Italija, San Pietro Clarenza
... patiekti restoranų, barų, arbatos salių ir kt. stalams) arba elegantiškose pakuotėse, kurias galima eksponuoti ant lentynų ar kampeliuose. Ingredientai: Sicilijos migdolai, cukrus, Etna medus (apelsinų žiedas) kiaušinio baltymas (natūralus, nešaldytas) Pistacijos, šokoladas / Vanilė...
...Šokoladu įdaryta tortina su įvairiomis variacijomis: vidus Šokoladas; Ricotta; Pistacija; Pistacija ir Ricotta. Aukštos konditerijos specialybė. Žalias arba keptas, vartojamas labai karštas. Neįkainojami aromatai. Tortina laikoma -18° C temperatūroje ir saugoma specialiose kamerose. Šis procesas leidžia gauti aukštos kokybės produktą. Pakuotės po 12 tortinų, 5 pakuotėse. Dėl paletizavimo kreipkitės į prekybos skyrių tel. +39 3477240044.
Italija, Mugnano Di Napoli
... natūralias, aukštos kokybės sudedamąsias dalis, pusgaminiai pateikiami įvairiomis formomis, dydžiais ir gramais, tarp jų - suktiniai, ampulės formos, atviri arba uždaryti. Saldžių ir sūrių užpildai atkuria neapoliečių skonius ir kvapus, tokius kaip rikota, šokoladas, konditerijos kremai, džemai ir vyšnios saldumynams, bei stiprūs ir ryškūs sūrių skoniai, tokie kaip dešrelės, mišrūs mėsos gaminiai, virtas kumpis, rikota ir špinatai, tunas, gateau ir dar daug daugiau. Pusgaminiai supakuojami pagal dydžius ir gramus, kurie svyruoja nuo didelių, vidutinių, mini ir net mikro.
Italija, TORINO
Konditerijos ir šokolado meistrai nuo 1887 metų, aukščiausios kokybės itališki gamintojai, pusgaminių šokoladui ir galutiniams produktams, pralinėms, juodajam šokoladui, šokoladiniams šaukšteliams, torto sabauda kūrėjai, žaliavos iš 0 km, skonio meistras, europiniu mastu pripažinta amatininkų puoselėjimo meistrystė, išskirtinai amatininkų skonis. Mes palaikome didelius gamybos kiekius.