Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
...Pavadinimas: IGP Côtes Catalanes Vynuogių veislė: 100% Chardonnay Dirvožemis: Vynuogės auginamos šlaitų, sudarytų iš šistų, dirvožemyje Caudiès. Vynuogynų amžius: pasodinta 80-ųjų viduryje. Gamyba: Šis vynas fermentuojamas talpose ir brandinamas molinėse statinėse, kad būtų išsaugotas mūsų terroir ir vaisių charakteris. 6 mėnesių brandinimas ant smulkių nuosėdų suteikia šiam sausam Chardonnay...
Prancūzija, Saint-Loubes
...Šviežias ir žavus vynas. Pagamintas iš Sémillon, Sauvignon Blanc ir Sauvignon Gris mišinio, auginamo smėlio ir molio dirvožemyje, šis vynas siūlo baltųjų, egzotinių ir sūrių vaisių aromatus. Su savo unikaliu mėlynu buteliu jis žavi akį ir kviečia mėgautis jūros gėrybių lėkšte senam uostui ant terasos. Spalva: Balta AOC: Bordeaux Blanc Sec Vynmedžiai: Smėlio ir molio dirvožemis Vyninimas: Brandinimas ant smulkių mielių 2 mėnesius...
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Blanc Sudėtis : 60% Sauvignon - 20% Sémillon - 20% Muscadelle Laikymo potencialas : Apie 3 metus Vyninimas : Maceracija su odelėmis Sauvignon Blanc ir Muscadelle veislėms. Švelnus ir lėtas pneumatinis spaudimas. Fermentacija nerūdijančio plieno talpose, reguliuojant temperatūrą. Brandinimas ant smulkių mielių iki buteliavimo. Baltyminė ir vyno rūgšties stabilizacija.
Prancūzija, Nice
... 6–7 tonų hektarui, siekiant užtikrinti aukščiausią vaisių kokybę. Su bendra 15 000 butelių, po 0,75 litro, gamyba, šis 2015 metų sausas raudonasis vynas turi 12,5% alkoholio. Jo gamybos procesas rodo įsipareigojimą kokybei ir autentiškumui. Vynuogės, rankomis surinktos ir kruopščiai atrinktos, buvo fermentuojamos atvirose 225 litrų statinėse, su 20 dienų maceracija, po kurios sekė 10 mėnesių brandinimas nerūdijančio plieno talpose.
Prancūzija, Le Plessis Robinson
... 30 dienų brandinimas subalansuoja intensyvumą ir skonį. Sausas brandinimas šaldytuvo kameroje kasdien kontroliuojamas mėsininkų, kurių meistriškumas suteikia mėsai šilkinišką tekstūrą, pranašaujančią jos saldumo subtilumą burnoje. Grand Caractère pasirinko skaidrią Skin Pack technologiją savo pakuotėms. Ji apgaubia mėsą ir leidžia jums matyti savo produktą tiesiai lentynoje, kad galėtumėte pasirinkti pagal savo skonį: riebalų raštas, spalva, forma, ... .
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...žalia obuoliai ir kt.). Dalinis brandinimas statinėse suteikia šiai aukštos klasės vynui gražų apvalumą, kuris puikiai derės su žuvimi, paukštiena, taip pat su sūriais, tokiais kaip Comté, Cantal, Beaufort ar Ossau-Iraty. Skanaus! Talpa: 75cl Tipas: Baltasis vynas Veislė: 100% Chenin AOC: Anjou Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 m. Patiekimo temperatūra: 11-13°C...
Prancūzija, Auxerre
... 10 ir 12°C","Label":"Kontroliuojamos kilmės nuoroda","Cépage":"Chenin","Bouche":"Saldus vaisiškumas, kur labai švelniai išsiskiria sūrus rūgštingumas, dominuojamas švelnaus cukraus","Temps de garde":"Piką pasieks – dar laikysis 5 metus","Œil":"Aiškiai geltona, pagerinta metų senėjimo rūsyje","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Vietinės mielės. Fermentacija ir brandinimas: fermentacija kontroliuojamoje temperatūroje ir 8 mėnesių brandinimas talpoje. Likęs cukrus 16g/l","Millésime":"2005","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Tradicinė"}...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Terroiras: Molingas, akmenuotas dirvožemis ant šistų Situacija: Aukštas lajonas Vynifikacija Alkoholinis fermentavimas ir brandinimas vyksta statinėse vienerius metus. Degustacija tarp 10 ir 12°C Akių: Geltona Nosies: Vaisinis, kompotas, abrikosai Burna: Geltonų vaisių aromatai ir saldžių vaisių užuominos Laikymo potencialas: 5 metai Pusiausvyra: Sausas Maisto ir vyno derinimas: Žuvys padaže, šventųjų Jokūbo kriauklės, baltos mėsos ir virtų sūrių. Amerikietiška lydeka, omaras grietinėje ir vištiena baltoje padaže. Pjūvis: Dvigubas Guyot Aukštis: 100 iki 120 m...
Prancūzija, Brue Auriac
...{"PATEIKIMAS":"8-10°C","VINIFIKACIJA":"Racionalus vynininkystė\nŠalta priešfermentacinė maceracija, Fermentacija 18°C Fermentacija ir brandinimas ant mielių 30% mišinio ąžuolo statinėse (228 L) (8 mėnesiai)\nBrandinimas ant mielių 70% mišinio talpose (5 mėnesiai)","SKONIO PASTABOS":"Aromatas išreiškia saldžius konfituotų citrinų ir egzotinių vaisių, ananasų ir mangų, kvapus, vėliau pereina į...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play