...Muesli, turintis daug baltymų (23% baltymų) ir skanus su savo anakardžių ir migdolų gabaliukais.
Mažai cukraus: 2 g cukraus 100 g
Avižos ir soja iš Prancūzijos
Viso grūdo produktai
100% augaliniai
Trumpas ingredientų sąrašas
Naudojimo instrukcijos:
Supilkite į dubenį su pienu arba augaliniu gėrimu, pusryčiams arba užkandžiui.
Ingredientai: Sojos flakonai* 35 %, avižų flakonai*, rugių flakonai...
...Maišelis su švelniu Montélimar nougatu sumigdolais, medumi, džiovintomis figomis ir cinamonu. Vaisinis, šis nougato originalus receptas buvo sukurtas mūsų dirbtuvėse. Virimo katile, mūsų visą žinias rasite šiame gurmaniškame nougate. Pasilepinkite!
Ingredientai: cukrus, gliukozės sirupas, migdolai, medus, džiovintos figos (8,2 %), cukraus pudra, bulvių krakmolas, nesūdyta duona (krakmolas...
...Pieno šokoladas su 36% kakavos, pabarstytas subtiliai skrudintais lazdyno riešutais, pistacijomis ir migdolais. Taip pat su džiovintais vaisiais ir apelsinų žievelėmis. Siekdami pasiūlyti išskirtinius produktus, mes renkamės geriausias žaliavas.
Neto svoris (G):150...
...Atraskite visą ramybę, kurią suteikia medetkos su saldžiosiomis migdolais ir avižų pienu, skirtą dehidratuotai, pažeistai ar sudirgusiai odai. Šaltuoju būdu pagamintas medetkų muilas švelniai valo odą, gerbdamas jos pusiausvyrą, ir maitina epidermį, dėka raminančių medetkų savybių, saldžiųjų migdolų maitinamojo poveikio ir avižų pieno minkštinančių privalumų. Jūsų oda natūraliai švelni ir atgaivinta.
...Kanistrelli su ekologiškais migdolais 200g
Nauja ekologiškų Kanistrelli linija, sertifikuota AB (ekologinė žemdirbystė), mes pasirinkome geriausius ingredientus, kad sukurtume šiuos ekologiškus Kanistrelli, kurie yra įvairių skonių.
Mūsų sausainiuose, supjaustytuose į formas, rasite skanių visų migdolų ir būdingą Korsikos kanistrellu traškumą.
Svoris: 200g pakelis
Ingredientai: Kvietinė miltai...
Per LIMOUZI SAVEURS, mūsų aistra yra pristatyti jums Corrèze regiono stebuklus, kuriant receptus, kurie gali jus nustebinti ir pamaloninti. Visada ieškodami naujovių, mes siūlome savo įgūdžius, kad galėtume jums pateikti rafinuotus ir skanius produktus.
Mes didžiuojamės savo įsipareigojimu gaminti visus savo produktus mūsų gamybos dirbtuvėse Objat (19), su mūsų konditerių ir šokoladininkų komanda...
...Alyvuogių drėkinamasis pienas sumigdolais ir alaviju. Taip pat veidui, riebiai odai - ir kaip makiažo valiklis. Vegan - 99,29 % natūralios kilmės. Sertifikuotas Cosmos Natural.
Nauda: Šis nesvarus pienas suminkština ir suteikia elastingumo. Migdolo, alavijo, kviečių gemalų ir šafrano maitinamosios savybės, taip pat muskato riešuto tonizuojančios savybės, daro jį tikru kasdieniu odos priežiūros...
...Meyva kokybiški džiovinti vaisiai - Pasirinkti gražiausi vaisiai, klasės ir pl - Originalus karamelizuotų migdolų skonis, apgaubtas sezamo, turi išskirtinį traškumą, kuris jus sužavės!
Saldumynai gurmanams, šie migdolai traška po dantimis ir išlieka minkšti viduje!
Mažas malonumas, kurį galima mėgautis kaip saldumyną po gero valgio arba kartu su kavos pertrauka, arbata ar užpilais.
Tai puikus ingredientas, skirtas užkandžiams prie aperityvo, arba užkandžiauti ir mėgautis geru filmu.
...Alyvuogių paštetas ''La Chinata'' su žaliomis manzanilla cacereña alyvomis ir migdolais, 180 g indelis, sudėtis: žalios alyvuogės 67%, migdolai 22%, ekstra viergiška alyvuogių aliejus. Naudojimas užkandžiams ant kanapėlių arba kaip garnyras prie baltos mėsos.
...pagal jūsų pageidavimus.
CROC’ELLA, jūsų džiovintų vaisių didmenininkas, siūlo skrudintų džiovintų vaisių receptus, pagamintus rankiniu būdu mūsų dirbtuvėse Pietų Prancūzijoje (13) Marse.
Susisiekite su CROC’ELLA, džiovintų vaisių amatų gamykla, per kontaktinę formą.
...Rankomis formuoti kiaušiniai su tirpstančiais ir traškiais priedais iš migdolų-ir lazdyno riešutų pralinės.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje (18°C), apsaugotoje nuo šviesos.
Vidutinės maistingumo vertės / 100 g,
Energijos vertė, 526 kcal, 2200 kJ
Riebalai, 31,2
iš jų sočiųjų riebalų rūgščių, 9,2
Angliavandeniai, 50,4
iš jų cukrūs, 47,5
Baltymai, 8,3
Druska, 0,1
Kiekis dėžutėje: 4
Minimalus...
La Maison Manon gimė iš René MANON, bitininko, ir Louis BELLON, konditerio, susitikimo. Taip jau daugiau nei šimtą metų mūsų krašto stebuklai transformuojasi visų gurmanų malonumui.
Confiserie-Chocolaterie MANON įsikūrusi Peyruis, Alpes-de-Haute-Provence (04), Durance slėnyje, tarp Provanso ir Alpų.
100% rankų darbo gamyba
Mūsų grynas kakavos sviestas CHOCOLAT pateikiamas daugiau nei 100 skanės...
...Ar norite sausainių su sveikomis migdolais, dideliais šokolado gabalais, džiovintais vaisiais; mes galime tai padaryti. Skoniai: pagal jūsų poreikius.
...Džiovintos datulės, įdarytos migdolų ir riešutų pasta, pagaminta be dažiklių, konservantų ir pridėtų cukrų.
Graži dėžutė su skaidriu dangteliu, kurioje yra 18 įdarytų datulių.
3 datulės su migdolų kakavos pasta
3 datulės su migdolų kokosų pasta
3 datulės su natūraliais migdolais
3 datulės su riešutų kakavos pasta
3 datulės su riešutų kokosų pasta
3 datulės su natūraliais riešutais
Ingredientai...
...Ingredientai :
- 99% ekologiško obuolių sidro acto.
- 1% ekologiško medaus
Paruošta iš sidro, pagaminto iš ekologiškai auginamų obuolių.
Patiekimo pasiūlymai :
Gali būti naudojama su kriaušėmis, migdolais ir pistacijomis.
Šis produktas yra prieinamas 25 cl.
...Zuccaru slyvų kakavos trapučiai
Receptas 8 asmenims
● 60 g pjaustytų migdolų
● 120 g cukraus U Zuccaru Saldus cukrus su korziškomis slyvomis ir kakavos trupiniais O Mà!
● 40 g miltų
● 4 kiaušinių baltymai
● 60 g sviesto
● 1 žiupsnelis druskos
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Sumaišykite Saldų cukrų su korziškomis slyvomis ir kakavos trupiniais O Mà! su miltais, pjaustytais migdolais ir...
...Hipokratas, pirmasis graikų gydytojas, išrado vaistą nuo nervų ligų, o viduramžiais jis tapo aperityvu, pagamintu iš migdolų, cinamono ir prieskonių. Šis aperityvas primena itališką Marsala sumigdolais.
SVORIS: 1.4 kg
BUTELIS: Butelis 75cl
SKU: BHYPO...
... dera sumigdolais, graikiniais riešutais, razinomis, kad sustiprintų savo antioksidacines savybes.
- Jo didelis energijos kiekis daro jį rekomenduojamu maistu sportininkams. Galima valgyti tiesiogiai, visą, arba smulkintą ar miltelių pavidalu, pyraguose, sausainiuose, duonoje...
...Mikeliarinis vanduo Normaliai ir sausai odai Su saldžiaisiais migdolais Bio Arganas Cosmos Organic - Born to Bio 200mL
Sudėtis, leidžianti sulaikyti nešvarumus, dulkes ir makiažo likučius, esančius ant odos. Vienu judesiu šis mikeliarinis vanduo valo ir gaivina!
Ref:BIOVI0004...
..." su mažinamuoju priesaga -ette; terminas "riešutas" pats yra kilęs iš lotynų kalbos žodžio "nux", reiškiančio „visi vaisiai su kevalais ir migdolais“, „riešutas“.
Terminas "lazdyno riešutas" pirmą kartą pasirodė apie 1225-1230 metus "Rožės romane".
Lazdyno riešutas yra labai naudingas maistiniu požiūriu dėl savo baltymų, maistinių skaidulų, aukšto kalio/natrio santykio, taip pat dėl savo...
... plaukiojanti sala, minkštas pyragas sumigdolais ir šokoladu, Rudeninė lapų tortas arba šokoladinis moka, ir dar daug kitų...
Knyga skirta skanėstų mėgėjams ir šokolado entuziastams.
Nuoroda: BEL24
Sandėlyje: 23 produktai
Išmatavimai: 144 puslapiai - Fr
Kalba: Prancūzų...
...Gilles Sicart, kepyklų konsultantas ir Techninių duonos amatų instituto direktorius, kartu su Maé Innovation pristato „finger madeleine“ formą, seriją formų, kuriose jūsų jausmai gali išsiskirti be ribų. Originalių formų madeleines, su šokoladu, migdolais, grūdais, lengvai valgomi kelioniniai pyragai… Jums tereikia sukurti receptus ir pritaikyti savo vitrinas!
Formatas: Individualus
Dydis: 400x300...
...Nesvarbu, ar turite ypatingą progą švęsti, ar ne, ištraukite šampaną! Mūsų tamsaus šokolado šampano kamščiai ir pralinė sumigdolais ir lazdyno riešutais sužavės tiek mėgėjus, tiek ekspertus.
...Legenda pasakoja, kad fenikiečių laivai, nešami reguliarių „Jūros vėjų“, VI amžiuje prieš Kristų išsilaipino Viduržemio jūros pakrantėje. Jie atnešė su savimi vynuogininkystės ir vyno gamybos žinias. Patarimai derinimams su vynu Kasdieniams valgymams su draugais, kepsniams ir didelėms vasaros salotoms. Šis baltas vynas puikiai derės su jūsų žuvies patiekalais, tokiais kaip plekšnė arba migdolais apibarstyta upėtakis. Patiekimo temperatūra 2° 6° Dekantuoti Ne...
...Plati ir apvali burna.
Pusiausvyra: Brut
Laikymo potencialas: Gerti per 3 metus
Maisto ir vyno derinimas: Idealiai tinka kaip aperityvas, kokteiliams ir desertams.
Vasaros pyragas sumigdolais, nektarinais, abrikosais ir avietėmis
Pjūvis: Dvigubas Guyot
Aukštis: 100–120 m...