Prancūzija, Rennes
...[terdézom) rožinis vynas pasižymi gražia šviesia spalva su blizgiais atspindžiais, turintis šviežių vaisių aromatą ir lengvus citrusinių vaisių užuominas. Burnoje jis yra gaivus, vaisiškas, subalansuotas ir gyvas. Tai lengvas ir subalansuotas ekologiškas rožinis vynas. Turime didelius kiekius, kad galėtume aprūpinti jūsų rinkas.
... išsaugoti aromatinį potencialą ir gaivumą. VYNO VEISLĖ 100% Grenache SKONIO ANALIZĖ Šviesiai ir ryškiai rožinė spalva. Gaivus ir intensyvus aromatas. Lengvas burnoje, subtilus, švelnus ir malonus su išraiškingais raudonųjų vaisių ir citrusinių vaisių aromatais. MAISTO IR VYNO DERINIMAI Malonumo vynas, subtilus ir lengvas, Rosé On Ice yra ideali kompanija saulėtiems aperityvams ir puikiai dera su vasaros salotomis bei keptais patiekalais. Patiekite su ledo kubeliais arba net sutrintu ledu! APDOVANOJIMAI 2015: Aukso medalis Gilbert & Gaillard 2016.
Prancūzija, Calvi
... ženklais. Brandinimas 4 mėnesius ant smulkių nuosėdų. Degustacija: Jo šviesiai rožinė spalva su mėlynomis atspalviais primena rožės žiedlapį. Aromatai stebėtinai intensyvūs, atsižvelgiant į jo spalvos lengvumą. Jie primena mažus raudonus vaisius ir šieną. Skonis apvalus, gaivus. Rosé Fraticello yra gaivus, aperityvinis vynas, kuris puikiai dera su tapas, salotomis ir mėsos užkandžiais. Išdrįskite derinti su šviežiu mignon filė su šalavijais, veršienos troškiniu su alyvuogėmis, keptomis ėrienos šonkaulėmis arba keptu vištienos paukščiu.
Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Skaidrus raudonas vynas su granato-purpuriniais atspalviais. Gaivus, tikslus su mažų raudonųjų uogų (miško braškių, aviečių, serbentų) natomis. Platus, gilus, švelnūs taninai sudaro malonų ir skanų derinį. Atgalinis kvapas su gėlėmis (pionomis) ir prieskoniais (baltuoju pipiru).
Prancūzija, Ducy-Sainte-Marguerite
...Ulysse yra gaivus, lengvai gazuotas brut sidras, turintis blizgų, skaidrų aspektą ir geltonai oranžinę spalvą. Aromatas vaisinis, pirmas skonis - aštrus ir vaisinis. Pabaigoje juntamas švelnus kartumas. Iš viso - maloniai gaivus. Bruto svoris: 1340g / 2,2lb 6 vnt. dėžės svoris: 9kg / 19,8lb...
Prancūzija, Geispolsheim
...Fermentacijos procesas trunka daug ilgiau ir vyksta žemesnėje temperatūroje nei su vynuogių sultimis. Tai išsaugo sveikus ingredientus granatų sultyse bei turtingą ir vaisišką skonį bei aromatą. Pusiau saldus granatų vynas NRAN yra kaštoninės spalvos, maloniai rūgštus ir aromatingas nosyje. Skonis yra vaisiškas ir plačiai aštrus. Taninai yra švelnūs. Poskonis yra ilgai trunkantis sodrus uogų ir granatų. NRAN yra gaivus kokteilių vynas, patiekiamas šiek tiek atšaldytas. Rekomenduojama gerti NRAN su minkštais sūriais, vaisiais ir desertais.
Prancūzija, Lys Haut Layon
...IGP Chardonnay cuvée O'Vent domaine du moulin de l'Horizon ​Spalva: Balta Veislė: 100% Chardonnay Vynifikacija: Švelnus pneumatinis spaudimas ir šaltas nuosėdų nusodinimas. Kontroliuojama alkoholinių fermentacija 16–17 °C temperatūroje. Brandinimas: Talpykloje. Buteliavimas: Vyninėje. Tūris: 75 cl Degustacija: Šviežias ir lengvas Chardonnay su gražia mineraline struktūra, labai gaivus vynas. Laikymas: 1–2 metai. Maisto ir vyno derinimas: Puikiai tinka prie aperityvo su Šv. Jokūbo midijomis. Tūris: 75 cl ​Spalva: Balta...
Prancūzija, Quimper
...IGP Mont Baudile 2022 (34 Hérault) butelė 75cl 13%/vol Syrah, Grenache, Carignan - Degustacijos pastabos : Spalva yra RUBINO raudona su violetiniais atspalviais, aksominė ir gili. "Malonumo vynas, visapusiškas, švelnus ir vaisinis" Gaivus su vaisiniais aromatais pirmame kvape, o vėliau atsiskleidžia prieskonių natos. - Vynininkas : Gamtos ir žmogaus darbo pagarba įkvepia drąsius vynininkus. Jų atsakingas ir skaidrus elgesys atsispindi per gautus ženklus ir sertifikatus, garantuojančius jų norą.
Prancūzija, Caromb
...Veislės: Grenache 95%, Carignan 5% Vynmedžių amžius: 15 metų Terroiras: Argilo-kalkinis Derlius: Mašininis Degustacija: • Spalva: labai šviesiai rožinė • Pirmas aromatas: intensyvus, citrusinis (greipfrutas) ir gėlinis • Antras aromatas: vynuogių persikas • Skonyje: gaivus, elegantiškas, apvalus • Geras ilgalaikiškumas Maisto/vyno derinimas: • Pietų akcentų patiekalai • Salotos, Kepsniai Laikymas...
Prancūzija, Saint Cannat
... termoreguliuojama apie 16-18°C. SKONIO PASTABOS Graži šviesiai rožinė spalva, gaivus vaisinis skonis. Išgrynintas ir subtilus burnoje, geras metai. Gastronominis vynas. Ypač vertinsite mūsų Bandol rožinį vyną su žuvimi, kepta mėsa, bouillabaisse, paukštiena… Arba kaip aperityvą. Patiekiama apie 13°C...
Prancūzija, Malataverne
...Legenda pasakoja, kad fenikiečių laivai, nešami nuolatinių „Jūros Vėjo“ vėjų, VI amžiuje prieš Kristų išsilaipino Viduržemio jūros pakrantėje. Jie atnešė su savimi vynuogininkystės ir vyno gamybos žinias. Patiekti šaltą (apie 6–8 °C) kasdieniams valgymams su draugais, ant grotelių keptiems patiekalams ir didelėms vasaros salotoms. Vaisinis ir gaivus, rožinis vynas iš tikrųjų pirmiausia yra...
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vyninimas: Tiesioginis spaudimas, statinis nuosėdų nusodinimas ir fermentacija nerūdijančio plieno talpose 14" / 16" temperatūroje 15-20 dienų, po to brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo Degustacija: Šviesiai geltona ir blizganti spalva, Aromatas siūlo šviežių vaisių, citrinų ir egzotinių kvapų, taip pat gražių gėlių natų. Skanus ir gaivus burnoje, muskatų tipinumas dominuoja pabaigoje. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
Prancūzija, Passa
...60% Carignan 30% Syrah 10% Grenache Noir Šis vynas, pagamintas iš Carignan, Syrah ir Grenache Noir, surinktų optimaliai subrendusių, kilęs iš senų vynmedžių, augančių molingose smėlingose dirvose, esančiose prie Albères ir Canigou viršūnės. Aromatas su raudonųjų vaisių, tokių kaip juodieji serbentai ir agrastai, užuominomis. Skonyje – minkštas, gaivus, vaisiškas ir skanus vynas. Jis puikiai tinka jau nuo aperityvo, prie kepsnių, draugiškos virtuvės ar greito užkandžio. Sertifikacija: ekologiškas...
Prancūzija, Ascain
...Le SAGARNO (literaliai obuolių vynas) iš Txopinondo yra fermentuotas gėrimas, pagamintas iš obuolių, brandinamas ant mielių statinėje mažiausiai 6 mėnesius. Gaivus ir vaisiškas, geriausiai skonis, kai yra šaltas (apie 12°C), su žuvies ar mėsos kepsniais. Mes jį gaminame pagal senovinį amatininkų metodą, naudojant vietinius ir kitur užaugintus obuolius. PAGRINDINIAI PUNKTAI Charakteristikos...
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...persikų, abrikosų ir citrusinių vaisių natomis, struktūruotas labai lengva taninų struktūra. Originalus, gaivus, kvapnus ir skanus! Talpa: 75cl Tipas: Oranžinis vynas Vynuogės: 100% Muscat IGP: Côtes Catalanes Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 metų Patiekimo temperatūra: 12-14°C...
Prancūzija, Ponteilla
...Šis "mažas" baltas vynas jums taip tinka—gyvas, gaivus, kurį galima mėgautis be saiko! Veislės: Chardonnay, Macabeu Appellacija: IGP Côtes Catalanes Blanc Metai: 2019 ŽENKLAI: AB Ecocert Alkoholis: 13% Vol / Alc BUTELIO DYDIS: 75 cL...
Prancūzija, Cénac
... gervuogių natomis, su prieskonių, juodųjų pipirų ir saldymedžio užuominomis. Skonis: graži struktūra, vynas yra riebus su malonia saldumo nota, gražus vaisiškumas, sultingas (suteikiantis įspūdį, kad kąsnojate vaisius). Šiam saulėtam vynui būdinga puiki koncentracija, su švelniu, satino pabaiga. Bendra įspūdžių: tai vynas, kuris puikiai dera su kepta mėsa, balta mėsa ar kietais sūriais. Rekomenduojama...
Prancūzija, Roubia
...Biologinė kultūra. Rankinis ir mechaninis derlius. Visiškas atskyrimas, fermentacija termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, vietinių mielių naudojimas, nuosėdų šalinimas. Brandinimas termoreguliuojamose nerūdijančio plieno talpose, mišinio paruošimas, techninė kamštis iš kamščio. Molio-kalkakmenio dirvožemiai. Akys Paežys, šviesus, aviečių atspalviai. Nosies Gaivus, vyšnių aromatai...
Prancūzija, Paris
...Kokteilis iš KOROSSOL MULTIVIT Bio yra išskirtinis gaivus gėrimas ir siūlo skanų alternatyvą vandeniui bei keliems susijusiems sultims. Šis originalus, valantis gėrimas yra kupinas maistinių medžiagų, kurios suteikia daugybę sveikatos privalumų. Manioko buvimas šiame gėrime veikia kaip "apetitą slopinantis" elementas, sukeldamas sotumo jausmą, jei šį gėrimą vartojate esant geram alkio jausmui...
Prancūzija, Bordeaux
... greitam malonumui, skirtas vartoti per 3–10 metų. Veislės: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Vyninimas: Rankinis ir parcijinis derlius, betono talpykla Brandinimas: 12 mėnesių statinaitėse Degustacija: Graži granato spalva su rubino atspalviais. Nosyje jis siūlo sudėtingą aromatinę paletę, kurią žymi prinokę raudonieji vaisiai ir gaivus mentolinis pojūtis. Burnoje jis yra traškus, subtilus ir gražiai medinis, o vėliau tęsiasi su apvalia ir aksominiu taninu struktūra.
Prancūzija, Auxerre
...tobulas balansas, mineralinis skonis, kuris išryškina kitus aromatus, nuostabus baltasis vynas, kuris džiugins jūsų skonio receptorius. Degustacija: Šviesiai geltona spalva. Vaisių aromatai. Gaivus ir vaisiškas. Vyninimas: Vyninimas ir brandinimas keraminėje statinėje. Maisto ir vyno derinimas: vėžiagyviai, žuvys ir baltos mėsos. Alkoholio kiekis: 13%. Laikymo laikas: 3–7 metai. Pakuotė: 6 butelių kartonas po 75cl. Domenas: Domaine San Gavino. Appellation: Grožio sala. Metai: 2019. Veislė: Vermentinu. Auginimas: Atsakingas. Ženklas: Apsaugota geografinė nuoroda.
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Šviesiai geltona. Intensyvus ir sudėtingas aromatas, gaivus, vaisinis ir gėlinis. Gyvas ir subtilus baltas vynas. Domenas: CHÂTEAU DE MERANDE Appellation: AOC ROUSSETTE DE SAVOIE Regionas: SAVOIE Spalva: Balta Vynuogės: 100% Altesse Auginimo būdas: Biodinaminis Charakteris: Mineralinis Talpa: 75cl Metai: 2020 Svoris: 1 kg...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFIKACIJA IR BRANDINIMAS : Vynuogės kruopščiai skinamos rankomis dėžutėse. Vinifikacija pagal tradicinę metodiką. Putojančio vyno gamyba ir brandinimas ant mielių 12 mėnesių rūsyje. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. DEGUSTACIJOS PASTABOS : Smulkios burbuliukai, dengiantys lašišos spalvos vyną. Vaisinis aromatas su gėlių natomis. Gaivus, vaisinis ir elegantiškas skonis. MAISTO/VINO DERINIMAS : Šventiniai užkandžiai, kokteiliai, braškių pyragas. PATEIKIMO TEMPERATŪRA : Nuo 7 iki 9°C. Kartonas su 6 buteliais po 75cl...
Prancūzija, Laure-Minervois
...Mourvèdre, Grenache ir Piquepoul mišinys. Sausas rožinis, šviesiai lašišos spalvos, gastronominis vynas, aiškus, vaisinis, gausus ir šilkinis burnoje, lengvai girtas, bet išlieka sausas ir gaivus.
Prancūzija, Pont D Ain
...Rožinis vynas, gaivus ir vaisinis. Kvape juntamos juodųjų serbentų, aviečių, braškių natos. Skonis vaisinis ir malonus, išryškintas mažųjų raudonųjų uogų. Būklė: Naujas produktas Šalis: Prancūzija Gamybos regionas: Ronos slėnis Vardas: IGP Gard Metai: 2021 Alkoholis: 13° Talpa: 75cl...
Prancūzija, CHICHEE
... geltona spalva su balto aukso atspalviais. Gaivus, bet gana subtilus aromatas, daugiausia gėlių natų. Oro metu atsiskleidžia mineralumo užuomina ir subtili žalių obuolių nota. Vynas yra lengvas ir subtilus, burnos viduryje dominuoja citrusinių vaisių gaivumas. Pabaigoje jaučiamas didelis rafinuotumas ir maloni tekstūra, subalansuota ir vaisiška. Puikus išlikimas, sukuriantis visapusišką ir orų įspūdį. Laikymas ir saugojimas: Galima laikyti 5 metus. Gastronomija: Patiekti 14°C temperatūroje. Tinka prie žuvies, jūros gėrybių, paukštienos.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play