Prancūzija, Saint-Bris-Le-Vineux
... VYNO DERINIMAS Patiekti vėsiai, apie 10°C, kad derėtų su Cezario salotomis, ožkos sūriu su medumi arba Liège stiliaus patiekalu. Tai bus idealus partneris su citrinu pagardintu menkių filė arba kalakutienos troškiniu su kario prieskoniais. Regionas: Mâconnais Veislė: Chardonnay...
Prancūzija, Condom
...Klasikinis virškinimo likeris, pagamintas iš natūralių citrinų esencijų. Pilnas aromato ir visiškai be rūgštumo, šis likeris puikiai užbaigia valgį, ypač patiekiamas su ledu. SVORIS: 1.3 kg BUTELIS: 70cl butelis SKU: LCITR...
Prancūzija, Wissous
West-Indies Distribution yra egzotinių produktų importuotojas ir platintojas, daugiausia iš Antilų (Gvadelupa, Martinika, Gajana ir Réunion). Mes turime plačiausią produktų pasirinkimą, apimantį sausas, šviežias, šaldytas prekes, taip pat vaisius ir daržoves. Pristatymas Prancūzijoje ir tarptautiniu mastu. Mes bendradarbiaujame su patikimais tiekėjais iš viso pasaulio, kad užtikrintume šviežumą, k...
Prancūzija, Pont D Ain
DS2Vin yra vyno rūsys, specializuojantis aukštos kokybės gėrimuose, aluje ir alkoholyje, esantis Pont d’Ain, Prancūzijoje. Nathalie SCATTARELLI, vyno ekspertė, siūlo savo žinias renkantis geriausius Prancūzijos ir Italijos terroirus kiekvienai progai, tokioms kaip vestuvės, profesionalūs renginiai, arba restoranai ir viešbučiai, vyno pardavėjai, importuotojai ar kiti profesionalai. Nedvejokite su...
Prancūzija, Entre-Vignes
...Nosyje šis vynas išvysto labai subtilius eukalipto, sambuko žiedų, mandarinų ir švelniai konservuotų citrinų aromatus. Pavadinimas: Vin de Pays d'Oc Chardonnay Spalva: Balta Talpa: 0.75 L Alkoholis: 13% tūrio Klimatas: Viduržemio jūros Veislė: 100% Chardonnay Patiekimo temperatūra: 8°...
Prancūzija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vyninimas: Tiesioginis spaudimas, statinis nuosėdų nusodinimas ir fermentacija nerūdijančio plieno talpose 14" / 16" temperatūroje 15-20 dienų, po to brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo Degustacija: Šviesiai geltona ir blizganti spalva, Aromatas siūlo šviežių vaisių, citrinų ir egzotinių kvapų, taip pat gražių gėlių natų. Skanus ir gaivus burnoje, muskatų tipinumas dominuoja pabaigoje. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
Prancūzija, Roche La Moliere
... vaisių (citrinų) ir gėlių niuansų aromatą. Generoziška ir subtili kombinacija, pilna ir skani, gaivi ir traški."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Médaillé d‘Or à COLOGNE en 2014":"Aukso medalis KOLONE 2014 m.","Dosage":"6,5 g/l","Vinification":"Tradiciniai fermentacijos indai","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
Atitinkantys produktai
Baltas Brut
Baltas Brut
Kiti produktai
Rosé Brut
Rosé Brut
Prancūzija, Issy-Les-Moulineaux
...Vynas: Štai labai gražus rožinis vynas už prieinamą kainą, išreiškiantis visą Cécile ir Fréderic, Perdrix-Lasouche dvaro savininkų, investiciją tiek vynuogynuose, tiek vyno gamyboje. Atgaivinantis ir šiek tiek sūrus, jis išreiškia gražias citrusinių vaisių (citrinų, greipfrutų), persikų ir šiek tiek braškių natas. Tikras malonumo rožinis vynas, bet taip pat ir kokybiškas jūsų saulėtoms vakarienėms! Talpa: 75cl Tipas: Rožinis vynas Vynuogės: 60% Grenache, 30% Syrah, 10% Vermentino IGP: Cévennes Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2025 metų Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
Prancūzija, Lys Haut Layon
...PAULINE LAPIERRE VIGNERONNE ARTISAN Po pirmosios gyvenimo dalies Paryžiuje ir Pietryčių Azijoje, Pauline Lapierre tampa vyno specialistė ir nusprendžia perimti šeimos turtą, esantį labai dinamiškame Rions kaime. ASSEMBLAGE 60% Sémillon, 40% Sauvignon Blanc VINIFICATION Alkoholinis fermentavimas žemoje temperatūroje nerūdijančio plieno talpose ir keturių mėnesių brandinimas ant mielių. COULEUR Šviesiai geltona su žaliu atspalviu TIPAS Gaivus ir vaisinis su gražiu ilgiu NEZ ET BOUCHE Citrusinių vaisių, greipfrutų ir citrinų aromatai nosyje. Labai riebus ir platus burnoje. ALCOOL...
Prancūzija, Saint Cannat
...VINIFIKACIJA Tiesioginis spaudimas ir fermentacija su temperatūros kontrole – mielių maišymas fermentacijos pabaigoje. DEGUSTACIJA Šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Burnoje jaučiami citrusinių vaisių (citrinų, pomelų) aromatai ir augalų (buksmedžio, jazmino) kvapai. Puikiai tinka kaip aperityvas, salotoms ar žuvies ant grotelių patiekalams. Šis vynas idealiai patiekiamas esant 8°C - 10°C.
Prancūzija, Brue Auriac
...{"PATEIKIMAS":"8-10°C","VINIFIKACIJA":"Racionalus vynininkystė\nŠalta priešfermentacinė maceracija, Fermentacija 18°C Fermentacija ir brandinimas ant mielių 30% mišinio ąžuolo statinėse (228 L) (8 mėnesiai)\nBrandinimas ant mielių 70% mišinio talpose (5 mėnesiai)","SKONIO PASTABOS":"Aromatas išreiškia saldžius konfituotų citrinų ir egzotinių vaisių, ananasų ir mangų, kvapus, vėliau pereina į...
Prancūzija, Morance
...Kinija, Indija, Šri Lanka, Japonija, Pietų Afrika,... ji yra daug daugiau nei gėrimas, ji pasakoja istoriją. Ir tai, kas ją daro įdomią. Tačiau arbata turi būti prieinama visiems. Nes, kaip ir vynai, ji gali išskleisti daugybę skonių, ji pirmiausia turi būti malonumo akimirka.
Populiarios šalys šiai paieškos frazei