Prancūzija, Bordeaux
... kalkių). Degustacija Château d'Arcins stilius yra pilnas skanių apvalumų. Uodžiant, malonu atrasti koncentruotus raudonųjų vaisių aromatus, prieskonius, kuriuos nuosaikiai papildo apelsinų žievės kvapai. Skoniai harmoningai susijungia, palikdami vietos kūnui, kuris tampa sodrus, vėliau šiltas ir galiausiai tvirtas. Šis vynas, turintis puikų apimtį, puikiai atitinka savo médocain terroir. Veislės: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%) Gamintojas: Chateaux Castel Arcins (33460) Formatai ir pakuotės: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2018...
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Vynas Oranžinis Sudėtis : Roussanne Laikymo potencialas : Apie 5 metus Vynifikacija : Ši cuvée įkvėpta senovinių gruzinų tradicijų, susijusių su baltųjų vynų maceracija. Uogos skinamos rankomis, po to baltosios vynuogės maceruojamos. Po nuspaudimo vynas dedamas į molinę amphorą ir brandinamas šioje talpoje vienerius metus.
Prancūzija, Appietto
... vynas, anyžiai ir kt.). Svoris: 250 g pakuotėse Ingredientai: Kvietiniai miltai, Cukrus, Saulėgrąžų aliejus, Migdolai 7,5%, Invertuotas cukrus Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje Mitybos deklaracija 100 g Energija: 1987 kJ (473 kcal) Riebalai: 20 g Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,8 g Angliavandeniai: 67 g iš jų Cukrus: 28 g Baltymai: 7,2 g Druska: 0,71 g...
Prancūzija, Saint Cannat
...\nDÉGUSTATION\nLabai šviesi ir blizganti rožinė spalva su švelniais lašišos atspalviais.\nAromatas pasižymi subtiliais šviežių baltųjų vaisių, meliono ir persiko kvapais, su apelsinų žiedų natomis. Skonis yra šviežias, apvalus ir subtilus.\nŠį rožinį vyną galima ragauti vieną arba su šviežia mozzarella ir pomidorų salotomis, lašišos sashimi, keptomis veršienos šonkaulėmis arba švelniais šviežiais sūriais.\nPateikti 10-12°C."}...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...pasižyminti šilkine tekstūra ir sudėtinga aromatų palete, kurioje dominuoja juodųjų vyšnių, gvazdikėlių, pipirų ir saldymedžio natų. Burnoje jis atskleidžia subtilius apelsinų, šokolado ir medienos prieskonių skonius. 'The Old Garden' siūlo unikalią skonio patirtį ir puikiai dera su ant žarijų kepta aviena su rozmarinu, laukinių grybų risotto arba juoduoju šokoladu su jūros druska.
Prancūzija, Brue Auriac
...Pavadinimas BASTIDE DE FAVE – RESERVE DU PRIEURE Spalva Rosé Appellation AOP Coteaux Varois en Provence Vynuogės Syrah 50%, Vermentino 40%, Cinsault 10% TAV 13% vol. Vynifikacija Maceracija: priešfermentacinė šalta, Fermentacija 18°C Fermentacija ir brandinimas ant mielių ąžuolo statinėse (300 L) 8 mėnesius Degustacijos pastabos: Nosyje juntamos saldžios apelsinų žievelių ir baltos persiko natos...
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
...Veislė: 100% Aleksandrijos muskatinė Paruošimas: 10 mėnesių odelės maceracija stiklainyje, po to spaudimas ir 2 mėnesių brandinimas tame pačiame stiklainyje, pirmiausia dėl natūralios filtracijos. Degustacijos komentarai: Intensyvūs apelsinų ir ličių užkandžiai užpildo jūsų skonio receptorius, o šio sauso vyno gyvybingumas jus nustebins. Degustacijos temperatūra: 12°C.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... ir didingą pusiausvyrą: skrudinto ananaso, mangų, aistros vaisių ir apelsinų natų derinys elegantiškai susipina su džiovintų vaisių (riešutų, lazdyno) aromatais, kurie išsivystė dėl jau daugiau nei 10 metų amžiaus šios butelės. Tai vynas, kurį galima mėgautis kaip tokį, kaip aperityvą su foie gras arba kaip desertą su vaisiais! Talpa: 50cl Tipas: Saldus vynas Liekančių cukrų: 100g/L Veislė: 100% Petit Manseng AOC: Pacherenc du Vic-Bilh Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2042 metų Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
Prancūzija, Auxerre
... conseil de l'œnologue":"patiekti 10-13°C","Label":"Kontroliuojamos kilmės nuoroda","Cépage":"Sémillon","Bouche":"burnoje sprogstantis vibrantiškų ir energingų kaulavaisių niuansų ir tropinių sluoksnių, jis yra apgaubtas nuostabios gaivumo ir ilgos, kreminės pabaigos","Apogée":"2023-2033","Œil":"šviesiai citrininė spalva","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"Vynas gaminamas prancūziškuose ąžuolo statinėse, naujų statinių proporcija siekia apie 40%. Brandinimas vyksta tose pačiose talpose 20-24 mėnesius.","Millésime":"2016","Domaine":"Château Climens","Culture":"Biodinamika"}...
Prancūzija, Passa
...Šis natūralus saldus vynas iš Rivesaltes yra vynas su auksinėmis atspalviais ir sudėtingu aromatu, kuris derina abrikosą, konservuotus vaisius, karamelę ir apelsinų marmeladą. Kaip matysite, jis pasiekia tobulą pusiausvyrą tarp sudėtingumo ir rūgštingumo.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei