...ORIGINE Vin Rouge Cabernet Sauvignon Bordeaux Le Château Cazeau jouit d’une magnifique chartreuse girondine dont les origines remontent au 16e siècle. Il est idéalement situé à Gornacau cœur de l’Entre-Deux-Mers, à seulement quelques kilomètres à l’est de Sauveterre de Guyenne. Son vignoble de plus de 300 hectares bénéficie d’une situation exceptionnelle sur des coteaux argilo-calcaires...
Prancūzija, Rennes
Įkurta Renne 2011 metais, mūsų įmonė specializuojasi ekologiškų, biodinamiškų ir be sulfitų vynų platinime, skirtame profesionalams. Dirbdami glaudžiai su vynininkais, kurie laikosi ekologiškų praktikų, mes siūlome jums autentiškų ir skanių vynų asortimentą. Per metus išplėtėme savo veiklą, kad šiandien galėtume pasiūlyti įvairesnį paslaugų spektrą. Turėdamas 25 metų patirtį vyno ir stipriųjų gė...
Prancūzija, Saint Emilion
...CÉPAGES : 35% Merlot; 15% Cabernet Sauvignon; 50% Cabernet Franc 2016 : VYNO ENTUZIASTAS : 90/100 : „Dvylika mėnesių medienos ir turtingi taninai susijungė, kad šiam vynui suteiktų stiprų ir struktūruotą charakterį. Sultingas juodųjų slyvų skonių fonas ir rūgštingumas greičiausiai ir toliau suteiks šiam vynui gaivumo net ir brandinant. Gerkite šį elegantišką vyną nuo 2021 metų.“ Sidabro medalis...
Prancūzija, Bordeaux
... išskirtinės vietos, pasirinkto terroiro ir rūpestingos priežiūros tiek vynmedžiams, tiek vyninei, Château Haut-Vigneau netrukus pradės žaisti didžiųjų lygoje.","Cépages":"Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)","Producteur":"Perrin šeima Martilake (33650)","Formats et conditionnements":"Butelis (75cl) - 6 butelių dėžė - 2019"}...
Prancūzija, Laissac
...mėsos gaminiai gali būti laikomi spintoje kelis mėnesius. Pop ir viskas paruošta! Tereikia atidaryti Popinę pagal savo norus! Prieš ir po atidarymo: Laikyti kambario temperatūroje. Kadangi Popinėse esantys mėsos gaminiai yra be konservantų, rekomenduojama juos greitai suvartoti po atidarymo. Petit Pont raudonas: 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Rinkinys pagamintas juodame magnetiniame dėkle ARBA kraft popieriniame dėkle, priklausomai nuo prieinamumo. Kilimo vieta: Laissac, Aveyron...
Prancūzija, Bordeaux
...Istorija: Įsikūrę kairiajame Dordogne krante, Dubois šeima perėjo upę ir jau tris kartas augina vyną Libournais regione. Jie valdo keturis dvarus: Bozelle, Monbrun (AOC Pomerol), Clos du Roy (Lalande de Pomerol) ir Bel Air La Gravière (Saint Emilion Grand Cru). Vynuogės: 85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon. Vyninimas: Iš geriausių Château sklypų, ši cuvée yra kruopščiai prižiūrima savininko...
Prancūzija, Saint-Martin-Du-Vivier
...Baltasis vynas, gaminamas daugiausia iš šviesių vaisių, išsiskiria savo gaivumu ir lengvumu. Dažnai ryškus ir vaisinis, jis vertinamas dėl savo citrusinių, obuolių, kriaušių ar baltųjų gėlių aromatų. Baltieji vynai gali būti sausi, pusiau saldūs arba saldūs, siūlantys didelę skonių įvairovę, puikiai derančią su jūros gėrybėmis, žuvimi ir švelniais sūriais. Nesvarbu, ar tai Chardonnay, Sauvignon Blanc ar Riesling, kiekvienas baltasis vynas atskleidžia subtilias natas, kurios jį paverčia idealiu palydovu draugiškiems susibūrimams ar rafinuotiems valgymams.
Atitinkantys produktai
Baltas vynas
Baltas vynas
Kiti produktai
Tequila
Tequila
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Catalina Sounds vyninė, įkurta 2005 metais, siekia gaminti labiausiai simbolinius vynus Marlborough regione, Naujojoje Zelandijoje. Įsikūrusi privilegijuotame Waihopai slėnio terroire, Pietų salos šiaurėje, vyninė pavadinta pagal Catalina, hidroplaną, kuris skraidė virš Pietų Ramiojo vandenyno Antrojo pasaulinio karo metu. Šis sauvignon blanc įkūnija šią oro eleganciją, pasižymėdamas...
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Dirvožemiai: Limono-Kalkinis Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Vynifikacija: Rinkti be stiebų, ilga maceracija nerūdijančio plieno talpose, po to brandinimas prancūziškuose ąžuolo statinėse. Spalva blizganti, granato raudona. Intensyvus ir turtingas aromatas, skrudintų, vanilinių ir saldymedžio kvapų, lydimų sunokusių vaisių, tokių kaip slyvos. Burnoje taninai yra šilkiniai ir gerai ištirpę. Vynuogių derlius: 100% Cabernet Sauvignon Dirvožemiai: Limono-Kalkinis...
Prancūzija, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Sauvignon blanc. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Švelnus spaudimas. Fermentacija žemoje temperatūroje, siekiant išsaugoti vaisių aromatų jaunystę. Brandinimas ant smulkių mielių nerūdijančio plieno talpose. APPELLATION : IGP Val de Loire Sauvignon. NOTES DE DEGUSTATION : Blizganti, šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Intensyvus, subtilus...
Prancūzija, Auxerre
... sauvignon natų, kurios susipina su citrusinių vaisių ir baltų gėlių natomis","robe jaune pâle lumineuse":"šviesiai geltona suknelė","Bouche":"Burnos","jolies notes acidulées":"gražios rūgščios natų","Cépage:Sauvignon Blanc":"Veislė: Sauvignon Blanc","Vinification:élevé 6 mois en cuves inox":"Vyninimas: 6 mėnesius laikytas nerūdijančio plieno talpose","Œil":"Akių","Accord met-vin:apéritif, cuisine...
Prancūzija, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Raudonas 'Ekologiškas vynas' Vynuogės Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Brandinimas 24 mėnesius naujose ąžuolo statinėse, senėjimas butelyje 1 metus. Degustacija Labai intensyvi granato raudona spalva, galingas, kompleksinis ir subtilus aromatas. Intensyvus ir struktūruotas skonis: - Tekstūra: graži medžiaga su šilkiniais taninais - Aromatai...
... tinkami senėjimui ir brandinimui medyje. Šios veislės augaliniai aromatai užleidžia vietą daug malonesniems ir sudėtingesniems aromatams, kai branda yra patenkinama. Kita vertus, kai Cabernet-Sauvignon N yra fermentuojamas vienas, dažnai trūksta riebalų ir apvalumo. Kultūriniai ir agronominiai gebėjimai Cabernet-Sauvignon N yra vėlyvo pūtimo veislė, energinga (stori ūgliai derlingomis sąlygomis), kuri išmeta labai ilgus šakelius (ilgi tarpai tarp mazgų) ir kurios vijokliai lignifikuojasi.
Prancūzija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Sudėtis : 100% Cabernet Sauvignon Laikymo potencialas : Apie 7 metus Vyninimas : Fermentacija nerūdijančio plieno talpose, reguliuojant temperatūrą apie 25°. Maceracijos trukmė (15–25 dienos) bus nustatyta atsižvelgiant į derlių ir kiekvieno sklypo potencialą. Vynai brandinami ir medžiojami 12 mėnesių. Reguliarūs perpilimai suteiks reikiamą deguonį, kad taninai iš medžio ir vyno susijungtų.
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
... jaučiasi daug gaivumo, todėl ši graži butelė yra ideali kompanionė užkandžiams, žuviai ir jūros gėrybėms! Talpa: 75cl Tipas: Baltasis vynas Veislė: 100% Sauvignon AOC: Touraine Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2028 metų Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
Prancūzija, Boulogne-Billancourt
...Inovatyvus alkoholis neturintis sauvignon, gaivus, mineralinis ir lengvas, gautas iš ekologiškos žemdirbystės. Jo šviesiai geltona spalva atskleidžia šiaudų atspalvius. Nosyje juntamos greipfrutų, kraujo apelsinų ir citrinų natos. Skonis žavi savo gyvumu ir gaiviais citrusiniais skoniais, atitinkančiais Sauvignon veislės profilį. Visiškai lengvas ir gaivus, jis siūlo minkštą struktūrą su gražiu...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...Sauvignon Blanc IGP paslapčių cuvée "Le Rendez-vous" TERROIR : Sudarytas iš penkių griežtai atrinktų terroirų, Sauvignon blanc savo gaivumą ir mineralumą gauna iš Thau baseino, Marseillette tvenkinio, aukštos Audo slėnio, netoli Limoux, ir Vakarų Audo. Kai kuriuose iš šių sektorių temperatūrų skirtumas tarp labai karštų dienų ir labai šaltų naktų yra labai ryškus, leidžiantis vystytis ieškomiems...
Prancūzija, Soing-En-Sologne
...Ideali kompanija maloniems momentams su draugais, pradedant nuo užkandžių. Taip pat puikiai tiks prie jūsų užkandžių ir žuvies patiekalų. Domenas: DOMAINE DE L'EPINAY Pavadinimas: IGP VAL DE LOIRE Regionas: VAL DE LOIRE Spalva: Balta Veislės: 100% Sauvignon Gris Auginimo būdas: Ekologiškas Talpa: 75cl Svoris: 1 kg Charakteris: Sausas Metai: 2020...
Prancūzija, Cénac
... subtili struktūra. Visą laiką juntami egzotiškų vaisių aromatai. Bendra įspūdžio: harmoningas, skanus baltas vynas su ilgai išliekančiais aromatais. Tinka mėgautis kaip aperityvas arba su jūros gėrybėmis. Patiekti gerai atšaldytą. Produktas: Château du Garde Plotas: 2,5 ha Veislė: 60% Sémillon, 40% Sauvignon Terroiras: molio-kalkakmenio dirvožemis Išvaizda: skaidri, blizganti, geltonai žalia spalva Nosies: subtilus, vaisiškas ir šviežias...
Prancūzija, Saint Cannat
... vėliau kelis mėnesius brandinami atskirai talpose, o prieš buteliavimą atliekamas subtilus medienos apdorojimas. DEGUSTACIJA Tamsi spalva su violetiniais atspalviais. Cabernet Sauvignon su mėtų, raudonųjų vaisių, prinokusio pipiro, dūminiais ir šiek tiek skrudintais aromatais. Kūno pilnas, skanus, gerai struktūruotas, daug vaisių. Šis vynas puikiai derės su raudona mėsa, pica. Idealiai patiekiamas tarp 14°C ir 16°C.
Prancūzija, Brive La Gaillarde
...Baltasis vyno actas "Cuvée Douce" Pagamintas tik ąžuolo statinėse, 24 mėnesius brandintas actas. Sauvignon Baltasis Vyno Actas IGP Côtes du Lot 25 cl...
Prancūzija, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"ilgai burnoje","Conseils":"Puikiai tinka prie visų patiekalų, ypač raudonos mėsos ir sūrių, patiekti 16–18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartonai po 6","Sol":"molio kalkakmenio dirvožemis","NOTES":"Nosyje atsiveria raudonųjų vaisių aromatai, burnoje dominuoja vaisiai...
Prancūzija, Reuilly
...Baltasis Vynuogių Veislė 100% – Sauvignon brandintas statinėje Vyno Regionas: Centrinė Loara Natūrali Sritis: Le Berry Dirvožemio Tipas: Molio-kalkakmenio Vidutinis Derlius: 60hl/ha Patiekimo Temperatūra: 10° iki 12°...
Prancūzija, La Teste-De-Buch
...Vynas su aromatu, pagamintas iš vyno ir šviežio baziliko Sémillon (70%) ir Sauvignon (30%) Spalva: švelniai auksinė su žaliomis atspalviais Aromatas: citrininiai ir gėlių natų Skonis: graži aromatinė sudėtingumas su švelniomis prieskoninėmis ir medaus natomis Pabaiga: bazilikas ir citrina Patiekti gerai atšaldytą… 6 butelių kartonas po 75cl (13,90€ už butelį) 11% tūrio Spalva: švelniai auksinė su žaliomis atspalviais Aromatas: citrininiai ir gėlių natų Skonis: graži aromatinė sudėtingumas su švelniomis prieskoninėmis ir medaus natomis Pabaiga: bazilikas ir citrina...
Atitinkantys produktai
Baziliko dvasia x6
Baziliko dvasia x6
Prancūzija, Poitiers
...Burnoje tai tampa aiškiau su raudonaisiais vaisiais, vis dar lydimais prieskonių. Pabaiga yra šiek tiek sausesnė ir taniniškesnė Cabernet Sauvignon įtakos dėka. Dar vienas gurkšnis.
Prancūzija, Pantin
...pabrėžtus šiek tiek alkoholinio pojūčio. Cuvée, kuri yra tiek elegantiška, tiek maloni. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Labai graži purpurinė spalva. Kompleksinis aromatas išreiškia raudonųjų vaisių, prieskonių, kokosų ir vanilės natas. Medžio aromatas yra ištirpęs ir viliojantis. Burnoje šis derlius atsiskleidžia su subtiliais taninais, ilga ir delikati medžiaga, paliekanti ilgai išliekantį sudėtingų vaisių natas: vyšnių, vanilės ir kakavos. Nuotrauka nėra sutartinė - gali būti taikomi pakavimo mokesčiai - susisiekite su mumis. Vynų ir patiekalų derinimas: - Apéritif - Antienos krūtinėlė - Mėsa...
Prancūzija, Toulon
... ingredientus, kad sustiprintų ir atgaivintų veido odą akimirksniu. Antioxidantinis junginys Vinanza® Grape & Kiwi, išskirtinis baltojo Sauvignon vynuogių ir Naujojoje Zelandijoje surinktų kivio mišinys, akimirksniu pagerina odos išvaizdą. Labai vertinama, pivoja taip pat prisideda prie odos švytėjimo ir skaidrumo, taisydama odos nelygumus, tuo tarpu jojobos esteriai leidžia eksfolijuoti negyvas odos ląsteles.
Prancūzija, Caudiès De Fenouillèdes
...Pavadinimas: IGP Côtes Catalanes Vynuogių veislė: 50% Cabernet Sauvignon – 50% Merlot. Dirvožemis: Vynuogės auginamos Caudiès upės alluvinėse lygumose, sudarytose iš molio ir didelės dalies įvairių rūšių akmenų (kvarcas, granito akmenys, kalkakmenio blokai, šiferiai...), kuriuos atneša upė. Gamyba: Vynuogės skinamos, kai yra gerai sunokusios, nes klimatas leidžia išlaikyti rūgštingumą. Po visos...
Prancūzija, Cissac Medoc
Prancūzija, Saint-Loubes
...Elegantiškas ir galingas raudonas vynas. Pagamintas iš Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot mišinio, "Tradition" yra prestižinis vynas iš šio dvaro. Po klasikinio Bordo vyno gamybos proceso su ilgu maceravimu, vynai visiškai brandinami naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių. Taip atsiskleidžia vanilės, skrudintų ir prieskonių natų, leidžiančių jam turėti didelį laikymo potencialą. Spalva: Raudona AOC: Bordeaux Supérieur Vynmedžiai: Molio-smėlio dirvožemis Vyno gamyba: Pilnas brandinimas naujose ąžuolo statinėse 12–18 mėnesių Apdovanojimai ir medaliai: Sidabras Los Andžele...
Populiarios šalys šiai paieškos frazei

europages programėlė yra čia!

Naudokite mūsų patobulintą tiekėjų paiešką arba kurdami užklausas naudokite naują „europages“ programėlę pirkėjams.

Atsisiųsti iš „App Store“

App StoreGoogle Play