Prancūzija, Laissac
... ingredientus: kiaulienos filė, Guérande druską ir Kampoto IGP pipirus iš Kambodžos, vienus geriausių pipirų pasaulyje! Džiovinta iš kiaulienos filė, šis lonzo siūlo dešrą be nitritų ir konservantų, 100% natūralią. Rankiniu būdu sūdyta ir pipiruota, ši amatinė lonzo bus išdžiovinta po 3-4 mėnesių, kad būtų plonai supjaustyta ir pateikta stiklainyje prieš vakuumavimą. Kilme: Laissac, Aveyron Svoris: 600g Galiojimo laikas: 90 dienų...
Italija, Giuliano
...Miltai "00", vanduo, motinos mielės (natūralios mielės iš "O" tipo minkštųjų kviečių miltų miltelių, mielės, salyklinių grūdų miltai), druska, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, bulvės, rūkytas scamorza sūris, svogūnas, grana.
Vokietija, Bad Bentheim
... rūkomi per rūkymo ciklą. Tai galima daryti 2–3 kartus, po to visa įranga turi būti išardoma ir valoma, kad būtų pašalinti visi nuosėdos, tokios kaip derva ir suodžiai. Tai labai svarbu, kad šios dalelės nepatektų į galutinį produktą. Skonis ir naudojimas Eglės ir bukų medienos mišinys suteikia intensyvų dūmų aromatą. Švabijos rūkyta druska puikiai dera su kiaušinių patiekalais, troškiniais ir tipiniais Švabijos patiekalais, tokiais kaip lęšiai ir dešrelės. Mūsų rūkyta druska yra natūralus produktas. Natūralūs vari...
Portugalija, Santarém
Monte Safira yra aukščiausios kokybės gamintojas ir eksportuotojas, specializuojantis aukštos kokybės Portugalijos produktuose, ypač žaliame alyvuogių aliejuje ir tradicinėje mėsos gamyboje. Įsikūrusi Portugalijoje, Monte Safira siekia gaminti autentiškus produktus, naudodama senovinius metodus, tenkindama vartotojus, kurie ieško savo gimtinės skonių. Įmonės produktų asortimentas apima ekstra vier...
Vokietija, Geesthacht
1999 metais įkurta įmonė ENES savo prieskonius tiekiasi tiesiogiai iš auginimo šalių. 1.600 m² sandėlis Geesthachte, netoli Hamburgo, leidžia įsigyti didesnius tonų kiekius, todėl ENES prieskoniai gali savo klientus aprūpinti konkurencingomis kainomis. Tačiau tai dar ne viskas. Taip pat didžiuojamės šiais aspektais: • Platus prieskonių ir žolelių asortimentas; Jūs gausite daugiau nei 300 a...
Ispanija, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGRIDIENTAI: Kiauliena (89%), vanduo, druska, pieno baltymai, prieskoniai, dekstrozė, cukrus, stabilizatoriai (E450, E451, E452), antioksidantas (askorbo rūgštis) ir konservantas (natrio nitritas). Natūrali kiaulienos žarnelė. Natūraliai rūkyta. Gali būti pėdsakų sojos ir garstyčių.
Prancūzija, Paris
...Subtilus šviežio lašišos ir rūkyto lašišos derinys, papildytas šviežiais krapų lapais, daro šį produktą nepakeičiamu klasiku. Ingredientai: Šviežia lašiša 44%, rūkyta lašiša, grietinėlė, žuvies sultinys, svogūnas, alyvuogių aliejus, krapai, druska, agaras, baltieji pipirai. Neto svoris: 90 g...
Prancūzija, Paris
...Šis jūros druska su natūraliu bekono skoniu ir intensyviu rūkytų aromatu suteiks jūsų patiekalams drąsų skonio matmenį, sukurdama naują pojūtį. Mūsų druska rankomis renkami Messolonghi druskos laukuose, šiaurės vakarų Graikijoje, vienoje iš svarbiausių Europos saugomų pelkių. Išvalyta, išdžiovinta ir laikoma lauke pagal senovines metodikas, ji išlaiko visus savo mikroelementus ir mineralus...
Bulgarija, Rakovski
...Rūkyta džiovinta antis Magret, vakuuminėje pakuotėje. Ingredientai: Anties mėsa, konservantas: nitratinė druska, prieskoniai, druska, baltieji pipirai, cukrus. Kilmė: Bulgarija Produktas tiesioginiam vartojimui. Laikymo temperatūra: 0 °C iki 4 °C. Kaina: 12,35 € Rūkyta džiovinta antis Magret, vakuuminėje pakuotėje. Ingredientai: Anties mėsa, konservantas: nitritinė druska, prieskoniai, druska, baltieji pipirai, cukrus. Kilmė: Bulgarija Produktas tiesioginiam vartojimui. Laikymo temperatūra: 0 °C iki 4 °C. Kaina: 24,15 lv/kg.
Prancūzija, Les Eyzies De Tayac
...Mūsų žuvų labai greitas skerdimas atliekamas pagal senovinę japonų IKEJIME techniką, kuri sumažina gyvūnų kančias ir užtikrina neprilygstamą mėsos kokybę bei ilgalaikį laikymą. Rūkyta lašiša, supjaustyta sashimi stiliumi, kruopščiai parenkama iš mūsų gražiausių filė. Jos yra be kaulų, sūdomos sausuoju druska ir švelniai rūkomos bukmedžio mediena. Lašiša yra mažiau riebi nei lašiša, tačiau...
Prancūzija, La Rochelle
ESPRIT DU SEL, įkurta 1984 m., širdyje Ile de Ré, įsipareigoja išsaugoti ir išlaikyti marais salantų paveldo vertę Ile de Ré. Mes perdirbame produktus, gautus iš marais salantų Ile de Ré: jūros druską ir druskos žiedą. Mūsų 100% natūralūs produktai suteiks autentišką skonį jūsų patiekalams. Siekdami patenkinti kiekvieno skonio lūkesčius, sukūrėme aromatizuotą druskos ir druskos žiedo asortimentą ...
Prancūzija, Auros
...BAYONNE ŠONINIS IGP 9 ir 12 mėnesių Bayonne šoninis IGP 9 ir 12 mėnesių brandinimo. Mūsų šoniniai dažnai apdovanojami Paryžiuje. Todėl galėsite pastebėti tikrą skonio skirtumą su tradiciniais IGP Bayonne šoniniais, kurie yra rinkoje. Kiekis 5–6 kg. Bayonne šoniniai tradiciškai sūdomi Salies de Béarn druska, kad gautų IGP. Ši druska yra kalnų druska iš Pirėnų, o ne jūros druska, turinti skirtingas organoleptines savybes. Ji yra turtinga mineralų ir mikroelementų. Tai regioninė įdomybė, gaunama iš požeminių druskos šaltinių. Nepriklausomai nuo to, nedvejodami prašykite mūsų išsamaus katalogo ir kainų.
Prancūzija, Carquefou
...Mūsų pusiau sūdyta produktų linija apima didžiuosius klasikus iš mėsos gamybos, tokius kaip blauzda, krūtinėlė, pečių... ir tradicinį rūkyjimą. Taip pat ji apima rinkinius žiemos patiekalams, tokiems kaip raugintų kopūstų asortimentai, mažai sūdyta lęšių patiekalas, troškinys, aštrus pečius ir kt. Nepamirštame ir šiltų akimirkų su tradiciškai rūkyta jautienos filė.
...Steakų prieskoniai su Belgijos jūros druska ir spalvotu maltu pipiru, kartu su rūkyta paprika ir šiek tiek rozmarino, pagardinti šiek tiek čili ir vanilės Klasika šeimos valdomos Monheimer prieskonių gamyklos iš mielo Monheim prie Reino Steakų prieskoniai su Belgijos jūros druska ir spalvotu maltu pipiru, kartu su rūkyta paprika ir šiek tiek rozmarino, pagardinti šiek tiek čili ir vanilės 100...
Prancūzija, Mietesheim
...vanduo, saulėgrąžų aliejus, kviečių krakmolas, actas, druska, modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: natrio acetatas, citrinos rūgštis, tirštiklis: ksantano guma, natūralūs aromatai, konservantai: kalio sorbatas, natrio disulfitas, dažiklis: titano dioksidas. Taip pat yra 35 g stiklainyje, 200 g inde ir 1 kg kibire.
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Kiauliena, aromatai, jūros druska, rudasis cukrus, pomidorų padažas, kavos milteliai, natūralūs aromatai, prieskoniai Sudėtyje yra alergenų: Garstyčios, be konservantų ir polifosfatų Maistinė ir energetinė vertė 100 g produkto Energinė vertė 283 kcal 1177 kJ Riebalai 15,0 g, iš jų sočiųjų riebalų 6,3 g Angliavandeniai 1,8 g, iš jų cukrūs 1,8 g Baltymai 25 g, maistinės skaidulos 0,01 g, druska 1,3 g...
...Sūdyta su druska ir prieskoniais, lengvai rūkyta ąžuolo mediena. Puikiai tinka kepimui ir makaronų patiekalų, tokių kaip carbonara, amatriciana, bei bet kokių makaronų padažų pagardinimui.
...Rūkyta Provola Ingredientai: karvės pienas, druska, raugas, pieno rūgšties bakterijos AGRESYVI KAINA...
Prancūzija, Saint-André-Le-Puy
Produktų šeima, sukurta gryniausioje kalnų mėsos gaminimo tradicijoje. Pagaminta iš geriausių mėsos gabalų, mūsų „Grande Tradition“ asortimentas yra Batistou meistriškumo esmė. KULŠYS Mūsų kulšys yra išskirtinai iš griežtai atrinktų prancūzų kiaulių ir įkvėptos apvalios pjaustymo, vadinamos „Parma“. Vidutiniškai sūdyti ir rankomis įtrinti sausu druska, jie lėtai džiovinami, laikantis tradicinio...
Mūsų rankų darbo lašiša paruošta atsižvelgiant į trijų kartų patirtį, sūdyta jūros druska ir rūkyta švariais ąžuolo drožlėmis. Tai šviežias produktas. Jos paruošime nerasite jokių cheminių medžiagų, dažiklių ar skonio konservantų. Ji pjaustoma rankomis pagal meistro nurodymus. Gražios didelės plonos riekelės – tai mūsų kokybės ženklas ir mūsų namų reputacija.
Ispanija, Murcia
Pradedame nuo šios pasitikėjimo jausmo, kad galime pasiūlyti prieskonį, kuris yra toks natūralus ir skanus kaip įprasta druska, tačiau daug sveikesnis, nes jo natrio kiekis sumažėja ir jis suteikia apie 30% kalcio ir kalio, kuriuos rekomenduoja sveikatos institucijos kiekvieną dieną. Jis kilęs iš Murcijos regiono, aukštos kokybės jūros druska, turtinga mikroelementų, kurią gauname iš San Pedro del Pinatar gamtos parko druskos telkinių. Su Feten atnešame tradiciją ir meilę gamtai bei vietinėms bendruomenėms.
Belgija, Boirs
Vinken S. lašiša ruošama remiantis trijų kartų patirtimi, sūdyta jūros druska ir rūkyta švariais ąžuolo drožlėmis. Tai šviežias produktas. Jos paruošime nerasite jokių cheminių medžiagų, dažiklių ar skonio konservantų. Ji pjaunama rankomis, o meistras užtikrina, kad būtų gaunamos gražios didelės plonos riekelės, tai yra jų kokybės ženklas ir mūsų namų reputacija.
Ispanija, Madrid
... – perduoti Ispanijos sielą, jos tradiciją ir skonį per labiausiai reprezentatyvius ispaniškos gastronomijos produktus: Jamón Ibérico de Guijuelo (Salamanka), Aceite de Oliva Virgen Extra de Jaén, Ispanijos raudonąjį vyną su kilmės vietos nuoroda Rioja, Ribera del Duero ir Toro, bei sūdyta rūkyta druska iš Sierra Nevada. Alma of Spain yra šeimos projektas, įkurtas 2014 metais, su viltimi pristatyti pasauliui Ispanijos sielą, jos tradiciją, skonį ir kultūrą per unikalią gastronomiją.
Italija, Ravenna
Mes parduodame gurmaniškus druskas iš Havajų, Himalajų, Tibeto druską, Persų mėlyną druską, jūros druską, akmens druską, rūkyta druską, Murray upės druską, Kalahari druską, Havajų juodą lavos druską, Havajų bambuko jade druską, Havajų raudoną Alea druską ir kitus gurmaniškus maisto produktus iš Viduržemio jūros regiono.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play