...Vištiena, kaip ką tik iš vištienos vežimėlio. Nes, būkime sąžiningi, iš ten arba iš kampo užkandinės ji skaniausia.
Su mūsų vištienos prieskonių druska dabar gali pasiekti šį skonį savo lėkštėje ir paversti paprastą keptą vištieną delikatesu. Troškinti, virti, kepti, grilinti - ši rankomis sumaišyta prieskonių mišinys yra universalus ir suteikia švelnų aštrumą su pikantišku skoniu. Taip pat tinka...
...Patiekalas turi būti šildomas tiesiai stiklainyje mikrobangų krosnelėje 2 minutes maksimaliu galingumu ir turi būti vartojamas stiklainyje.
Riebalai: 3,1 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,8 g
Angliavandeniai: 5,2 g
Iš jų cukrų: 1,5 g
Baltymai: 5,8 g
Druska: 0,56 g...
... 3,80 G
Kamut angliavandeniai: 44,81 G, iš jų cukrų 14,97 G
Kamut baltymai: 6,71 G
Kamut druska: 0,1 G
Kviečių pakuotės: 12 pakuočių po 150 G
Kviečių didmeninė: 2,5 Kg. Neto
Kamut pakuotės: 12 pakuočių po 150 G
Kamut didmeninė: 2,5 Kg. Neto...
...Medinė dėžutė su:
- 200 gramų cukraus stiklainyje su aviečių kvapu
Prancūziškas nerafinuotas cukrus iš cukrinių runkelių, natūralus aviečių aromatas ir natūralus dažiklis.
- Specialus vištienosdruska
Neapdorota didelė druska iš Ré salos, kario, šalotų ir svogūnų mišinys.
- Provanso žolelių druska
Neapdorota didelė druska iš Ré salos, daržovių žolelių mišinys.
Idealiai tinka marinatams, kepsniams, padažams....
Galimybė pritaikyti etiketę.
Nuoroda:COFFDP...
AYTAV Poultry Equipment, įsikūrusi Stambule (Europos pusėje), yra viena didžiausių Turkijos paukštininkystės įrangos gamintojų, turinti daugiau nei 30 metų patirtį. Be to, AYTAV yra pirmoji įmonė Turkijoje, gaminanti nuimamas gyvulių transportavimo narvas.
AYTAV turi daugiau nei 300 produktų paukštininkystei: vištų transportavimo narvai (nuimami), viščiukų transportavimo dėžės, kiaušinių transpor...
... vietos
• Lengvai transportuojama kelionėje
• Turi ilgą galiojimo laiką
• Paruošta iš aukščiausios kokybės mėsos
• 100 gramų užkandžių paruošti naudojant apie 400 gramų šviežios mėsos
• 100 gramų porcijoje yra daugiau nei 85 gramai baltymų
• Mėsa džiovinama ore puikiai
• Užkandžiai neapima konservantų, cukraus ar cheminių ingredientų
Be alergenų, be glitimo
Keto ir mėsėdžių draugiška
Tinka diabetikams
Sudėtyje: vištienos filė, tik druska...
...Auksinės vištienos prieskoniai Prymat suteikia patiekalams puikų skonį ir aromatą. Į Prymat mišinio sudėtį įeina įvairūs žolelių ir prieskonių priedai, tarp jų: druska, saldžioji paprika, svogūnas, česnakas, kalendros vaisiai, kurkuma ir baltoji garstyčia. Taip kruopščiai parinktas mišinys garantuoja visišką sėkmę virtuvėje.
Be natrio glutamato.
...1- Kmark VIŠTŲ PRIESKONIAI
Tai yra prieskonių mišinys, kuris puikiai tinka vištienos patiekalams.
Mišinį sudaro pagrindiniai prieskoniai: karis, saldus pipiras, kalendra, čiobrelis, česnakas, kmynai, rozmarinas, lauro lapas ir druska.
... raudonąjį vyną virtuvėje, nepaminėjus vištienos vyno padaže, burgundiško jautienos troškinio, daube ir daugelio kitų receptų. Po alkoholio išgarinimo raudonasis vynas suteikia savo taninus, kurie patiekalams suteikia tokį ypatingą charakterį.
SKU:SGEVR250...
...Paprika Ritinys Kepsnys C
Skanus kaimiškas prieskonių mišinys su paprika visų rūšių kepsniams, kebabams ir šonkauliams, vištienos kojoms ir dar daugeliui kitų patiekalų. Puikiai tinka ant grotelių keptiems patiekalams!
Dėl druskos uždarymo sultys išlieka mėsoje, net jei mėsa paruošiama šiek tiek prieš kepimą, ji išlaiko sausą ir patrauklią išvaizdą.
Hela buvo įkurta 1905 metais. Šiandien mūsų...
...Tai harmoningas kelių prieskonių mišinys, kurių pagrindiniai yra: rozmarinas, čiobrelis, ciberžolė, imbieras ir druska.
Naudojimas prieskonių vištienai virtuvėje:
Ar jie būtų kepami keptuvėje, orkaitėje, ant grilio, padaže, sultinyje, ar bet kokia kita virimo forma, šis mišinys yra puikus! Patepkite vištieną aliejumi (alyvuogių) ir pridėkite prieskonių prieš kepimą.
Prieskonių vištienai nauda...
... paruošimo laiką. Taigi, tiesiog greitai išvirkite daržoves, pridėkite šiek tiek kumpio ar vištienos ir šiek tiek majonezo ir mėgaukitės tikra švente.
Neto svoris: 450 g
Energija: 182 kJ/43 kcal
Angliavandeniai: 8,03 g
Bendrieji cukrūs: 2,16 g
Riebalai: 0,23 g
Sočiųjų riebalų rūgštys: 0,01 g
Baltymai: 2,16 g
Druska: 0,058 g...
...Haricots lingots, kilmė Prancūzija, virtas padažas (pagamintas iš kiaulienos, prieskonių, daržovių, česnako, pomidorų), druska, pipirai.
ŠEFŲ PATARIMAS:
Juos galima pridėti prie kasuoleto arba tiesiog patiekti su mėsa.
Išbandykite juos supilti į kepto vištienos patiekalą gaminimo pabaigoje.
Virtos pupelės: labai paprastas, bet toks skanus receptas!
...Nauja veganiška mėsos alternatyva primena švelnaus vištienos mėsos struktūrą ir gali būti praturtinta prieskoniais bei aliejais pagal pageidavimą. Jackfruit mėsa yra mažai kaloringa ir riebalų, turtinga vitamino C, kalio ir magnio. Lotao Žaliasis Jackfruit yra keturių skonių:
- Natūralus – Natūralus Jackfruit variantas gali būti lengvai marinuojamas su druska ir pipirais arba praturtintas...
... proceso metu. Šis porų kremas yra pozicionuotas kaip aukščiausios kokybės produktas. Jis gaminamas tik iš natūralių produktų, pasirinktų laukuose, be konservantų ar dirbtinių priedų, ir pagal metodus, kurie pirmiausia gerbia naminio recepto pradinį skonį.
Ingredientai: porai 33%, bulvės 22%, svogūnai, morkos, vištienos sultinys (salierai), grietinėlė, ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus 1,3%, druska.
... virškinimo ir antiseptinėmis savybėmis, daro jį vertinamu ingredientu jau šimtmečius dėl kulinarinių ir terapinių privalumų.
Mūsų ekologiški rozmarino dribsniai suteikia autentiškumo provansiško skonio jūsų patiekalams, paversdami kiekvieną kąsnį saulėtu kelionės įspūdžiu.
Recepto idėja: Vištiena su Rozmarinu ir Keptomis Bulvėmis
Ingredientai:
4 vištienos šlaunelės
4 šakelės šviežio rozmarino
500 g bulvių, supjaustytų ketvirčiais
4 skiltelės česnako, sutraiškytos
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
Druska ir pipirai pagal skonį
Nuoroda: AR803695
Ean13: 3760306803695...
...Grikių blynas gali būti vartojamas šaltas pusryčiams vietoj duonos, taip pat suvyniotas kaip „sveikas sumuštinis“, užpildytas žaliosiomis salotomis, daržovėmis, tunu ar mažais vištienos gabaliukais.
Tradiciškai gaminamas Poher regione, Centrinėje Finistère
Skersmuo: apie 40 cm
Ingredientai: Pienas, grikių miltai (55%), kvietiniai miltai, kiaušiniai, ne GMO sojų miltai, saulėgrąžų aliejus, druska...
... daugiausiai nesotųjų riebalų rūgščių: –
Angliavandeniai: 25,3 g
•iš jų cukrus: –
•iš jų daugiafunkciniai alkoholi: –
•iš jų krakmolas: 23,6 g
Skaidulos: < 1 g
Baltymai: 13 g
Druska: 48 g
Laikymas
Laikyti gerai uždarytą, sausoje vietoje, ne aukštesnėje nei kambario temperatūroje.
Galimos variantai
Bouillon&Co vištienos sriubą galite gauti ir „be glutamato“ receptūroje, jei pageidaujate.