... šiandien atsispindi šiame vyne. VYNO GAMYBA Rankomis skinami optimalios brandos Vinifikacija pagal specifinius appellacijos metodus: Spaudimas, pirmoji fermentacija, burbuliukų procesas ir antroji fermentacija butelyje Brandinimas ant mielių mažiausiai 12 mėnesių VYNIOS Merlot Cabernet Franc DEGUSTACIJA Villa Bordeaux Rosé pristato ryškiai rožinę spalvą su švelniais, šiek tiek rubino atspalviais. Nosyje jaučiami elegantiški juodųjų serbentų ir džeminių vaisių aromatai.
Prancūzija, Cadeilhan
...Amatinė juodojo česnako alaus, gimusi iš aludario ir juodojo česnako gamintojo susitikimo. Subtilus ir unikalus skonis su saldžiu juodojo česnako aromatu. Ji yra antrinė fermentacija butelyje ir nėra nei filtruota, nei pasterizuota. Ji neturi jokių priedų. Džiaugiamės galėdami pristatyti jums mūsų pirmąjį alaus partiją, receptas laikui bėgant keisis atsižvelgiant į jūsų atsiliepimus. Alkoholio laipsnis: 6° Vol...
Prancūzija, Saint-Martin-Du-Vivier
...Šampanas yra galutinis prabangos ir švenčių simbolis visame pasaulyje. Gamintas išskirtinai Šampano regione Prancūzijoje, šis prestižinis putojantis vynas yra gaminamas pagal tradicinį metodą, su antrine fermentacija butelyje, kuri suteikia jam smulkių burbuliukų ir unikalų charakterį. Ikoniniai vynuogynai, tokie kaip Chardonnay, Pinot Noir ir Pinot Meunier, suteikia šampanui turtingą aromatinę...
Atitinkantys produktai
Šampanas
Šampanas
Kiti produktai
Tequila
Tequila
Prancūzija, La Roche-Des-Arnauds
Floraison Sauvage yra nepriklausoma mikrobravorija, kuri kuria unikalius alaus produktus. Yra trys linijos: standartinė linija, parašo linija ir vox populi. ------ Standartinė linija: - "Ma Copine" 5.1% Alc: imbierinė raudona alaus rūšis su ryžių dribsniais. Tikra bomba! Labai subtilūs akcentai, ji paverčia alaus nemėgėjus į alaus mėgėjus. - "Brut Smoke IPA" 4.1% Alc: balta, karti ir rūkyta tuo pa...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Terroiras: Molingas, akmenuotas dirvožemis ant šistų Situacija: Aukštas lajonas Vynifikacija Vynifikacija atliekama pagal senovinę metodiką. Fermentacija butelyje vyksta su natūraliais vynuogių cukrumi. Degustacija tarp 6 ir 8°C Akių: Šviesiai geltona Nosies: Geltonieji vaisiai Burnos: Išskirtiniai ir sudėtingi aromatai, primenantys sunokusią persiką ir nektariną. Gyva, beveik nervinga ataka...
Prancūzija, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"VEISLĖS\nGamay 35%\nCinsault 30%\nCabernet 25%\nSciacarellu 10%\n\nVINIFIKACIJA\nAntrinė natūrali fermentacija butelyje, gauta naudojant „Tradiciškai metodą“. Šis rožinis vynas yra griežtos atrankos produktas, kuris atliks „šampanizaciją“. Jis buvo brandinamas mažiausiai 12 mėnesių, suteikdamas vynui vaisiškumo ir sudėtingumo.\n\nDĖGUSTACIJA\nJo burbuliukai yra labai smulkūs, todėl puikiai tinka didelėms progoms, galite jį ragauti šaltą, esant 6°-9°C, kartu su šviežių vaisių desertais. Maksimalus laikymo laikas yra vieneri metai, kad išlaikytumėte visą vyno sudėtingumą ir žavesį."}...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play