...Patiekalas turi būti šildomas tiesiai stiklainyje mikrobangų krosnelėje 2 minutes maksimaliu galingumu ir turi būti vartojamas stiklainyje.
Riebalai: 3,1 g
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0,8 g
Angliavandeniai: 5,2 g
Iš jų cukrų: 1,5 g
Baltymai: 5,8 g
Druska: 0,56 g...
...Medinė dėžutė su:
- 200 gramų cukraus stiklainyje su aviečių kvapu
Prancūziškas nerafinuotas cukrus iš cukrinių runkelių, natūralus aviečių aromatas ir natūralus dažiklis.
- Specialus vištienosdruska
Neapdorota didelė druska iš Ré salos, kario, šalotų ir svogūnų mišinys.
- Provanso žolelių druska
Neapdorota didelė druska iš Ré salos, daržovių žolelių mišinys.
Idealiai tinka marinatams, kepsniams, padažams....
Galimybė pritaikyti etiketę.
Nuoroda:COFFDP...
... raudonąjį vyną virtuvėje, nepaminėjus vištienos vyno padaže, burgundiško jautienos troškinio, daube ir daugelio kitų receptų. Po alkoholio išgarinimo raudonasis vynas suteikia savo taninus, kurie patiekalams suteikia tokį ypatingą charakterį.
SKU:SGEVR250...
...Tai harmoningas kelių prieskonių mišinys, kurių pagrindiniai yra: rozmarinas, čiobrelis, ciberžolė, imbieras ir druska.
Naudojimas prieskonių vištienai virtuvėje:
Ar jie būtų kepami keptuvėje, orkaitėje, ant grilio, padaže, sultinyje, ar bet kokia kita virimo forma, šis mišinys yra puikus! Patepkite vištieną aliejumi (alyvuogių) ir pridėkite prieskonių prieš kepimą.
Prieskonių vištienai nauda...
...Haricots lingots, kilmė Prancūzija, virtas padažas (pagamintas iš kiaulienos, prieskonių, daržovių, česnako, pomidorų), druska, pipirai.
ŠEFŲ PATARIMAS:
Juos galima pridėti prie kasuoleto arba tiesiog patiekti su mėsa.
Išbandykite juos supilti į kepto vištienos patiekalą gaminimo pabaigoje.
Virtos pupelės: labai paprastas, bet toks skanus receptas!
... proceso metu. Šis porų kremas yra pozicionuotas kaip aukščiausios kokybės produktas. Jis gaminamas tik iš natūralių produktų, pasirinktų laukuose, be konservantų ar dirbtinių priedų, ir pagal metodus, kurie pirmiausia gerbia naminio recepto pradinį skonį.
Ingredientai: porai 33%, bulvės 22%, svogūnai, morkos, vištienos sultinys (salierai), grietinėlė, ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejus 1,3%, druska.
... virškinimo ir antiseptinėmis savybėmis, daro jį vertinamu ingredientu jau šimtmečius dėl kulinarinių ir terapinių privalumų.
Mūsų ekologiški rozmarino dribsniai suteikia autentiškumo provansiško skonio jūsų patiekalams, paversdami kiekvieną kąsnį saulėtu kelionės įspūdžiu.
Recepto idėja: Vištiena su Rozmarinu ir Keptomis Bulvėmis
Ingredientai:
4 vištienos šlaunelės
4 šakelės šviežio rozmarino
500 g bulvių, supjaustytų ketvirčiais
4 skiltelės česnako, sutraiškytos
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
Druska ir pipirai pagal skonį
Nuoroda: AR803695
Ean13: 3760306803695...
...Grikių blynas gali būti vartojamas šaltas pusryčiams vietoj duonos, taip pat suvyniotas kaip „sveikas sumuštinis“, užpildytas žaliosiomis salotomis, daržovėmis, tunu ar mažais vištienos gabaliukais.
Tradiciškai gaminamas Poher regione, Centrinėje Finistère
Skersmuo: apie 40 cm
Ingredientai: Pienas, grikių miltai (55%), kvietiniai miltai, kiaušiniai, ne GMO sojų miltai, saulėgrąžų aliejus, druska...