Prancūzija, Luitré-Dompierre
...Sous vide 1 vnt kartonas 20 kg kilmės ES arba Prancūzijos pieno - mėsos veislės - Limousin - Charolais ir kt., svorio diapazonas 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg taip pat bulių filė mėsa 4 kg...
SARL des 2 Puys yra šeimos įmonė, įsikūrusi Périgord širdyje, specializuojasi riešutų gamyboje daugiau nei 20 metų. Mes su aistra ir žiniomis auginame Franquette BIO, Fernor ir Chandler veisles. Siūlome platų produktų asortimentą, tokių kaip džiovinti riešutai, riešutų branduoliai, riešutų aliejus ir šokoladu aptraukti riešutai. Pakuotės: maišelis 500g, 1kg ir tinklas 5kg. Mūsų Franquette veislės...
... pilnavidurišką ir mėsingą vyną, atspindintį Bordo vynų prestižą. VYNŲ GAMYBA Tradiciška vinifikacija nerūdijančio plieno talpose. VYNOGĖS Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon DEGUSTACIJA Šviesiai tamsiai granato spalva. Vaisinis aromatas su juodųjų serbentų, juodųjų gervuogių ir daugiaulių vyšnių kvapais. Apvalus, subalansuotas ir ilgai išliekantis skonis su prinokusiomis ir šiltomis taninais. MAISTO IR VYNO DERINIMAI Rekomenduojama mėgautis su jautienos filė, kepta kiauliena su slyvomis arba brandintu sūriu. Patiekti 18°C. APDOVANOJIMAI 2012: Bronzinė medalė IWC 2013.
Prancūzija, Villeneuve Sur Lot
...Tournedos, paruoštas iš jautienos filė, pjaustytas pjūklu, nuluptas, apkarpytas ir rankiniu būdu nusausintas. Produktas užšaldytas ir vakuume supakuotas po vieną. Svoris: 4x80g...
Prancūzija, Lyon
...kilmė VBF arba Prancūzija arba ES ... Pavyzdžiai: - Šoninė - Blauzdikaulis - Flap - Šonkaulis - Uodega - Kabantis filė - Krūtinė - Kepenys - Flap - Entrecôte - Chuck - Voras...
Prancūzija, Mietesheim
...Pagamintas iš senovinio vyno ir vynuogių tyrės, Modenos balzamiko actas pagerina jautienos filė, keptą omarą ir salotas. Ingredientai: Vyno actas, virtos vynuogių tyrės. Sudėtyje yra sulfitų.
Prancūzija, Auxerre
... pabaigos. Accord metvin puikiai dera su jūsų užkandžiais (pyragas su įdaru arba karališka užkanda), mėsos patiekalais (avienos šonkaulis, jautienos filė arba kepta višta), žuvimi (bordažinė lamprey) ir vegetariškais patiekalais (su grybais, tokiais kaip baravykai ir triufeliai). Œil: giliai granato purpurinė. Oenologo patarimas: patiekti 16-18°C. Alkoholio kiekis: 14%. Laikymo laikas: 22 metai. Pakuotė: 6 butelių kartonas po 75cl. Domaine: Château Haut-Brion. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2018. Kultūra: Tradicinė. Ženklas: Kontroliuojamos kilmės nuoroda.
Prancūzija, Rungis Cedex
...Ši dirbtuvė yra jūsų paslaugoms, kad atliktų individualius užsakymus. Nuo jautienos nugarinės iki putpelių filė, visus metus siūlome pjaustymo paslaugas pagal užsakymą.
Prancūzija, Roubia
...sudėtingas, subtilūs raudonųjų vaisių aromatai, subtilūs vanilės aromatai, subtilūs medžio aromatai. Burna Išskirtinė, galinga, šilkinė, subtilūs taninai, švelni, struktūruotas kūnas, gera intensyvumas. Maisto ir vyno derinimas Raudona mėsa, raudona mėsa su padažu, jautienos filė, turnedas, karvių sūriai. Patiekimo temperatūra: 16° - 17° Spalva: Raudona Veislė: Syrah Alkoholis: 14% Talpa: 75 cl (Butelis)...
Prancūzija, Rouvres Les Vignes
...citrusinių vaisių, džiovinto abrikoso ir kriaušės užuominas. Šampanas Claude PERRARD Brut Tradition puikiai tinka kaip aperityvas su sūrio gougères. Jis taip pat gali būti patiekiamas kaip užkandis su kumpio pyragu. Jis sėkmingai papildys paukštieną arba jautienos filė su padažu.
Prancūzija, Carquefou
...Mūsų pusiau sūdyta produktų linija apima didžiuosius klasikus iš mėsos gamybos, tokius kaip blauzda, krūtinėlė, pečių... ir tradicinį rūkyjimą. Taip pat ji apima rinkinius žiemos patiekalams, tokiems kaip raugintų kopūstų asortimentai, mažai sūdyta lęšių patiekalas, troškinys, aštrus pečius ir kt. Nepamirštame ir šiltų akimirkų su tradiciškai rūkyta jautienos filė.
Įmonė FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES, įkurta 1992 metais, gamina ir importuoja maisto produktus iš Rytų Europos. Mes specializuojamės tradicinėje mėsos gamyboje be cheminių priedų ir makaronų lakštų (kore-yufka), kurie yra blynų tipo lakštai. FRANCE BOSNIE-PRODUITS BALKANIQUES taip pat importuoja ir platina įvairius maisto produktus iš Balkanų šalių: Minas kava, ajvar, lutenica, marinuoti kopūstai, kepti pipirai, Vegeta, Argeta… Vištienos saliamis, jautienos dešrelės, rūkyta kiaulienos filė, rūkyta jautiena, sriubos, sūriai, feta, įvairūs sausainiai…...
Prancūzija, Gevrey Chambertin
... Ruchottes, Les Champonnets yra aukštas klimatas, pakankamai status, esantis apie 280 m aukštyje, orientuotas į rytų šiaurės rytus. Jie dažnai „neišeina“ į gidą; štai proga juos atrasti, per šį tamsiai raudoną vyną su saldymedžio ir mentolio aromatu, kuris, kvėpuojant, atsiveria juodaisiais vaisiais ir slyvomis. Galingas, riebus, įtemptas ir ilgas, šis 2011 metų vynas, brandintas naujame bare, šiandien rodo šiek tiek staigius taninus, kurie leidžia manyti, kad jis turėtų būti laikomas mažiausiai penkerius metus. Tai bus puikus butelis, kuris puikiai derėtų su jautienos filė su morilėmis.
Prancūzija, Colombes
...Jūsų restorane Colombes gausite kokybišką mėsą už geriausią kainą. Pietų meniu prasideda nuo 9,90€ ir 12,90€ savaitės vakarais. Patiekalai svyruoja nuo 9,90€ iki 49,90€. Norėdami papildyti savo mėsą, Le Shérif siūlo neribotas garnyrų ir padažų porcijas. Atraskite geriausias Prancūzijos kilmės jautienos dalis, tokias kaip entrecôte, côte de Bœuf, jautienos filė, Tomahawk ar Picanha. Norėdami...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play