Prancūzija, Compiègne (60200)
Atraskite CBC & Business mokymo centrą, kuris yra nepakeičiama nuoroda tiems, kurie siekia tobulinti savo įgūdžius kūrybinėje CBC (Cake Design, Biscuits, Cupcakes) srityje, taip pat verslo kūrimo srityje. Mūsų įmonė įsipareigoja teikti kokybiškas profesines kvalifikacijas suteikiančias mokymo programas. Tarp mūsų pagrindinių produktų, skirtų profesionalams, yra specialiai sukurti rinkiniai vaikų ...
Prancūzija, Rouen
...K2 Garden siūlo aukščiausios kokybės natūralius kakavos pupeles, gabenamas iš Tanzanijos. Kakava savo populiarumą ir paklausą dėkoja 100% natūraliai sudėčiai, turinčiai daug antioksidantų, vitaminų ir tonizuojančių savybių. Turtingas aromatas su natūraliais šokolado akcentais, subalansuotas švelniu natūraliu vaisių rūgštumu. Turtingas šokoladas, švelnus ir švarus skonis. Mūsų aukštos kokybės kakava naudojama aukščiausios kokybės konditerijos gaminių ir pusgaminių gamyboje.
Prancūzija, Saint-Etienne
...Specialiai sukurta konditerijos profesionalams ir amatininkams šokoladininkams, mūsų apvalkalo šokoladas išsiskiria didele kakavos koncentracija ir rafinuotu skonio profiliu.
Prancūzija, Objat
...Ingredientai: Šokoladas pieno, kilmė ne ES (cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakava, emulsiklis: rapsų lecitinas), apelsinų žievelė, lazdyno riešutas, mėlynė, spanguolė, figos, pistacijos, migdolai. Maistinė vertė 100g: Energija 2063Kj, 501Kcal, riebalai 36g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 16g, angliavandeniai 36g, iš jų cukrus 34g, baltymai 6.2g, druska 0.02g.
Prancūzija, Saint Bonnet Près Riom
...Raskite platų gurmaniškų dėžių pasirinkimą Cadeau Local: valgiai restoranuose, sūrio dėžės, konditerijos dėžės, šokoladas ir dar daug kitų dalykų, kuriuos galima atrasti!
Prancūzija, Wingles
Sveiki atvykę į šokolado pasaulį Chocolatstehle, jūsų skanų partnerį, teikiantį aukštos kokybės šokoladą. Mes specializuojamės rankų darbo aukščiausios klasės šokoladų gamyboje profesionalams. Dirbame su kruopščiai atrinktomis žaliavomis, gautomis iš tvarių ūkių, kad užtikrintume išskirtinius produktus. Mums svarbu gerbti šokolado tradicijas, tuo pačiu metu diegiant naujoves, kad galėtume pasiūly...
Prancūzija, Montfort Sur Meu
...Šį sezoną pristatome Belgijos rankų darbo ledus Gilfi! Broliai Gilson deda visą savo aistrą ir žinias, kad patenkintų mūsų skonio receptorius. Mažų indelių asortimentas, koncentruotas aplink belgų skonius, papildys jūsų esamą vaflių ar blynų pasiūlą! Pasiekiami skoniai: VANILĖ BOURBON SU SVIESTU TRADICINĖ VANILĖ ŠOKOLADAS SPECULOOS MOKA BRAŠKĖ CUBERDON DAME BLANCHE AVIEČIŲ KAVOS LIEŽUVIETIS Taip pat yra 5L nerūdijančio plieno induose ref:P16300...
Prancūzija, Charmes
... gurmaniška žvakė, visiškai pagaminta rankomis, ji turi 1 medvilninį dagtį, kad optimaliai išsklaidytų savo kvapą ir mėgautųsi šiltu aplinkos jausmu. NAUJAS FORMATAS 2023! Sklaidos laikas: 30 val. Žvakės svoris: 120 g OLFAKTINĖ PIRAMIDĖ: Olfaktiniai natūralūs: Gurmaniški / Pieniniai / Vaniliniai Viršutiniai natūralūs: pienas / sviestas / lazdyno riešutas Širdies natūralūs: sausainis / gurmaniškas akordas Pagrindo natūralūs: vanilė / šokoladas Sudėtis: daržovių vaškas be GMO, 1 medvilninis dagtis be švino, Graso kvapas be CMR ir ftalatų, rudas daržovių dažiklis.
Prancūzija, Talant
...Tai priklauso nuo temperatūros, kuria šokoladas yra apdorojamas. Jei klasikiniais būdais ištirpinsite šokoladą, maždaug 40°C, ir leisite jam atvėsti, negausite blizgaus rezultato. Veiksniai, kurie vaidina vaidmenį temperuojant jūsų šokoladą, yra: trukmė, temperatūra ir judėjimas. Norint gauti blizgų šokoladą, turite naudoti tam tikrą techniką, kad šokoladas pasiektų savo temperatūrą. Mycryo naudojimas šokolado temperavimui: Ištirpinkite savo šokoladą 40-45°C. Nuoroda:CHOCO-36 Sandėlyje:193 Produktai Išmatavimai:550gr SvorisKaina:0.55...
Prancūzija, Olivet
...Nuoroda 9990000014774 Solidarumo prisilietimas jūsų konditerijos gaminiuose! Ekologiškas, sąžiningos prekybos šokoladas iš São Tomé, turintis vaisinių ir sodrių natų, puikiai papildys šokoladinius kremus ir kitus desertus. INGRIDIENTAI: kakavos pasta*, cukrus iš cukranendrių*, kakavos sviestas*, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, vanilės ekstraktas*. * Žemės ūkio produktai, gauti iš ekologinio...
Prancūzija, Malataverne
...kad amerikiečių žurnalistai atliko tyrimą... Šiek tiek istorijos )) Jie pradėjo savo tyrimą, nagrinėdami Jean-Georges Vongerichten gyvenimą, alsacietišką šefą, išvykusį į Niujorką. Šefas, kuris teigia esąs šios skanios konditerijos kūrėjas! Tėvystės paieška „Aš patiekiu karštus šokoladinius pyragus svečiams per šventę, bet kai pamačiau, kaip jie valgo pirmą kąsnį, supratau, kad pyragas nebuvo pakankamai iškepęs“...
Prancūzija, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli yra šokolado meistras, įsikūręs Saint-Orens-de-Gameville, Haute-Garonne departamente. Visos mūsų originalios ir "namų" kūrybos yra paruošiamos mūsų dirbtuvėse netoli Tulūzos, kur mes renkamės geriausius šokoladus ir ingredientus. Kiekvieną dieną mes gaminame skanias kūrybas su didžiausiu meistriškumu, tarp kurių yra šokoladai, taip pat ledai ir sorbetai, ar net makaronai. Norėdami...
Prancūzija, Carros
Mic Mac Pâtisserie yra amatininkų įmonė, specializuojanti aukštos kokybės makaronų gamyboje ir platinime nuo 2009 metų. Mes turime platų skonių asortimentą. Siūlome 12 makaronų pakuotes su vienu skoniu. Galime pristatyti visoje Prancūzijoje per 24/48 valandas. Užsakymą galite pateikti tiesiogiai mūsų saugioje svetainėje www.micmacpatisserie.com, po registracijos ir patvirtinimo. Mūsų pagrindiniai ...
Prancūzija, Carpentras
...Tamsus 55% KAKAVOS Labai gerai subalansuotas šokoladas konditerijos naudojimui; nors kai kurie mėgsta tiesiog įkandėti! Jo lengvas intensyvumas daro jį idealiu šokoladu, kad jaunieji būtų supažindinti su juodu šokoladu! INGRIDIENTAI: 0 GALI TURĖTI PĖDSAKŲ RIEŠUTŲ, GLITIMO IR PIENŲ. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, tarp 15 ir 18°C.
Prancūzija, Livry Gargan
Burçak Baharat yra Turkijos įmonė, garsėjanti savo ilga istorija. Mes specializuojamės įvairių prieskonių (nuo 100 gramų iki 25 kg) gamyboje ir eksportavime, įskaitant raudonąjį pipirą, kavą ir konditerijos produktus (plaktą grietinėlę, kakavą, saldžią vaniliną, kepimo miltelius, šokolado padažą, krakmolo rūšis), granatų sirupą, obuolių sidro actą ir vyno actą, taip pat aromatizuotus gėrimus. Mes...
Prancūzija, Beaune
... sukurtas eksportui skirtų kepyklų/konditerijos profesionalams, jo tikslas - pasiūlyti aukštos kokybės ingredientus, pritaikytus reikliausių profesionalų poreikiams. Mes siūlome asortimentą, kuriame yra beveik 500 nuorodų, ir kuris nuolat papildomas naujais produktais: aromatai, dažikliai, alkoholis, šokoladas, džiovinti vaisiai, sirupe, konservuoti, šaldytos tyrės, paruošti įdarai, laboratoriniai...
Prancūzija, Annecy-Le-Vieux
Eurofood trading yra maisto pramonės įrangos prekybininkas: mėsos, sūrio, šokolado, sausainių, saldumynų, konservų ir kepimo pramonėms. Galime pasiūlyti naują ir naudotą įrangą iš šių prekių ženklų: MULTIVAC, TREIF, SOLLICH, HANDTMANN, RISCO, Wolfking CFS, SEYDELMANN, BONGARD, LUTETIA, LOISELET VMI…...
... produktai: makaronai, makaronų rinkiniai, šokoladas, šokolado rinkiniai, užtepiama pasta, šokoladiniai saldainiai, šokolado plytelės iš kilmės, pyragai, madeleines, kepiniai, saldumynai, sausainiai, ledai ir sorbetai, stiklainiai, magnumai, vacherinai, 250 ir 500 ml indeliai, sūrių ir saldžių užkandžių rinkiniai. Dovanų pasiūlymai verslui, įmonėms, įmonių komitetams CE, personalizavimas...
Prancūzija, Comines
... vafliai, klasikiniai vafliai, įdaryti vafliai. Tepamas kremas Originalus Speculoos LOTUS tepamas kremas 400g, Originalus Speculoos LOTUS tepamas kremas Crunchy 380g. Frangipanes Frangipane 4x1p, Mini Frangipanes 6x1p. Dinosaurus DINOSAURUS šokoladas 4x3p, DINOSAURUS pieno šokoladas 4x3p, DINOSAURUS įdarytas šokoladas 6x2p, DINOSAURUS įdarytas pieno šokoladas 6x2p. Konditerija Pur Beurre Le Glazik Bretonų madeleines, keturi ketvirčiai, mini pyragai, galetės, Bretonų pyragai.
Prancūzija, Amiens Cedex 3
... aktų. Įkurta 1955 m. kepėjo-konditerio iš Amiens, Florensuc Prancūzijoje dirba daugiau nei 60 žmonių. Florensuc siūlo platų dekoracijų asortimentą, skirtą amatininkams, pramonininkams. • Amatininkų rinka: Konditeriai, Kepėjai, Maisto tiekėjai, Restoranai • Pramoninė rinka: Konditerijos, duonos, pyragėlių ir ledų gamintojai. 60% eksporto apimties 60 šalių. Ecocert, ISO 22000, Sedex sertifikacija.

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play