Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Skysta raudona su purpuriniais atspalviais. Intensyvi, elegantiška, nosis atskleidžia juodųjų ir raudonųjų vaisių (aviečių, mėlynių, serbentų), švelnių prieskonių, mokos ir tabako natas. Koncentruota, turtinga, burnoje atsiskleidžia šilkiniai taninai, pabrėžiantys aksominio visumos turtingumą. Atgalinė olfakcija su juodaisiais vaisiais (serbentais, myrtėmis). Skani pabaiga.
Prancūzija, Bordeaux
... taninus. Vynas išpilstomas po 15-20 dienų, prieš malolaktinę fermentaciją.\n\nDégustation\nSu tamsiai rubino spalva, šis vynas atveria intensyvų vaisių aromatą su prieskoniais, būdingais gerai subrendusiems Cabernet Sauvignon. Burnoje taninai yra švelnūs ir šilti. Struktūra yra plati, su miško vaisių natomis ir švelniu poskoniu. Šis vynas bus labai vertinamas jūsų užkandžiuose su mėsos ir sūrio lentelėmis.\n\nCépages: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%)\nProducteur: Dufour šeima Šventojo Mykolo Rieufret (33720)\nFormats et conditionnements: Butelis (75cl) - Dėžė po 6 - 2021"}...
Prancūzija, Saint-Martin-Du-Vivier
...Raudonas vynas yra viena iš labiausiai vertinamų alkoholinių gėrimų pasaulyje, gaunama fermentuojant juodus arba raudonus vynuoges. Jo gili spalva svyruoja nuo rubino iki granato, priklausomai nuo amžiaus ir veislės. Raudoni vynai dažnai būna tvirti, su sudėtingais raudonųjų vaisių, slyvų, vanilės ar odos aromatais, o taninai suteikia struktūrą ir ilgaamžiškumą burnoje. Nesvarbu, ar tai Bordeaux...
Atitinkantys produktai
Raudonas Vynas
Raudonas Vynas
Kiti produktai
Tequila
Tequila
Prancūzija, Saint Emilion
...CÉPAGES : 35% Merlot; 15% Cabernet Sauvignon; 50% Cabernet Franc 2016 : VYNO ENTUZIASTAS : 90/100 : „Dvylika mėnesių medienos ir turtingi taninai susijungė, kad šiam vynui suteiktų stiprų ir struktūruotą charakterį. Sultingas juodųjų slyvų skonių fonas ir rūgštingumas greičiausiai ir toliau suteiks šiam vynui gaivumo net ir brandinant. Gerkite šį elegantišką vyną nuo 2021 metų.“ Sidabro medalis...
Prancūzija, Paris
...Pasiduokite Bourgogne raudonojo vyno elegancijai, vynui, pasižyminčiam gilia ir išskirtine sudėtingumu. Kruopščiai brandintas prancūziškuose ąžuolo statinėse, šis vynas atskleidžia turtingus sunokusių raudonųjų vaisių aromatus ir subtilias medienos natas. Burnoje, aksominė tekstūra ir švelnūs taninai apgaubia gomurį, siūlydami harmoningą ir žavingą pojūčių patirtį. Leiskite sau būti sužavėti šio Bourgogne raudonojo vyno amžina elegancija.
Prancūzija, Rennes
...[terdézom] yra lengvas ir subalansuotas ekologiškas raudonasis vynas. Jį lengva atrasti, jis puikiai tinka plačiai auditorijai. "Tai vynas, kurį mėgstame gerti." Degustacija Šis vynas pasižymi gražia rubino spalva su violetiniais atspalviais ir kompotinių vaisių aromatu. Burnoje jaučiasi daug vaisių, taip pat prieskonių ir vanilės natų, švelnūs taninai ir gražus ilgumas. Jis išlaiko savo vaisiškumą poskonyje su juodųjų vaisių, tokių kaip gervuogės ir juodieji serbentai, aromatais. Pakuotė 3 litrai...
Prancūzija, Quincampoix
...Rhum vieux Montebello – 3 metai – 0,7 litro butelis 46° | žemės ūkio Kilmė: Guadeloupe Gamintojas: distilerija Montebello Nos: gana jūrinis tonas. Skonis: labai švelnūs taninai, fone jaučiamos migdolai ir cukranendrės. Pabaiga: vyriška ilga trukmė burnoje. Labai įdomus Rhum vieux Montebello, viršijantis tai, ką jo 3 metų brandinimas gali leisti manyti. Dinaminis brandinimas laive Gallant čia atlieka akivaizdų ir malonų vaidmenį. Šis romas buvo pervežtas burlaiviu Gallant.
Prancūzija, Auxerre
....":"Alkoholio kiekis: 13,5% tūrio.","arômes de petits fruits noirs, tannins fins et serrés sur la jeunesse":"mažų juodųjų vaisių aromatai, smulkūs ir tvirti taninai, jauni","Vinification":"Vyninimas","Millésime:2019":"Metai: 2019"}...
Prancūzija, Paris
... ir taninai yra atsakingi už didelį atsparumą pelėsiams ir vabzdžių infekcijoms. Štai kodėl olivmedžio mediena yra labai higieniškas šunų žaislas, kur bakterijos negali lengvai daugintis į kramtymo paliktuose įdubimuose ir plyšiuose. Olivmedžio mediena yra tankaus grūdų, kuris yra kietesnis nei dauguma kitų medienų. Šuns dydis: 5 kg max 5-10 kg 10-20 kg 20-30 kg 30-50 kg Analitiniai komponentai...
Prancūzija, Cissac Medoc
...Intensyvi purpurinė spalva, labai išraiškingas aromatas, ryškūs raudonųjų vaisių natų. Gausus burnoje, turtingi ir apvalūs taninai. Gražus ilgis. METAI:* 2018...
Prancūzija, Lézignan-Corbières
...Pasirodymai Medžio aromatas, minkšti ir subtilūs taninai, aromatiniai priedai labai panašūs į prancūzišką ąžuolą. Rekomendacijos Baltieji vynmedžiai: subtilus medžio aromatas po 4–5 mėnesių. (Pirmasis degustavimas labai anksti). Raudonieji vynmedžiai: brandinimas mažiausiai 10 mėnesių. Džiovinimas Natūralus, lauke, sunkiomis klimato sąlygomis: lietus, šaltas vėjas ir natūrali šiluma. Džiovinimo laikas: 2 metai.
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
... derliaus nuėmimo, vynuogės dedamos į talpyklą, kur 4–5 savaites švelniai išgaunami taninai, naudojant rankinį presavimą. Brandinimas trunka beveik dvejus metus nerūdijančio plieno talpyklose prieš buteliavimą. Degustacija: Labai tamsi rubino spalva ir intensyvus aromatas, tarp raudonųjų vaisių (vyšnios, serbentai) ir kedro, skelbia visą šio derinio, turinčio Atlanto akcentų, galią ir struktūrą. Tinkamas mėgėjams, ieškantiems skanių ir gaivių vynų su puikiu ilgiu. Galimi metai: 2013, 2014, 2015 ir 2016...
Prancūzija, Cénac
...derliai nuimami rankomis, fermentacija vyksta tradiciškai, kontroliuojant temperatūrą, kasdien ryte ir vakare atliekant pigiavimą visos fermentacijos metu. Vėliau šis vynas brandinamas prancūziškuose ąžuolo statinėse 12 mėnesių. Nosinė: juodieji vaisiai, ypač juodosios vyšnios ir švelnios prieskoniai. Skonis: apvalus įėjimas su gražiu saldumu, taninai yra šilkiniai, o poskonis yra vaisinis ir...
Prancūzija, La Teste De Buch
MAAIANA yra natūrali ir prancūziška prekės ženklas, gaminamas Arkachone, Bordo. Mes esame prekės ženklas, skirtas moterims, parduodantiems grožio produktus. Mūsų prekės ženklas yra 30 pardavėjų, kurie yra kosmetologai, gerovės salonai ir kvepalų pardavėjai. Mes esame ne tik prancūziškas prekės ženklas, bet ir prekės ženklas, kuris yra pristatomas visoje Europoje, tiek Ispanijos, tiek Portugalijos,...
Prancūzija, Mandelieu-La Napoule
...linkusiai į plyšusius kapiliarus, paraudimus, paburkimus ir celiulitą. Jis sumažina odos kapiliarų hiperpermeabilumą, gerina kraujagyslių apsaugą, skatina odos detoksikaciją ir suteikia jaunatviškesnį išvaizdą. Veikliosios medžiagos* Fitorutinas (vitaminas P) 2% + vitaminas C 1,5% (magnio askorbilfosfatas) + juodųjų šeivamedžių žiedai + chlorogeninė rūgštis + gleivės + taninai saugumas Visiškai saugus. Patikima kokybė. Be parabenų | Be kvapų | Be alkoholio | Be dažiklių...
...Prancūziškas pavadinimas Caladoc N Naudojimas Vynuogių veislė Fenologija Pūtimų laikotarpis: 5 dienos po Chasselas. Brandinimo laikotarpis: 2-asis laikotarpis, 3,5–4 savaitės po Chasselas. Technologinės galimybės Vynuogės yra didelės, o uogos vidutinio dydžio. Ši veislė leidžia gaminti labai stiprius ir charakteringus vynus, turinčius intensyvią spalvą ir įdomią taninų struktūrą (taninai yra...
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Sudėtis : 100% Petit Verdot Laikymo potencialas : Apie 7 metus Vyninimas : Fermentacija nerūdijančio plieno talpose, reguliuojant temperatūrą apie 25°. Maceracijos trukmė (15–25 dienos) bus nustatyta atsižvelgiant į derliaus metus ir kiekvieno sklypo potencialą. Vynai brandinami ir medžiojami 12 mėnesių. Reguliarūs pernešimai suteiks reikiamą deguonį, kad taninai iš medžio ir vyno susijungtų.
Prancūzija, Lugasson
...Šis vynas yra skaidrus, blizgus, rubino raudonumo su vyšnių akcentais. Merlot veislės aromatai išsiskiria raudonųjų serbentų ir juodųjų vyšnių natomis. Ataka yra aiški, o raudonųjų vyšnių ir vanilės skoniai lydi saldymedžio ir gausaus finišo. Taninai yra švelnūs.
Prancūzija, Geispolsheim
...Fermentacijos procesas trunka daug ilgiau ir vyksta žemesnėje temperatūroje nei su vynuogių sultimis. Tai išsaugo sveikus ingredientus granatų sultyse bei turtingą ir vaisišką skonį bei aromatą. Pusiau saldus granatų vynas NRAN yra kaštoninės spalvos, maloniai rūgštus ir aromatingas nosyje. Skonis yra vaisiškas ir plačiai aštrus. Taninai yra švelnūs. Poskonis yra ilgai trunkantis sodrus uogų ir granatų. NRAN yra gaivus kokteilių vynas, patiekiamas šiek tiek atšaldytas. Rekomenduojama gerti NRAN su minkštais sūriais, vaisiais ir desertais.
Prancūzija, Paris
...priklauso kombrėtų šeimai ir yra tipiška Afrikos augalija. Tai tankus ir krūminis krūmas, augantis sausuose Sahelio šalių regionuose. Mūsų Kinkeliba lapai buvo atrinkti ir surinkti Senegale, jie yra koncentruoti veikliųjų medžiagų ir aromatų. Sužinokite apie mūsų straipsnį apie kinkeliba Tradiciškai Kinkeliba naudojamas Vakarų Afrikoje Kova su oksidaciniu stresu: turtingas antioksidantais (polifenoliai, taninai, katechinai ir 8 flavonoidai). Svoris: 0.100 g...
Prancūzija, Bordeaux
...% naujose statinėse, 75% anksčiau naudotose statinėse) Degustacija: Elegantiškas ir sudėtingas aromatas, su įvairiais violetinių, juodųjų serbentų, aviečių ir ryškių juodųjų uogų aromatais, susijusiais su subtiliais lelijos, juodųjų vyšnių ir švelnių prieskonių natomis. Burnoje vynas išsiskiria savo gaivumu, mineralumu ir saldumu. Gerai subalansuoti taninai suteikia lengvą saldumą burnoje, pridedant malonų ir subalansuotą pojūtį.
Prancūzija, Ascain
...PAGRINDINIAI PUNKTAI Charakteristikos Apéritifas, pagamintas iš obuolių mošto, sagarno degtinės ir 4 % AOC Irouleguy raudono vyno. Jo alkoholio kiekis yra 17% Alc.vol. Pakuotė 75 cl butelis, su užsukamu kamščiu. Vyno daryklos meistro nuomonė: Graži, blizganti raudonmedžio spalva. Minkšti obuolių taninai suteikia apvalumo ir ilgio burnoje. Irouleguy palieka džiovintų pipirų ir kalnų natų...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Kanonkop vynai yra garsūs visoje Pietų Afrikoje dėl savo kokybės, grynumo ir rafinuotumo. Šios vyninės „cabernet sauvignon“ yra tamsus, su nepaprastai sudėtingais aromatais, tokiais kaip drėgnas tabakas, ąžuolo prieskoniai, juodųjų serbentų padažas, chai arbata ir šviežia žemė. Skonis taip pat labai įvairus - galite atskirti saldžių aviečių ir raudonųjų vyšnių užuominas su skrudintų kavos pupelių natomis. Taninai yra tiesūs ir subalansuoti. Rekomenduojama ragauti su padažais ar puikia jautienos dalimi.
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Dirvožemiai: Limono-Kalkinis Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Vynifikacija: Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse. Spalva blizganti, granato raudona. Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos. Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę. Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...La Mondeuse Elisa iš Quénard vyninės pasižymi skaniu raudonųjų uogų aromatu: mėlynė, serbentas ir avietė sudaro aromatą, kurį palaiko subtilūs taninai, sukuriantys gražią bendrą struktūrą. Sulfitų pridėjimas čia yra minimalus, o iš šio skanaus vyno degustacijos išryškėja didelis grynumas, kuris gali ramiai brandinti rūsyje, jei norite jį išlaikyti kelerius metus. Gražus vaisinis vynas su...
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Graži rubino spalvos suknelė. Gilus raudonųjų ir juodųjų vaisių aromatas, puikus aiškumas. Burnoje maloni struktūra, poliruoti taninai. Evoliucija ir pabaiga yra tvirtesnės, be pertekliaus. Domenas: CHÂTEAU BARDINS Appellation: PESSAC-LÉOGNAN Regionas: BORDEAUX Spalva: Raudona Vynuogės: Merlot 50% / Cabernet Sauvignon 25% / Cabernet Franc 25% Auginimo būdas: Ekologinė konversija Talpa: 75cl Svoris: 1 kg Metai: 2015 Charakteris: galingas...
Prancūzija, Roubia
... juodųjų serbentų aromatai, subtilūs vyšnių aromatai, dosnūs raudonųjų vaisių aromatai. Burnoje Intensyvi, šilkinė, lengvi juodųjų serbentų natų, dosnūs vyšnių natų, dosnūs raudonųjų vaisių natų, elegantiški taninai, subtilūs taninai, apvalus, struktūruotas kūnas, gera intensyvumas, ilgas išlieka. Maisto ir vyno derinimas Keptos raudonos mėsos, Baltos mėsos, Plunksniniai žvėrys, Paukštiena, Karvių sūriai Patiekimo temperatūra: 16° - 18° Spalva: Raudona Veislė: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkoholis: 14,5% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Saint Cannat
... savaites termo-reguliuojamuose rezervuaruose, apie 25°C temperatūroje. Brandinama 18 mėnesių ąžuolo statinėse. Vynas gali būti laikomas 8-10 metų. SKONIO PASTABOS Gili raudona spalva, intensyvus aromatas ir labai subtilūs raudonųjų vaisių kvapai, švelnūs taninai su maloniu ilgiu. Maisto derinimas: ypač vertinsite mūsų Bandol raudonąjį vyną su žvėriena, troškiniais, sūriais... Ideali degustacijos temperatūra: nuo 16° iki 18°C. Atidarykite 1-2 valandas prieš degustaciją.
...OEIL: Gražus purpurinis, skaidrus ir gilus. Lengvi granato atspindžiai. NEZ: Intensyvus, subtilus ir delikatus, derinantis raudonųjų vaisių (braškių, juodųjų serbentų) džemų aromatus su prieskonių natomis. BOUCHE: Minkštas ir riebus pradžioje, tačiau burna yra nepaprastai subalansuota su gražiu gyvumu. Taninai, labai ryškūs, bet itin subtilūs, suteiks puikią galimybę brandinimui ateinančiais metais. raudonas vynas: AOC...
Prancūzija, Paris
...Pagamintas pagal mūsų amatininkų metodus, Rhum Vieux Coeur de Canne yra 4 metus brandinto balto romo, laikomo prancūziškuose ir amerikietiškuose ąžuolo statinėse, rezultatas. Jo švelnūs taninai ir brandumas džiugins gurmanus, mėgstančius saldžius ir subtiliai prieskoniuotus skonius. Šis didysis klasikas puikiai tinka senam punchui kokteiliuose, taip pat kaip digestifas. Ekologiškai atsakingu požiūriu. La Favorite naudoja etiketes, antetiketes ir pakuotes iš perdirbto popieriaus, sudaryto iš 95% cukranendrių skaidulų ir 5% kanapių skaidulų.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play