Prancūzija, Avignon
...Biologinis salierų raguolis, lotyniškai vadinamas Apium Graveolens, priklauso Apiaceae šeimai. FRDP įgyvendina kultūros programas su atrinktais gamintojais, užsiimančiais biologiniu salierų raguoliu. Gavus prekes gamykloje, švieži salierų raguoliai yra plaunami, pjaustomi, blanširuojami ir tada užšaldomi IQF. Biologinis salierų raguolis: 100% Bendra energija: 22 Kcal 90 kJ Maistinės skaidulos: 2,8 g Baltymai: 1,0 g Druska: 0,1 g...
Prancūzija, Arengosse
... skonio, livėžė yra turtinga esminių maistinių medžiagų, tokių kaip vitaminai A ir C, taip pat mineralų, tokių kaip kalis ir kalcis. Ji taip pat pripažinta dėl savo virškinimo, diuretinių ir priešuždegiminių savybių. Kokybiški ingredientai: "Sel de l'Île de Ré": Išskirtinės kokybės jūros druska, rankiniu būdu surinkta "Île de Ré" saloje dėl savo grynumo ir unikalaus skonio. Livėžė (Amžinasis Salieras) džiovinta: Kruopščiai džiovintos livėžės lapai, kad būtų išsaugoti jų aromatai ir natūrali nauda. Nuoroda:SEL00022...
Prancūzija, Renaison
...Tradiciškas salierų sėklų ir jūros druskos derinys naudojamas pomidorų sultyse arba Bloody Mary, tačiau jis turi daug daugiau pasiūlyti. Jis gali pagardinti jūsų salotas (neatsiejama Cezario salotų druska!), sriubas, žuvį arba kodėl gi ne kukurūzus (?). Tai leidžia sumažinti druskos kiekį, nes salierai jau turi natrio.
Belgija, Arlon
... daržoves, gerai išmaišykite ir supilkite 1 litrą vandens. Paskaninkite druska. Įdėkite mėsą ir troškinkite 30 minučių. Laikymo patarimai Šios daržovės kuskuso gamybai parduodamos plėvele aptrauktose pakuotėse, leidžiančiose produktui kvėpuoti. Rekomenduojame palikti šią plėvelę aplink indą, kad išvengtumėte džiūvimo ir svorio praradimo laikymo metu. Laikykite jas šaldytuvo apačioje, idealiai 2–4°C temperatūroje. Galimos prezentacijos 500 g indeliai arba pagal kliento pageidavimą.
Prancūzija, Tonneins
...Hibridinis produktas tarp traškučių ir krekerių: su abiejų privalumais, bet be jų trūkumų Vietinis ekologiškas produktas! - Traškučių pagrindas sudarytas iš mažiausiai 60% gerų daržovių (salierų ir svogūnų) ir 30% viso grūdo ryžių miltų, visi produktai kilę iš Prancūzijos. - Saulėgrąžų aliejus, naudojamas aromatizavimui, taip pat kilęs iš Prancūzijos. - Mažiausiai 95% ingredientų kilę iš...
Prancūzija, Ham
... salierai suteikia skonį, panašų į sultinio kubelius, suteikdami skanią sudėtingumą jūsų sultiniams ir padažams. Čiobrelis, savo ruožtu, pažadina skonio receptorius savo aromatingu ir šiek tiek aštriu skoniu. Pridėkite mūsų Žuvų Mišinį prie savo patiekalų ir leiskitės į kulinarinę kelionę jūroje. Recepto idėja: Žuvies pakeliai su jūriniais žolelėmis Ingredientai: 4 žuvies filė (merlu, menkė, dorada, lašiša, pagal pasirinkimą) 1 citrina, supjaustyta griežinėliais Kelios anyžių šakelės Druska Nuoroda: AR802018 Ean13: 3760306802018...
Italija, Trento
...Geras sultinys, be aromatų ir cheminių priedų, be hidrintų riebalų ir su itališku ekstra virgin alyvuogių aliejumi, be pridėto monosodžio glutamato, tik su joduotu druska. Geras sultinys, pagamintas iš morkų, pomidorų, salierų, svogūnų ir petražolių, sujungtų su vertingais augaliniais ekstraktais. Tai yra Bauer tradicija, švelnus apdorojimas ir harmoningas kiekvieno ingrediento maišymas. Rezultatas - švelnus ir natūralus skonis, kylantis iš pasirinktų daržovių autentiškumo. Bauer atneša į stalą tikrą gamtos skonį.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play