Mes esame LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, kooperatyvas, sujungiantis 800 vyno gamintojų šeimų ir specialistų garsioje Burgundijos regione.
Mūsų įvairūs vynų tipai kilę iš vynuogynų ir rūsčių, priklausančių 7 žinomoms namams nuo šiaurės iki pietų šio puikaus vyno regiono:
• Bailly Lapierre, žinomas dėl savo Crémants de Bourgogne ir ramiųjų vynų iš Auxerrois
• Les Vignerons de Buxy, garsėjantis savo vy...
...Rekomenduojama ragauti nuo 2022 metų“
JAMES SUCKLING: 91/100
2015: Aukso medalis PARIŽIUS 2018 / WINE ENTHUSIAST: 90/100
„Turtingas ir tankus vynas, kuris spindi dėl prinokusio merlot, pagaminto karšto derliaus metų. Skoniai, primenantys saldymedį ir juoduosius vaisius, kartu su prieskoniais, atsirandančiais dėl brandinimo statinėse, prisideda prie prinokusio ir dosnaus vyno.“
2014: Sidabro medalis...
...lengvi šviežių vaisių aromatai, subtilūs aviečių aromatai.
Maisto ir vyno derinimas
Keptos raudonos mėsos, keptos baltos mėsos
Patiekimo temperatūra: 16° - 17°
Spalva: Raudona
Veislė: Cinsault, Syrah
Alkoholio kiekis: 12,5%
Talpa: 75 cl (Butelis)...
...Vynas: Klasikinis "Ici" Liraco vynas, kuris mus nukelia į saulę. Jo subtilus aromatas vystosi su skaniais juodaisiais vaisiais ir prieskoninėmis natomis, primenančiomis garrigue, čiobrelį ar rozmariną, ypač išreikštas burnoje. Biodinaminė kultūra čia leidžia išlaikyti reikiamą šviežumą šiam skaniam vynui, turinčiam puikų balansą ir intensyvų malonumą. Labai geras kainos ir kokybės santykis iš...
... profesionalias konsultacijas, kad pagilintumėte savo žinias apie vynokultūrą (taip pat ir apie stipriuosius gėrimus). Mon Père rūsiai komanda jus pasitinka nuo pirmadienio iki šeštadienio nuo 09:30 iki 12:30 ir nuo 14:00 iki 19:00 Kergaradec zonoje, Gouesnou (netoli Bresto).
... Neuville, ir šiandien priklauso didelėms Val de Loire vyno kooperatyvams, susivienijusiems, kad kartu skatintų Loaro vynus ir užtikrintų jų komercinę prekybą. Tvirtai įsišakniję savo vynininkystėje ir turintys turtingą vynininkų kultūrą, šie kooperatyvai suteikia Ackerman namams galimybes didelių prekių ženklų strategijai. Strategija, paremta kokybe, autentiškumu ir inovacijomis.
Pere Caboche dvaras yra šeimos dvaras, įsikūręs Châteauneuf-du-Pape vynuogyne, kuris iš kartos į kartą perduodamas jau keturis šimtmečius. Jo istorija visada buvo glaudžiai susijusi su vynuogininkystės ir vynokultūra bei civilizacija. Anksčiau BOISSON šeimos nariai turėjo dvi profesijas: vynuogininkas ir arklių apkalėjas. Dvaro pavadinimas kilęs iš antrosios profesijos, nes nagai, laikantys geležis po arklių kanopomis, provansų kalba vadinami „CABOCHE“. Taip atsirado pirmosios buteliai pavadinimu „PÈRE CABOCHE“, ir taip buvo pavadintas Jean Pierre Boisson dvaras.
... buteliai pasakoja istoriją: unikalios dirvos, auginamos daugiau nei 8 000 metų. Nesvarbu, ar esate intensyvių raudonųjų vynų mėgėjas, ar šviežių ir elegantiškų baltųjų vynų gerbėjas, mūsų pasirinkimas atspindi gruziniškų technikų autentiškumą ir puikybę. Mes kruopščiai atrenkame geriausius gamintojus, kad galėtume jums pasiūlyti vynus su nepakartojamais skoniais, tiesiogiai importuotus jūsų malonumui.
Mūsų produktai jau yra keliuose žinomuose prekybos tinkluose, ir mes dirbame su B2B partneriais, kad išplėstume gruziniško vynokultūrą visoje Europoje.