... ingredientus: kiaulienos filė, Guérande druską ir Kampoto IGP pipirus iš Kambodžos, vienus geriausių pipirų pasaulyje! Džiovinta iš kiaulienos filė, šis lonzo siūlo dešrą be nitritų ir konservantų, 100% natūralią. Rankiniu būdu sūdyta ir pipiruota, ši amatinė lonzo bus išdžiovinta po 3-4 mėnesių, kad būtų plonai supjaustyta ir pateikta stiklainyje prieš vakuumavimą.
Kilme: Laissac, Aveyron
Svoris: 600g
Galiojimo laikas: 90 dienų...
... rūkomi per rūkymo ciklą. Tai galima daryti 2–3 kartus, po to visa įranga turi būti išardoma ir valoma, kad būtų pašalinti visi nuosėdos, tokios kaip derva ir suodžiai. Tai labai svarbu, kad šios dalelės nepatektų į galutinį produktą.
Skonis ir naudojimas
Eglės ir bukų medienos mišinys suteikia intensyvų dūmų aromatą. Švabijos rūkytadruska puikiai dera su kiaušinių patiekalais, troškiniais ir tipiniais Švabijos patiekalais, tokiais kaip lęšiai ir dešrelės. Mūsų rūkytadruska yra natūralus produktas. Natūralūs vari...
1999 metais įkurta įmonė ENES savo prieskonius tiekiasi tiesiogiai iš auginimo šalių. 1.600 m² sandėlis Geesthachte, netoli Hamburgo, leidžia įsigyti didesnius tonų kiekius, todėl ENES prieskoniai gali savo klientus aprūpinti konkurencingomis kainomis.
Tačiau tai dar ne viskas.
Taip pat didžiuojamės šiais aspektais:
• Platus prieskonių ir žolelių asortimentas;
Jūs gausite daugiau nei 300 a...
...Šis jūros druska su natūraliu bekono skoniu ir intensyviu rūkytų aromatu suteiks jūsų patiekalams drąsų skonio matmenį, sukurdama naują pojūtį.
Mūsų druska rankomis renkami Messolonghi druskos laukuose, šiaurės vakarų Graikijoje, vienoje iš svarbiausių Europos saugomų pelkių.
Išvalyta, išdžiovinta ir laikoma lauke pagal senovines metodikas, ji išlaiko visus savo mikroelementus ir mineralus...
ESPRIT DU SEL, įkurta 1984 m., širdyje Ile de Ré, įsipareigoja išsaugoti ir išlaikyti marais salantų paveldo vertę Ile de Ré.
Mes perdirbame produktus, gautus iš marais salantų Ile de Ré: jūros druską ir druskos žiedą. Mūsų 100% natūralūs produktai suteiks autentišką skonį jūsų patiekalams. Siekdami patenkinti kiekvieno skonio lūkesčius, sukūrėme aromatizuotą druskos ir druskos žiedo asortimentą ...
...BAYONNE ŠONINIS IGP 9 ir 12 mėnesių
Bayonne šoninis IGP 9 ir 12 mėnesių brandinimo. Mūsų šoniniai dažnai apdovanojami Paryžiuje. Todėl galėsite pastebėti tikrą skonio skirtumą su tradiciniais IGP Bayonne šoniniais, kurie yra rinkoje. Kiekis 5–6 kg. Bayonne šoniniai tradiciškai sūdomi Salies de Béarn druska, kad gautų IGP. Ši druska yra kalnų druska iš Pirėnų, o ne jūros druska, turinti skirtingas organoleptines savybes. Ji yra turtinga mineralų ir mikroelementų. Tai regioninė įdomybė, gaunama iš požeminių druskos šaltinių.
Nepriklausomai nuo to, nedvejodami prašykite mūsų išsamaus katalogo ir kainų.
...Mūsų pusiau sūdyta produktų linija apima didžiuosius klasikus iš mėsos gamybos, tokius kaip blauzda, krūtinėlė, pečių... ir tradicinį rūkyjimą.
Taip pat ji apima rinkinius žiemos patiekalams, tokiems kaip raugintų kopūstų asortimentai, mažai sūdyta lęšių patiekalas, troškinys, aštrus pečius ir kt.
Nepamirštame ir šiltų akimirkų su tradiciškai rūkyta jautienos filė.
...Mūsų žuvų labai greitas skerdimas atliekamas pagal senovinę japonų IKEJIME techniką, kuri sumažina gyvūnų kančias ir užtikrina neprilygstamą mėsos kokybę bei ilgalaikį laikymą.
Rūkyta lašiša, supjaustyta sashimi stiliumi, kruopščiai parenkama iš mūsų gražiausių filė. Jos yra be kaulų, sūdomos sausuoju druska ir švelniai rūkomos bukmedžio mediena. Lašiša yra mažiau riebi nei lašiša, tačiau...
...Kiauliena, aromatai, jūros druska, rudasis cukrus, pomidorų padažas, kavos milteliai, natūralūs aromatai, prieskoniai
Sudėtyje yra alergenų: Garstyčios, be konservantų ir polifosfatų
Maistinė ir energetinė vertė 100 g produkto
Energinė vertė 283 kcal 1177 kJ
Riebalai 15,0 g, iš jų sočiųjų riebalų 6,3 g
Angliavandeniai 1,8 g, iš jų cukrūs 1,8 g
Baltymai 25 g, maistinės skaidulos 0,01 g, druska 1,3 g...
...Steakų prieskoniai su Belgijos jūros druska ir spalvotu maltu pipiru, kartu su rūkyta paprika ir šiek tiek rozmarino, pagardinti šiek tiek čili ir vanilės
Klasika šeimos valdomos Monheimer prieskonių gamyklos iš mielo Monheim prie Reino
Steakų prieskoniai su Belgijos jūros druska ir spalvotu maltu pipiru, kartu su rūkyta paprika ir šiek tiek rozmarino, pagardinti šiek tiek čili ir vanilės
100...
...Sūdyta su druska ir prieskoniais, lengvai rūkyta ąžuolo mediena. Puikiai tinka kepimui ir makaronų patiekalų, tokių kaip carbonara, amatriciana, bei bet kokių makaronų padažų pagardinimui.
Produktų šeima, sukurta gryniausioje kalnų mėsos gaminimo tradicijoje. Pagaminta iš geriausių mėsos gabalų, mūsų „Grande Tradition“ asortimentas yra Batistou meistriškumo esmė.
KULŠYS
Mūsų kulšys yra išskirtinai iš griežtai atrinktų prancūzų kiaulių ir įkvėptos apvalios pjaustymo, vadinamos „Parma“. Vidutiniškai sūdyti ir rankomis įtrinti sausu druska, jie lėtai džiovinami, laikantis tradicinio...
Vinken S. lašiša ruošama remiantis trijų kartų patirtimi, sūdyta jūros druska ir rūkyta švariais ąžuolo drožlėmis. Tai šviežias produktas. Jos paruošime nerasite jokių cheminių medžiagų, dažiklių ar skonio konservantų. Ji pjaunama rankomis, o meistras užtikrina, kad būtų gaunamos gražios didelės plonos riekelės, tai yra jų kokybės ženklas ir mūsų namų reputacija.
... – perduoti Ispanijos sielą, jos tradiciją ir skonį per labiausiai reprezentatyvius ispaniškos gastronomijos produktus: Jamón Ibérico de Guijuelo (Salamanka), Aceite de Oliva Virgen Extra de Jaén, Ispanijos raudonąjį vyną su kilmės vietos nuoroda Rioja, Ribera del Duero ir Toro, bei sūdyta rūkytadruska iš Sierra Nevada. Alma of Spain yra šeimos projektas, įkurtas 2014 metais, su viltimi pristatyti pasauliui Ispanijos sielą, jos tradiciją, skonį ir kultūrą per unikalią gastronomiją.
Pradedame nuo šios pasitikėjimo jausmo, kad galime pasiūlyti prieskonį, kuris yra toks natūralus ir skanus kaip įprasta druska, tačiau daug sveikesnis, nes jo natrio kiekis sumažėja ir jis suteikia apie 30% kalcio ir kalio, kuriuos rekomenduoja sveikatos institucijos kiekvieną dieną. Jis kilęs iš Murcijos regiono, aukštos kokybės jūros druska, turtinga mikroelementų, kurią gauname iš San Pedro del Pinatar gamtos parko druskos telkinių. Su Feten atnešame tradiciją ir meilę gamtai bei vietinėms bendruomenėms.
Mes parduodame gurmaniškus druskas iš Havajų, Himalajų, Tibeto druską, Persų mėlyną druską, jūros druską, akmens druską, rūkytadruską, Murray upės druską, Kalahari druską, Havajų juodą lavos druską, Havajų bambuko jade druską, Havajų raudoną Alea druską ir kitus gurmaniškus maisto produktus iš Viduržemio jūros regiono.