Prancūzija, Herblay-Sur-Seine
...Maisto produktas, pagamintas iš nuluptų ir skrudintų Sacha Inchi sėklų. Natūralus Sūrus Aštrus Karameļuotas Kilmė: Peru BOTANINIS PAVADINIMAS: Plukenetia volubilis, L. Kilmė: Plukenetia volubilis L: Peru Produktas: Nuluptos Sacha Inchi sėklos Spalva: Auksinė KVAPAS: Charakternis Skonis: Charakternis Išvaizda: Kietas, tvirtas, traškus Drėgmė g / 100g: ≤3.0 Baltymai g / 100 g: ≥27.5 Riebalai g...
Vokietija, Heidelberg
...Umami skonis yra prieskonis, sukurtas sustiprinti sūrią, turtingą skonį įvairiuose patiekaluose, suteikiant gylio ir malonaus umami smūgio. Puikiai tinka sriuboms, padažams ir augalinės kilmės patiekalams. 100% natūralus skonis. Sustiprina visų maisto ruošinių skonį: mėsos gaminiams, padažams, paruoštiems patiekalams, duonai, sūriams, sriuboms ir sultiniams, užkandžiams ir kt. Leidžia pateikti ingredientų sąrašą be skonio stipriklio.
Prancūzija, Charbonnières-Les-Bains
...The Nutty Farmer juos parveža į Belgiją ir, po kelių eksperimentų su šiek tiek magijos, gimsta 6 unikalūs skoniai. 100 % Fairtrade riešutai yra gaminami didžiausiu pagarba mažoms ūkininkų šeimoms ir Burkina Faso gamtai. Kiekvienas skonis atspindi Afrikos laukinį gyvūną.
Italija, Trepuzzi
...Po 24 valandų infuzijos kiekviena augalų rūšis distiliuojama tradicinėse distiliavimo kolbose: kadagio uogos, jonažolė, saldymedis, kalendra ir, svarbiausia, jūros salotos, kurios suteikia unikalų skonį. Mišinys ruošiamas tik su grynu šaltinio vandeniu. Po trijų filtracijų visas buteliavimo procesas atliekamas rankomis. -Akių lygyje ji yra skaidri ir bespalvė. -Ant nosies juntamas nuolatinis jūros salotų aromatas ir gaivus druskos kvapas. -Skonyje atsiskleidžia gaivus ir sūrus skonis. Ji puikiai dera su žuvies patiekalais, šviežiais vėžiagyviais ir populiariausiais sušiais bei sashimiais.
Prancūzija, Ducy-Sainte-Marguerite
...Calypso yra grynas, ryškus ir nekompromisinis sidras. Aromatas subtilus ir kviečia ragauti. Spalva šiaudų geltona. Skonis, šiek tiek griežtas, atskleidžia tvirtą ir mažai saldų sidrą, po kurio seka gaivus ir sūrus poskonis. bruto svoris: 1340g 6 vnt. kartono svoris: 8,5kg...
Prancūzija, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX yra jūsų pasirinkimas unikalioms ir rafinuotoms kulinarinėms kūryboms. Kaip specializuotas gamintojas, siūlome įvairią ekologiškų cukrų ir druskų asortimentą su išskirtiniais skoniais, idealiai tinkančius jūsų patiekalams visus metus, taip pat dovanų rinkiniai ir sirupai, kad pagerintumėte savo gėrimų skonį. Siūlome aromatizuotus ir spalvotus cukrus: avietes, aistrų v...
Lenkija, Kolbuszowa
...Šaldytas desertas, mėgstamas tiek vaikų, tiek suaugusiųjų. Norėdami mėgautis ledų skoniu, siūlome pakuotes, kurios puikiai tinka produktų užšaldymui. Ši plėvelės rūšis pasižymi padidintu mechaniniu pradurimo atsparumu ir atsparumu žemoms laikymo temperatūroms, todėl išsaugomi ledų skonis ir savybės. NAUDOJAMOS STRUKTŪROS: BOPP/BOPP, BOPP/BOPP MET., BOPP/BOPP PERŁA...
Slovakija, Košice
... patyrimą. Šis sūris gaminamas naudojant tradicinius metodus, kad būtų užtikrinta aukščiausia kokybė ir autentiškumas. Jo universalumas daro jį mėgstamu tarp sūrio mylėtojų, siūlant begalines galimybes skaniems patiekalams ir užkandžiams. Turtingas ir sūrus Trappista plytinio sūrio skonis pagerina bet kurio patiekalo skonį, todėl jis yra būtinas jūsų sūrių kolekcijoje.
Ispanija, El Perello
...Mielė iš Mil gėlių. Charakteristikos: Spalva: gintarinė, nuo šviesios iki tamsios. Aromatas: gėlių aromatas, intensyvus ir ilgalaikis. Skonis: dominuojantis saldumas, kartais su kartaus ar sūrus natomis. Gamybos zona: visa Iberijos pusiasalis. Spalva:gintarinė, nuo šviesios iki tamsios. Aromatas:gėlių aromatas, intensyvus ir ilgalaikis. Skonis:dominuojantis saldumas, kartais su kartaus natomis. Gamybos zona:visa Iberijos pusiasalis.
Vokietija, Dissen
... prieskonį jūsų produktui. Be mūsų LiquidControl technologijos mikroorganizmų sumažinimui, visi G‘OBST® produktai taip pat gali būti derinami su kitomis Fuchs technologijomis, todėl juos galima pritaikyti iki mažiausių detalių, atsižvelgiant į jūsų reikalavimus. G‘OBST® privalumai: Šviežias natūralus skonis, gaunamas derinant daržoves ir vaisius 100 % vegetariški ir veganiški Gaivus burnos pojūtis Gali būti kuriami pagal klientų reikalavimus Lengvai dozuojami, nes yra skystoje formoje Kepimo stabilumas Švarus etiketė Mikroorganizmų sumažinimas naudojant FUCHS LiquidControl technologiją...
...Kreminiai duonos pagaliukai su ekstra pirmo spaudimo alyvuogių aliejumi ir autentišku itališku skonio potyriu, pagardinti rozmarinu, reklaminėje dėžutėje su langu, kad būtų matomas skonis. Produkto ID: 110103315 Vienetas: Vnt. Min. užsakymo kiekis: 252 vnt. Ekspresas: Ne Formatas: Dėžutė: apie 80 x 155 x 40 mm, Dėžutė su turiniu: apie 80 x 230 x 40 mm Svoris: apie 125 g Galiojimo laikas: apie 5 mėnesius tinkamai laikant Pristatymo laikas: apie 20 darbo dienų po spaudos patvirtinimo VE-kartonas: 16 vnt.
Portugalija, Santarém
...Sūdyta šoninė, arba sūdyta kiaulienos pilvas, yra tradicinis portugalų delikatesas, kurį tobulina Monte Safira. Pagaminta iš geriausių nacionalinių mėsų, šis produktas kruopščiai sūdomas ir brandinamas, kad sustiprintų natūralius skonius. Rezultatas yra turtingas ir sūrus skonis, kuris yra tiek patenkinantis, tiek universalus, todėl jis yra populiarus pasirinkimas įvairiems patiekalams. Monte...
Italija, Fidenza
...Supramonte yra pecorino sūris, kurio minimalus brandinimo laikotarpis yra 60 dienų. Skonis yra šiek tiek sūrus, o tekstūra su amžiumi tampa trupinėta.
Austrija, Wien
...Natūralūs aromatai įvairioms maisto taikymams: - saldus ir pieno produktai, gėrimai, sūrus - skystis arba milteliai - halal/kosher Pavyzdžiui, braškė, persikas, citrina...
Prancūzija, Tassin-La-Demi-Lune
...Samangano sūdyta migdolo riešutai auginami Afganistane. Ekstremalus klimatas šioje šalyje yra palankus migdolų medžių vystymuisi. Jų tekstūra yra traški, o šiek tiek sūrus skonis yra unikalus pasaulyje! Šiuos džiovintus vaisius galite vartoti kaip užkandį, derindami su alyvuogėmis arba taure vyno!
Italija, San Stino Di Livenza
...Jaunystėje jis intensyvus rubino raudonumo su violetiniais atspalviais: aromatai intensyvūs ir įvairūs, sutelkti į vaisinius, gėlių ir prieskonių natų su šiek tiek augalinio užuominos. Skonis intensyvus, aksominis ir sūrus, su elegantiška struktūra, turinčia sudėtinių ir aukštos kokybės taninų. Šiltas alkoholio tonas palaiko švelnumą ir perduoda pojūčius link tobulos skonio-ir-olfaktorinės atitikties. Pabaiga yra nuolatinė ir užsidaro vaisių ir prieskonių užuominomis. Regionas: Venezia Tipologija: Doc Venezia...
Italija, Sizzano
...Vynas visiems patiekalams Baltos mėsos Švieži ir vidutiniai sūriai SPALVA Intensyvi rubino raudona AROMATAS Aštrūs ir gėlių natų Tipiška pipirų nata SKONIS Sūrus, maloniai intensyvus Subtilūs ir harmoningi taninai TEMPERATŪRA: 16-18 °C ALKOHOLIS: 13% vol...
Jungtinė Karalystė, Basildon
... maisto, tačiau dingsta gaminimo proceso metu. Druska taip pat turi išskirtinį skonį, kuris buvo apibūdintas kaip panašus į kietai virtų kiaušinių trynius. Šis sūrus umami skonis dažnai naudojamas receptuose be kiaušinių, kad suteiktų kiaušinio skonį. Kala Namak daugiausia naudojama Indijos virtuvėje kaip prieskonis, dažniausiai su užkandžiais. Ji naudojama chutney, raita, vaisių salotose ir sūriuose...
Jungtinė Karalystė, Stroud
...Skanūs prieinami krekerių sausainiai. Puikiai tinka valgyti vienus arba su jūsų mėgstamu užpilu. Šviežias lengvai sūrus skonis.
...BIERCOL – CALLUNA – Calluna vulgaris Aparencija: Šviesiai gintarinė iki tamsiai gintarinės, šviesiai rudos iki tamsiai rudos, dažnai su raudonais atspalviais. Paviršius nepaprastai blizgus ir su lengvais bangavimais dėl didelio klampumo. Kvapas: Intensyvus ir labai ilgalaikis, primenantis rudenį nukritusius lapus. Skonis: Saldus su aiškiais kartaus ir sūrus natomis. Pirmo skonio pojūtis gaivus...
Prancūzija, Paris
... pagardinti, taip pat tinka natūralių kosmetikos priemonių gamybai. Jos turtingas ir intensyvus skonis pagerins visus jūsų kulinarinius kūrinius. Rekomenduojama laikyti hermetiškame inde, šaldytuvo vaisių ir daržovių skyriuje. Jos aromatinės ir vizualinės savybės atsistato po kelių minučių kambario temperatūroje. Išvaizda: Riebios, aliejingos, blizgios ir minkštos pupos. Aromatas ir skonis: Šokoladinė, intensyvi ir vaisinė vanilė. Naudojimas: Infuzija, grietinėlė, konditerija, ledai, jogurtas, šokoladas, sūrūs ir saldūs receptai.
Vokietija, Hamburg
...Pristatome Barilla Sugo Basilico 400g – skanus Italijos skonis stiklainyje! Ši autentiška itališka pomidorų padažas pagamintas iš geriausių ingredientų ir yra išskirtinė saulėje brandintų pomidorų ir aromatingo baziliko mišinys, kuris užfiksuoja tradicinių Viduržemio jūros skonių esmę. Pasimėgaukite turtinga ir aksominiu tekstūru, kuri harmoningai apgaubia jūsų mėgstamas makaronus ir kiekvieną kąsnį paverčia skania kulinarine kelione. Viliojantis šviežio baziliko kvapas persmelkia kiekvieną šaukštą ir pakelia jūsų kulinarinę patirtį į naują lygį.
Austrija, Fürnitz
...{"Chemical Appearance":"Cheminė išvaizda\n\nNatrio bikarbonatas 99% yra baltos kristalinės kietos medžiagos, dažnai pasitaikančios miltelių pavidalu. Ji neturi kvapo. Skonis šiek tiek sūrus ir šarminis, panašus į skalbimo sodą.\n\nChemical Applications and Strengths\n\nNatrio bikarbonatas 99% yra itin efektyvi cheminė medžiaga, todėl turi daug pramoninių taikymų. Pagrindiniai jos taikymai ir...
Prancūzija, Olivet
...Nuoroda 9990000016945 Švelnumas, traškumas ir dosnumas sūdyto Tamari (sojų padažo) anakardžio riešuto. Tamari yra tradicinis sūrus padažas, pagamintas iš sojų pupelių. Šių anakardžių dosnumas tikrai nustebins jūsų svečius. Tamari skonis suteiks egzotiškumo ir naujumo pojūtį jūsų užkandžiams. Dar daugiau, kalbant apie sveikatą, anakardžių nauda yra pripažinta. Dauguma (60 %) riebalų, esančių anakardžiuose, yra mononesočiosios riebalų rūgštys, kurios teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą. Tai taip pat puikus magnio ir vario šaltinis.
Vokietija, Schlüsselfeld
Prancūzija, Saint-Etienne
...Pasterizuoto karvės pieno mėlynas sūris, jo masė balta, lygi, su skylutėmis ir pelėsiu. Jo tekstūra yra smulki ir tirpstantis, tvirtas, nelipnus. Jo aštrus skonis, būdingas mėlynajam sūriui, pagerins jūsų patiekalų skonį; pica, salotos, padažai arba kaip priedas.
Italija, Nave
...Pasiūlyti deriniai Aperitivai, užkandžiai, antipasti, žuvies sriubos, ryškiai skonio žuvys, virtos daržovės, pagardinta makaronai, risotai. Pastaba Sudėtyje yra sulfitų. Talpa: 1,5 ltl Kodas: 08295 Kategorija: Putojantys vynai Alkoholio kiekis: 11% Šalis: Italija Regionas: Pjemontas Vynuogės: Baltojo vyno vynuogių mišinys, subalansuotas. Spalva: Šviesiai geltona. Aromatas: Švelnus laukinių gėlių, charakteringas. Skonis: Sausas, sūrus, gaivus ir harmoningas.
...Vynuogės veislė: 100% Arneis. Vynifikacija: fermentacija nerūdijančio plieno talpose 18°C temperatūroje 3 savaites. Brandinimas: buvimas „sur lies“ nerūdijančio plieno talpose apie 8 mėnesius. Spalva: šviesiai geltona su šiek tiek žalsvais atspalviais. Aromatas: švelnus ir gėlių, turtingas vaisių aromatų, primenančių obuolį ir prinokusį kriaušę. Skonis: sūrus ir pilnas su ilgai išliekančiu...
Prancūzija, Paris
...Trumpas aprašymas: Mulinio ikrai, dar vadinami "boutargue", yra aukštos klasės Viduržemio jūros delikatesas. Tai džiovinti ir sūdyti mulino kiaušiniai. • Tekstūra: Ji turi tvirtą ir šiek tiek guminę tekstūrą. • Skonis: Mulinio ikrų skonis yra sūrus ir intensyvus, su ryškiais jūriniais akcentais. Kai kurie apibūdina jo skonį kaip umami, primenantį ikrų skonį. • Kulinarinis naudojimas: Mulinio ikrai paprastai pjaustomi plonai ir patiekiami vieni arba su skrudinta duona, salotomis ar kitais patiekalais.
Suomija, Turku
...Vandenyno upėtakis turi išskirtinę rožinę/oranžinę mėsą ir didelį omega-6 kiekį, todėl jis yra idealus valgomasis žuvis. Skonis yra subtilesnis ir mažiau sūrus nei Atlanto ar ūkinis lašišas, o daugelio gurmanų nuomone, jis yra daug skanesnis. Tūris: 400g (±10%)/ 2 vnt. greitai užšaldytas...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play