... kalkių).
Degustacija
Château d'Arcins stilius yra pilnas skanių apvalumų. Uodžiant, malonu atrasti koncentruotus raudonųjų vaisių aromatus, prieskonius, kuriuos nuosaikiai papildo apelsinų žievės kvapai. Skoniai harmoningai susijungia, palikdami vietos kūnui, kuris tampa sodrus, vėliau šiltas ir galiausiai tvirtas. Šis vynas, turintis puikų apimtį, puikiai atitinka savo médocain terroir.
Veislės: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%)
Gamintojas: Chateaux Castel Arcins (33460)
Formatai ir pakuotės: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2018...
...Vynas Oranžinis
Sudėtis :
Roussanne
Laikymo potencialas :
Apie 5 metus
Vynifikacija :
Ši cuvée įkvėpta senovinių gruzinų tradicijų, susijusių su baltųjų vynų maceracija. Uogos skinamos rankomis, po to baltosios vynuogės maceruojamos. Po nuspaudimo vynas dedamas į molinę amphorą ir brandinamas šioje talpoje vienerius metus.
... vynas, anyžiai ir kt.).
Svoris: 250 g pakuotėse
Ingredientai: Kvietiniai miltai, Cukrus, Saulėgrąžų aliejus, Migdolai 7,5%, Invertuotas cukrus
Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Mitybos deklaracija 100 g
Energija: 1987 kJ (473 kcal)
Riebalai: 20 g
Sočiųjų riebalų rūgščių: 1,8 g
Angliavandeniai: 67 g
iš jų Cukrus: 28 g
Baltymai: 7,2 g
Druska: 0,71 g...
...\nDÉGUSTATION\nLabai šviesi ir blizganti rožinė spalva su švelniais lašišos atspalviais.\nAromatas pasižymi subtiliais šviežių baltųjų vaisių, meliono ir persiko kvapais, su apelsinų žiedų natomis. Skonis yra šviežias, apvalus ir subtilus.\nŠį rožinį vyną galima ragauti vieną arba su šviežia mozzarella ir pomidorų salotomis, lašišos sashimi, keptomis veršienos šonkaulėmis arba švelniais šviežiais sūriais.\nPateikti 10-12°C."}...
...pasižyminti šilkine tekstūra ir sudėtinga aromatų palete, kurioje dominuoja juodųjų vyšnių, gvazdikėlių, pipirų ir saldymedžio natų. Burnoje jis atskleidžia subtilius apelsinų, šokolado ir medienos prieskonių skonius.
'The Old Garden' siūlo unikalią skonio patirtį ir puikiai dera su ant žarijų kepta aviena su rozmarinu, laukinių grybų risotto arba juoduoju šokoladu su jūros druska.
...Veislė: 100% Aleksandrijos muskatinė
Paruošimas: 10 mėnesių odelės maceracija stiklainyje, po to spaudimas ir 2 mėnesių brandinimas tame pačiame stiklainyje, pirmiausia dėl natūralios filtracijos.
Degustacijos komentarai: Intensyvūs apelsinų ir ličių užkandžiai užpildo jūsų skonio receptorius, o šio sauso vyno gyvybingumas jus nustebins. Degustacijos temperatūra: 12°C.
... ir didingą pusiausvyrą: skrudinto ananaso, mangų, aistros vaisių ir apelsinų natų derinys elegantiškai susipina su džiovintų vaisių (riešutų, lazdyno) aromatais, kurie išsivystė dėl jau daugiau nei 10 metų amžiaus šios butelės. Tai vynas, kurį galima mėgautis kaip tokį, kaip aperityvą su foie gras arba kaip desertą su vaisiais!
Talpa: 50cl
Tipas: Saldus vynas
Liekančių cukrų: 100g/L
Veislė: 100% Petit Manseng
AOC: Pacherenc du Vic-Bilh
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2042 metų
Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
... conseil de l'œnologue":"patiekti 10-13°C","Label":"Kontroliuojamos kilmės nuoroda","Cépage":"Sémillon","Bouche":"burnoje sprogstantis vibrantiškų ir energingų kaulavaisių niuansų ir tropinių sluoksnių, jis yra apgaubtas nuostabios gaivumo ir ilgos, kreminės pabaigos","Apogée":"2023-2033","Œil":"šviesiai citrininė spalva","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"Vynas gaminamas prancūziškuose ąžuolo statinėse, naujų statinių proporcija siekia apie 40%. Brandinimas vyksta tose pačiose talpose 20-24 mėnesius.","Millésime":"2016","Domaine":"Château Climens","Culture":"Biodinamika"}...
...Šis natūralus saldus vynas iš Rivesaltes yra vynas su auksinėmis atspalviais ir sudėtingu aromatu, kuris derina abrikosą, konservuotus vaisius, karamelę ir apelsinų marmeladą. Kaip matysite, jis pasiekia tobulą pusiausvyrą tarp sudėtingumo ir rūgštingumo.