... bruožus. SKONIO PASTABOS Išvaizda: Intensyvi raudona su violetiniais atspindžiais Aromatas: Išraiškingas su džeminių raudonųjų vaisių natomis Skonis: Dosnus, apvalus ir minkštas su šviežių vaisių skoniais, akcentuotais saldžių prieskonių užuomina. Maloniai prabangus Merlot! MAISTO DERINIMAI Star Merlot puikiai dera su užkandžių lėkšte, kepta mėsa, baltąja mėsa padaže, žuvimi su bulvytėmis ir tvirtais sūriais.
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
... appellacijai. Ilgai išlieka burnoje ir atskleidžia puikiai subalansuotą pabaigą. MAISTO IR VYNO DERINIMAS Pateikti apie 16°C temperatūroje su juoduoju kraujiniu ir bulvių koše, kiaulienos žandų troškiniu raudoname vyne arba svogūnų apkepintu triušiu. Regionas: Beaujolais Veislė: Gamay Noir Vyninė: granitiniai dirvožemiai – kontinentinis klimatas...
Prancūzija, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... pietvakarius, suteikiantis elegancijos ir charakterio šiai kolekcijai. Daugiau nei kelionė, Bidaia siūlo turtingą ir sudėtingą skonio patirtį, idealiai tinkančią romo mėgėjams, ieškantiems autentiško ir originalaus degustavimo. DEGUSTACIJOS PASTABOS: Skonis: tarp baltųjų tabako aromatų ir saldžių medaus bei vanilės natų, tai romas, kviečiantis pabėgti. Kvapas: Bidaia išsiskiria savo saldžiais ir konditeriniais aromatais, kurie burnoje subalansuojami Irouleguy baltojo vyno gaivumu ir dinamika.
Prancūzija, Brue Auriac
... baltųjų vaisių (kriaušė, baltoji persikas) natas, tuo tarpu Syrah ir Rolle prideda gražaus apvalumo ir praturtina aromatų paletę skanėstais raudonųjų vaisių natomis. Maisto ir vyno derinimas Cuvée ŒnoFil puikiai papuoš jūsų užkandžius arba skaniai papildys jūsų kepsnius, picas, mėsos užkandžių lėkštes ar kitus tapas. Patiekimas: 8-10°C Laikymas: Gerti per 2 metus Ypatingumas: Cuvée ŒnoFil pavadinimas yra žodžių žaismas, jungiantis geros vyno mėgėją (Ōnophile) su vynininku, sukūrusiu cuvée, Benoit FIL.
Prancūzija, Saint Cannat
... termoreguliuojama apie 16-18°C. SKONIO PASTABOS Graži šviesiai rožinė spalva, gaivus vaisinis skonis. Išgrynintas ir subtilus burnoje, geras metai. Gastronominis vynas. Ypač vertinsite mūsų Bandol rožinį vyną su žuvimi, kepta mėsa, bouillabaisse, paukštiena… Arba kaip aperityvą. Patiekiama apie 13°C...
Prancūzija, Auxerre
Atraskite mūsų pasirinkimą dieviškų raudonųjų, baltųjų, rožinių ir putojančių vynų! Mūsų ambicija yra palengvinti bendradarbiavimą tarp Prancūzijos vynininkų ir nacionalinių bei tarptautinių pirkėjų. Įkurta 2018 metais, DIXVINS yra jūsų B2B parduotuvė, siūlanti internetu parduoti Prancūzijoje pagamintus vynus ir stipriuosius gėrimus restoranams, vyninėms ir didmenininkams visame pasaulyje. Regulia...
Prancūzija, Mazion
...VYNO ĮVAIRUMAS: 100% CHARDONNAY VYNO GAMYBOS METODAS: tradicinis putojantis vynas brandinamas nerūdijančio plieno talpose 10 mėnesių. Prieš uždarant butelius pridėjome auksinių blizgučių ir likerio. ALKOHOLIS: 12% tūrio DOSAVIMAS: Brut tipo, 0,75% (apie 6g cukraus litre) PAKAVIMAS: 750 ml butelis VYNO PASTABOS: Skaidrus vynas, geltonos atspalvių. Smulkios burbuliukų grandinės, kurios sukuria...
Prancūzija, Jarnac
... prabangus digestifas. Idealiai tinka po vakarienės, jo gylis ir sudėtingumas puikiai dera su turtingais juodo šokolado skoniais, ypač jei jis turi didelį kakavos kiekį. APDOVANOJIMAI SIDABRO MEDALIS Tarptautinė vyno ir spiritinių gėrimų varžybos 2009 SIDABRO MEDALIS San Francisco tarptautinė vyno varžybos 2009 AUKSO MEDALIS San Francisco pasaulio spiritinių gėrimų varžybos 2008 DUBLINIS AUKSO MEDALIS San Francisco pasaulio spiritinių gėrimų varžybos 2007...
Prancūzija, Quimper
...IGP Mont Baudile 2022 (34 Hérault) butelė 75cl 13%/vol Syrah, Grenache, Carignan - Degustacijos pastabos : Spalva raudona RUBINO su violetiniais atspalviais, aksominė ir gili. "Malonus vynas, visapusiškas, minkštas ir vaisinis" Gaivus su vaisiniais aromatais pirmame kvape, o vėliau atsiskleidžia prieskonių natų. - Vynininkas : Gamtos ir žmogaus darbo pagarba apima drąsius vynininkus. Jų atsakingas ir skaidrus elgesys matomas per gautus ženklus ir sertifikatus, garantuojančius jų norą.
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Paris
... natas. Mūsų vyno rūsių meistras Hervé Damoiseau kruopščiai dirba, kad nuolat atkurtų šio subtilaus ir gurmaniško mišinio organoleptines savybes. DEGUSTACIJOS PASTABOS Spalva: gintarinė Aromatas: BBQ, vanilės, cinamono ir apelsinų džemo natos Tekstūra: sausa Skonis: sausas ir medinis, prieskonių ir dūmo natos Pabaiga: citrusiniai vaisiai, dūmas ir kartusis apelsinas.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play