Italija, Bergamo
Italija, Giuliano
Daugiau nei keturiasdešimt metų, Di Rosa yra svarbus taškas konditerijos sektoriuje, siūlantis platų produktų asortimentą, kuris sujungia itališką meistriškumą su aistra kokybei. Turėdama daugiau nei 200 prekių, paruoštų pasaulinei eksportacijai, Di Rosa nėra tik prekės ženklas, bet ir puikumo bei autentiškumo garantija. Mūsų įmonė ne tik platina aukštos kokybės produktus, bet taip pat specializuo...
...Nauji atvykėliai sausainių kategorijoje, skirti padidinti pasirinkimą tiems, kurie ieško veganiškų be glitimo produktų. Kvapnūs, lengvi ir traškūs be glitimo sausainiai, praturtinti kakava ir migdolais, be laktozės ir kiaušinių. Pagaminti rankomis iš ryžių miltų, kukurūzų krakmolo ir cukraus su pridėtomis augalinėmis skaidulomis. Pasiekiami patogiose 38 g porcijose arba 150 g pakuotėse.
Italija, Barletta
...Ekologiškas gianduia cremino priklauso linijai, kuri taip pat apima ekologišką tamsų gianduia su visais lazdyno riešutais, ekologišką tamsų gianduia su Puglios migdolais ir ekologišką pieno gianduia su visais lazdyno riešutais.
Italija, Trino
Nuo 1981 metų GELPAS siūlo ledus, kruasanus ir užkandžius barams ir restoranams. Su nepakeičiamais produktais esame vienintelė tikra alternatyva jūsų barui! Paslaugos, kokybė ir patraukli kaina. Ši filosofija visada buvo mūsų pagrindas ir iki šiol ji gyvuoja su aistra ir ryžtu. GELPAS specializuojasi tik barų, restoranų, pub'ų ir užkandinių tiekime. Dėl to pasirinkome produktų asortimentą, kuris a...
Italija, Giarre
...Migdolų pyragėliai yra vienas iš Sicilijos konditerijos simbolių, paplitusių įvairiomis formomis ir konsistencijomis visoje saloje: kiekviena rūšis yra skani, viliojanti kaip vyšnios, nes vienas traukia kitą. Tai migdolų pyragėliai, Sicilijoje juos vadiname 'migdolų pyragėliais': variantai: Su migdolais, Su apelsinais, Su citrina ir Su pistacijomis.
Italija, Lauro
... skanių, tiek sūrių receptų ruošimui. Juos galite naudoti salotose, jogurte, saldžių ir sūrių kepinių gamyboje. Jie puikiai tinka pusryčiams, pavyzdžiui, pridedant prie jogurto, bet taip pat gali būti valgomi vieni kaip užkandis. Galiausiai, jie plačiai naudojami konditerijoje: pasirinkimas desertų, kuriuos galima pagaminti su migdolais, yra tikrai platus, kadangi jie yra vienas iš pagrindinių ingredientų gaminant sausainius, pyragėlius ir tortus.
Italija, Gravina di Catania
...Prieskonis pirmiems patiekalams ir mėsai arba padažams pagardinti. Šviežias bazilikas, kruopščiai atrinktas ir auginamas žaliuose Sicilijos kalnuose, yra šio pesto pagrindas, kartu su migdolais ir žiupsneliu jūros druskos. Po atidarymo pridėti ekstra viergin alyvuogių aliejaus iki viršaus ir laikyti šaldytuve. Vartoti per 10/12 dienų. Ekologiškas, be glitimo ir veganiškas. Be konservantų ir pridėtų cukrų. Etiketė 4 kalbomis: italų, anglų, vokiečių ir prancūzų. Laikymo trukmė: 36 mėnesiai nuo gamybos datos.
... (2,5%). Sensorinis aspektas: Intensyviai rubino spalvos vynas. Jis turi skonį su uogų, vyšnių, slyvų užuominomis, stipriu kartaus migdolo kvapu ir skoniu. Individualizuota gamyba oro linijoms, laivams, geležinkeliams ir kt. Dėl kitokių formatų kreipkitės į prekybos skyrių: +39 3477240044.
Italija, Bronte
Bronte regione, garsėjanti savo Bronte DOP žaliuoju pistacija, Spitaleri s.r.l. pradėjo savo veiklą nuo žaliųjų auksų lukštenimo, kartu apdorodama ir prekiaudama pistacijomis, migdolais ir vietinėmis lazdyno riešutais. Po metų kruopštaus atrankos proceso importuojame geriausias užsienio džiovintų vaisių veisles, visiškai laikydamiesi mūsų kokybės standartų, užtikrindami produktus su palankiomis...
Italija, Savona
... kubeliai. Palm free, laktozės neturintys kremų užtepiams su lazdyno riešutais ir kakava, migdolais. Kremų užtepiams su bufalo pienu ir kupranugario pienu. Saldumynų kremai įdarui. Ekstruoti sausainiai su lazdyno riešutų arba migdolų kremu, be glitimo. Ekstruoti ryžiai, sorgas, grikiai, soros, be glitimo. Energijos ir sporto gėrimai.
Italija, Pisa
Toskanoje, netoli Pizos, Amedei gamina aukštos kokybės itališką šokoladą, gaunamą iš atrinktų plantacijų. Šokolado plytelės, Napolitainai, triufeliai ir pralinai, kremai. Tamsus ir ekstra tamsus šokoladas, pieno ir baltas šokoladas, šokoladas su lazdyno riešutais, su migdolais, su vaisiais ir ganduja šokoladas, monorigin šokoladas. Be klasikinių skonių, Amedei gamina Monorigin Cru šokoladą iš...
Italija, Thiene
Maisto pramonės mašinų gamintojas. Konkrečiai, mūsų įmonė gamina formavimo mašinas (mažos, vidutinės ir didelės gamybos), tinkamas bet kokio tipo tešlai (trapios tešlos, plaktos trapios tešlos, minkštos tešlos, be glitimo tešlos, tešlos su migdolais ar bet kokiu kitu ingredientu).
Italija, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - yra amatininkų įmonė, gaminanti likerius, makaronus, džemus, tradicinius saldumynus (įdarytos vaflės, cartellate, mostaccioli, žemės riešutai), aromatizuotus aliejus pagal senovinius Gargano receptus. Tradiciniai saldumynai svyruoja nuo cartellate su migdolais ir medumi arba virtomis vynu, iki mostaccioli su citrina arba šokoladu, taralli su vynu ir dar daugiau. Džemų sektoriuje yra apelsinų, citrinų ir mandarinų džemai, gaminami be konservantų, tik iš Gargano vaisių ir cukraus. Įmonė yra orientyras tikro maisto ir itališkų bei pugliesi kulinarinių tradicijų mėgėjams.
Italija, Modugno
... aukštos kokybės produktą. Remiama modernia struktūra ir pažangia technologine įranga, įskaitant sudėtingas atrankos mašinas, Calabrese di De Vito s.r.l. specializuojasi visose apdorojimo ir transformavimo proceso srityse, susijusiose su migdolais, armelinais, lazdynų riešutais ir graikiniais riešutais. Siūloma pilna pusgaminių gama: Migdolai, supjaustyti, perpjauti, lazdelės, trupiniai, miltai...
Italija, Piacenza
... dovanų pakuotės. Pasticceria Falicetto įkurta 1985 metais, kai Aldo Scaglia, jaunas piemontietis konditeris, persikėlė į Piacencą. Kasdien kepamuose produktuose, paruoštuose pagal aukštos konditerijos tradicijas, dedama didelė aistra ir fantazija, taip pat nuolatinis dėmesys ingredientams. Iš tiesų, atrenkamos geriausios kakavos pupelės iš Venesuelos, Bolivijos ir Sao Thome salos, kad būtų apdorojamos ir derinamos su migdolais ar lazdyno riešutais, sukuriant šokoladą, kuris tapo saldžia tradicija visiems piacentiniams.
... pirkti visus produktus gamyklos kainomis, taip pat aplankyti gamybą ir pamatyti, kaip gaminami konfektai! Ernesto Brusa taip pat gamina bombonierus, kvietimus, pakuotes ir dovanų krepšelius. Ernesto Brusa yra aukštos kokybės konfektų gamintojas, dėka dešimtmečių tradicijos ir pagarbos vertybėms, kurias perdavė jo įkūrėjas. Varese konfektai iš Ernesto Brusa gimsta taip: konfektai su migdolais ir geriausios kokybės žaliavomis, derinami su kruopščiu ir išmaniu apdorojimu. Varese konfektai gali būti perkami tik iš Ernesto Brusa gamyklos parduotuvėje.
GOLOSICILIA.it yra amatininkų įmonė. Ji gamina, apdoroja ir prekiauja geriausiais džiovintais vaisiais (pirmiausia Bronte pistacijomis, Sicilijos migdolais ir Etna graikiniais riešutais) bei pusgaminiais konditerijai ir ledams. Bronte pistacijos su DOP sertifikatu Bronte pistacijos be DOP (Sicilijos pistacijos) Pistacijos Avola migdolai Sicilijos migdolai Nebrodi lazdyno riešutai Italų lazdyno...
Italija, Suvereto
Mūsų sausainiai yra visiškai rankų darbo nuo 1992 metų. Gaminame panforte, Ricciarelli, cavallucci, Stinchetti, Amaretti, Amaretti Morbidi, ir Cantucci su migdolais bei Cantucci su kaštonų miltais ir daug daugiau. Tai šeimos verslas, gaminantis aukštos kokybės rankų darbo produktus. Mūsų sausainiai turi istoriją... tai Val di Cornia ir aukštos Maremma Toskanos istorija, kurią Dantė apdainavo, apibūdindamas ją kaip ribą tarp kalvų ir pakrantės nuo Cecinos į pietus. Specialybė yra Val di Cornia Panforte ir Stinchetti, nuostabiai skanus sausainis, būdingas mūsų kraštui. Skirta gamyba.
Italija, Zola Predosa
Mes gaminame įvairius cantucci, kurie yra garsiausi tipiniai toskanų sausainiai, pagaminti iš sertifikuotų Fair Trade ingredientų: cantucci su migdolais, prieskonių cantucci su kandintu imbieru, speltos miltų cantucci, spanguolių cantucci, šokolado gabaliukų cantucci.
...Šiandien, su žmonos Simonos pagalba, Riccardo Costenaro didžiuodamasis tęsia baro konditerijos veiklą, kurioje sėkmingai eksperimentavo su receptais, jungiančiais toskanų ir valteliniečių saldumynų tradicijas: garsus jo „Buccellato“ – tradicinis saldumynas su vynuogėmis, lazdyno riešutais, anyžiais, migdolais ir graikiniais riešutais, tai išskirtinis receptas, kurio jis, be abejo, labai saugo. Ateityje Costenaro šeima svajoja dar labiau išplėsti savo veiklą, o jų vyriausias sūnus Nicholas jau nusprendė studijuoti viešbučių ir restoranų vadybos institute, kad vieną dieną galėtų sekti pėdomis.
Italija, Montecompatri
amatų sausainiai geriausia Castelli Romani produkcija vyno žiedai, sausainiai su migdolais, graikiniais riešutais, lazdyno riešutais, šokoladiniai sausainiai...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play