvmedžių lapai, salentinai, anellini. Mūsų vynas turi DOC ir IGP sertifikatus, be to, kai kurioms kategorijoms priskiriamas prie kilnių vynų.
... apdorojimai, numatyti ekologiniame ūkininkavime, yra mūsų novatoriško darbo pagrindas. Gauti produktai: Vynas, Extra Virgin alyvuogių aliejus, Medus, Apelsinų, citrinų ir mandarinų džemai, Džiovintų pomidorų, artišokų, juodųjų ir žaliųjų alyvuogių pastos, Prieskoniai su raudonėliu, rozmarinu, citrina, apelsinu ir česnaku, pagaminti iš ekstra viergin alyvuogių aliejaus. Žemės ūkio įmonė Montalbano yra realybė, egzistuojanti jau kelias kartas, didelės potencialo teritorijoje.