...Visi mūsų drėkinamieji muilai gaunami šaltuoju saponifikacijos būdu, jie yra turtingi glicerino, kuris maitina ir drėkina odą.
PROPRIETIES
Šis muilas su saldžiomis migdolais ir avokadu neapima eterinių aliejų ir tinka visų tipų odai, todėl jį gali naudoti visi šeimos nariai. Ypač rekomenduojamas alergiškiems žmonėms, nėščioms moterims ir vaikams. Jis taip pat yra veganiškas.
COMPOSITION
Visi šie...
... skonis suteikia apvalumo be per didelės vyninės, tuo pačiu išlaikant tam tikrą gaivumą pabaigoje.
Mūsų cuvée puikiai derės su baltomis mėsomis, taip pat prie jūsų kepsnių.
Be to, ji harmoningai papildys migdolais pagardintą lašišą arba sole su armorikietišku padažu.
O ožkos sūriai taip pat bus ištikimas palydovas.
Galiausiai, šampanas Claude PERRARD Brut Rosé puikiai papildys jūsų desertus, pagamintus iš raudonųjų vaisių.
...Jei jus vilioja minkštas finansininkas sumigdolais, intensyviu citrinos skoniu ir švelnumu, kurį suteikia vanilės grūdeliai, palaukite, kol paragaujate to paties finansininko, infuzuoto CBD kanapių!
Visi mūsų pyragaičiai gaminami mūsų dirbtuvėse, esančiose Pietų Prancūzijoje, Provanso regione.
Mūsų skanėstai gaminami mažomis partijomis, naudojant natūralius ingredientus, kuriuos kruopščiai...
...Iškirptas į 12 dalių. Migdolų tortas, pagamintas iš Snickers šokolado, derinamo sumigdolais, šokolado kremu ir šokoladiniu pieno putojimu. Tortas pabarstytas keliais žemės riešutų ir šokolado gabalėliais, o viršus padengtas plonu pieno šokolado sluoksniu.
...Madeleines, Financier, Rocher coco, sablés arba tuiles sumigdolais, klasikiniai sausainių gaminiai su konditerijos kokybe.
Michel Kremer profesionalumas ir meistriškumas šiandien yra pripažinti visose konditerijos prekybos srityse ir maisto pramonės specialistų:
· Kepėjai-konditeriai
· Viešbučių ir restoranų sektorius
· Kateringas
· Mažmeninė prekyba
Michel Kremer yra ten, kur žodis gastronomija turi prasmę.
Šokoladu aptrauktos specialybės (juodasis, pieno, nugatų kremas, karamelė, triufeliai ir kt.) ir dekoratyvinės perlai (sidabrinės, auksinės, įvairiaspalvės, su cukraus arba šokolado įdaru), mažos įvairiaspalvės šokolado širdelės. Dirbame su atrinktais migdolais: Avola, Prancūzijos ir Ispanijos migdolai, pasirinkti dėl jų skonio originalumo. Kalbant apie mūsų šokolado specialybes, jas gaminame iš itin aukštos kokybės šokolado. Mūsų šokolado dragėlių žaliava yra pagaminta iš 70 % kakavos. Ieškome eksportui skirtų platintojų.