... ingredientus: kiaulienos filė, Guérande druską ir Kampoto IGP pipirus iš Kambodžos, vienus geriausių pipirų pasaulyje! Džiovinta iš kiaulienos filė, šis lonzo siūlo dešrą be nitritų ir konservantų, 100% natūralią. Rankiniu būdu sūdyta ir pipiruota, ši amatinė lonzo bus išdžiovinta po 3-4 mėnesių, kad būtų plonai supjaustyta ir pateikta stiklainyje prieš vakuumavimą.
Kilme: Laissac, Aveyron
Svoris: 600g
Galiojimo laikas: 90 dienų...
...Šis jūros druska su natūraliu bekono skoniu ir intensyviu rūkytų aromatu suteiks jūsų patiekalams drąsų skonio matmenį, sukurdama naują pojūtį.
Mūsų druska rankomis renkami Messolonghi druskos laukuose, šiaurės vakarų Graikijoje, vienoje iš svarbiausių Europos saugomų pelkių.
Išvalyta, išdžiovinta ir laikoma lauke pagal senovines metodikas, ji išlaiko visus savo mikroelementus ir mineralus...
ESPRIT DU SEL, įkurta 1984 m., širdyje Ile de Ré, įsipareigoja išsaugoti ir išlaikyti marais salantų paveldo vertę Ile de Ré.
Mes perdirbame produktus, gautus iš marais salantų Ile de Ré: jūros druską ir druskos žiedą. Mūsų 100% natūralūs produktai suteiks autentišką skonį jūsų patiekalams. Siekdami patenkinti kiekvieno skonio lūkesčius, sukūrėme aromatizuotą druskos ir druskos žiedo asortimentą ...
...BAYONNE ŠONINIS IGP 9 ir 12 mėnesių
Bayonne šoninis IGP 9 ir 12 mėnesių brandinimo. Mūsų šoniniai dažnai apdovanojami Paryžiuje. Todėl galėsite pastebėti tikrą skonio skirtumą su tradiciniais IGP Bayonne šoniniais, kurie yra rinkoje. Kiekis 5–6 kg. Bayonne šoniniai tradiciškai sūdomi Salies de Béarn druska, kad gautų IGP. Ši druska yra kalnų druska iš Pirėnų, o ne jūros druska, turinti skirtingas organoleptines savybes. Ji yra turtinga mineralų ir mikroelementų. Tai regioninė įdomybė, gaunama iš požeminių druskos šaltinių.
Nepriklausomai nuo to, nedvejodami prašykite mūsų išsamaus katalogo ir kainų.
...Mūsų pusiau sūdyta produktų linija apima didžiuosius klasikus iš mėsos gamybos, tokius kaip blauzda, krūtinėlė, pečių... ir tradicinį rūkyjimą.
Taip pat ji apima rinkinius žiemos patiekalams, tokiems kaip raugintų kopūstų asortimentai, mažai sūdyta lęšių patiekalas, troškinys, aštrus pečius ir kt.
Nepamirštame ir šiltų akimirkų su tradiciškai rūkyta jautienos filė.
...Mūsų žuvų labai greitas skerdimas atliekamas pagal senovinę japonų IKEJIME techniką, kuri sumažina gyvūnų kančias ir užtikrina neprilygstamą mėsos kokybę bei ilgalaikį laikymą.
Rūkyta lašiša, supjaustyta sashimi stiliumi, kruopščiai parenkama iš mūsų gražiausių filė. Jos yra be kaulų, sūdomos sausuoju druska ir švelniai rūkomos bukmedžio mediena. Lašiša yra mažiau riebi nei lašiša, tačiau...
Produktų šeima, sukurta gryniausioje kalnų mėsos gaminimo tradicijoje. Pagaminta iš geriausių mėsos gabalų, mūsų „Grande Tradition“ asortimentas yra Batistou meistriškumo esmė.
KULŠYS
Mūsų kulšys yra išskirtinai iš griežtai atrinktų prancūzų kiaulių ir įkvėptos apvalios pjaustymo, vadinamos „Parma“. Vidutiniškai sūdyti ir rankomis įtrinti sausu druska, jie lėtai džiovinami, laikantis tradicinio...