Prancūzija, Juillac
...Turizmo pasiūlymai aplankyti dvarą ir atrasti vyno kultūrą bei gamybos procesus.
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
Mes esame LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, kooperatyvas, sujungiantis 800 vyno gamintojų šeimų ir specialistų garsioje Burgundijos regione. Mūsų įvairūs vynų tipai kilę iš vynuogynų ir rūsčių, priklausančių 7 žinomoms namams nuo šiaurės iki pietų šio puikaus vyno regiono: • Bailly Lapierre, žinomas dėl savo Crémants de Bourgogne ir ramiųjų vynų iš Auxerrois • Les Vignerons de Buxy, garsėjantis savo vy...
Prancūzija, Saint Emilion
...Rekomenduojama ragauti nuo 2022 metų“ JAMES SUCKLING: 91/100 2015: Aukso medalis PARIŽIUS 2018 / WINE ENTHUSIAST: 90/100 „Turtingas ir tankus vynas, kuris spindi dėl prinokusio merlot, pagaminto karšto derliaus metų. Skoniai, primenantys saldymedį ir juoduosius vaisius, kartu su prieskoniais, atsirandančiais dėl brandinimo statinėse, prisideda prie prinokusio ir dosnaus vyno.“ 2014: Sidabro medalis...
Vokietija, Düsseldorf
...Mes kuriame ir gaminame sėkmingas vyno parduotuves Vis daugiau žmonių vertina gerą vyną, o alkoholinių gėrimų vartojimo kultūra auga, todėl sunku įsivaizduoti šiuolaikinę rinką be gerai įrengtos ir apgalvotos vyno parduotuvės, kurioje skirtingų veislių ir kilmės produktai bus sėkmingai pristatyti, bus organizuota gėrimų ir susijusių užkandžių degustacijos zona. Vyno namai yra ypatinga atmosfera...
Prancūzija, Roubia
...lengvi šviežių vaisių aromatai, subtilūs aviečių aromatai. Maisto ir vyno derinimas Keptos raudonos mėsos, keptos baltos mėsos Patiekimo temperatūra: 16° - 17° Spalva: Raudona Veislė: Cinsault, Syrah Alkoholio kiekis: 12,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, La Cadière-D'azur
...Biologinė kultūra. Rankinis derlius dėžutėse. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, pernešimas. Brandinimas dviejų vynų statinėse, mišinio paruošimas, tradicinis kamštis iš kamščio. DEGUSTACIJA AKIS: Tamsiai violetinė spalva. NOSIS: Aromatingas, išskirtinis, intensyvūs raudonųjų vaisių aromatai, saldymedžio aromatai, skrudintų kvapų aromatai. SKONIS...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Klasikinis "Ici" Liraco vynas, kuris mus nukelia į saulę. Jo subtilus aromatas vystosi su skaniais juodaisiais vaisiais ir prieskoninėmis natomis, primenančiomis garrigue, čiobrelį ar rozmariną, ypač išreikštas burnoje. Biodinaminė kultūra čia leidžia išlaikyti reikiamą šviežumą šiam skaniam vynui, turinčiam puikų balansą ir intensyvų malonumą. Labai geras kainos ir kokybės santykis iš...
Prancūzija, Auxerre
...Comté Tolosan Ça S'arrose - Cave Du Marmandais - SUD-OUEST Vyninimas: brandintas 6 mėnesius nerūdijančio plieno talpose Domenas: Cave du Marmandais Appelacija: Comté Tolosan Metai: 2019 Veislė: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Fer Servadou, Merlot Kultūra: Tradicinė Etiketė: Geografinė nuoroda, saugoma...
Italija, Taormina
... tradicijas, apsuptas nuostabaus Taorminos senamiesčio! Turo metu pateksite į istoriją alsuojantį Taorminos senamiestį, idealią vietą, kur galima tikrai pajusti Taorminos skonį. Mėgaukitės skaniu maistu, pasinerkite į gyvybingą kultūrą ir susipažinkite su žmonėmis, kurie išlaiko tiek daug nuostabių maisto ir vyno tradicijų gyvas.
Italija, Noci
...Burrata, puikiai atspindinti tradicinę Apulijos sūrių gamybos kultūrą, sudaryta iš rankomis pagaminto mocarelos sluoksnio, kurį mūsų sūrininkai užpildo minkštu širdies sluoksniu, pagamintu iš rankomis suplėšytos mocarelos ir grietinėlės, taip sukuriant delikatesą, turintį malonų, saldų ir subtilų skonį. Tai produktas, kuris gali būti vartojamas šviežias, pagardintas ekstra vieržiu alyvuogių aliejumi arba derinamas su salotomis, pomidorais, duona ar subtiliais patiekalais, tokiais kaip rūkytas lašiša, arba naudojamas pica ar gurmaniškiems pirmiems patiekalams. Puikiai dera ir su geru vyno taure.
Šveicarija, Beringen
... produktus, kainą, kokybę, pristatymą ir paslaugas. Mūsų komandos dinaminis lankstumas ir bendradarbiavimo kultūra su plokščiomis hierarchijomis bei trumpais sprendimų priėmimo keliais yra lemiami mūsų sėkmės bruožai, kurie jau kelis kartus buvo patvirtinti ISO 9001 sertifikatu.
Prancūzija, Gouesnou
... profesionalias konsultacijas, kad pagilintumėte savo žinias apie vyno kultūrą (taip pat ir apie stipriuosius gėrimus). Mon Père rūsiai komanda jus pasitinka nuo pirmadienio iki šeštadienio nuo 09:30 iki 12:30 ir nuo 14:00 iki 19:00 Kergaradec zonoje, Gouesnou (netoli Bresto).
Nuo 2016 metų tik geriausi itališki ir užsienio bealkoholiniai gėrimai: aukštos kokybės gėrimų gamyba, pardavimas ir platinimas, gautų visiškai pašalinus alkoholį iš vyno, alaus, amari. Mūsų misija: – kurti, gaminti ir parduoti alternatyvius bealkoholinius gėrimus; – skleisti ir populiarinti kokybiško bealkoholinio gėrimo kultūrą; – sveiki, laimingi ir patenkinti klientai; – būti tvariais: vynas...
Italija, Castel Volturno
Pasirenkame geriausias Italijos vynines, kad platintume geriausius Italijos tradicijos vynus tiek Italijoje, tiek užsienyje, kurie yra mūsų šalies istorija ir kultūra. Tai yra Volespò wine-food tikslas – ieškoti geriausio „made in Italy“ ir siūlyti tai mūsų klientams. Mes rūpinamės ir ieškome detalių, nieko nepalikdami atsitiktinumui, nes vyno, kuris gaminamas ir vartojamas tūkstančius metų, vertė įgauna kiekvieno atskiro stiklo formą.
Belgija, Bruxelles
OenoTour yra neutralus, nešališkas ir nekomercinis asociacija, kurią įkūrė vyno, restoranų, viešbučių ir turizmo entuziastai bei profesionalai, kurių tikslas yra supažindinti su vyno pasauliu tiek teorijos, tiek, žinoma, praktikos pagalba. Trumpai tariant, ką siūlo OenoTour a.s.b.l.: Apžvalgos turas: bendros žinios, istorija, geografija, kultūra, vyno gamybos technikos, someljė, vyno laikymas...
... COOPERATIVA DE BORBA šiuo metu vykdo ambicingą projektą, skirtą vynuogininkų artinimui prie Vyninės, įskiepijant jiems aistrą kurti puikius vynus. Po geriausių veislių atrankos ir priežiūros bei technologinio aprūpinimo, ADEGA COOPERATIVA DE BORBA yra įsitikinusi, kad tik visiškai įtraukiant vynuogininką į vyno gamybą, galima dar labiau pagerinti savo produktus ir taip atskleisti visą regiono potencialą gaminant išskirtinius vynus.
... užregistruoti savo studentus mūsų atviruose kursuose, kurių savybes ir kainas galite rasti CSLM svetainėje. Galimybių spektras yra labai platus! Ir ne tik akademinė programa... jei norite, galime papildyti praktiką daugybe papildomų akademinių ir kultūrinių veiklų, tokių kaip ekskursijos po Kadyšą ir kitus Andalūzijos miestus, flamenco dirbtuvės ir sevillanas pamokos, kulinariniai seminarai, Jerez vyno degustacija ir kt. Atvykite į Kadyšo universitetą! Tapkite savo akademinės programos direktoriumi! Susisiekite su mumis!
... vertėjus. . . Officina Linguistica taip pat reiškia vertimus. Mes užsiimame vertimais: - rinkodaros (svetainės, tinklaraščiai, žurnalai, socialinės kampanijos) - teisiniais (aktai, sutartys, įgaliojimai, protokolai, sertifikatai, taip pat patvirtinti ir legalizuoti) - techniniais (vadovai, techninės kortelės) . . Specializacijos sritys: kosmetika ir plaukų priežiūra, dviračių sportas, kavos pramonė, mada ir avalynė, maisto technologijos, vyno ir maisto kultūra, menas ir restauravimas.
Ispanija, Cocentaina
...tradiciją ir modernumą mūsų vynuose. Ir, svarbiausia, gili meilė vyno kultūrai ir viskam, ką ji reiškia: gyvenimo būdams, peizažams, gastronomijai... ir tai galime apibendrinti dviem žodžiais: Viduržemio kultūra.
Prancūzija, Saumur
... Neuville, ir šiandien priklauso didelėms Val de Loire vyno kooperatyvams, susivienijusiems, kad kartu skatintų Loaro vynus ir užtikrintų jų komercinę prekybą. Tvirtai įsišakniję savo vynininkystėje ir turintys turtingą vynininkų kultūrą, šie kooperatyvai suteikia Ackerman namams galimybes didelių prekių ženklų strategijai. Strategija, paremta kokybe, autentiškumu ir inovacijomis.
Prancūzija, Châteauneuf Du Pape
Pere Caboche dvaras yra šeimos dvaras, įsikūręs Châteauneuf-du-Pape vynuogyne, kuris iš kartos į kartą perduodamas jau keturis šimtmečius. Jo istorija visada buvo glaudžiai susijusi su vynuogininkystės ir vyno kultūra bei civilizacija. Anksčiau BOISSON šeimos nariai turėjo dvi profesijas: vynuogininkas ir arklių apkalėjas. Dvaro pavadinimas kilęs iš antrosios profesijos, nes nagai, laikantys geležis po arklių kanopomis, provansų kalba vadinami „CABOCHE“. Taip atsirado pirmosios buteliai pavadinimu „PÈRE CABOCHE“, ir taip buvo pavadintas Jean Pierre Boisson dvaras.
... vertimus. . . Officina Linguistica taip pat reiškia vertėjus. Mes užsiimame vertimais: - marketingo (svetainės, tinklaraščiai, žurnalai, socialinės kampanijos) - teisinių (aktai, sutartys, įgaliojimai, protokolai, sertifikatai, taip pat patvirtinti ir legalizuoti) - techninių (vadovai, techninės kortelės). . . . Specializacijos sritys: kosmetika ir plaukų priežiūra, dviračių sportas, kavos pramonė, mada ir avalynė, maisto technologijos, vyno ir maisto kultūra, menas ir restauravimas.
Slovėnija, Gornja Radgona
... 11 TARPTAUTINIŲ MUGIŲ 90.000 M2 PARODŲ ERDVĖS 2.100 DALYVIŲ 140.000 LANKYTOJŲ PER METUS Produktų kokybės vertinimai Pomurski Sejem mugėse atliekami pagal tarptautinius kriterijus, todėl mugės vertinimai yra svarbi apdovanotų produktų rinkos sėkmės dalis. Vyno karalienės institucija Slovėnijoje skleidžia vyno kultūrą ir propaguoja Slovėnijos vyno tradicijas bei kokybę. Pomurski Sejem taip pat organizuoja bendras nacionalines, regionines ar šakines pristatymus mugėse užsienyje! Sveiki atvykę!
Belgija, Oostende
Pasiruošę naujam atradimui? Meilės pilnas statinys iš Gruzijos. Išskirtinė Gruzijos vynų atranka. Vynas, turintis gilius šaknis praeityje. Gruzijos vyno kultūra gali pasigirti senovine tradicija. Gruzija yra vyno kultūros lopšys. Mokslininkai atrado vynuogių sėklas, kurios datuojamos net iki 8000 metų prieš Kristų. Tai Vitis vinifera sativa sėklos, seniausios kultivuojamos vynuogių veislės...
... turus. Mes siūlome: Rioja vyno turus, maršrutus ir patirtis. Apsilankykite geriausiose vyninėse, vynuogynuose ir istoriniuose kaimuose su mūsų vyno dienos turais ir ekskursijomis. Vyno degustacijos patirtys La Rioja ir dienos vyno turai iš San Sebastiano, Bilbao ar Madrido. Turizmas ir kelionės po La Rioja. La Rioja beveik viskas sukasi aplink vyną. Čia "Vynas" yra kultūra, gyvenimo būdas, kurį...
Ispanija, Salamanca
... kompanija skirta vyno atostogoms, mes atnešame kultūrą, slypinčią už butelio. Mes esame pasiryžę vyno kelionėms ir privačioms maisto ekskursijoms Iberijos pusiasalyje (Ispanijoje ir Portugalijoje). Tai buvo mūsų pagrindinė veikla nuo mūsų veiklos pradžios. Tai, ką mes darome geriausiai. Nors pastaruosius kelerius metus organizavome neformalius turus vynuogynuose, pasakodami istorijas nuolydžiuose...
Italija, Cerignola
... stebinti rinkos ir savo nacionalinių bei tarptautinių klientų poreikius, įmonė taip pat gavo svarbias ir prestižines tarptautines BRC Food, IFS ir ICEA Biologinio sertifikacijas. Apdoroti vynai daugiausia atspindi Apulijos sielą ir kultūrą, nuo Tavoliere iki Salento, iki Taranto, tačiau taip pat yra vynuogių iš Benevento, Abruczo ir Sicilijos. Skirtingos linijos, kad atitiktų visų klientų poreikius, nuo stalo vyno iki labiau išskirtinių vynų, tokių kaip mūsų linija "Tenute villa dei pini".
Ispanija, Jumilla
... pripažinimų, patvirtinančių jų kokybę. Kviečiame jus patirti nepamirštamą patirtį, kurioje galėsite mokytis, eksperimentuoti ir jausti vyno kultūrą iš vidaus. Siūlome daug daugiau nei tik ekskursiją, galimybę mėgautis ir tuo pačiu praplėsti savo žinias apie vyno pasaulį. Turime laisvai prieinamą zoną, kur galite ragauti mūsų vynus. Mūsų vynų parduotuvėje, kai nuspręsite, kurie vynai jums patinka, galėsite juos įsigyti už labai specialią kainą, be to, rasite didelį pasirinkimą tipinių vietinės gastronomijos produktų.
Portugalija, Porto
... terroir vynas. VALE DE PIOS yra didelis vynas, pagamintas iš kruopščiai atrinktų vynuogių iš mūsų geriausių sklypų. Veislės, sudarančios šį vyną, ir jų proporcijos galutiniame mišinyje priklauso nuo metų sąlygų. Jis bus išleistas į rinką tik išskirtiniais metais. PIOS yra terroir vynas, kuris siekia suderinti senovines vynuogininkystės ir vyninimo technikas su moderniais prestižinių vyno mokyklų standartais. Unikalus vynas, kuris išreiškia visą aplinką, visą istoriją, visą kultūrą.
Italija, Castel Rocchero
Monferrato regionas, garsėjantis savo vynais ir istorine Pjemonto dalimi, prieš keletą metų buvo pripažintas UNESCO Pasaulio paveldu dėl savo universalaus vertingumo, susijusio su gilia vyno kultūra ir nuostabiu žmogaus suformuotu kraštovaizdžiu, skirtu vynuogėms auginti. Jau daugelį metų čia veikia viena iš svarbiausių vyno gamybos įmonių: šeimos verslas, kurį valdo Alessandro Motta, gaminantis...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei