Serbija, Ruma
...Kas yra sausas mėsos brandinimas? Mėsa (dažniausiai jautiena) pirmame etape praranda drėgmę, kas leidžia sukurti ypatingą mikroklimatą, sukurtą sausos brandinimo mašinos. Sauso brandinimo procesas skatina tam tikrų grybų rūšių (pelėsių) augimą ant mėsos išorinės paviršiaus. Tai nesukelia pablogėjimo, tačiau ant mėsos susidaro išorinis "branduolys", kuris yra nupjaunamas, kai mėsa yra ruošiama...
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
...Pavadinimas: IGP Côtes Catalanes Vynuogių veislė: 100% Chardonnay Dirvožemis: Vynuogės auginamos šlaitų, sudarytų iš šistų, dirvožemyje Caudiès. Vynuogynų amžius: pasodinta 80-ųjų viduryje. Gamyba: Šis vynas fermentuojamas talpose ir brandinamas molinėse statinėse, kad būtų išsaugotas mūsų terroir ir vaisių charakteris. 6 mėnesių brandinimas ant smulkių nuosėdų suteikia šiam sausam Chardonnay...
Prancūzija, Saint-Loubes
...Šviežias ir žavus vynas. Pagamintas iš Sémillon, Sauvignon Blanc ir Sauvignon Gris mišinio, auginamo smėlio ir molio dirvožemyje, šis vynas siūlo baltųjų, egzotinių ir sūrių vaisių aromatus. Su savo unikaliu mėlynu buteliu jis žavi akį ir kviečia mėgautis jūros gėrybių lėkšte senam uostui ant terasos. Spalva: Balta AOC: Bordeaux Blanc Sec Vynmedžiai: Smėlio ir molio dirvožemis Vyninimas: Brandinimas ant smulkių mielių 2 mėnesius...
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Blanc Sudėtis : 60% Sauvignon - 20% Sémillon - 20% Muscadelle Laikymo potencialas : Apie 3 metus Vyninimas : Maceracija su odelėmis Sauvignon Blanc ir Muscadelle veislėms. Švelnus ir lėtas pneumatinis spaudimas. Fermentacija nerūdijančio plieno talpose, reguliuojant temperatūrą. Brandinimas ant smulkių mielių iki buteliavimo. Baltyminė ir vyno rūgšties stabilizacija.
...Vynuogės veislė: 100% Arneis. Vynifikacija: fermentacija nerūdijančio plieno talpose 18°C temperatūroje 3 savaites. Brandinimas: buvimas „sur lies“ nerūdijančio plieno talpose apie 8 mėnesius. Spalva: šviesiai geltona su šiek tiek žalsvais atspalviais. Aromatas: švelnus ir gėlių, turtingas vaisių aromatų, primenančių obuolį ir prinokusį kriaušę. Skonis: sūrus ir pilnas su ilgai išliekančiu...
Prancūzija, Nice
... 6–7 tonų hektarui, siekiant užtikrinti aukščiausią vaisių kokybę. Su bendra 15 000 butelių, po 0,75 litro, gamyba, šis 2015 metų sausas raudonasis vynas turi 12,5% alkoholio. Jo gamybos procesas rodo įsipareigojimą kokybei ir autentiškumui. Vynuogės, rankomis surinktos ir kruopščiai atrinktos, buvo fermentuojamos atvirose 225 litrų statinėse, su 20 dienų maceracija, po kurios sekė 10 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose.
Slovėnija, Ljubljana
...Brandinimas 24 mėnesius ąžuolo statinėse. Vynas nefiltruotas, o prieš buteliavimą pridėta minimaliai sulfito. Brandinimo potencialas: 2020 - 2028. Charakteristikos: Šviesiai raudonos atspalviai dėl ilgos maceracijos. Nosį pasiekia elegantiškas raudonųjų vaisių ir medinio aromato balansas. Skonis apvalus, vidutinio stiprumo, su žolelių ir vaisių natomis. Maisto derinimas: Turi pakankamai energijos, kad palaikytų gerą patiekalą. Maisto derinimas taip pat tinka su šparaginėmis daržovėmis, paukštiena ir kreminiais padažais. Patiekimo temperatūra: 12-16° C.
Prancūzija, Le Plessis Robinson
... 30 dienų brandinimas subalansuoja intensyvumą ir skonį. Sausas brandinimas šaldytuvo kameroje kasdien kontroliuojamas mėsininkų, kurių meistriškumas suteikia mėsai šilkinišką tekstūrą, pranašaujančią jos saldumo subtilumą burnoje. Grand Caractère pasirinko skaidrią Skin Pack technologiją savo pakuotėms. Ji apgaubia mėsą ir leidžia jums matyti savo produktą tiesiai lentynoje, kad galėtumėte pasirinkti pagal savo skonį: riebalų raštas, spalva, forma, ... .
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...žalia obuoliai ir kt.). Dalinis brandinimas statinėse suteikia šiai aukštos klasės vynui gražų apvalumą, kuris puikiai derės su žuvimi, paukštiena, taip pat su sūriais, tokiais kaip Comté, Cantal, Beaufort ar Ossau-Iraty. Skanaus! Talpa: 75cl Tipas: Baltasis vynas Veislė: 100% Chenin AOC: Anjou Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 m. Patiekimo temperatūra: 11-13°C...
Prancūzija, Auxerre
... 10 ir 12°C","Label":"Kontroliuojamos kilmės nuoroda","Cépage":"Chenin","Bouche":"Saldus vaisiškumas, kur labai švelniai išsiskiria sūrus rūgštingumas, dominuojamas švelnaus cukraus","Temps de garde":"Piką pasieks – dar laikysis 5 metus","Œil":"Aiškiai geltona, pagerinta metų senėjimo rūsyje","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Vietinės mielės. Fermentacija ir brandinimas: fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje ir 8 mėnesių brandinimas talpoje. Likęs cukrus 16g/l","Millésime":"2005","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradicinė"}...
Ispanija, Almendralejo
...Žengime žingsnį toliau nuo Brut ir dar labiau padidiname cukraus kiekį. Dabar turėsime produktą su nepaprasta lengvumo pojūčiu burnoje, su citrusinių vaisių atspalviais, lichi kvapais ir citrusiniais vaisiais, puikiai tinkančiu bet kokiam deserto užkandžiui. Veislės: Macabeo 70%, Parellada 30% Alkoholio kiekis: 11.70% vol Cukrus: 35 gr/L. Brandinimas, priklausomai nuo partijos, nuo 9 iki 25 mėnesių...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Terroiras: Molingas, akmenuotas dirvožemis ant šistų Situacija: Aukštas lajonas Vynifikacija Alkoholinis fermentavimas ir brandinimas vyksta statinėse vienerius metus. Degustacija tarp 10 ir 12°C Akių: Geltona Nosies: Vaisinis, kompotas, abrikosai Burna: Geltonų vaisių aromatai ir saldžių vaisių užuominos Laikymo potencialas: 5 metai Pusiausvyra: Sausas Maisto ir vyno derinimas: Žuvys padaže, šventųjų Jokūbo kriauklės, baltos mėsos ir virtų sūrių. Amerikietiška lydeka, omaras grietinėje ir vištiena baltoje padaže. Pjūvis: Dvigubas Guyot Aukštis: 100 iki 120 m...
Raktų atidavimo darbo principu ir darbo tvarka pasižyminti ENDŪSTRINĖS VIRTUVĖS TR užtikrina aukščiausią klientų pasitenkinimą. Po dizaino etapo gamyba vykdoma apie 2000 kvadratinių metrų ploto gamybos ir biuro patalpose. Šiandien, kaip pramoninės virtuvės įrangos prekės ženklas, mes sukūrėme plačią platintojų, pardavimo taškų ir paslaugų tinklą visoje Turkijos Respublikoje ir didžiuojamės būdami...
Prancūzija, Brue Auriac
...{"PATEIKIMAS":"8-10°C","VINIFIKACIJA":"Racionalus vynininkystė\nŠalta priešfermentacinė maceracija, Fermentacija 18°C Fermentacija ir brandinimas ant mielių 30% mišinio ąžuolo statinėse (228 L) (8 mėnesiai)\nBrandinimas ant mielių 70% mišinio talpose (5 mėnesiai)","SKONIO PASTABOS":"Aromatas išreiškia saldžius konfituotų citrinų ir egzotinių vaisių, ananasų ir mangų, kvapus, vėliau pereina į...
Turkija, Istanbul
KARČIĞ ŠALDYMO PRAMONINĖS VIRTUVĖS ĮRANGOS PROJEKTAVIMAS GAMYBA MONTAVIMAS KOKYBĖS SISTEMOS DOKUMENTAS ISO 9001 SERTIFIKATAS TURI TARPTAUTINIUS STANDARTUS ATITINKANČIUS HOTELIAMS RESTORANAMS BARAMS KAVINĖMS KEPYKLOMS GREITO MAISTO PARDUOTUVĖMS POILSIO KURORTAMS GAMYKLOMS LIGONINĖMS KARINIAMS JUNGINIAMS IR MOKYKLOMS EFEKTYVIUS HIGIENIŠKUS PILNUS VIRTUVĖS IR ŠALDYMO ĮRENGINIUS GAMYBA.
Italija, Montelibretti
... gamykla turi CE ženklą (IT F8W1G CE). Įmonė specializuojasi šviežių sūrių, tokių kaip pirmasis sūris, stracchino ir robiola, brandintų sūrių ir rikotos gamyboje. Taip pat gaminami baltieji ir vaisiniai jogurtai bei pasterizuotas pienas. Mūsų komercinė pasiūla orientuota į Orazio sūrį, pusiau brandintą sūrį, tinkamą vartoti ant stalo, kuris parduodamas po kelių savaičių brandinimo. Sausas sūdymas ir brandinimas natūralioje aplinkoje suteikia jam unikalių sensorinių savybių.
... aptarnavimą ir individualų požiūrį. MŪSŲ SPECIALIZACIJA Bite tekstūra Elastingumas Emulgacija Galutinio produkto tvirtumas Sausas pjūvis Galutinio produkto išeiga Alternatyvos gyvūniniams produktams Skonis Sinerezės prevencija Receptūros kaštų mažinimas Galiojimo laiko pratęsimas Gamybos atmetimo prevencija Grąžinimų mažinimas Žuvies brandinimas Sandėliavimo laikai Druskos tirpalas...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play