Italija, Trepuzzi
...Po 24 valandų infuzijos kiekviena augalų rūšis distiliuojama tradicinėse distiliavimo kolbose: kadagio uogos, jonažolė, saldymedis, kalendra ir, svarbiausia, jūros salotos, kurios suteikia unikalų skonį. Mišinys ruošiamas tik su grynu šaltinio vandeniu. Po trijų filtracijų visas buteliavimo procesas atliekamas rankomis. -Akių lygyje ji yra skaidri ir bespalvė. -Ant nosies juntamas nuolatinis jūros salotų aromatas ir gaivus druskos kvapas. -Skonyje atsiskleidžia gaivus ir sūrus skonis. Ji puikiai dera su žuvies patiekalais, šviežiais vėžiagyviais ir populiariausiais sušiais bei sashimiais.
Italija, Fidenza
...Supramonte yra pecorino sūris, kurio minimalus brandinimo laikotarpis yra 60 dienų. Skonis yra šiek tiek sūrus, o tekstūra su amžiumi tampa trupinėta.
Italija, San Stino Di Livenza
...Jaunystėje jis intensyvus rubino raudonumo su violetiniais atspalviais: aromatai intensyvūs ir įvairūs, sutelkti į vaisinius, gėlių ir prieskonių natų su šiek tiek augalinio užuominos. Skonis intensyvus, aksominis ir sūrus, su elegantiška struktūra, turinčia sudėtinių ir aukštos kokybės taninų. Šiltas alkoholio tonas palaiko švelnumą ir perduoda pojūčius link tobulos skonio-ir-olfaktorinės atitikties. Pabaiga yra nuolatinė ir užsidaro vaisių ir prieskonių užuominomis. Regionas: Venezia Tipologija: Doc Venezia...
Italija, Sizzano
...Vynas visiems patiekalams Baltos mėsos Švieži ir vidutiniai sūriai SPALVA Intensyvi rubino raudona AROMATAS Aštrūs ir gėlių natų Tipiška pipirų nata SKONIS Sūrus, maloniai intensyvus Subtilūs ir harmoningi taninai TEMPERATŪRA: 16-18 °C ALKOHOLIS: 13% vol...
Italija, Nave
...Pasiūlyti deriniai Aperitivai, užkandžiai, antipasti, žuvies sriubos, ryškiai skonio žuvys, virtos daržovės, pagardinta makaronai, risotai. Pastaba Sudėtyje yra sulfitų. Talpa: 1,5 ltl Kodas: 08295 Kategorija: Putojantys vynai Alkoholio kiekis: 11% Šalis: Italija Regionas: Pjemontas Vynuogės: Baltojo vyno vynuogių mišinys, subalansuotas. Spalva: Šviesiai geltona. Aromatas: Švelnus laukinių gėlių, charakteringas. Skonis: Sausas, sūrus, gaivus ir harmoningas.
...Vynuogės veislė: 100% Arneis. Vynifikacija: fermentacija nerūdijančio plieno talpose 18°C temperatūroje 3 savaites. Brandinimas: buvimas „sur lies“ nerūdijančio plieno talpose apie 8 mėnesius. Spalva: šviesiai geltona su šiek tiek žalsvais atspalviais. Aromatas: švelnus ir gėlių, turtingas vaisių aromatų, primenančių obuolį ir prinokusį kriaušę. Skonis: sūrus ir pilnas su ilgai išliekančiu...
Italija, Scarlino
{"MODALITA D’USO":"Druska lašais naudojama visiškai pakeičiant įprastą druską. Tai prieskonis tiek maisto gaminimui, tiek maisto skoniui pagerinti. Dozavimas: 2,5 ml druskos lašais atitinka 1 gramą įprastos druskos.","MODALITA DI CONSERVAZIONE":"Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos ir šilumos šaltinių. Galiojimo data nurodo produktą, laikomą tinkamai, nepažeistoje pakuotėje.
Italija, Roma
...Amūro eršketų ikrai (Acipenser schrenckii), sėkmingai ir tvariai auginami greičiausiai moderniausioje akvakultūros ūkyje pasaulyje Kinijoje. Ikrai pašalinami, kai eršketai pasiekia mažiausiai 12 metų amžių. Granuliacija nuo pusiau kietos iki kietos, su dydžiu nuo 3,1 iki 3,3 mm, net didesni. Spalvų spektras nuo ryškiai rudos iki auksinės geltonos. Jo skonis švelnus, riešutų, su vaisiniu akcentu ir kreminiu glazūru. Šiek tiek sūrus, naudojant Malossol procesą. Galiojimo laikas: 6 mėnesiai. Galimi formatai: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play