... VYNO DERINIMAS
Patiekti vėsiai, apie 10°C, kad derėtų su Cezario salotomis, ožkos sūriu su medumi arba Liège stiliaus patiekalu. Tai bus idealus partneris su citrinu pagardintu menkių filė arba kalakutienos troškiniu su kario prieskoniais.
Regionas: Mâconnais
Veislė: Chardonnay...
...Įtikinantis ir ramus vyno aromatas
rodo visiškai kitokią Sauvignon Blanc versiją. Lengvi kalkių, citrinų
ir Sicilijos saldžiosios apelsino atspalviai yra pakeisti
abrikosų džemo ir džiovintų gėlių šydu.
Volumetrinis skonis rodo lengvus kreminius atspalvius
ir vidutinio aukščio rūgštingumą. Pabaiga yra
dinamiška, bet glotni. Šis Sauvignon Blanc
turėtų būti patiekiamas su žaliais jūros gėrybių patiekalais arba
pan-azijos virtuvės klasika. Fo-Bo ir Fo-
Ga sriubos bus netikėtas derinys.
...Klasikinis virškinimo likeris, pagamintas iš natūralių citrinų esencijų. Pilnas aromato ir visiškai be rūgštumo, šis likeris puikiai užbaigia valgį, ypač patiekiamas su ledu.
SVORIS: 1.3 kg
BUTELIS: 70cl butelis
SKU: LCITR...
West-Indies Distribution yra egzotinių produktų importuotojas ir platintojas, daugiausia iš Antilų (Gvadelupa, Martinika, Gajana ir Réunion). Mes turime plačiausią produktų pasirinkimą, apimantį sausas, šviežias, šaldytas prekes, taip pat vaisius ir daržoves. Pristatymas Prancūzijoje ir tarptautiniu mastu. Mes bendradarbiaujame su patikimais tiekėjais iš viso pasaulio, kad užtikrintume šviežumą, k...
DS2Vin yra vyno rūsys, specializuojantis aukštos kokybės gėrimuose, aluje ir alkoholyje, esantis Pont d’Ain, Prancūzijoje. Nathalie SCATTARELLI, vyno ekspertė, siūlo savo žinias renkantis geriausius Prancūzijos ir Italijos terroirus kiekvienai progai, tokioms kaip vestuvės, profesionalūs renginiai, arba restoranai ir viešbučiai, vyno pardavėjai, importuotojai ar kiti profesionalai.
Nedvejokite su...
...Nosyje šis vynas išvysto labai subtilius eukalipto, sambuko žiedų, mandarinų ir švelniai konservuotų citrinų aromatus.
Pavadinimas: Vin de Pays d'Oc Chardonnay
Spalva: Balta
Talpa: 0.75 L
Alkoholis: 13% tūrio
Klimatas: Viduržemio jūros
Veislė: 100% Chardonnay
Patiekimo temperatūra: 8°...
...Encépagement: Macabeu - Muscat
Côtes Catalanes
Aukso medalis, suteiktas Gilbert ir Gaillard
Sols: Argilo-Calcaire
Vyninimas: Tiesioginis spaudimas, statinis nuosėdų nusodinimas ir fermentacija nerūdijančio plieno talpose 14" / 16" temperatūroje 15-20 dienų, po to brandinimas ant smulkių nuosėdų iki buteliavimo
Degustacija:
Šviesiai geltona ir blizganti spalva,
Aromatas siūlo šviežių vaisių,
citrinų ir egzotinių kvapų, taip pat gražių
gėlių natų.
Skanus ir gaivus burnoje, muskatų tipinumas
dominuoja pabaigoje.
Encépagement: Macabeu - Muscat
Sols: Argilo-Calcaire...
... vaisių (citrinų) ir gėlių niuansų aromatą. Generoziška ir subtili kombinacija, pilna ir skani, gaivi ir traški."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Médaillé d‘Or à COLOGNE en 2014":"Aukso medalis KOLONE 2014 m.","Dosage":"6,5 g/l","Vinification":"Tradiciniai fermentacijos indai","Exposition":"Pietų-Pietvakarių","Culture":"Racionali vynininkystė","Altitude":"250 - 320 metrų"}...
...Vynas: Štai labai gražus rožinis vynas už prieinamą kainą, išreiškiantis visą Cécile ir Fréderic, Perdrix-Lasouche dvaro savininkų, investiciją tiek vynuogynuose, tiek vyno gamyboje. Atgaivinantis ir šiek tiek sūrus, jis išreiškia gražias citrusinių vaisių (citrinų, greipfrutų), persikų ir šiek tiek braškių natas. Tikras malonumo rožinis vynas, bet taip pat ir kokybiškas jūsų saulėtoms vakarienėms!
Talpa: 75cl
Tipas: Rožinis vynas
Vynuogės: 60% Grenache, 30% Syrah, 10% Vermentino
IGP: Cévennes
Laikymas: Gerti jau dabar ir laikyti iki 2025 metų
Patiekimo temperatūra: 8-10°C...
...PAULINE LAPIERRE VIGNERONNE ARTISAN
Po pirmosios gyvenimo dalies Paryžiuje ir Pietryčių Azijoje, Pauline Lapierre tampa vyno specialistė ir nusprendžia perimti šeimos turtą, esantį labai dinamiškame Rions kaime.
ASSEMBLAGE
60% Sémillon, 40% Sauvignon Blanc
VINIFICATION
Alkoholinis fermentavimas žemoje temperatūroje nerūdijančio plieno talpose ir keturių mėnesių brandinimas ant mielių.
COULEUR
Šviesiai geltona su žaliu atspalviu
TIPAS
Gaivus ir vaisinis su gražiu ilgiu
NEZ ET BOUCHE
Citrusinių vaisių, greipfrutų ir citrinų aromatai nosyje. Labai riebus ir platus burnoje.
ALCOOL...
...VINIFIKACIJA
Tiesioginis spaudimas ir fermentacija su temperatūros kontrole – mielių maišymas fermentacijos pabaigoje.
DEGUSTACIJA
Šviesiai geltona spalva su žaliu atspalviu. Burnoje jaučiami citrusinių vaisių (citrinų, pomelų) aromatai ir augalų (buksmedžio, jazmino) kvapai.
Puikiai tinka kaip aperityvas, salotoms ar žuvies ant grotelių patiekalams.
Šis vynas idealiai patiekiamas esant 8°C - 10°C.
...
Mes pažadame jums aukštos kokybės produktus geriausiomis sąlygomis. Nesvarbu, ar ieškote antipasti, ar zampone, mes nuolat turime viską, ko jums reikia jūsų verslui. Vienas iš mūsų išskirtinumų yra vaisiai ir daržovės, kuriuos mes importuojame tiesiogiai ir išskirtinai iš Italijos. Nuo artišokų iki citrinų – viskas ir tik tai, kas auga Italijoje.
...Kinija, Indija, Šri Lanka, Japonija, Pietų Afrika,... ji yra daug daugiau nei gėrimas, ji pasakoja istoriją. Ir tai, kas ją daro įdomią. Tačiau arbata turi būti prieinama visiems. Nes, kaip ir vynai, ji gali išskleisti daugybę skonių, ji pirmiausia turi būti malonumo akimirka.
... apdorojimai, numatyti ekologiniame ūkininkavime, yra mūsų novatoriško darbo pagrindas. Gauti produktai: Vynas, Extra Virgin alyvuogių aliejus, Medus, Apelsinų, citrinų ir mandarinų džemai, Džiovintų pomidorų, artišokų, juodųjų ir žaliųjų alyvuogių pastos, Prieskoniai su raudonėliu, rozmarinu, citrina, apelsinu ir česnaku, pagaminti iš ekstra viergin alyvuogių aliejaus. Žemės ūkio įmonė Montalbano yra realybė, egzistuojanti jau kelias kartas, didelės potencialo teritorijoje.