...Gamta yra makaronai, pagaminti iš minkštųjų kviečių, naudojant T45 miltus, pačius švariausius miltus. Jos kriauklės formos primena tradicinius makaronus, puikiai tinkančius kreminiams ir skaniems padažams laikyti.
Neto svoris: 400g...
...Maistingi, ekologiški ir amatininkų gamybos!
Jūs įsimylėsite mūsų gemilli formos makaronus! O norint švelniai traškios tekstūros, pasirinkite al dente virimo būdą.
Naudojimo patarimai: užvirinkite vandenį, greitas virimas 3/4 minutės, leidžiantis išlaikyti maistinių medžiagų kokybę, patiekite šaltus arba karštus.
Laikymas: sandariame inde, sausoje vietoje, nuo šviesos.
Ingredientai: senovinių...
...konservantas kiaušinio lizocimas), druska, saulėgrąžų sėklų aliejus, aromatai, prieskoniai, česnakas ir konservantas sorbo rūgštis. Gali turėti riešutų ir sojos. Tortelini yra žiedinės makaronųformos, panašios į ravioli, kilusios iš teritorijos tarp Bolonijos ir Modenos. Žodis „tortelini“ yra tortellino daugiskaita, kilusi iš italų kalbos, reiškiančios „maža pyragė“.
... formos, jis yra idealus partneris visiems jūsų renginiams (vestuvėms, priėmimams, įvairioms šventėms). Su 65 cm skersmens, šis poitevino gastronomijos milžinas sužavės jūsų svečius. Vienas jis gali pagaminti apie 80 porcijų.