Mes esame LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, kooperatyvas, sujungiantis 800 vyno gamintojų šeimų ir specialistų garsioje Burgundijos regione.
Mūsų įvairūs vynų tipai kilę iš vynuogynų ir rūsčių, priklausančių 7 žinomoms namams nuo šiaurės iki pietų šio puikaus vyno regiono:
• Bailly Lapierre, žinomas dėl savo Crémants de Bourgogne ir ramiųjų vynų iš Auxerrois
• Les Vignerons de Buxy, garsėjantis savo vy...
Karawan-authentic siūlo šiuolaikinį „Silk Road“ interpretavimą per išskirtinius kūrinius, kurie panardina į vonios ir svetingumo pasaulį.
Pabrėždamas natūralius ingredientus ir amatininkų įgūdžius, paveldėtus iš turtingų rytų tradicijų, Karawan tvirtai įsipareigoja socialinės ekonomikos ir tvaraus vystymosi principams.
Šis įsipareigojimas pasireiškia atsakingų tiekimo grandinių kūrimu Maroke, In...
...{"Dégustation":"Graži gili raudona spalva. Nosyje dominuoja raudonieji vaisiai ir slyva. Jaučiamas tam tikras koncentracijos jausmas burnoje, tikriausiai dėl malbec vynuogės, tačiau visada gerai jaučiamas vaisius subalansuoja viską. Gražus aromatinis išlieka pabaigoje. Norint atrasti visą jo grynumą ir įvertinti vaisių, rekomenduojame jį aeruoti prieš patiekiant.","Commentaire":"Château Donis...
...Žaliasis vynuogės arba kishmish sabz yra džiovintų vynuogių veislė, auginama Afganistane.
Jis išsiskiria natūraliai saldžiu skoniu ir pailga išvaizda. Šios žalios džiovintos vynuogės yra natūralios, todėl jose nėra jokių konservantų ar priedų.
Būdamos geras antioksidantų šaltinis, žaliosios vynuogės užtikrina sveiką užkandžiavimą.
Šios žaliosios vynuogės taip pat gali papildyti jūsų mueslius.
...Istorija: Įsikūrę kairiajame Dordogne krante, Dubois šeima perėjo upę ir jau tris kartas augina vyną Libournais regione. Jie valdo keturis dvarus: Bozelle, Monbrun (AOC Pomerol), Clos du Roy (Lalande de Pomerol) ir Bel Air La Gravière (Saint Emilion Grand Cru).
Vynuogės: 85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon.
Vyninimas: Iš geriausių Château sklypų, ši cuvée yra kruopščiai prižiūrima savininko...
... saldžiai sūrią derinį, džiovintos vynuogės gali būti patiekiamos su mėsa, pavyzdžiui, vištiena ar antis. Taip pat galite jas pridėti prie mišrių salotų.
Galite jas pabarstyti ant šviežio ožkos sūrio, kad gautumėte tobulą derinį.
Raskite mūsų žalias vynuoges, kurios natūraliai mažiau saldžios, čia.
Receptų idėjos:
Šviežias ožkos sūris su vynuogėmis,
vynuogių duona, kugelhopf,
vynuogių pyragas,
ryžiai su pienu ir vynuogėmis,
KARTONAS: 10Kg...
...ORIGINE
Vin Rouge Bordeaux Supérieur
Antrasis vynas iš Château Guillaume Blanc, Château Prieuré Guillaume yra gautas iš kruopščiai atrinktos 15 hektarų sklypo, kur Cabernet Sauvignon auginamas ant smėlingiausios dalies, o Merlot ant molingo-kalkinio. Taip, vynuogės gali išreikšti visas savo savybes. Šis Bordeaux, sertifikuotas kaip tvarus ūkininkavimas ir Aukštos aplinkos vertės (lygis 3), buvo...
... likęs cukrus natūraliai subalansuojasi su sūriu Chenin rūgštumu","Le conseil de l'œnologue":"Patiekti tarp 8°C ir 13°C, priklausomai nuo to, ar pasirinkote jį aperityvui, ar foie gras užkandžiams","Label":"Žymėjimas: Kontroliuojama kilmės vieta","Cépage":"Vynuogės: Chenin","Bouche":"Tiesiog vaisinis ir apgaubtas cukraus. Ilgai išliekančios ir nuolatinės skonio natos. Skonis malonus, su skrudintų...
...Prancūziškas pavadinimas
Prunelard N
Naudojimas
Vynuogių veislė
Fenologija
Pūslėjimosi laikotarpis: 6 dienos po Chasselas.
Brandinimo laikotarpis: 2-asis laikotarpis, 3 savaitės po Chasselas.
Technologinės galimybės
Vynuogės yra mažos, o uogos vidutinio dydžio. Prunelard N leidžia gaminti ilgalaikius, spalvingus, tvirtus ir subalansuotus vynus. Brandos metu alkoholio laipsnis gali būti aukštas...
...Originali receptūra, įkvėpta mūsų kelionių po Aziją. Šis ekologiškas džinas su citrusinių vaisių skoniais ir subtiliai prieskonių natomis gaunamas infuzuojant kruopščiai atrinktus vaisius ir prieskonius. Kadagio uogos, kumkvatai, apelsinų žiedai, kartaus apelsino žievelė, džiovinti vynuogės ir Timut uogos yra pagrindiniai mūsų unikalios receptūros ingredientai. Po lėto maceravimo, Koom džinas...
...Pristatymas: Kanapių arbata su skaniu ... persikų skoniu (kaip ir rodo pavadinimas) suteiks jums atsipalaidavimą ir malonumą. Maža originalybė – morkos ir rožinis pipiras.
Sudėtis: Kanapės, obuolys, natūralus rooibos, vynuogės (vynuogės, augalinis aliejus), morka, natūralus aromatas, medetkų žiedai, persikas (2%), rožinis pipiras.
Visi ingredientai yra iš ekologiškos žemdirbystės.
Paruošimo patarimas: Norėdami pilnai pasinaudoti šios arbatos nauda, rekomenduojame į jūsų paruošimą pridėti riebalų (pavyzdžiui, viso pieno).
...Vynas Oranžinis
Sudėtis :
Roussanne
Laikymo potencialas :
Apie 5 metus
Vynifikacija :
Ši cuvée įkvėpta senovinių gruzinų tradicijų, susijusių su baltųjų vynų maceracija. Uogos skinamos rankomis, po to baltosios vynuogės maceruojamos. Po nuspaudimo vynas dedamas į molinę amphorą ir brandinamas šioje talpoje vienerius metus.
...Nuoroda
9990000017065
Sultaniniai vynuogės bus vertinamos kaip užkandis arba kaip ingredientai, derinami su beveik visais maisto produktais: grūdais, salotomis, padažais, įdarais, paštetais, pyragais, duona, sausainiais, bandelėmis...
Jos dažnai lydi kuskusą, tajinus ir pilafus.
Jos taip pat bus labai vertinamos kaip sveikas ir subalansuotas užkandis.
Naudojimo patarimai
Sultaniniai vynuogės...
...Šis vynas galėjo būti pavadintas stebuklu, tačiau aš pasirinkau pavadinimą „Mirakulas“. Išties, vynuogės, kurios leido jį pagaminti, buvo surinktos iš mažos sklypo, kurio vynmedžiai yra daugiau nei 120 metų. Numatytas išrauti, aš norėjau jam suteikti antrą gyvenimą, ir būtent dėka mano organinės trąšos Bactériosol, per metus šis sklypas vėl pradėjo duoti derlių.
...), šviežių baltųjų vaisių (kriaušė, migdolų vaisius) ir citrusinių (konservuotas citrinas) užuominomis, su keliais skrudintų migdolų akcentais."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Dosage":"6 g/l","Vinification":"Vynuogės iš tos pačios metų, brandinamos tradiciniuose induose.","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
...Vynuogės skinamos rankomis. Šiai Cuvée naudojame tik pirmuosius spaudimus
tik pirmuosius mūsų geriausių metų spaudimus.
Vynas brandinamas talpose tik pirmosios alkoholio fermentacijos metu.
apie 3 mėnesius, po to buteliuojamas su mūsų antrąja fermentacija
antrąja fermentacija, kad susidarytų smulkios burbuliukų.
Vynas vėliau brandinamas ant lentelių mažiausiai 1 metus
dėl optimalaus kokybės...
...Originalus receptas, kviečiantis į mūsų keliones po Aziją. Šis ekologiškas džinas, turintis citrusinių vaisių skonį ir švelniai prieskonių natą, gaunamas infuzuojant kruopščiai atrinktus vaisius ir prieskonius. Svarbiausi mūsų unikalios receptūros ingredientai yra kadagio uogos, kumkvatas, apelsinų žiedai, kartaus apelsino žievelė, džiovinti vynuogės ir Timut uogos. Po lėto maceravimo Koom Gin distiliuojamas šarentų alambike, kad būtų geriausiai išgauti aromatai ir organoleptinės savybės.
...Burnoje jaučiama vaisių (vynuogės, citrusiniai) sprogimas, su keptu ir sūriu aspektu, primenančiu kepsninę, visa tai apgaubta gražiu durpėmis. Pabaiga atskleidžia gaivesnę pusę su citrusinių vaisių natomis ir jodo užuomina.
... poskoniu","Le raisin est vendangé manuellement par tris successifs.":"Vynuogės skinamos rankiniu būdu, atliekant kelis atrankos etapus.","Verrines de poires au foie gras, aumônière de foie gras et mousses au chocolat.":"Kriaušių ir foie gras užkandžiai, foie gras maišeliai ir šokoladiniai putėsiai.","Situation":"Aukštas lajonas","Dégustation entre 10 et 12°C":"Degustacija tarp 10 ir 12°C","Degré...
...Baltas vynas
Domenas: DOMAINE DU RIN DU BOIS
Appeliacija: TOURAINE
Regionas: VAL DE LOIRE
Spalva: Balta
Vynuogės: 100% Sauvignon Blanc
Auginimo metodas: Tvarus ūkininkavimas
Tūris: 75cl
Svoris: 1 kg
Metai: 2020
Charakteris: Sausas...
...Vynuogės skinamos rankomis, fermentacija vyksta tradiciškai, kontroliuojant temperatūrą, o vynas kas rytą ir vakarą per visą fermentacijos laikotarpį yra permaišomas. Vėliau šis vynas brandinamas prancūziškuose ąžuolo statinėse 12 mėnesių.
Nosinė Sudėtinga. Pirmiausia jaučiami švieži vaisiai, vėliau išryškėja aviečių ir kakavos natų.
Skonis Struktūruotas ir sudėtingas, taninai yra švelnūs ir...
...Balto vyno sulčių koncentratas 65° išvalytas S/25 Kg
Raudono vyno sulčių koncentratas 65° išvalytas S/25 Kg
Ekologiški džiovinti vynuogės C/1 Kg
Sultaninės vynuogės C/12,5 Kg
Vynuogių cukrus 63° B/27 Kg
Vynuogių cukrus 63° C/1312 Kg C/2x5 Kg...
...CEPAGE: 25% COLOMBARD, 75% SEMILLON
ORIGINE DES RAISINS: 100% DOMAINE du MANOIR de la VALETTE, 40 km į šiaurės vakarus nuo BORDEAUX
SOL: smėlio ir molio dirvožemis šalia Girondos estuarijos.
MILLESIME: 100% 2018
ELEVAGE: Vynuogės auginamos ekologiškai, tausojančiai aplinką. Šie vynai brandinami talpose mažiausiai 10 mėnesių. Šis vynas gaminamas tradiciniu būdu, be jokių cheminių priedų...
...nuostabi tamsi suknelė, ir jei remsimės Margaux moteriškumu, ją būtų galima pavadinti vakarine suknele.
Gili spalva, keli kardinaliniai ir raudoni atspindžiai suteikia visumai tam tikro žavesio. Išraiškingas aromatas, gerai juntamas, harmoningai susijungia su gražiu brandinimu ir puikiu vaisiškumu.
Aromatas dar primena vynuoges.
Satinis ataka, galingas kūnas, viskas ilga ir elegantiška. Taninai yra ištirpę. Išliekantis ir sprogstamas finišas, kuris skatina ragauti ir vartoti.
Malonus butelis.
Mūsų patarimai: dekantuoti ½ valandos prieš patiekimą; vartojimo temperatūra 17°C.
Įsikūręs Prancūzijos pietvakariuose, tiksliau Tarn departamente, dvaras LES VIGNES DE GARBASSES gamina vynus pagal Vin de Pays des Côtes du Tarn etą. Dvaro vynmedžiai 85% skirti raudonojo vyno gamybai ir 15% - baltojo vyno gamybai. Raudonieji vynuogės yra Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc ir Sauvignon, taip pat 2 Gaillacois veislės - Duras ir Braucol. Baltieji vynuogės yra Sauvignon, Listan ir 3 Gaillacois veislės - Mauzac, Lenc del El ir Muscadelle. Taigi, LES VIGNES DE GARBASSES gamina baltuosius, rožinius, raudonuosius vynus, vynuogių sultis ir raudonojo vyno pagrindu pagamintą actą.