Lietuva, Kaunas
..."Dodo Cukrus" kavos kristalai – šie kristalai, panašūs į mažus gintaro gabalėlius, puikiai tinka kavos papildymui. Jie suteikia kavai skanų ir subtilų saldumą, nes cukrus lėtai tirpsta ir atskleidžia visą skonį bei saldumą, kuris ilgiau išlieka kavoje, palikdamas malonų melasos sirupo skonį, subalansuodamas jį su kavos gėrimo skoniu ir malonumu.
Prancūzija, Arengosse
...Aromatizuotas cukrus su klevų skoniu yra tikra kvietimas į skonio kelionę su savo autentišku klevų aromatu, kuris primena klevų sirupo skanėstus. Šis cukrus sudarytas iš neapdoroto runkelių cukraus, klevų aromato ir natūralių dažiklių (E150C ir E160C), kurie suteikia jam auksinę ir viliojančią spalvą. Puikiai tinka saldinti jūsų desertus, karštus gėrimus, kepinius ir dar daugiau, šis cukrus...
Prancūzija, Charbonnières-Les-Bains
...arba 10 porcijų, jei pageidaujate rudojo cukraus tapiokos perliukų! Tai priklauso nuo sirupo kiekio ir puodelio dydžio, kurį naudojate. Rekomenduojama rudojo cukraus bubble tea receptas iš Bubble Tea Club: Įdėkite 1 šaukštą rudojo cukraus sirupo į stiklinę. Galite leisti rudojo cukraus sirupui tekėti šaukštu palei stiklinės vidų, kad gautumėte Tiger pieno ar rudojo cukraus pieno arbatą, kaip parduotuvėse! Nepamirškite pridėti boba apačioje, kad patirtumėte tikrą bubble tea patirtį.
Lenkija, Brzozów
...Agavos sirupas yra 30% saldesnis už cukrų. Kita vertus, didelis fruktozės kiekis ir gliukozės buvimas lemia, kad jo glikemijos indeksas (15-30 GI) yra žemesnis nei baltųjų cukraus (sacharozės). Tačiau jo kaloringumas yra panašus. 100 gramų yra apie 310 kalorijų (1 šaukštas yra apie 50 kalorijų). Po agavos sirupo vartojimo gliukozės kiekis kraujyje nepadidės tiek, kiek vartojant tradicinį cukrų...
Nyderlandai, Nijkerk
... funkcija: maisto ingredientai Testavimo metodas: GB/T20884-2007 Kvapas: su ypatingu maltodekstrino kvapu ir be kitų Skonis: be saldumo arba šiek tiek saldus, be kitų skonių Standartai: Dextrozės ekvivalentas, % (m/m) (redukuojantis cukrus (dextrozė) kietoje medžiagoje, %): 18-20 Krakmolo testas: neigiamas Drėgmė % (m/m): ≤6.0 Tirpumas % (m/m): ≥98.0 PH: 4.5-6.5 Pelenai % (m/m): ≤0.6 Jodo eksperimentas: Nėra mėlynos reakcijos As mg/kg: ≤0.5 Pb mg/kg: ≤0.5 Cu mg/kg: ≤5.0 Sieros dioksido likutis mg/kg: ≤10...
Lenkija, Warszawa
...","- Gamma oryzanol","- Granuliuotas medus","- Žaliosios arbatos ekstraktas","- Hibisko gėlė","- Aukšto fruktozės datulių cukrus","- Probiotikai","- Natrio fosfatas","- Stevija","- Steviolio glikozidai 95 REB-A 80 ir REB-A 60 (Stevija)","- Saldžiosios gervuogės lapas"]...
Vokietija, Bad Bentheim
... Equivalent (DE) Glikozės DE numeris nurodo glikozės rišlumą ir saldumą, ir priklauso nuo hidroliuzės laipsnio. Krakmolas hidroliuzės būdu paverčiamas glikozė. 0 - 100 skalėje 0 yra grynas krakmolas, o 100 - gryna glikozė. Kuo mažesnis numeris, tuo didesnis produkto rišlumas. Kuo didesnis numeris, tuo didesnis saldumas. Naudojimas Glikozės milteliai DE 29 yra dehidratuota glikozės sirupo forma. Tai užkerta kelią cukraus kristalizacijai saldumynuose. Be to, tai suteikia elastingumo...
Nyderlandai, Amsterdam
...Datulių cukrus iš tikrųjų nėra cukrus, o džiovintų datulių produktas, sumaltas iki smulkių dalelių. Datulių cukrus yra intensyviai saldus, turintis turtingumą, panašų į rudąjį cukrų. Skirtingai nuo kitų saldiklių, tokių kaip agavos, klevų sirupo ir kitų, datulių cukrus nėra rafinuotas ir todėl techniškai laikomas pilnaverčiu maistu. KILMĖS: Jungtiniai Arabų Emyratai...
Lenkija, Wrocław
...Ingredientai: cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, šokoladas 18% - kakavos masė min. 43% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, augalinis riebalas - palmių, shea, sal, mango - kintamomis proporcijomis, emulgatoriai: lecitinas (sojų) ir E476, aromatas), rūgštingumo reguliatorius: citrinos rūgštis, želė agentas: agaras, natūralus aromatas: vyšnia, dažiklis: karmininė rūgštis. Rinkinys: miestai...
...Ingredientai: Persikas, Cukrus iš burokėlių, Vanduo, Citrinų sultys Be priedų, Be konservantų, Be dažiklių, Be gliukozės sirupo...
Prancūzija, Soreze
... ir cukruje, maišykite, pridėkite mieles ir leiskite fermentuotis apsaugotoje nuo oro vietoje, esant 15–20°C temperatūrai. Po 1–2 savaičių perpilkite, stengdamiesi nesugadinti nuosėdų, sumaišykite su cukrumi ir buteliuokite. Šis cukrus sukurs burbuliukus ir putą atidarius, po 2–3 mėnesių brandinimo. Alkoholio kiekis - 6,1 % PATARIMAS - idealus įrankis alaus gamybai iš koncentruoto ekstrakto yra...
Prancūzija, Vouneuil-Sous-Biard
LE NOUNOURS FRANÇAIS, prancūziška prabanga, gamina išskirtinius guimauvos meškiukus, unikalius ir įsipareigojusius patenkinti mažus norus ar didelius alkio jausmus. Mūsų misija yra sukurti su didžiausiu rūpesčiu guimauvos meškiukus ir paversti juos meno kūriniais, kad galėtume jums pasiūlyti tiek skanų, tiek rafinuotą patirtį. Nuo mūsų dirbtuvių, esančių Vienne, iki jūsų gomurio, mes taikome pran...
Vokietija, Trittau
...Ahornzucker gaunamas iš klevų sirupo. Sirupas lėtai verdamas, kol susidaro kieta medžiaga, kuri vėliau apdorojama iki norimos granulacijos. Jis gali būti naudojamas karštų gėrimų, jogurtų ar blynų saldinimui. Skonis: maloniai saldus klevų skonis Aroma: saldus kaip klevų sirupas Spalva: šviesiai ruda...
Prancūzija, Seignosse
...Populiariausia organinio klevų sirupo buteliukas, gintaro spalvos, turtingo skonio sirupas lydi daugelį desertų ir saldžių patiekalų. Tai tikra cukraus forma, natūralus viso cukraus, miško cukrus. Jo unikalus skonis patenkins tiek jaunus, tiek senus! La Ferme Vifranc inc. valdomas klevų giraitė yra tvarkoma švelniai, be intensyvaus kirtimo ar genėjimo, o klevai gyvena kartu su kitomis medžių...
Prancūzija, Saint-Fraimbault
...atnaujinkite savo klasiką, įtraukdami šį sirupą į savo gražiausius desertus: pieno ryžiai, kremai, panna cotta... viskas leidžiama! Ir smaližiams, kurie tiesiog yra smalsūs... naudokite jį saldinti savo varškės sūriui! Sudėtis: Šieno užpilas (vanduo, šienas), cukrus, citrinos sultys iš koncentrato.
Turkija, Istanbul, Istanbul, Turkey
...Produkto sudėtyje nėra gliukozės sirupo ir priedų. %100 Natūralus ir veganiškas produktas. Produktai kasdien šviežiai gaminami. Galiojimo laikas: turi būti suvartotas per 4 mėnesius nuo pagaminimo datos. Laikyti vėsioje ir sausioje vietoje. Galima dovanų pakuotė. Sudėtis: Vanduo, Cukrus (Cukrinių runkelių cukrus), Kukurūzų krakmolas, Pistacijos, Šalavijų sultys, Rūgštingumo reguliatorius (Citrinos rūgštis E330 - Citrinų druska)...
Turkija, Istanbul
...Maltitasto maltitolio sirupas gaunamas iš maltozės sirupo katalizinio hidratuojimo proceso. Jis turi žemesnį glikemijos indeksą nei stalo cukrus. Žemas kalorijų kiekis. Nesukelia nemalonaus skonio burnoje. Puikus šilumos atsparumas. Žema higroskopiškumas. Užtikrina konsistencijos, klampumo, kristalizacijos ir spalvos kontrolę. Nesukelia dantų ėduonies. Puikiai suteikia traškumą gumos...
Prancūzija, Le Lauzet Ubaye
... išvengta sirupo efekto burnoje. Cukrus tarnauja kaip aromatinis pagrindas. Limoncello gamybai naudojame ekologiškus citrinos (geltonas ir žalias). Turime OGP sertifikatą dėl Génépy des Alpes. Siūlome specifines gamas Didžiajai Distribucijai ir dvi „Epicerie fine & caves“ (moderni ir tradicinė) gamas, taip pat RHF. Taip pat galime pasiūlyti pritaikytus ir individualizuotus alkoholinius gėrimus ir produktus. Dėmesio: alkoholio vartojimas yra pavojingas sveikatai. Vartoti saikingai.
Turkija, Istanbul
%100 cukrinių runkelių cukraus ir visiškai natūralaus šalto spaudimo sviesto pagamintus produktus galite vartoti be jokių abejonių. Mūsų produktuose tikrai nėra mišrių riebalų ir gliukozės sirupo. Naudojamos medžiagos yra visiškai natūralios ir kilusios iš savo regiono. Naudojamos tešlos storis yra 0,1 mm. Mūsų sirupuose naudojamas visiškai natūralus cukrinių runkelių cukrus. Mūsų gamyboje naudojame šaltai spaustą sviestą. Adanos pyragas ir baklava yra visiškai natūralūs, pagaminti iš cukrinių runkelių cukraus ir sviesto, mūsų įmonėje, turinčioje licenciją, kvalifikuotų meistrų.
Turkija, Istanbul
... valandų normaliame kambario temperatūroje, tada produktai gali būti mėgaujamasi be jokių papildomų veiksmų. Produktai gali būti parduodami iš rinkos šaldytų produktų skyriaus arba parduodami atšildyti ant prekystalio iš padėklo tradiciniu būdu kepykloje, restorane ar bet kurioje stendo vietoje. Kai kurie maisto produktai yra švieži, dideli ir paruošti valgyti, tai reiškia, kad jiems nereikia jokio papildomo šildymo ar sirupo pridėjimo. www.elvansfood.com ELVAN'S FOOD Šaldyti ir nešaldyti maisto produktai Stambulas / TURKIJA...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play