Italija, Capo D'orlando
... svorio metimui, ir magnio, kuris naudingas raumenims, širdžiai ir smegenims. KULINARIJOJE Jei mėgstate paprastus patiekalus, naudokite jį sumuštiniams ir bandelėms užpildyti arba makaronų salotoms su įvairiais ingredientais, tokiais kaip jogurtas, salotos, krevetės, vištiena ir juodieji ryžiai arba quinoa. Kaip desertus galime mėgautis avokado ir kakavos mousse, avokado ledais ir daugybe kitų patiekalų.
Italija, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie yra trumpų makaronų rūšis, pagaminta iš kietųjų kviečių semolinos ir vandens. Dėl savo pailgos ir siaurėjančios formos jie puikiai tinka paprastiems ir skaniems patiekalams patiekti.
Italija, Noci
...Cacioricotta yra pusiau kietas, cilindro formos sūris, būdingas Puglijos sūrių tradicijai. Puglijos virtuvėje šis produktas paprastai naudojamas tarkuotas, kad pagardintų makaronus tradiciniu pugliečių makaronų patiekalu alla crudaiola, tačiau jis taip pat vartojamas vienas, drožlėmis arba kaip salotų ar picų pagardas.
Italija, Milano
...Casarecce kilę iš seniausios busiata makaronų, arabų kilmės formos, kuri nuolat sukama ant savęs, nes ji gaminama naudojant "bus", labai ploną augalo nendrę, aplink kurią buvo apvyniota tešla. Versija su grikių miltais yra itin maistinga, turtinga mineralinių druskų (ypač magnio) ir skaidulų, joje yra 8 esminiai amino rūgštys optimaliose proporcijose ir antioksidantų, kurie mažina vėžio, diabeto, širdies ligų atsiradimo riziką.
...Nulupti pomidorai gimsta iš tradicijos ir aistros pomidorams...reguliarios formos, subrendę saulėje ir surinkti tinkamu metu, kad būtų švelniai garinami, nulupti ir supakuoti, siekiant išsaugoti mūsų krašto skonį, aromatą ir kvapą. Italijos puoselėjimas, Puglijos puoselėjimas. Neto svoris 520 g.
Italija, Sammichele Di Bari
... šiurkščią, porėtą ir tvirtą makaroną, kuris užtikrina puikų laikymąsi virimo metu ir gerai sulaiko padažus. Kepiniai (Taralli ir kitos formos) gali pasigirti aukštos kokybės natūralių ingredientų naudojimu ir novatorišku gamybos procesu, kuris suteikia tarallui skonį ir aromatą. Įmonė turi IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO sertifikatus.
Italija, Saviano
Mūsų įmonė gamina kietųjų kviečių semolinos makaronus tradiciniu būdu, tačiau naudojant moderniausią įrangą, visiškai rankiniu būdu apdorojant, pavyzdžiui, lėtai ir ilgai džiovinant (apie 3-4 dienas) labai žemoje temperatūroje (40°-45°). Formos yra išskirtinai bronzinės, suteikiančios unikalią poringumą. Viskas tai, kartu su mūsų specialia semolinos atranka ir mūsų meistro makaronų gamintojo išmintimi, sukuria unikalų produktą.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei