Ispanija, La Pobla De Benifassà
...Amatinis sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkos pieno ir juodųjų trufelių. Cilindro formos sūris. Jo masė yra kompaktiška ir uždara, šiek tiek elastinga. Spalva dramblio kaulo su juodųjų trufelių drožlėmis ir švelniu trufelių skoniu. Brandinamas 45 dienas. Yra laktozės netoleravimas. Labai skanus su akacijos medumi ir trufeliais.
Ispanija, Malagón
...Spaudžiamas sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkos pieno ir rozmarino žievės, su minimaliu brandinimo laikotarpiu 30 dienų.
Ispanija, Totanes
...Tai puikus maistas vaikams, nes jis virškinamas greičiau ir lengviau, taip išvengiant virškinimo problemų. Campos de Toledo ožkos sūris gaminamas iš pasterizuoto ožkos pieno, gauto iš Toledo kalnų ir Madrido kalnų, kuriose gausu čiobrelio, jara, viržiu ir aromatinių pievų, todėl mūsų ožkos sūris yra išskirtinis delikatesas. Jis gaminamas visus metus. Brandinimo laikotarpis yra ne mažesnis kaip...
Ispanija, Fresno De La Vega (león)
...Sūris, pagamintas León provincijos pietuose iš avies pieno, siūlomas senas, brandintas, pusiau brandintas ir minkštas. Galima įsigyti 1 kg arba 3 kg vakuuminėse pakuotėse. Taip pat siūlome ožkos sūrį ir avies bei karvės sūrio mišinį.
Ispanija, Campo De Criptana
...Produktas su dideliu potencialu; mūsų tvirtas AVIEČIŲ sūris, pagamintas iš pasterizuoto pieno, trumpai brandintas, su būdingu aromatu ir skoniu. Apytikslis svoris vienai daliai: 3,400 kg. Vienetai dėžutėje: 2...
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Ispanija, Madrid
... šaltinis. Įvairovės: Brandintas mišrus sūris (V-C-O) Pusiau brandintas mišrus sūris (V-C-O) Sūris, pagamintas iš avies pieno Brandintas avies sūris Rezervinis avies sūris Mini pusiau brandintas avies sūris Mini pusiau brandintas mišrus sūris (V-O)...
Ispanija, Zamora
... sūrių gamyba, tiek iš avies, tiek iš mišinio (avis, ožka ir karvė), išskiriant avies sūrius su kilmės ženklu DO "Queso Zamorano" ir mūsų sūrį CASTELLANO, turintį IGP "Castellano". Taip pat verta paminėti mūsų specialybę - sūrį "Ibérico", pagamintą iš specialaus žaliavinio avies, ožkos ir karvės pieno mišinio. Taip pat gaminame pasterizuoto pieno sūrius.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play