Prancūzija, Merville
... kategorijas: - šviesi karamelė, su medaus ir saldainių skoniu, su labai mažu karamelizavimu - tradicinė karamelė, standartinis karamelės skonis, kuris lengvai ateina į galvą, dažnai naudojamas padažuose ir padažuose - pilnavertė karamelė, labai ryškus skonis, naudojama mišiniuose sausainiuose ar pieno produktuose, kad būtų gautas geras karamelės skonis. PAGRINDINĖS NAUDOJIMO SRITYS: - Pieno desertai - Daržovių desertai - Ledai - Sausainiai - Pyragai - Padažai - Papildai - Konditerijos gaminiai...
Vokietija, Gnarrenburg
...BIO Agavų cukrus / BIO Agavų sirupas BIO Agavų tirštiklis arba BIO Agavų sirupas yra standartinis auksinės rudos spalvos, skystas, grynas sirupas, pagamintas iš agavų, auginamų kontroliuojamomis ekologinėmis sąlygomis (DE-ÖKO-006). Be auksinės rudos standartinės versijos, specialiems naudojimams yra agavų sirupas nuo labai šviesaus iki labai tamsaus. BIO Agavų sirupas yra alternatyvus saldiklis...
Nyderlandai, Zwiggelte
...Rudas Icumsa Cukrus - Icumsa 45 Cukrus Spalva: Ruda Drėgmė: 0,5 % max So2: 70 mg/k Magnetinės dalelės: 4 mp/k Sieros dioksidas: 20 mg/kg min Reducuojantis cukrus: 0,05 % max...
Jungtinė Karalystė, Basildon
... produkto aprašymas: šviesiai geltonai rudos spalvos skaidrus, klampus skystis, turintis obuoliams būdingą skonį ir aromatą. Kas yra obuolių koncentratas? Obuolių koncentratas gaminamas pašalinant vandenį iš šviežiai spaustų obuolių sulčių. Tai pasiekiama vakuuminio garinimo būdu, kuris koncentruoja natūralius cukrus sultyse ir palengvina jų saugojimą bei transportavimą. Kaip galima naudoti šį obuolių...
Prancūzija, Guer
...Conceptogram savo svorio dozavimo mašinų asortimente siūlo pusiau automatinį pakavimo įrenginį, galintį dozuoti iki 2 kg, ypač smulkiems ir granuliuotiems produktams, tokiems kaip prieskoniai, aromatiniai žolelės, druska ar cukrus, kapsulės ir kt. Šis standartinis pakavimo įrenginys (čia su vibracine stalu) dozuoja į indelius arba doypack'us, jį galima pritaikyti pagal jūsų poreikius. Šis...