Prancūzija, Creissels
Roussel Inox, kaip sūrių gamybos įrangos projektuotojas ir gamintojas, nuolat atsižvelgia į jūsų poreikius. Mes turime tvirtą žinias apie jūsų sūrininko profesiją, tobulintas tiek Prancūzijoje, tiek tarptautiniu mastu. Jūs norite atnaujinti savo mašinas, padidinti gamybos pajėgumus, sukurti savo dirbtuvę? Mes kartu nustatome kiekvienos įrangos tinkamiausią dydį ir praktiškiausią veikimo būdą. Mes ...
Prancūzija, Domptail
... sudarytas iš vertingų ingredientų, pagamintas iš ekologiško alyvuogių aliejaus ir be palmių aliejaus. Tinka visai šeimai, taip pat nėščioms ar žindančioms moterims. Muilo svoris: 100g Naudojimo patarimas: Valydami veidą 1–2 kartus per savaitę su šiuo muilu Drėkinkite ožkos pieno cinamono muilą delnuose, kol susidarys putos. Švelniai nuvalykite veidą su jomis, tada nuplaukite veidą. Ingredientai: 20 % ožkos pieno Inci:...
Prancūzija, Belley
...OU A PATE FRAICHE Exemplė: Ožkos sūris, prancūziškas šviežias sūris, Petits Suisses, … Charakteristikos: Naudojimo paprastumas Reguliarus varškės nusausinimas Nusausinimas su ožkų, karvių, avių pienu, sojų pienu… Sauso ekstrakto valdymas Lengvas valymas, laikomasi higienos Mūsų maišai gali būti siūlomi su įvairiomis galimybėmis: strypų praeigos, virvutės, specifiniai atidarymai… jie pritaikomi kiekvienam sūrininkui Išmatavimai 50x100cm arba pagal užsakymą Funkcijos Nusausinimas Amatai Pieno gamyklos – Sūrininkystės...
Prancūzija, Cournon D'auvergne
...Burokėliai* (76%), ožkos sūris* (8%) (ožkų pienas*, raugas, pieno fermentai), saulėgrąžų aliejus*, obuolių actas*, šalotė*, druska, ryžių miltai*, baltieji pipirai*. * Ingredientas, gautas iš ekologinės žemdirbystės - Alergenas Naudojimo patarimai Idealiai tinka tepti ant duonos riekelių (su grūdais arba paprastos), taip pat galite pagardinti savo sumuštinius kitais ingredientais, tokiais kaip...
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
Prancūzija, Hélette
... natūralios: AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo ant medinės lentos, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno 5-6 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 4 mėnesių brandinimo, Petit Agour tometas iš žaliavinio pieno su čili, baskiškas karvės pieno sūris, karvės-avis sūris, avies plytelė, avies sūris su Espelette pipirais, ožkos-avis sūris, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno su Espelette pipirais, ožkos sūris. Agour namai siūlo visus sūrius, pusę sūrių, porcijomis, supjaustytus riekelėmis.
... karvės pieno. Sūrių gamintojas iš ožkos pieno: mini ožkos sūris, ožkos sūris... Sūrių gamintojas iš avies pieno: formuotas avies sūris... Chavignol ožkos sūrių gamintojas... Prancūzų deserto kremų gamintojas. Pieno džemo su Guérande druska gamintojas;...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play