Prancūzija, Merville
...Specializuoti karameliai yra didelė karamelio šeima, apimanti pieno karamelį, sūdyto sviesto karamelį, veganiškus, sumažinto cukraus... Šie karameliai suteikia unikalią tekstūrą ir skonį kiekvienam produktui. Pasta arba blizgučių pavidalu, įvairūs ingredientai (medus, pienas, grietinėlė, šokoladas, sviestas, augaliniai riebalai...) gali būti naudojami jų gamybai. Jie atitinka švarių etikečių...
Prancūzija, Arengosse
... kokybiška kokosų milteliais, suteikiančiais tropinį ir aromatinį akcentą. Naudojimo Patarimai: „Sucre à la Noix de Coco“ puikiai tinka saldinti jūsų jogurtus, desertus, karštus gėrimus ir dar daugiau. Jo smulkiai malta tekstūra ir egzotinis aromatas prideda saldumo ir kvapo visiems jūsų kulinariniams kūriniams. Idealiai tinka: - Pagerinti desertus, tortus ir pyragus. - Saldinti karštus gėrimus, tokius kaip kava, arbata ar karštas šokoladas. - Suteikti tropinį akcentą jūsų mėgstamiems receptams. Produkto Charakteristikos: - Svoris: 200g Nuoroda:SUCRE0013B...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
...Šis egzotiškas ledas yra mūsų išradingumo ir originalumo rezultatas. Mūsų amatinė receptūra sujungia egzotišką skonį su pažįstama tekstūra ir siūlo unikalią patirtį vartotojui. Mūsų ledai ir sorbetai gaminami mūsų dirbtuvėse pagal mūsų originalias receptūras, naudojant tik aukštos kokybės ir kruopščiai atrinktus ingredientus. Nenaudojame nei dažiklių, nei aromatų. Todėl mūsų ledai ir sorbetai...
Prancūzija, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE perkuria šokolado saldainių klasiką bastiečių stiliumi. Tai visa Korsika šokoladiniuose skanėstuose: subtilus derinys tarp Grožio salos lobynų ir gero šokolado, per medų, citrusinius vaisius, lazdyno riešutus, maquis lobynus ir emblematiškus Canistrelli, kurie sugrąžina į vaikystės prisiminimus ir žada netikėtų bei stebinančių skonio patirčių. Dabar jau keletą metų seserys Giam...
Prancūzija, Thiais
...Kakavos malūnas yra sukurtas virėjams ar konditeriams ir leidžia paruošti mažas kiekis tešlos, palyginti su pramoniniais rafinavimo įrenginiais. Su juo galite gaminti šokoladą "Bean to Bar" su rafinavimo geba iki 20 mikronų, tobulai rafinuota ir nematoma tekstūra, skysta ir elastinga, kuri leis jums puikiai užpildyti formas.
Prancūzija, Niedernai
...plaktas sviestas su itin kreminės ir tirpios tekstūros putomis, jo sudėtis yra pritaikyta veido odai. Šokoladinė puta jus sužavės tiek savo tekstūra, tiek sudėtimi, natūraliu kakavos kvapu ar spalva, kuri pagyvins jūsų odos atspalvį.
Prancūzija, Domjean
...Traškus šokolado glaistymas su lazdyno riešutais, braškių skoniu, skirtas desertams, eklėrams, pyragams, kepiniams, kelioniniams tortams, ledams... Be palmių aliejaus. Privalumai: 70% šokoladas - 0% palmių aliejaus. Minkšta ir apgaubianti tekstūra leidžia lengvai pjaustyti ant visų tipų paviršių (kupolai, kelioniniai pyragai, Kalėdų biskvitai...). Natūraliai spalvota augaliniais ekstraktais ir...
Prancūzija, Plérin
...Dažnai sakoma, kad paprasčiausi dalykai yra geriausi, tad kodėl gi nepasimėgavus šiuo klasiku, 3 šokoladai – lazdyno riešutai. Tamsus, pieninis ir baltas šokoladas, taip pat gausūs sveiki lazdyno riešutai, o visa tai su traškia tekstūra šonuose ir minkšta širdimi sausainyje. Maxi sausainis su Maxi skoniu, kad galėtumėte mėgautis paprastais gyvenimo malonumais. Energija: 2083 kj / 498 kcal Riebalai: 26 g Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 15 g Angliavandeniai: 60 g Iš jų cukrūs: 34 g Baltymai: 6,1 g Druska: 0,92 g...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play