Prancūzija, Creissels
Roussel Inox, kaip sūrių gamybos įrangos projektuotojas ir gamintojas, nuolat atsižvelgia į jūsų poreikius. Mes turime tvirtą žinias apie jūsų sūrininko profesiją, tobulintas tiek Prancūzijoje, tiek tarptautiniu mastu. Jūs norite atnaujinti savo mašinas, padidinti gamybos pajėgumus, sukurti savo dirbtuvę? Mes kartu nustatome kiekvienos įrangos tinkamiausią dydį ir praktiškiausią veikimo būdą. Mes ...
Slovakija, Košice
... patyrimą. Šis sūris gaminamas naudojant tradicinius metodus, kad būtų užtikrinta aukščiausia kokybė ir autentiškumas. Jo universalumas daro jį mėgstamu tarp sūrio mylėtojų, siūlant begalines galimybes skaniems patiekalams ir užkandžiams. Turtingas ir sūrus Trappista plytinio sūrio skonis pagerina bet kurio patiekalo skonį, todėl jis yra būtinas jūsų sūrių kolekcijoje.
Italija, Misano Adriatico
...SEPI Rigato di capra fresco yra unikalios skonio sūris, pagamintas iš šviežio ožkos pieno. Su visa forma, sveriančia 1,2 kg, jis puikiai tinka tiems, kurie mėgsta kokybiškus sūrius ir nori pridėti rafinuotumo savo stalui. Pasimėgaukite 100% skoniu su šiuo unikaliu produktu.
Suomija, Turku
...Šis Bergamino sūris turi valgomą baltą, aksominę plutą, su minkšta, tirpstančia struktūra, kurią papildo subtilus ožkos pieno skonis. Ingredientai Ožkos pienas, druska, raugas, Penicillium. Pieno kilmė Italija Išvaizda Baltas sūris su valgoma pluta Konsistencija Minkštas ir tankus Tūris: 150g (±10%)...
Ispanija, La Pobla De Benifassà
...Amatinis sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkos pieno ir juodųjų trufelių. Cilindro formos sūris. Jo masė yra kompaktiška ir uždara, šiek tiek elastinga. Spalva dramblio kaulo su juodųjų trufelių drožlėmis ir švelniu trufelių skoniu. Brandinamas 45 dienas. Yra laktozės netoleravimas. Labai skanus su akacijos medumi ir trufeliais.
Ispanija, Malagón
...Spaudžiamas sūris, pagamintas iš pasterizuoto ožkos pieno ir rozmarino žievės, su minimaliu brandinimo laikotarpiu 30 dienų.
Italija, Dorgali
... tobulą pusiausvyrą tarp švelnumo ir intensyvumo. Pagamintas tik iš ožkų pieno, kilusio iš Ogliastra, regiono, garsėjančio ožkų auginimu, šis sūris yra pagarbos ženklas Sardinijos kokybei ir puikiai. Cilindro formos, su lygiu ir tvirtu, šviesiai rudos iki tamsiai rudos spalvos žieve, kuri nėra valgoma, Mudosu yra ypatingas sūris, puikiai tinkantis tiems, kurie ieško unikalaus, elegantiško ir rafinuoto skonio.
Italija, Fidenza
...Ožkos pieno Caciotta, gaminama tik iš Sardinijos ganyklų pieno. Švelni ir tvirta, su subtiliu ir šviežiu skoniu.
Ispanija, Totanes
...Tai puikus maistas vaikams, nes jis virškinamas greičiau ir lengviau, taip išvengiant virškinimo problemų. Campos de Toledo ožkos sūris gaminamas iš pasterizuoto ožkos pieno, gauto iš Toledo kalnų ir Madrido kalnų, kuriose gausu čiobrelio, jara, viržiu ir aromatinių pievų, todėl mūsų ožkos sūris yra išskirtinis delikatesas. Jis gaminamas visus metus. Brandinimo laikotarpis yra ne mažesnis kaip...
Portugalija, Tortosendo
...Atraskite drąsų ir išskirtinį mūsų sūrio išgydytos ožkos skonį. Šis sūris pasižymi pusiau minkšta tekstūra ir geltonu žieve, pagamintas iš žaliavinio ožkos pieno ir gyvūninio reneto. Lėtas varškės nuvarvėjimas sukuria sūrį su unikaliu cilindriniu pavidalu ir šiek tiek išsipūtusia puse. Puikus pasirinkimas sūrio mėgėjams, šis sūris siūlo skonio nuotykį su savo ryškiu skoniu ir glotnia tekstūra.
Ispanija, Fresno De La Vega (león)
...Sūris, pagamintas León provincijos pietuose iš avies pieno, siūlomas senas, brandintas, pusiau brandintas ir minkštas. Galima įsigyti 1 kg arba 3 kg vakuuminėse pakuotėse. Taip pat siūlome ožkos sūrį ir avies bei karvės sūrio mišinį.
Ispanija, Campo De Criptana
...Produktas su dideliu potencialu; mūsų tvirtas AVIEČIŲ sūris, pagamintas iš pasterizuoto pieno, trumpai brandintas, su būdingu aromatu ir skoniu. Apytikslis svoris vienai daliai: 3,400 kg. Vienetai dėžutėje: 2...
Prancūzija, Domptail
... sudarytas iš vertingų ingredientų, pagamintas iš ekologiško alyvuogių aliejaus ir be palmių aliejaus. Tinka visai šeimai, taip pat nėščioms ar žindančioms moterims. Muilo svoris: 100g Naudojimo patarimas: Valydami veidą 1–2 kartus per savaitę su šiuo muilu Drėkinkite ožkos pieno cinamono muilą delnuose, kol susidarys putos. Švelniai nuvalykite veidą su jomis, tada nuplaukite veidą. Ingredientai: 20 % ožkos pieno Inci:...
Prancūzija, Belley
...OU A PATE FRAICHE Exemplė: Ožkos sūris, prancūziškas šviežias sūris, Petits Suisses, … Charakteristikos: Naudojimo paprastumas Reguliarus varškės nusausinimas Nusausinimas su ožkų, karvių, avių pienu, sojų pienu… Sauso ekstrakto valdymas Lengvas valymas, laikomasi higienos Mūsų maišai gali būti siūlomi su įvairiomis galimybėmis: strypų praeigos, virvutės, specifiniai atidarymai… jie pritaikomi kiekvienam sūrininkui Išmatavimai 50x100cm arba pagal užsakymą Funkcijos Nusausinimas Amatai Pieno gamyklos – Sūrininkystės...
Italija, Martina Franca
...„Caprino al Finocchietto Selvatico“ yra nišinis sūris, gaminamas iš ožkų pieno ir aromatizuotas laukiniais krapais. Šis sūris pasižymi aromatiniu skoniu ir minkšta konsistencija, todėl puikiai tinka užkandžiams ir antipastams. „Caprino“ yra aukštos kokybės produktas, gaminamas ribotais kiekiais ir apdovanotas sidabro medaliu konkurse „Alma Caseus“. Jo amatinė gamyba ir unikalus skonis daro jį išskirtiniu produktu Italijos sūrių tradicijoje.
Belgija, Nivelles
...Pagaminti Nivelles, Belgijoje, šie ožkų sūriai pasižymi itin sėkminga ožkų pieno įvairove ir skaniais sūrio specialitetais.
Graikija, Eleftherio
...Ožkos sūris yra tradicinis produktas, kuris ant graikų „stalo“ buvo rastas nuo senovės. Jis gaminamas iš 100% gryno ožkų pieno, gaunamo iš laisvai besiganančių ožkų, gyvenančių Tesalijos kalnuose, ir turi būdingą baltą spalvą. Jis yra itin turtingas maistinėmis medžiagomis, vitaminais, kalciu, tuo pačiu pasižymi unikaliu turtingu skoniu ir maloniu atpažįstamu aromatu. Pakuotė Visi mūsų produktai yra prieinami: 15 kg, 7 kg, 4 kg, 2 kg, 1 kg, 400 gr, 200 gr pakuotėse, taip pat kubeliais ar porcijomis.
...Iberijos sūris yra presuotas sūris, pagamintas iš trijų pienų mišinio (karvės, avies ir ožkos). Tai populiariausias sūris Ispanijoje, ir pagal proporcijas, nustatytas 4 punkte I priedo 2011 m. vasario 28 d. Karališkojo dekretu Nr. 262/2011, kuriuo patvirtinamos sūrių ir lydyto sūrio kokybės normos. Visi sūriai, kurie bus parduodami su pavadinimu „Iberijos“, turi būti pagaminti iš šviežio pieno šiais proporcijomis: ne daugiau kaip 50% karvės pieno, ne mažiau kaip 15% ožkos pieno ir ne mažiau kaip 15% avies pieno.
Prancūzija, Cournon D'auvergne
...Burokėliai* (76%), ožkos sūris* (8%) (ožkų pienas*, raugas, pieno fermentai), saulėgrąžų aliejus*, obuolių actas*, šalotė*, druska, ryžių miltai*, baltieji pipirai*. * Ingredientas, gautas iš ekologinės žemdirbystės - Alergenas Naudojimo patarimai Idealiai tinka tepti ant duonos riekelių (su grūdais arba paprastos), taip pat galite pagardinti savo sumuštinius kitais ingredientais, tokiais kaip...
Ispanija, Madrid
... šaltinis. Įvairovės: Brandintas mišrus sūris (V-C-O) Pusiau brandintas mišrus sūris (V-C-O) Sūris, pagamintas iš avies pieno Brandintas avies sūris Rezervinis avies sūris Mini pusiau brandintas avies sūris Mini pusiau brandintas mišrus sūris (V-O)...
Prancūzija, Marseille
...tipiškas sūris iš Italijos centro-pietų ir salų, pagamintas iš viso avies pieno, šviežias ir koaguliuotas su augaline arba gyvūnine rūgštimi (avino ar ožkos), sūrus ir aromatingas, jei brandintas kelis mėnesius, su būdingu aštriu skoniu, jei brandinimas buvo ilgesnis; Yra keletas rūšių: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ir pecorino Sicilien.
...Bufalo Mozzarella Campana DOP yra šviežias sūris, pagamintas iš bufalo pieno, kuris gaunamas tik iš regiono, kur jis buvo sukurtas. Bufalo pienas turi kitokią sudėtį nei kitų gyvūnų, naudojamų sūriui gaminti. Iš tiesų, skirtingai nuo karvės ir ožkos pieno, jis yra turtingesnis baltymų, riebalų ir ypač kalcio. Tipai ir formatai Kiekis: nuo 25 g iki 2 kg GALIOJIMO LAIKAS 12 DIENŲ / GALIOJIMO LAIKAS 18 DIENŲ / GALIOJIMO LAIKAS 21 DIENA Kodai: nuo 1702 iki 17...
Prancūzija, Hélette
... natūralios: AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 12 mėnesių brandinimo ant medinės lentos, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno 5-6 mėnesių brandinimo, AOP Ossau-Iraty avies sūris 4 mėnesių brandinimo, Petit Agour tometas iš žaliavinio pieno su čili, baskiškas karvės pieno sūris, karvės-avis sūris, avies plytelė, avies sūris su Espelette pipirais, ožkos-avis sūris, AOP Ossau-Iraty avies sūris iš žaliavinio pieno su Espelette pipirais, ožkos sūris. Agour namai siūlo visus sūrius, pusę sūrių, porcijomis, supjaustytus riekelėmis.
Jungtinė Karalystė, Redhill
... gryną kokybę ir saugius produktus. Mūsų platus produktų asortimentas: SŪRIS Ožkos sūris Mozzarella Čederis Brie SVIESTAS Tepamas Porcijomis Blokas PIENAS IR GRIETINĖ Grietinėlė Pienas MĖSA Visa mėsa Pjaustyta mėsa...
Belgija, Acremont
Acremonto ūkis specializuojasi pieninių avių auginime. Jis siūlo platų produktų asortimentą: žalias avių pienas, natūralus jogurtas, vaisių jogurtas, gėrimas jogurtas, tzatziki, šviežias sūris, šviežias sūris su laiškais, avių pieno crottin, rikota, išrūgos, fetarella, vanilinis pudingas, pieno ryžiai, pieno džemas, avių gouda, ėriukas, bècherin, scailton mėlynas sūris, ledai, avių mėsa, muilai,… Jūsų priėmimams, desertams ir sūrio patiekalams galime paruošti sūrio lėkštes.
LACTOVIL yra žinoma įmonė pieno produktų sektoriuje Portugalijoje, kuri užsiima įvairių rūšių sūrių gamyba ir prekyba: Sūriai iš avies pieno, Sūriai iš ožkos pieno, Sūriai iš karvės pieno, Avies varškė. Stalo sūriai, Brandinti sūriai, Sviestiniai sūriai, Aštrūs sūriai, Pusiau riebūs sūriai, Lengvi sūriai, Flamengo sūriai, Kamuoliniai sūriai, Juostiniai sūriai, Varškė, Mišrūs sūriai ... Įsikūrusi...
Italija, Giavera Del Montello
... sūris, unikalios skonio. Sūrių Nonno Nanni skanumo paslaptis slypi kruopščiai parinkto pieno pasirinkime, kuris yra aukštos kokybės ir patikimos kilmės, gerbiant pieno savybes jo apdorojimo metu, ir nuolatinėje technologinėje pažangoje gamybos įrenginiuose. Nonno Nanni taip pat siūlo savo skanėstus makaronų pasaulyje, su gnocchi, įdarytais gnocchi, chicche, pagardintomis chicche.
... karvės pieno. Sūrių gamintojas iš ožkos pieno: mini ožkos sūris, ožkos sūris... Sūrių gamintojas iš avies pieno: formuotas avies sūris... Chavignol ožkos sūrių gamintojas... Prancūzų deserto kremų gamintojas. Pieno džemo su Guérande druska gamintojas;...
Portugalija, Vale De Cambra
... PRODUKTAI: Turime prieinamų tradicinių portugalų sūrių, pagamintų iš karvės pieno, avies pieno, ožkos pieno ir mišrių (karvės ir avies pieno), taip pat universalių sūrių (sūris juostoje ir sūris rutulyje). RINKA: Be plačios nacionalinės plėtros, Indulac / Martins & Rebello (M&R) produktai yra prieinami visame pasaulyje, dėl ko labai didžiuojamės. PAGRINDINIAI KLIENTAI: Orientuoti į sūrių ir kitų pieno produktų tiekimą įvairiems klientams, išsiskiriantys didžiosiomis prekybos įmonėmis, mažmenine prekyba, specializuota mažmenine prekyba, gurmaniškomis parduotuvėmis ir maisto tiekimo įmonėmis.
Ispanija, Zamora
... sūrių gamyba, tiek iš avies, tiek iš mišinio (avis, ožka ir karvė), išskiriant avies sūrius su kilmės ženklu DO "Queso Zamorano" ir mūsų sūrį CASTELLANO, turintį IGP "Castellano". Taip pat verta paminėti mūsų specialybę - sūrį "Ibérico", pagamintą iš specialaus žaliavinio avies, ožkos ir karvės pieno mišinio. Taip pat gaminame pasterizuoto pieno sūrius.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play